Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

 • 2,578 22 okt 2021 17:38
 • 0,000 (0,00%) Dagrange 2,574 - 2,650
 • 1.912.807 Gem. (3M) 1,7M

BAM oktober 2021

580 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 29 »» | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 7 €d_Modus Vivendi 30 september 2021 13:32
  BAM bereikte overeenstemming over de verkoop van de aandelen van de Duitse werkmaatschappij BAM Deutschland (inclusief de dochterondernemingen BAM Immobilien-Dienstleistungen en BAM Sports) aan Zech Group SE en Gustav Zech Foundation.
  De transactie is onder voorbehoud van goedkeuring door de mededingingsautoriteiten en zal naar verwachting in oktober worden afgerond.
  Er is niet bekend wat de verkoop heeft opgebracht, als aandeelhouder zou ik ook mijn hand wel willen ophouden om mee te delen in de opbrengst ipv altijd maar te moeten bijleggen voor de miskleunen.
  Het is een vervolgstap in het derisken.

  Het wachten is verder nog op Infra Dld. Wie weet duurt dit nog omdat er mogelijk betere afspraken gemaakt zijn inzake de Kiel sluizen. Uiteindelijk: winst=winst.

  De Arabische dwarsligger houdt de betaling kennelijk nog voor de toekomst om de naam van het museum eer aan te doen.

  België: tja wat in de etalage staat verzuurt niet.

  Ierland: is ook al ‘tja’!

  Maar dan het UK. Daar zitten framewerken in de pijplijn voor de komende jaren waarover we binnenkort of de komende maanden hoogstwaarschijnlijk worden verblijd.

  September was een rommelige koersmaand, veel ups en downs maar met nagenoeg gelijk eindresultaat, de hoop is gevestigd op een meer dan mooi 4e kwartaal.

  En dan de politiek:
  Hebben ze dan nog steeds niet in de gaten dat ze zand in de bouwmotor strooien al dan niet vervuild? De onderhandelingen beginnen nu over een doorstart.
  Ga als de wiedeweerga formeren en regeren ipv. dat kinderachtige gemor over wie wel of niet met wie wil buitenspelen. Ze zijn in dienst van het volk en niet van de Juf. Hoe gênant wil je het hebben?

  Nou, mooie herfstmaand gewenst!
 2. Nird 30 september 2021 18:36
  Mooi intro voor uptend naar ik 4 november. ik durf toich hardop te voorspeellen dat we ergens de komende maan de 3 voor de komma gaan zien.
  Het is (g)een wensgedachte, maar terugkijkend op september, was het opvallend stil in Bunnik. en wat er naar buiten kwam was nooit verontrustend. so be it~!
 3. forum rang 8 HenkdeV 1 oktober 2021 08:17
  Een goed begin is het halve werk:

  Door ABM Financial News op vrijdag 1 oktober 2021

  AEX start nieuw kwartaal scherp lager

  (ABM FN-Dow Jones) De Amsterdamse beurs gaat vrijdag op de eerste handelsdag van oktober naar verwachting fors lager van start, na een rood slot op Wall Street donderdagavond en forse verliezen op de Aziatische beurzen vanochtend. Futures op de AEX index wezen ongeveer een uur voor de beursgong op een verlies van 1,3 procent.

  Donderdag ging de AEX nog voortvarend van start, maar de index moest in de loop van de handelsdag steeds meer terrein prijsgeven waardoor bij de slotgong toch een verlies op de borden stond van een half procent op 771,94 punten.

  Daarmee wist het Damrak donderdag in lijn met de internationale beurzen de korte termijn opwaartse trend niet vast te houden, nadat de rust op de aandelenmarkten woensdag enigszins terugkeerde en de rentes iets daalden na de stijging van dinsdag. Op maandbasis verloor de AEX in de voor aandelen beruchte septembermaand ruim 2 procent, terwijl de index op kwartaalbasis juist bijna 6 procent won.

  Sinds de bodem tijdens de coronapaniek eind maart 2020 hebben de aandelenmarkten een imposante rally neergezet, maar daar kwam recentelijk de klad in, nu de inflatie oploopt en centrale banken beginnen in te grijpen door hun monetaire beleid te verkrappen.

  Op Wall Street daalde hoofdgraadmeter S&P 500 donderdagavond 1,2 procent, terwijl techbeurs Nasdaq met een verlies van 0,4 procent de schade beperkt hield. In de maand september verloren de Nasdaq en de S&P respectievelijk 5,3 procent en 4,8 procent. Begin september scherpte de S&P nog de hoogste ooit aan en in het lopende jaar bedraagt de winst nog altijd bijna 15 procent.

  "Een combinatie van een economische groeivertraging, minder accommoderend monetair beleid, tegenwind in China, afnemende stimuleringsmaatregelen en zeurende knelpunten in de toeleveringsketens wogen afgelopen maand allemaal op het beleggerssentiment", zo vatte analist Chris Hussey van Goldman Sachs de marktomstandigheden samen.

  In Azië, waar de beurzen in Shanghai en Hongkong vanwege een feestdag gesloten zijn, is het sentiment vanochtend ronduit negatief. Sydney en Seoel verliezen tot 2 procent, terwijl Tokio zelfs 2,4 procent in het rood noteert.

  De Amerikaanse olie-future noteert vanochtend stabiel na een bescheiden stijging van 0,3 procent naar 75,03 dollar per vat donderdagavond in New York. Op maandbasis werd een vat WTI in september ruim 8 procent duurder. Productieproblemen in de Golf van Mexico ondersteunden de olieprijzen.

  Beleggers hebben vandaag oog voor de vrijgave van de inkoopmanagersindices voor de industrie die in de loop van de handelsdag in de eurozone en de VS worden vrijgegeven. Vanochtend werd al bekend dat de groei in de Japanse industrie is teruggevallen.

  Ook het consumentenvertrouwen in de VS en de voorlopige inflatie in de eurozone in september staan op de rol.
 4. amice 1 oktober 2021 10:49
  quote:

  Nird schreef op 30 september 2021 18:36:


  Mooi intro voor uptend naar ik 4 november. ik durf toich hardop te voorspeellen dat we ergens de komende maan de 3 voor de komma gaan zien.
  Het is (g)een wensgedachte, maar terugkijkend op september, was het opvallend stil in Bunnik. en wat er naar buiten kwam was nooit verontrustend. so be it~!

  Reeds jaren lang wordt er door forumleden een koers van 3€ of hoger voorspeld. Eens krijgen ze gelijk.
 5. forum rang 7 €d_Modus Vivendi 1 oktober 2021 13:20
  Wageningen, 1 oktober 2021 - BAM Wonen heeft in opdracht van woningverhuurder Heimstaden 96 huurappartementen in de 'Sterflat' aan de Thorbeckestraat in Wageningen verduurzaamd en toekomstbestendig gemaakt. De woningen zijn nu voorbereid op de overstap naar gasloos wonen via het warmtenet in wording in de gemeente Wageningen. De toekomstbestendige verduurzaming betekent voor de bewoners meer wooncomfort en lagere stookkosten.
 6. forum rang 8 HenkdeV 1 oktober 2021 14:30
  Door ABM Financial News op vrijdag 1 oktober 2021

  Inflatie eurozone neemt iets harder toe dan verwacht(ABM FN-Dow Jones) De consumentenprijzen in de eurozone zijn in september iets sterker dan verwacht gestegen. Dit bleek vrijdag uit voorlopige cijfers van Eurostat.

  De inflatie bedroeg in september 3,4 procent. In augustus was dit 3,0 procent en in juli 2,2 procent.

  Economen hadden voor september gerekend op een inflatie van 3,3 procent.

  De kerninflatie, voor de ECB een belangrijke graadmeter, bedroeg in september 1,9 procent op jaarbasis. De inflatie zonder de volatiele prijzen voor onder meer voeding, energie en alcohol, was in augustus nog 1,6 procent.
 7. forum rang 8 HenkdeV 2 oktober 2021 11:53
  Door ABM Financial News op zaterdag 2 oktober 2021

  ABN AMRO blijft positief over aandelen

  (ABM FN-Dow Jones) ABN AMRO zag afgelopen maand geen reden om wijzigingen in de portefeuille door te voeren en de bank handhaafde zijn positieve visie op aandelen en blijft terughoudend over obligaties. Dit zei beleggingsstrateeg Ralph Wessels van ABN AMRO voor de camera van ABM Financial News.

  "In het geval dat het sentiment in deze volatiele maanden wat negatiever wordt, zullen wij een grotere correctie aangrijpen om meer risico aan de portefeuille toe te voegen", voegde Wessels toe.
 8. Ha AMG 2 oktober 2021 14:15
  quote:

  €d_Modus Vivendi schreef op 1 oktober 2021 13:20:


  Wageningen, 1 oktober 2021 - BAM Wonen heeft in opdracht van woningverhuurder Heimstaden 96 huurappartementen in de 'Sterflat' aan de Thorbeckestraat in Wageningen verduurzaamd en toekomstbestendig gemaakt. De woningen zijn nu voorbereid op de overstap naar gasloos wonen via het warmtenet in wording in de gemeente Wageningen. De toekomstbestendige verduurzaming betekent voor de bewoners meer wooncomfort en lagere stookkosten.
  wie met huizen in nederland bezig is die verdiend geld

  Dat kan niet anders

  en verdubbeling van de netto winst kan niet uitblijven
  wanneer komen d e cijfers
580 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 29 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

BAM Groep Koninklijke Meer »

Koers 2,578   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 2,574   Volume 1.912.807
Hoog 2,650   Gem. Volume 1.670.349
22 okt 2021 17:38
Premium

BAM zet grote stap in de-risking

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's

 1. video thumbnail

  Arend Jan Kamp over BAM

  21 februari 2018 15:17 - Vimeo

 2. video thumbnail

  BAM: Terug naar €4,00 - €4,50?

  20 december 2017 21:50 - Vimeo

 3. video thumbnail

  VolkerWessels terug op beurs

  21 april 2017 17:14 - Vimeo

 4. video thumbnail

  Arend Jan Kamp over BAM

  20 februari 2017 15:48 - Vimeo

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links