Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Hollande: eurocrisis ligt achter ons

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

17 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 10 december 2012 18:23
    wat een president, een lachebek met een vossegrimas. de rijkaards vluchten weg en armoede blijft. wie heeft deze man ooit aangenomen. deze crisis duurt zeker tot 2017. dan zijn hopelijk als deze lelijkerds en eu-onzinuitkramers met pek en veren ingesmeerd en weggejaagd. ja waarheen?
  2. [verwijderd] 10 december 2012 18:36
    Sedert vorige week is de bekende franse acteur in Belgie gedomicilieerd,nl in Nenchin,deelgemeente va Estaimpuis in de provincie Henegouwen,op een paar kilometers van Frankrijk.Daar heeft hij als gebuur de eigenaar van de grootwinkel Auchan.Nog zo een sukkelaar.Als Hollande en zijn bende zo voorts doet zullen er niet veel rijke lui nog in Frankrijk gedomicilieerd zijn.Kennen jullie het verschil tussen de socialistische partij en Christoffel Columbus?Geen.Wanneer ze vertrekken weten ze niet waar naar toe en als ze toekomen weten ze niet waar ze zijn.Tot nog eens.
  3. [verwijderd] 10 december 2012 18:39
    Tja , portugal die op punt staat een griekse(alle europeanen gelijk voor de wet)schuldafschrijving te vragen is slechts een haar dans la beurre ;
    Volgens mij houden ze (EUROentourage en zijn tourage) hem op zettelijk dom . Ollande is reeds gewogen en te licht bevonden ( had nooit op dieet moeten gaan )
17 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.