Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

AMG verhoogt omzet en winst

Gepubliceerd op 3 nov 2016 om 07:50 | Views: 4.264

AMG 12:39

24,74 +0,91 (+3,82%)

AMSTERDAM (AFN) - Advanced Metallurgical Group (AMG) heeft in het derde kwartaal een hogere winst en omzet behaald dan een jaar eerder. De producent van hoogwaardige metalen profiteerde van de goede verkopen van enkele nieuwe innovaties, zoals enkele specialistische smeltovens.

AMG meldde donderdag een omzet die met 247,5 miljoen dollar 2 procent hoger uitpakte dan een jaar eerder. De nettowinst steeg met 5 procent tot 5,2 miljoen dollar.

De divisie AMG Engineering, die profiteerde van de nieuwe innovaties, zag zijn bedrijfsresultaat (ebitda) met 83 procent stijgen naar 8,9 miljoen dollar. De divisie Critical Materials bleef last houden van de hoge metaalprijzen. Het bedrijfsresultaat (ebitda) zakte daar met 7 procent.

Voor het lopende kwartaal verwacht AMG de reeks verbeteringen van het bedrijfsresultaat kwartaal op kwartaal van dit jaar voort te zetten. Ook in 2017 rekent AMG op ,,sterke resultaten''.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
AMG 88% zegt kopen 8 stemmen

Gerelateerd

Advanced Metallurgical Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord