Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Technisch faillissement / Verkopen

38 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 17 april 2003 13:55
    Ben zeer positief over Corus bezit ook een behoorlijk aantal aandelen maar ik heb gesproken met een vakbondsman welke mij vertelde dat de OR er alles aangelegen is om een splitsing/technisch faillissement af te dwingen.
    Daarnaast hebben de banken eisen aan het verlenen van een nieuwe kreditefaciliteit gesteld, waaraan door Corus in de huidige situatie niet kan worden voldaan.
    Bij een technisch faillisement zijn de banken preferent en zullen dan de gelden welke in de boedel zitten opeisen.
    Ik heb besloten om voor de Pasen afscheid van Corus te nemen ik heb het idee dat omstreeks 16.00 vele mij zullen volgen.
    Volgende week zie ik wel weer.
    Succes met jullie beslissing
  2. [verwijderd] 17 april 2003 14:16
    Wat mij triggert is het volgende:
    Als jij dit nu weet, dan weten ook andere (inside) mensen dit inmiddels. Misschien al een paar dagen zelfs. Er is geen olievlek met geruchten, want de koers neigt omhoog - al is het tergend langzaam. Waarom zijn deze mensen dan niet reeds massaal op de verkoop geslagen als de berichten zo somber zijn als jij ze schetst ?
  3. [verwijderd] 17 april 2003 14:44
    Mijn partner en ik hebben ook aandelen gekocht. Mijn partner is werkzaam op corus, alleen dit soort berichten bereiken hem (helaas??) nooit!
    Wij hebben besloten onze aandelen gewoon te behouden.
    Ik kom nog niet zo ontzettend lang op dit forum, dus ik weet ook niet in welke hoedanigheid cor(pl)us werkzaam is binnen corus. Maar de berichten die tot nu toe verschenen zijn, vind ik persoonlijk vrij speculatief en tevens vaak oud nieuws. Her 'wanbeleid' van de top, de tegenvallende engelse cijfers, de grote verliezen, de al dan niet op handen zijnde overname.. alles is al in het nieuws gekomen (dus oud nieuws) en de andere topics zijn 'ik heb gehoord dat.. of 'volgens zeggen is..'
    Je kunt, mijns inziens, op de klompen aanvoelen dat er IETS te gebeuren staat. De aandeelhoudersvergadering van 29 april staat immers voor de deur. Tevens het aanbieden van de recente kaartenactie. Er is in diverse media niets te vernemen over deze speculaties. Maar ik ben voorts wel van mening dat als je je niet prettig voelt bij de aandelen, dat je dan moet verkopen. Wij blijven derhalve wel vol goede moed!!
    met vriendelijke groet, sandra
  4. [verwijderd] 17 april 2003 15:04
    Wat ik me eigenlijk afvraag is.. deze vakbondsman.. is hij niet buiten zijn boekje gegaan als hij daadwerkelijk deze berichten binnen het bedrijf rondstrooit? ik dacht altijd dat er een soort van geheimhouding of iets dergelijks was waaraan een vakbondsman zich moet houden. Verder heb ik begrip voor de onrust die nu ontstaan is bij cor(pl)us, alleen vraag ik me af, hoe betrouwbaar is een vakbondman als hij dit soort verhalen verteld!
    Op de afdeling bij mijn partner lopen ook vakbondsmensen rond, maar die bevestigen, nog ontkennen dit bericht... dus wij houden ze.
    In ieder geval een rustige, en vooral gezellige pasen toegewenst!

    met vriendenlijk groet, sandra
  5. [verwijderd] 17 april 2003 15:09
    Cor(pl)us, je bericht komt tendentieus over. Hoe weten wij nu of je een of andere onbeduidende figuur hebt gesproken, die ongenuanceerd bepaalde uitspraken doet (misschien uit racune), of een gezaghebbende functionaris die weet waar hij het over heeft en goed bekend is met recente ontwikkelingen en opvattingen binnen de Corus Groep (niveau holding). Enige terughoudendheid is verstandig, ook ten aanzien van dit forum.
  6. Rising hope 17 april 2003 15:10
    Ik denk dat cor(pl)us het tegenovergesteldde heeft gehoord. Zo hoopt hij nog goedkoper aandelen in te kopen om vervolens stukken duurder te verkopen. Ik hoop dat ik bij het juiste eind zit. Ik verwacht binnen korte tijd een opleving die wij bij Getronics hebben gezien, die was ook zo goed als failliet.
38 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 879,63 +1,08%
EUR/USD 1,0718 -0,10%
FTSE 100 8.124,53 +0,57%
Germany40^ 18.077,20 +0,89%
Gold spot 2.344,98 +0,56%
NY-Nasdaq Composite 15.611,76 -0,64%

Stijgers

EBUSCO...
+9,64%
ASMI
+6,95%
NX FIL...
+5,85%
Alfen ...
+5,54%
Corbion
+4,29%

Dalers

IMCD
-7,92%
SIGNIF...
-7,38%
Wereld...
-6,63%
BESI
-4,93%
ABN AM...
-3,94%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links