Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Groeiend Accsys op weg naar winst'

Gepubliceerd op 7 mei 2014 om 10:34 | Views: 7.577

Accsys 16 okt

1,14 0,00 (0,00%)

Accsys Technologies 16 okt

99,00 -0,10 (-0,10%)

AMSTERDAM (AFN) - Accsys heeft zijn groei afgelopen jaar weten door te zetten en ligt op koers om in boekjaar 2015-2016 winst te maken. Dat stelde analist Johan van den Hooven van SNS Securities woensdag naar aanleiding van het kwartaalbericht van het houtveredelingsbedrijf.

Accsys boekte in het jaar dat op 31 maart werd afgesloten een omzet van 33,5 miljoen euro. Dat was 78 procent meer dan een jaar eerder. De groei werd vooruitgeholpen doordat steeds meer potentiële klanten op de hoogte raken van de producten van het bedrijf.

Accsys boekte een positief bedrijfsresultaat (ebitda) in de fabriek in Arnhem. Nu dat zover is, verwacht Van den Hooven dat het hele bedrijf in 2015-2016 een nettowinst kan halen. SNS handhaafde het koopadvies voor het aandeel Accsys.

Beleggers reageerden woensdag enthousiast op de berichten van het bedrijf en zetten het aandeel Accsys na anderhalf uur handel 9,5 procent in de plus op 0,23 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Accsys
Accsys Technologies

Gerelateerd

Accsys Technologies

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Accsys Technologies Plc

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links