Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Beter Bed voert resultaten op in crisistijd

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 5 MOEdig Voorwaarts 17 juli 2020 07:48
  Aan het recente koersverloop te zien waren deze verrassende cijfers "in besloten kring" al een tijdje bekend;)

  Ik zal er straks misschien eens aan gaan rekenen, maar rekening houdend met een ongetwijfeld dolenthousiaste opening vermoed ik dat het beste er wel af is qua aantrekkelijkheid; last time I checked zag de balans er nogal brak uit. Daar zal een licht positief bedrijfsresultaat niet veel verandering in hebben gebracht. Dan heb je kennelijk ook nog een scala aan peperdure leningen en mogelijke verwatering om rekening mee te houden. Als ik tijd heb zal ik dat eens nader onderzoeken.

  Je moet trouwens ook niet vergeten dat er juist veel is verkocht "uit verveling"/bij gebrek aan alternatieven om geld aan uit te geven (horeca/vakantie). Ik denk in ieder geval niet dat van de huidige kopers er volgend jaar velen weer een nieuw bed zullen aanschaffen;)
 2. Sec_Brut 17 juli 2020 08:12
  quote:

  schreef:  Je moet trouwens ook niet vergeten dat er juist veel is verkocht "uit verveling"/bij gebrek aan alternatieven om geld aan uit te geven (horeca/vakantie). Ik denk in ieder geval niet dat van de huidige kopers er volgend jaar velen weer een nieuw bed zullen aanschaffen;)


  Hoe het ook mag komen , de cijfers zijn zwart ipv. rood en significant beter dan verwacht door ABN Amro !, plus dat de rente 10 % geworden is ipv. 30 % zijn toch tekenen aan de wand.
  Je kan ook zeggen dat ondanks Corona tijd ,de mensen juist zijn gaan shoppen bij BeterBed omdat ze van die mooie acties hebben.
 3. forum rang 5 MOEdig Voorwaarts 17 juli 2020 08:22
  Ik heb er even snel wat beter naar gekeken.

  Balanspositie is nog wel vrij dun (EV van 5 mln op een balanstotaal van 100 mln), maar niet helemaal hopeloos, zeker zolang de zaken goed blijven lopen. Grootste vraag is echter of Beter Bed dit momentum voort kan zetten, ook als straks velen van het infuus van de overheid worden losgekoppeld en bruut ontwaken. Daarnaast is er waarschijnlijk flink wat vraag naar voren gehaald, bij gebrek aan alternatieven om geld aan uit te geven.

  Met een roze bril op is er zeker nog wel wat mogelijk qua koers, maar ik voel niet al te veel aandrang om mij vandaag in het "feestgedruis" te mengen.

  Voor degenen die het aandeel al wat langer (maar niet al te lang natuurlijk;)) hadden wordt het natuurlijk wel een mooie dag!!
 4. Inhoudelijk 17 juli 2020 08:51
  BeterBed is nu veel beter gepositioneerd nu ze inzetten op e-commerce. Tevens hebben ze nu een grote en gezonde aandeelhouder en is hun balans veel beter op orde. Het is alleen jammer dat ze hun distributie centra hebben moeten verkopen en terug huren. Maar oke, dit was nu eenmaal nodig.

  En " Aan het recente koersverloop te zien waren deze verrassende cijfers "in besloten kring" al een tijdje bekend;) " Nee, zelf heb ik wekelijks plukken van 30.000 stuks gekocht en gisteren als laatste pluk 10.000 stuks en met deze aantallen beinvloed je de koers al behoorlijk en neem je ook een enorm risico als de koers instort want dan kan je / ik ze niet meer kwijt, maar aangezien ik achter hun beleid sta he ik het volste vertrouwen in dit bedrijf. Oke, ook hier moet men geduld hebben en niet op maand-basis kijken maar in jaren denken. Komt goed!
8 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Beter Bed Holding 5,110 16 apr
-0,140
-2,67%
 

Trending

  Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
  #/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare