Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Nieuws van dinsdag 30 juni 2020

30 jun Pakketbezorger FedEx deed het beter dan verwacht

MEMPHIS (AFN/BLOOMBERG) - Pakketvervoerder FedEx heeft in zijn eind mei afgesloten gebroken boekjaar flink last gehad van het coronavirus. Zo was het bedrijf in het laatste kwartaal meer geld kwijt aan maatregelen om zijn personeel veilig te kunnen laten werken. Desondanks waren de cijfers beter dan analisten hadden verwacht. 1.698 keer bekeken | 1 reacties

30 jun Wall Street eindigt tweede kwartaal met winstdag

Gerelateerd:  NY-DJ-Industrial Avg 0,00 0,00%

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn dinsdag het sterke tweede kwartaal met winst geëindigd. Beleggers op Wall Street begonnen wat voorzichtig door zorgen over de stijgende coronabesmettingen in een aantal Amerikaanse staten en de spanningen tussen de Verenigde Staten en China over Hongkong, maar lieten die zorgen gedurende de dag varen. 3.551 keer bekeken | 7 reacties

30 jun 'Prosus koploper voor overname advertentietak eBay'

Gerelateerd:  eBay 58,300 -1,64%, PROSUS 88,020 0,00%

AMSTERDAM (AFN) - Techinvesteerder Prosus is de koploper in de overnamestrijd voor de advertentietak van internethandelaar eBay. Dat schrijft persbureau Bloomberg op basis van ingewijden. De tak, waar onder meer het Nederlandse Marktplaats deel van uitmaakt, zou tot 10 miljard dollar op kunnen brengen. 2.124 keer bekeken | 0 reacties

30 jun Vliegtuigbouwer Airbus schrapt 15.000 banen

Gerelateerd:  AIRBUS 67,300 +3,06%

TOULOUSE (AFN/BLOOMBERG) - Vliegtuigbouwer Airbus schrapt tot de zomer van volgend jaar bijna 15.000 banen. Ook schroeft het bedrijf de productie flink terug als gevolg van de coronacrisis. Volgens topman Guillaume Faury zijn verstrekkende maatregelen nodig om te zorgen dat de onderneming gezond de nieuwe realiteit tegemoet kan. 1.995 keer bekeken | 4 reacties

30 jun Wisselend beeld op Wall Street

Gerelateerd:  NY-DJ-Industrial Avg 0,00 0,00%

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York lieten dinsdag op de laatste handelsdag van het sterke tweede kwartaal wisselende scores zien. Beleggers op Wall Street zijn wat voorzichtig door zorgen over de stijgende coronabesmettingen in een aantal Amerikaanse staten en de spanningen tussen de Verenigde Staten en China over Hongkong. 2.189 keer bekeken | 6 reacties

30 jun Bever Holding blijft bezig met zoektocht naar accountant

Gerelateerd:  Bever 4,300 0,00%

WASSENAAR (AFN) - Het beursgenoteerde vastgoedfonds Bever Holding blijft bezig met de zoektocht naar een accountant voor de controle van de jaarrekening 2019, nadat vijf accountantsorganisaties, waaraan was gevraagd of ze hiervoor een offerte wilden uitbrengen, lieten weten niet met Bever in zee te willen gaan. Zij worden nu opnieuw benaderd door Bever. 2.139 keer bekeken | 5 reacties

30 jun 'Suez werkt aan verkoop Europese afvalwerkingsactiviteiten'

Gerelateerd:  RENEWI 0,302 0,00%

PARIJS (AFN) - Het Franse waterzuivering- en afvalverwerkingsbedrijf Suez is bezig met een verkoop van zijn afvalrecyclingsactiviteiten op het Europese vasteland in een deal die wel 3 miljard euro kan opleveren, aldus bronnen tegen persbureau Bloomberg. Suez is ook werkzaam in Nederland. 2.261 keer bekeken | 1 reacties

30 jun Hydratec rondt overname aandelen Rollepaal af

Gerelateerd:  Hydratec 47,000 -0,84%

AMERSFOORT (AFN) - Hydratec Industries is de volledige eigenaar van Rollepaal. Het beursgenoteerde bedrijf rondde een aandelenruil daartoe af. 1.037 keer bekeken | 0 reacties

30 jun Goudprijs stijgt naar hoogste niveau sinds eind 2011

Gerelateerd:  Gold World Spot (USD) 1.800,80 -0,15%

LONDEN (AFN/BLOOMBERG) - De goudprijs is gestegen naar het hoogste niveau sinds november 2011 vanwege de onrust op de financiële markten nu de coronabesmettingen en doden door het virus in de wereld blijven stijgen. Dit jaar is de prijs van het edelmetaal een sterke opmars aan het maken, omdat beleggers vanwege de onzekerheden rond het coronavirus naar veilige havens zoeken om in te investeren. 4.507 keer bekeken | 15 reacties

30 jun Kleine uitslagen op Europese beurzen

Gerelateerd:  AEX 578,85 0,00%

AMSTERDAM (AFN) - De Europese aandelenbeurzen zijn dinsdag dicht bij huis gebleven. Beleggers deden het rustig aan op de laatste dag van het sterke tweede kwartaal. De waarschuwing van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat het ergste van de coronapandemie nog moet komen zorgde voor terughoudendheid. Chipbedrijven stonden juist in de belangstelling na goede resultaten van Amerikaanse chipbedrijven. Op het Damrak stond Shell ook in de schijnwerpers vanwege een forse afschrijving. 1.275 keer bekeken | 1 reacties

30 jun EasyJet schrapt 5000 banen en sluit Britse bases vanwege crisis

Gerelateerd:  Air France-KLM 4,100 0,00%

LONDEN (AFN/RTR) - De Britse luchtvaartmaatschappij easyJet gaat tot 5000 banen schrappen in het Verenigd Koninkrijk en sluit zijn bases op de luchthavens van Stansted, Southend en Newcastle. De prijsvechter had eind mei al gewaarschuwd dat er fors banenverlies aan zat te komen vanwege de crisis in de luchtvaartsector door het coronavirus. 2.344 keer bekeken | 2 reacties

30 jun Tweede Kamer wil onderzoek naar minimumprijs vliegtickets

Gerelateerd:  Air France-KLM 4,100 0,00%

DEN HAAG (AFN) - De Tweede Kamer wil dat minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) onderzoekt of een minimum kan worden gesteld aan de prijzen van vliegtickets. Een nipte meerderheid steunt een voorstel van die strekking van D66 en ChristenUnie. 1.881 keer bekeken | 5 reacties

30 jun Aandeelhouders Boskalis akkoord met benoeming oud-ambassadeur

Gerelateerd:  Boskalis 17,520 0,00%, HAL Trust 124,800 0,00%

PAPENDRECHT (AFN) - De aandeelhouders van baggeraar en maritiem dienstverlener Boskalis hebben ingestemd met de benoeming van Renée Jones-Bos tot commissaris van het bedrijf. De voormalig Nederlands ambassadeur in de Verenigde Staten en Rusland is benoemd voor een periode van vier jaar. Herman Hazewinkel en Ilona Haaijer waren niet beschikbaar voor herbenoeming in de raad van commissarissen. 1.906 keer bekeken | 0 reacties

30 jun Industrie Chicago krimpt iets minder sterk

CHICAGO (AFN) - De bedrijvigheid in de industrie rond de Amerikaanse stad Chicago is in juni iets minder sterk gekrompen dan een maand eerder. Dat maakte marktonderzoeker Institute for Supply Management (ISM) bekend. Het cijfer was wel een stuk zwakker dan verwacht. 1.394 keer bekeken | 4 reacties

30 jun Consumentenvertrouwen VS trekt flink aan

NEW YORK (AFN) - Het vertrouwen van Amerikaanse consumenten in de economie is in juni flink verbeterd vergeleken met mei. Dat maakte marktonderzoeker Conference Board bekend. 2.432 keer bekeken | 8 reacties

30 jun Rode koersenborden op Europese beurzen

Gerelateerd:  AEX 578,85 0,00%

AMSTERDAM (AFN) - De Europese aandelenbeurzen stonden dinsdagmiddag overwegend lager. Beleggers deden het rustig aan op de laatste dag van het sterke tweede kwartaal. De waarschuwing van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat het ergste van de coronapandemie nog moet komen zorgde voor terughoudendheid. Een sterker dan verwachte toename van de bedrijvigheid in de Chinese industrie in juni bood juist wat steun aan de handel. 1.822 keer bekeken | 3 reacties

30 jun Wisselend begin op Wall Street

Gerelateerd:  NY-DJ-Industrial Avg 0,00 0,00%

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn dinsdag op de laatste handelsdag van het sterke tweede kwartaal dicht bij huis gebleven, na de mooie winsten een dag eerder. Beleggers op Wall Street zijn wat voorzichtig door zorgen over de stijgende coronabesmettingen in een aantal Amerikaanse staten en de spanningen tussen de Verenigde Staten en China over Hongkong. 980 keer bekeken | 0 reacties

30 jun Huizenprijzen grote steden VS nemen toe

NEW YORK (AFN) - De gemiddelde prijs van een koopwoning in de Verenigde Staten is in april met 0,33 procent gestegen ten opzichte van een maand eerder. Dat blijkt uit de SP CoreLogic Case Shiller-index, die de prijsontwikkeling in twintig grote Amerikaanse steden weergeeft. 1.720 keer bekeken | 2 reacties

30 jun 'Licht lagere opening op Wall Street'

Gerelateerd:  NY-DJ-Industrial Avg 0,00 0,00%

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York lijken dinsdag licht lager te beginnen aan de laatste handelsdag van het sterke tweede kwartaal, na de mooie winsten een dag eerder. De stemming onder beleggers op Wall Street ondervindt wat druk door zorgen over de stijgende coronabesmettingen in een aantal Amerikaanse staten en de spanningen tussen de Verenigde Staten en China over Hongkong. 1.383 keer bekeken | 1 reacties

30 jun Sparta neemt doelman Van Leer over van Ajax

Gerelateerd:  Ajax 15,300 0,00%

ROTTERDAM (AFN) - Sparta Rotterdam heeft keeper Benjamin van Leer overgenomen van Ajax. De 28-jarige Van Leer tekent voor twee seizoenen op het Kasteel. 1.377 keer bekeken | 0 reacties

30 jun 'Air France wil ruim 7500 banen schrappen'

Gerelateerd:  Air France-KLM 4,100 0,00%

PARIJS (AFN) - Luchtvaartmaatschappij Air France wil tot en met 2022 meer dan 7500 banen schrappen. Dat hebben bronnen bij Franse vakbonden gemeld aan persbureau AFP. 2.576 keer bekeken | 2 reacties

30 jun Rechter: jongste cabinemedewerkers niet als eerste weg bij KLM

Gerelateerd:  Air France-KLM 4,100 0,00%

AMSTERDAM (AFN) - Luchtvaartmaatschappij KLM hoeft bij de aanstaande reorganisatieplannen niet het nieuwste personeel als eerste te ontslaan. Dat heeft de rechtbank in Amsterdam besloten in een kort geding dat was aangespannen door de vakbond voor cabinepersoneel VNC. 3.688 keer bekeken | 7 reacties

30 jun Aanbod luchtvrachtvervoer onvoldoende ondanks zwakkere vraag

Gerelateerd:  Air France-KLM 4,100 0,00%

GENÈVE (AFN) - De wereldwijde vraag naar luchtvrachtvervoer ging in mei opnieuw flink omlaag door de coronacrisis. Tegelijkertijd is het aanbod van vrachtvervoer door de lucht onvoldoende om aan de vraag te voldoen door het wegvallen van passagiersvliegtuigen die in hun buik vaak goederen vervoeren, aldus brancheorganisatie IATA. 1.594 keer bekeken | 0 reacties

30 jun 'Particuliere belegger vult mandje veelal met corona-aandelen'

Gerelateerd:  BINCKBANK N.V. EO -,10 6,350 0,00%

AMSTERDAM (AFN) - Aandelen van bedrijven die ofwel geraakt worden door de coronacrisis, of juist profiteren van de situatie bleken in de eerste jaarhelft populair onder particuliere beleggers. Dat meldde onlinebroker BinckBank op basis van beleggersdata. 10.384 keer bekeken | 2 reacties

30 jun Europese beurzen blijven dicht bij huis

Gerelateerd:  AEX 578,85 0,00%

AMSTERDAM (AFN) - De Europese aandelenbeurzen bleven dinsdag dicht bij huis. Beleggers deden het rustig aan op de laatste dag van het sterke tweede kwartaal. De waarschuwing van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat het ergste van de coronapandemie nog moet komen zorgde voor terughoudendheid. Een sterker dan verwachte toename van de bedrijvigheid in de Chinese industrie in juni bood daarbij wat steun aan de handel. 2.002 keer bekeken | 6 reacties

30 jun Inflatie eurozone in juni iets toegenomen

LUXEMBURG (AFN) - De inflatie in de eurozone is in juni licht opgelopen naar 0,3 procent op jaarbasis, van 0,1 procent in mei. Prijsstijgingen voor voedingsmiddelen, alcohol en tabak waren volgens een voorlopige raming van het Europese statistiekbureau Eurostat de grootste aanjagers van de inflatie. 1.201 keer bekeken | 0 reacties

30 jun Gemengde gevoelens bij FNV over steunpakket KLM

Gerelateerd:  Air France-KLM 4,100 0,00%

AMSTERDAM (AFN) - Vakbond FNV heeft gemengde gevoelens over het steunpakket om luchtvaartmaatschappij KLM door de crisis te loodsen. De bond is blij dat een faillissement is afgewend. Maar de opgelegde voorwaarden aan het personeel wekken wervel bij de bond, die vooral veel medewerkers op de grond vertegenwoordigt. 2.419 keer bekeken | 5 reacties

30 jun 'Schikking BAM en Keulen negatieve verrassing'

Gerelateerd:  BAM 1,500 0,00%

AMSTERDAM (AFN) - De schikking met de stad Keulen waardoor bouwbedrijf BAM dit jaar 40 miljoen euro als buitengewone last in de jaarrekening gaat zetten, komt als een negatieve verrassing. Dat concluderen analisten van KBC Securities in een reactie op het nieuws over de schikking rond de problemen bij de aanleg van een metrolijn in de Duitse stad in maart 2009. 7.148 keer bekeken | 9 reacties

30 jun 'Prognoses Shell al beter dan eind april'

Gerelateerd:  Royal Dutch Shell A 14,414 0,00%

AMSTERDAM (AFN) - De voorlopige kwartaalupdate van Shell bevatte prognoses voor de resultaten in het tweede kwartaal die over het algemeen "veel beter" waren dan de vooruitzichten die het olie- en gasconcern in april schetste. Dat stellen analisten van RBC Capital Markets. 15.854 keer bekeken | 14 reacties

30 jun Softwarebedrijf DGB bijna in andere handen

Gerelateerd:  DGB Group N.V. 0,630 0,00%

HARDENBERG (AFN) - DGB Group komt waarschijnlijk binnenkort in handen van Majka Investments. De twee partijen hebben een voorwaardelijk akkoord bereikt over de verkoop van DGB. Voor 17 juli verwachten de partijen een overeenstemming te bereiken over definitieve voorwaarden van de transactie. 1.997 keer bekeken | 2 reacties

30 jun AEX opent met kleine plus

Gerelateerd:  AEX 578,85 0,00%

AMSTERDAM (AFN) - De Amsterdamse aandelenbeurs ging dinsdag licht vooruit. De andere Europese beurzen bleven ook dicht bij huis op de laatste dag van het tweede kwartaal. Een positief Chinees industriecijfer en de hogere slotstanden op Wall Street boden enige steun aan de handel. De waarschuwing van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat het ergste van de coronapandemie nog moet komen zorgde echter voor terughoudendheid. 1.580 keer bekeken | 0 reacties

30 jun 'Prosus in lijn met verwachtingen'

Gerelateerd:  PROSUS 88,020 0,00%

AMSTERDAM (AFN) - Techinvesteerder Prosus heeft in het eind maart afgesloten gebroken boekjaar globaal genomen in lijn met de verwachtingen gepresteerd. Dat constateren analisten van Goldman Sachs. 2.401 keer bekeken | 1 reacties

30 jun 'Groot Amerikaans fastfoodbedrijf in financiële problemen'

KANSAS (AFN) - Fastfoodbedrijf NPC International, dat honderden restaurants van Pizza Hut en Wendy's uitbaat, staat op het punt om uitstel van betaling aan te vragen. De grote franchisenemer zou een renteaflossing voor uitstaande schulden hebben gemist en zou daarop gesprekken voeren met schuldeisers over een faillissementsaanvraag, aldus zakenkrant The Wall Street Journal. 10.239 keer bekeken | 6 reacties

30 jun Coronacrisis drukt zwaar op olie- en gasconcern Shell

Gerelateerd:  Royal Dutch Shell A 14,414 0,00%

DEN HAAG (AFN/BOOMBERG) - Shell heeft in het tweede kwartaal veel minder verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar. Het olie- en gasconcern schrijft door de gekelderde vraag vanwege de coronapandemie in het tweede kwartaal tussen de 15 miljard dollar en 22 miljard dollar af op de waarde van zijn bezittingen. 10.561 keer bekeken | 10 reacties

30 jun 'Ondergang FNG zadelt banken op met strop van 258 miljoen euro'

BRUSSEL (AFN/BELGA) - De noodlijdende modegroep FNG, het bedrijf achter ketens als Steps, Brantano en Miss Etam, heeft voor 258 miljoen euro aan schulden uitstaan bij banken. Dat heeft de Belgische krant De Tijd berekend. Onder meer ABN AMRO en ING zouden tientallen miljoenen hebben geleend aan de onderneming. 5.357 keer bekeken | 4 reacties

30 jun Aegon en ABN AMRO zetten samen duurzaam aandelenfonds op

AMSTERDAM (AFN) - Aegon en ABN AMRO gaan samen een duurzaam aandelenfonds opzetten. Daarmee willen de verzekeraar en de bank klanten laten investeren in ondernemingen die niet alleen financieel rendement opleveren, maar ook een positieve impact hebben op de samenleving en het milieu. Naar verwachting kan er voor het einde van het jaar in het fonds belegd worden. 3.261 keer bekeken | 2 reacties

30 jun ING België ziet topman vertrekken

Gerelateerd:  ING 6,430 0,00%

BRUSSEL (AFN/BELGA) - ING België moet op zoek naar een nieuwe topman of -vrouw. Volgens de Belgische krant De Tijd vertrek Erik van Eynden, die dan drie jaar aan het roer van de bank heeft gestaan. 2.998 keer bekeken | 1 reacties

30 jun Britse economie kromp nog harder dan gedacht

LONDEN (AFN) - De economie van het Verenigd Koninkrijk is in het eerste kwartaal nog sterker gekrompen dan in eerste instantie werd gemeld. In een definitieve meting stelt het Britse nationale statistiekbureau nu een krimp van 2,2 procent vast ten opzichte van het voorgaande kwartaal vast. 2.003 keer bekeken | 1 reacties

30 jun Nikkei eindigt sterk kwartaal met winst

TOKIO (AFN) - De aandelenbeurs in Japan is dinsdag met winst geëindigd na de flinke verliesbeurt een dag eerder. Beleggers schoven de zorgen over het coronavirus aan de kant en trokken zich op aan een sterker dan verwacht Chinees industriecijfer en de hogere slotstanden op Wall Street. Ook de andere beursgraadmeters in de Aziatische regio gingen op de laatste dag van het tweede kwartaal omhoog. 1.040 keer bekeken | 0 reacties

30 jun 'Openingswinst voor Damrak'

Gerelateerd:  AEX 578,85 0,00%

AMSTERDAM (AFN) - De Amsterdamse aandelenbeurs opent dinsdag naar verwachting met winst. Ook de andere Europese beurzen lijken hoger te beginnen aan de laatste dag van het tweede kwartaal. Een positief Chinees industriecijfer en de stevige koerswinsten op Wall Street zorgen voor optimisme bij beleggers. De AEX-index op Beursplein 5 stevent af op een winst van bijna 16 procent in het tweede kwartaal. 2.169 keer bekeken | 0 reacties

30 jun Verlies voor Kardan in eerste kwartaal

Gerelateerd:  Kardan 0,006 0,00%

AMSTERDAM (AFN) - De Israëlische investeerder Kardan heeft in het eerste kwartaal een verlies geleden van 3,8 miljoen euro. Dat kwam vooral door rentebetalingen op schulden. Positieve wisselkoerseffecten konden de negatieve effecten van de schuldbetalingen enigszins compenseren. 1.445 keer bekeken | 0 reacties

30 jun 'Basic-Fit wacht veel vraag na coronacrisis'

Gerelateerd:  Basic-Fit 24,000 0,00%

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Basic-Fit krijgt na de coronacrisis waarschijnlijk te maken met veel meer vraag. Dat schrijven kenners van Morgan Stanley. Ze schroeven hun advies voor de uitbater van sportscholen op naar overweight van equalweight. 12.775 keer bekeken | 11 reacties

30 jun BAM treft schikking met stad Keulen om metroflater in 2009

Gerelateerd:  BAM 1,500 0,00%

BUNNIK (AFN) - Bouwbedrijf BAM is tot een schikking gekomen met de stad Keulen vanwege de vele problemen rond de aanleg van een metrolijn in de Duitse stad in maart 2009. Tijdens de aanleg van het Noord/Zuid-metroproject zorgden de werkzaamheden onder meer voor de instorting van het Historisch Stadsarchief. Ook delen van naastgelegen gebouwen raakten beschadigd. Twee mensen kwamen bij het ongeluk om het leven. 3.401 keer bekeken | 4 reacties

30 jun 'Maaltijdbezorgbedrijf Postmates op radar van Uber'

Gerelateerd:  JUST EAT TAKEAWAY 94,300 0,00%

NEW YORK (AFN/RTR) - Uber Technologies, het bedrijf achter maaltijdbezorgbedrijf Uber Eats, lijkt zijn aanwezigheid in die markt te willen vergroten met de overname van het Amerikaanse Postmates. Zakenkrant The Wall Street Journal schrijft op basis van bronnen dat Uber 2,6 miljard dollar wil betalen voor de onderneming. Of het tot een deal komt is niet zeker, aangezien er door Postmates ook nagedacht wordt over een beursgang. 1.337 keer bekeken | 0 reacties

30 jun Meeste Amerikaanse banken blijven bij dividend

Gerelateerd:  ING 6,430 0,00%

NEW YORK (AFN/RTR) - De meeste Amerikaanse banken houden vast aan de hoogte van hun winstuitkering. Die viel op te maken uit de reacties van de financiële instellingen na een stresstest door de Federal Reserve. 2.084 keer bekeken | 0 reacties

30 jun Japanse industriële productie verder weggezakt

TOKIO (AFN) - De productie van de omvangrijke Japanse industrie is in mei met meer dan een kwart afgenomen vergeleken met een jaar eerder. Ondanks de opheffing van de meeste preventiemaatregelen tegen het nieuwe coronavirus in die maand, was er ook sprake van een afname ten opzichte van april 884 keer bekeken | 0 reacties

30 jun Aandacht voor chipsector na opbeurende prognoses

Gerelateerd:  ASML 353,500 0,00%

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - De Europese halfgeleiderindustrie weet dinsdag de aandacht op zich gericht, na opbeurende prognoses voor de sector van de Amerikaanse bedrijven Micron en Xilinx. 3.024 keer bekeken | 1 reacties

30 jun Lichte toename bedrijvigheid industrie China

PEKING (AFN) - De bedrijvigheid in de Chinese industrie is in juni iets harder toegenomen ten opzichte van een maand eerder. Daarop wijst een nieuw cijfer van de Chinese overheid. 879 keer bekeken | 1 reacties

30 jun Detailhandel beleeft grootste groei in 14 jaar

DEN HAAG (AFN) - De detailhandel heeft in mei 8,2 procent meer omgezet dan in dezelfde maand een jaar eerder. Dat is de grootste groei in 14 jaar tijd, aldus het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Zowel de foodsector als de non-foodsector realiseerde een hogere omzet. Daarnaast is online bijna 50 procent meer omgezet. 2.342 keer bekeken | 3 reacties

30 jun Afzetprijzen industrie weer omlaag

DEN HAAG (AFN) - De afzetprijzen van de Nederlandse industrie waren in mei gemiddeld 8,0 procent lager dan in dezelfde maand een jaar eerder. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Een maand eerder waren de producten van de industrie 8,1 procent goedkoper dan een jaar eerder. 805 keer bekeken | 0 reacties

30 jun Personeel PostNL voert actie voor hoger minimumloon

Gerelateerd:  PostNL 1,959 0,00%

DEN HAAG (AFN) - Medewerkers van PostNL voeren dinsdag voor de deur van het hoofdkantoor actie voor een verhoging van het minimumloon naar 14 euro per uur. Vanaf het middaguur zijn er diverse toespraken van postbezorgers waarna gezamenlijk wordt geluncht. Ook willen de actievoerders taart en kaarten overhandigen aan PostNL-topvrouw Herna Verhagen, die op 30 juni jarig is. 3.682 keer bekeken | 7 reacties

Zoeken

Aandelen in het nieuws

  1. GrandVision 25,900 13 jul
    0,000
    0,00%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare