Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

ABN AMRO afgestraft op hogere beurs

Reacties

15 Posts
| Omlaag ↓
 1. [verwijderd] 26 september 2019 12:05
  Vind je het gek. De meeste banken banken staan nog steeds onder water en Deutsche bank een van de grootste systeem banken van de wereld kan ieder moment omvallen!

  De crisis van 2008 is nooit opgelost alleen maar veel groter geworden door de hogere schulden en negatieve rente. Banken kunnen niet eens meer rente winsten maken. De boel gaat in elkaar storten de vraag is alleen wanneer? Vandaag of volgende week?
 2. [verwijderd] 26 september 2019 12:21
  De beurzen staan kunstmatig hoog door Draghi en Trump. Dat gaat fout. Gezien de conjunctuur en alle risico's kan de Aex fors omlaag in een rap tempo.

  Als ABN Amro nog verder daalt vandaag en morgen kan er paniek uitbreken. Dan heb heb je de poppen aan het dansen en dondert de boel in elkaar.
 3. flatliner 26 september 2019 12:48
  quote:

  Realist2018 schreef op 26 september 2019 12:21:


  Als ABN Amro nog verder daalt vandaag en morgen kan er paniek uitbreken. Dan heb heb je de poppen aan het dansen en dondert de boel in elkaar.


  Leg eens uit, waar komt die paniek vandaan dan? Van een wat lagere beurskoers? ABN kan een boete wel dragen hoor.
 4. RSIman 26 september 2019 12:53
  quote:

  flatliner schreef op 26 september 2019 12:48:


  [...]

  Leg eens uit, waar komt die paniek vandaan dan? Van een wat lagere beurskoers? ABN kan een boete wel dragen hoor.


  Er gaat niks gebeuren het betreft 1 bank ABN.
  Schrik reactie men herinnert ING en vraagt zich af hoe hoog een eventuele boete gaat worden.
  Vandaag vooral ABN uit AMG in.
 5. [verwijderd] 26 september 2019 13:29
  Je zou maar 100k in aandelen ABN AMro hebben dan ben je vandaag 10% oftewel 10.000 euro kwijt. Zelfde gaat voor de AEX index stel de beurs gaat in de beruchte maand oktober 20% omlaag dan ben wellicht meer dan 20% van je belegd vermogen kwijt.

  In vroegere tijden had je nog zo iets als winstnemingen. blijkbaar hebben beleggers anno 2019 blind vertrouwen in de beurs. Gaat fout!
 6. chogogo 26 september 2019 13:52
  Je bent een zwetser Realist: natuurlijk gaat de markt down, maar ook weer up. Zo wordt er geld verdiend. Het enige feit dat telt is dat je laag inkoopt en deels duur verkoopt en niet belegt met geld dat je op korte termijn nodig hebt. Voor mij mag de index 30% omlaag. Ik heb altijd cash staan om in te kopen. Dat geschreeuw van jou dat Goldman Sachs een waarschuwing geeft heeft helemaal geen waarde. Het is een bere-slechte club die allang failliet had moeten zijn en die alles en iedereen manipuleert. Als ik 10.000 euro verlies op een kapitaal van 100.000 euro haal ik dat vervolgens in de jaren daarna vijfdubbel en dik terug. Als oktober nu niet de geschiedenis ingaat als grootste daling, kun jij dan beloven dat je je nooit meer vertoont op dit forum, want je verveelt. En zo realistisch ben ik.
 7. TA=verlies 26 september 2019 14:17
  quote:

  chogogo schreef op 26 september 2019 13:52:


  Je bent een zwetser Realist: natuurlijk gaat de markt down, maar ook weer up. Zo wordt er geld verdiend. Het enige feit dat telt is dat je laag inkoopt en deels duur verkoopt en niet belegt met geld dat je op korte termijn nodig hebt. Voor mij mag de index 30% omlaag. Ik heb altijd cash staan om in te kopen. Dat geschreeuw van jou dat Goldman Sachs een waarschuwing geeft heeft helemaal geen waarde. Het is een bere-slechte club die allang failliet had moeten zijn en die alles en iedereen manipuleert. Als ik 10.000 euro verlies op een kapitaal van 100.000 euro haal ik dat vervolgens in de jaren daarna vijfdubbel en dik terug. Als oktober nu niet de geschiedenis ingaaat als grootste daling, kun jij dan beloven dat je je nooit meer vertoont op dit forum, want je verveelt. En zo realistisch ben ik.


 8. Patrizio 27 september 2019 06:25
  De beurs zal , hoe dan ook, een forse neerwaartse correctie laten zien. Echter, er staat zoveel geld langs de zijlijn, dat dalingen vrij snel opgevangen worden want met aandelen is gewoon snel geld te verdienen, lees: shorters. Op lange termijn heeft het weinig zin , want wat je long hebt "verdient" kun je in een paar handelsdagen kwijt zijn.
  Wie wat ook dan maar schreeuwt: indien het een natuurlijk persoon of Sachs is maakt niet, maar een gewaarschuwd mens telt voor 2.

  "Een crash komt als een dief in de nacht"

  Wat ABN AMRO betreft zou ik persoonlijk niet kopen , want het is een corrupte tent en daar heb ik geen sympathie voor. Of is men nou semi corrupt indien men ABN AMRO aandelen inslaat? (sympathie with the "devil")
15 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

ABN AMRO BANK N.V.

12,786 17:18
+0,228 +1,82%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links