Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Ex Strukton-baas wil gedwongen veiling aandelen'

Gepubliceerd op 5 september 2019 06:33 | Views: 2.606

Oranjewoud 07 aug

6,00 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - De ex-vriendin van de Twentse ondernemer Gerard Sanderink heeft bij de rechtbank van Den Haag een verzoek ingediend tot een executieverkoop van aandelen die hij bezit. Dat meldt onderzoeksplatform Follow The Money. Daarmee hoopt ze de 200.000 euro die Sanderink weigert te betalen aan haar, ondanks een eerder vonnis, af te dwingen.

De gevraagde veiling betreft aandelen van Sanderink Holding en certificaten van de Stichting administratiekantoor (Stak) Sanderink Investments. Onder Stak Sanderink Investments vallen de aandelencertificaten van IT-bedrijf Centric en Oranjewoud, waar het bouwbedrijf Strukton en het ingenieursbureau Antea Group onder vallen. Oranjewoud is genoteerd aan de Amsterdamse effectenbeurs en voor meer dan 97 procent eigendom van Sanderink.

Op de aandelen en certificaten ligt sinds begin augustus executoriaal beslag. Volgens Follow The Money is het verzoek bij de rechtbank om de aandelen van de bedrijven van Sanderink te verkopen een unicum. De advocaat van Sanderink en Sanderink zelf reageerden niet op vragen van het platform.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Oranjewoud 100% zegt verkopen 2 stemmen

Gerelateerd

Oranjewoud

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare