Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

'Kleine stijging resultaten BinckBank'

AMSTERDAM (AFN) - Onlinebroker BinckBank heeft over heel 2017 naar verwachting iets hogere resultaten behaald dan in 2016. Het bedrijf komt maandag voorbeurs met de jaarcijfers en resultaten over het vierde kwartaal.

Volgens een consensus van analistenschattingen opgesteld door Bloomberg wordt over het gehele jaar gerekend op totale inkomsten van 149 miljoen euro met een gecorrigeerde nettowinst van 33 miljoen euro. Een jaar eerder bedroegen de inkomsten 147,7 miljoen euro met een gecorrigeerd nettoresultaat van 30,5 miljoen euro.

ING meldde in een vooruitblik op de cijfers van Binck dat er geen grote verrassingen worden verwacht bij de onderneming. In het resultaat over het vierde kwartaal is een kleine boekwinst verwerkt voor de verkoop van softwarebedrijf Able aan Topicus in oktober. Binck heeft aangegeven dat deze verkoop een bijdrage levert van 0,03 euro aan de winst per aandeel.

ING wijst verder op de verkoop van het belang van Binck in Think ETF's die in januari werd aangekondigd. Binck doet zijn belang van 60 procent van de hand aan Van Eck Associates in een transactie die in het eerste kwartaal moet worden afgerond. ING hoopt dat er meer details gemeld kunnen worden over die verkoop.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.