Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

DPA: effecten corona worden geleidelijk zichtbaar

Gepubliceerd op 7 mei 2020 08:04 | Views: 2.223

DPA 04 mrt

1,70 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Detacheerder DPA Group verwacht als gevolg van de coronacrisis dat het aantal medewerkers in 2020 zal dalen. Door de onzekerheden rondom het virus is het niet mogelijk om een inschatting te doen over de toekomstige resultaten, zo stelde de onderneming bij de presentatie van de eerstekwartaalcijfers.

De lockdownmaatregelen vanwege corona vanaf medio maart hadden gezien de korte periode in het kwartaal slechts een beperkte impact op de cijfers, aldus topman Arnold van Mameren. Hij stelt dat DPA er momenteel dagelijks op toe ziet dat uit de op dat moment bekende operationele kasstromen en de beschikbare kredietfaciliteit voldoende liquiditeiten voorhanden zijn om de operationele kosten te dekken en aan de financiële verplichtingen te voldoen. "Omdat het effect van COVID-19 toeneemt, kijken we ook naar de steunmaatregelen van de overheid", aldus Van Mameren. De bestuurder ging daar verder niet concreet op in.

DPA zette in het eerste kwartaal een omzet in de boeken van 37,6 miljoen euro. Dat was een jaar eerder nog 36,7 miljoen euro. De winst kwam uit op 2,9 miljoen euro, meer dan de 2 miljoen euro een jaar terug.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
DPA 82% zegt kopen 11 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare