Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Theehandelaar Van Rees voortaan 'Koninklijk'

Gepubliceerd op 5 juli 2019 18:34 | Views: 3.593

Acomo 27 mrt

15,40 -0,26 (-1,66%)

ROTTERDAM (AFN) - Van Rees Group, onderdeel van het beursgenoteerde handelshuis Amsterdam Commodities (Acomo), heeft het predicaat Koninkrijk gekregen. De Rotterdamse onderneming, die haar 200e verjaardag viert, is naar zeggen een van de grootste onafhankelijke theehandelaren ter wereld.

Directeur Rajith De Mel is heel erg blij met de onderscheiding. "Ik vergelijk Van Rees wel eens met een oude theestruik die inmiddels vele stormen en droogte heeft overleefd en de tand des tijds heeft doorstaan. Dat beeld biedt vertrouwen en perspectief om onze marktpositie in de wereld continu te blijven versterken."

Sinds de jaren tachtig zijn er geen leden van de familie Van Rees meer werkzaam in het bedrijf. Wel aanwezig bij de jubileumviering waren Jan Maarten en Jan Wijnand van Rees die als zonen van handelaar Jan van Rees eind jaren veertig al op jonge leeftijd naar het buitenland reisden.

Sinds 2010 zijn de aandelen in handen van Acomo, dat is gespecialiseerd in de handel in specerijen, noten, gedroogde zuidvruchten, thee, eetbare zaden en voedingsingrediënten. "Met Acomo hebben we een solide langetermijnaandeelhouder aan boord die ons steunt bij onze groeiambities", aldus De Mel.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Acomo 80% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

Amsterdam Commodities

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare