Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Meeste winkelcentra Unibail-Rodamco-Westfield heropend

Gepubliceerd op 2 juni 2020 08:30 | Views: 6.125

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 17:35

37,86 -1,52 (-3,86%)

PARIJS (AFN) - De meeste winkelcentra van winkelvastgoedbedrijf Unibail-Rodamco-Westfield (URW) zijn inmiddels heropend na de versoepeling van de coronamaatregelen in veel landen. Volgens URW gaat het om 65 van de 90 winkelcentra die de deuren weer hebben geopend, waaronder in Frankrijk en Los Angeles.

Het bedrijf spreekt van "sterke vooruitgang" bij het heropenen van winkelcentra. De resterende locaties zouden per 8 juni in Spanje moeten heropenen en per 15 juni in Londen. URW verwacht dat minstens 87 procent van de winkelcentra vanaf 15 juni weer in gebruik is. Dat cijfer neemt waarschijnlijk verder toe omdat in de Verenigde Staten in steeds meer staten de coronaregels worden versoepeld.

Het vastgoedbedrijf meldde verder dat bezoekers van winkelcentra weer terugkeren na heropening en in het algemeen in grotere aantallen dan verwacht. Verder lijken winkeliers in de winkelcentra van URW goede zaken te doen, met beter dan verwachte verkopen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 69% zegt kopen 29 stemmen

Gerelateerd

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
 1. Mike007 3 juni 2020 15:34
  quote:

  objectief schreef op 2 juni 2020 14:16:


  [...]

  Als je zo rekent, dan wordt je slapend rijk.
  Huren kunnen/worden niet betaald en winkels zijn overbodig.
  Wat was is verleden tijd.


  Flauwekul, huren worden niet VOLLEDIG betaald. Tussen 0 en 100% huur zit ook nog iets. Online winkelen is er ook al 15 jaar, niets nieuws. Fysiek winkelen zal altijd blijven. Maar wrang als je het €40-€50 inkoop moment gemist hebt, snap het wel hoor :-))
 2. Froe 4 juni 2020 15:25
  Volgens de Telegraaf en Story worden de huren niet betaald... In praktijk worden de huren netjes betaald. Een klein deel van de huurders weet een kwijtschelding te onderhandelen en een ander klein deel krijgt een betalingsafspraak. Stel: bij 1 op de 5 huurders wordt twee maanden huur kwijtgescholden is dat nog geen 3% omzet verlies. En faillissementen? Ik heb ze nog niet voorbij zien komen.
7 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare