Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Nieuwe aandelen NN voor stockdividend

Gepubliceerd op 4 sep 2019 om 19:18 | Views: 1.531

NN Group 24 jan

32,43 +0,22 (+0,68%)

AMSTERDAM (AFN) - NN geeft ruim 3,5 miljoen nieuwe aandelen uit als stockdividend. In totaal heeft 42,7 procent van de aandeelhouders gekozen voor een interim-dividend in aandelen, aldus de verzekeraar in een verklaring.

NN zal het verwaterende effect van het stockdividend neutraliseren door voor 106 miljoen euro aan aandelen in te kopen. Dat is gelijk aan de waarde van het stockdividend. Deze inkoop zal voor het einde van het jaar afgerond zijn. De ingekochte aandelen zullen worden ingetrokken.

Aandeelhouders konden, zo bleek op 15 augustus al, kiezen voor de optie van een interim-dividend van 0,76 euro per aandeel in contanten of in aandelen. De aandeelhouders die kozen voor de beloning in aandelen krijgen een aandeel NN voor elke 39,69 aandelen in bezit. Die fractie is gebaseerd op de volume-gewogen gemiddelde prijs van 30,1659 euro per aandeel NN van 29 augustus tot en met 4 september.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
NN Group 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

NN Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links