Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Italiaanse vicepremier wijst op tekort Parijs

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
 1. BubiTheButcher 12 december 2018 19:29
  Zeer terecht van die Italianen. Frankrijk komt overal mee weg. "'omdat het Frankrijk is, mag dat" zegt vrij vertaald alcoholmisbruiker Juncker. Franrijk is voor Europa zolang dat in het belang is van Frankrijk. Frankrijk is de grootste netto-ontvanger. En elke maand vanuit Brussel naar Straatsburg verhuizen. Duitsland ueber alles heeft 5 jaar geduurd. In Frankrijk al eeuwig.Schande over de Franse elite en hun nazaten.
 2. forum rang 8 Kaviaar 12 december 2018 21:47
  Frankrijk, ofwel stakersland, heeft al jaaaaren haar begroting niet op orde en heeft meer tekort dan de afgesproken 3% binnen de EU landen. Je ziet dat Brussel met twee maten meet. Waarschijnlijk is dat Brusselse democratie?
  Italie heeft wel een hogere schuld BBP dan Frankrijk.

  Je ziet dat het eens zo aardig geprezen Brussel (pakketje euromuntjes van de overheid) een aardige machthebber begint te worden.

  Frans Timmermans zet de grenzen wijd open, net als Merkel (wir schaffen das!) en andere Eurofielen, waar straks onze kinderen en kleinkinderen de gevolgen van gaan merken.
  Als ze eens nuchter nadenken, dan weet je dat wij NL minder kinderen hebben in vergelijk met andere landen en burgers die de EU massaal heeft toegelaten en nog doet. Iedereen weet dat het op een keer omgedraaid wordt en dat wij NL/EU in de minderheid komen.
  Kijk eens wat er in het verleden in Afrika is gebeurd? Van origine een Christelijke natie en nu?

  Frans Timmermans wil één EU waarin bevolkingen gemixt zijn, zonder nog een eigen identiteit te hebben. 50 miljoen burgers uit andere landen naar EU halen is zijn droom.

  Dit is ook "onze" Frans

  www.elsevierweekblad.nl/buitenland/ac...

  En luister hier ook eens goed naar. Frans is dan niet meer zo leuk als wij denken!

  www.youtube.com/watch?v=7F221Oqc1f0
 3. Itang 13 december 2018 11:13
  @suske wiet,
  Zolang mensen nog een of twee keer per jaar op vakantie kunnen pikken ze alles wat de overheid ze door de strot ramt. Pas als ze dat niet meer kunnen komen ze in beweging maar ik vrees dat het dan te laat is. Er lopen teveel domme gehersenspoelde mensen achter het nos journaal aan en pikken alle leugens als zoete koek.... hoef je zelf niet na te denken.
  Ik hoop dat de woede vanuit Frankrijk over gaat slaan.
 4. Itang 13 december 2018 11:23
  @ kaviaar,
  Frans Timmermans is een volgevrete leugenaar eerste klas...heb hem nog nooit vertrouwt. Je kunt niet een politici vertrouwen daarom weiger ik te stemmen.

  Stemmen is een stem tegen je eigen vrijheid.

  Sommige zeggen dat als je niet stemt je geen recht van spreken hebt. Dat zou waar zijn als niet alle politici liegen en bedriegen.

  Met stemmen geef je iemand een mandaat om ergens in de wereld oorlogen te voeren, genocide, eigen bevolking verder uit te knijpen etc etc.

  Als je niet stemt geef ik geen toestemming voor al die shit, blijft mijn geweten zuiver en ben ik niet mede schuldig aan het bedriegen van alle burgers.
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links