Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Aandeelhouders Osram accepteren bod AMS

Gepubliceerd op 6 dec 2019 om 18:01 | Views: 1.900

SIGNIFY NV 10:49

29,00 -0,10 (-0,34%)

MÜNCHEN (AFN/BLOOMBERG) - De aandeelhouders van het Duitse verlichtingsbedrijf Osram Licht hebben ingestemd met een verkoop aan AMS. De Oostenrijkse sensormaker maakte bekend dat meer dan 55 procent van de aandelen is aangemeld en dat was het vereiste minimum. Hoeveel aandelen er uiteindelijk zijn aangemeld openbaart AMS pas begin volgende week.

Het bod van AMS bedroeg 41 euro per aandeel. Dat was al enkele keren verhoogd. De Oostenrijkers hadden zich enkele maanden geleden in een overnamestrijd gestort nadat Osram al een bod van twee investeerders had geaccepteerd. Het bestuur van Osram had zijn aandeelhouders het bod van AMS aangeraden.

De komende weken loopt een na-aanmeldingstermijn die vlak voor de kerst afloopt. Begin volgend jaar wil AMS een bijzondere aandeelhoudersvergadering houden om de deal verder te brengen. Afronding verwacht de sensormaker in de eerste helft van volgend jaar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
SIGNIFY NV 100% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

SIGNIFY NV

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links