Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Biotechnoloog Gilead voert resultaten op

Gepubliceerd op 2 mei 2019 22:24 | Views: 5.414

Galapagos 13:37

186,80 +8,90 (+5,00%)

FOSTER CITY (AFN) - Het Amerikaanse biotechnologiebedrijf Gilead Sciences heeft afgelopen kwartaal meer winst en omzet geboekt. Dat maakte de samenwerkingspartner van Galapagos donderdag bekend na het slot op Wall Street.

De totale omzet bedroeg bijna 5,3 miljard dollar tegen bijna 5,1 miljard dollar een jaar eerder. De nettowinst ging van ruim 1,5 miljard dollar naar krap 2 miljard dollar. Gilead herhaalde zijn verwachtingen voor het hele jaar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Galapagos 81% zegt kopen 16 stemmen

Gerelateerd

Galapagos

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3 Posts
| Omlaag ↓
  1. ton1234 7 mei 2019 10:12
    Makita....als er 1 bedrijfstak bezig is met de produkten pijplijn, dan is het de farmaceutische wel! Gilead zal geen seconde aarzelen om een bedrijf over te nemen wat een gepatenteerde kaskraker in huis heeft. Het is slechts een kwestie van tijd dat Gilead een bod zal doen. Ze zullen wachten tot of vlak voor de goedkeuring. Ik reken op een overname prijs van 200 tot 300 euro.
3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare