Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Crediteurs en Athene eens over bespaarplannen

ATHENE (ANP/BRUSSEL) - Internationale geldschieters en Griekenland zijn het weer eens kunnen worden over hervormingen en extra bezuinigingsmaatregelen die het Zuid-Europese land moet nemen voor de voortzetting van het 'geldinfuus'. De Griekse minister van Financiën Euklid Tsakalotos zei zaterdagavond dat er overeenstemming is bereikt en de Europese Commissie heeft dat bevestigd.

Maandag kijken de ministers van Financiën van de eurogroep naar de jongste overeenkomst met Athene. Tsakalotos verwacht dat dankzij de overeenkomst de eurogroep 22 januari circa 5 miljard euro extra beschikbaar maakt in het kader van het sinds 2010 lopende hulpprogramma voor het onder kolossale schulden zuchtende Zuid-Europese land.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 december 2017 02:11
    www.youtube.com/watch?v=ybeD4VLPq6s

    de wederopstanding van 'the son'zal een goude gloed geven in heel griekenland. het zal de voorste linie zijn waar het zich zal voltrekken. griekenland blijft van ons!

    links vecht terug. sorry griekenland stond in de top 3 van mijn bucket list. met een hoop ouzo op en vlees, sta ik in de voorste linie. eigenlijk heb ik persoonlijk voordeel dat het land in puin ligt. omdat ik daar dan goedkoop kan consumeren.
  2. [verwijderd] 4 december 2017 02:48
    ik heb het strategisch inzicht van ivar en de kracht van björn. ik ben ragnar, in mijn koninkrijk zal 'the son' nooit ondergaan. de reizende zon, zal een blitzgriek doen door het hele engelse koninkrijk, door naar argentinië. ik zal beschavingen bouwen, en landen ten val brengen! de wereld ligt aan mijn voeten.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links