Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

BAM mei 2019 Strong Buy

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2.823 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 ... 138 139 140 141 142 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
OnoMatopee
0
AKO Capital LLP Koninklijke BAM Groep N.V. NL0000337319 1.21 23 mei 2019

Marshall Wace LLP Koninklijke BAM Groep N.V. NL0000337319 0.60 23 mei 2019

en zo aasgieren ze maar door, iedere Trumptweet misbruikend
pardon
0
quote:

OnoMatopee schreef op 24 mei 2019 om 21:11:


AKO Capital LLP Koninklijke BAM Groep N.V. NL0000337319 1.21 23 mei 2019

Marshall Wace LLP Koninklijke BAM Groep N.V. NL0000337319 0.60 23 mei 2019

en zo aasgieren ze maar door, iedere Trumptweet misbruikend
Ze straffen het lakse inkoopprogramma van Bam gewoon af,ze hebben waarschijnlijk een bank ingehuurd voor de inkoop van de aandelen die goede connecties heeft met de Shorters.
Slappe hap daar bij Bam,ze hebben schijt aan de gewone aandeelhouders.
Van Herik had 10% van de aandelen zelfs die man hebben ze met een kluitje in het riet gestuurd,en maar nieuwe bestuurders plaatsen die allemaal hetzelfde handelen.
HenkdeV
0
quote:

manuss schreef op 24 mei 2019 om 19:55:


Waar is iedereen? Allemaal Bam zat?


Meer BAM moe.
HenkdeV
1
Column: We gaan onzekere tijden tegemoet
Door WILLEM VERMEEND EN RICK VAN DER PLOEG
Vandaag, 08:01 in FINANCIEEL

Op de internationale economische conferenties die we de afgelopen maand hebben bijgewoond, overheerst somberheid. De meeste sprekers komen met lijstjes waarop de afzwakkende wereldeconomie op de eerste plaats staat.

Op twee staat de toenemende economische en geopolitieke onzekerheid in de wereld. Door de escalerende handelsoorlog tussen de VS en China is deze nog verder toegenomen. De economische schade die dit handelsconflict veroorzaakt, raakt niet alleen deze giganten, maar ook steeds meer andere landen.

Daarnaast staat op de lijstjes ook het groeiende verzet tegen globalisering en vrijhandel en de opmars van protectie. Mede door het America First beleid van Donald Trump kiezen steeds meer landen voor een beleid waarbij vrijhandel wordt ingeperkt door maatregelen waarbij eigen burgers en bedrijven beschermd worden tegen buitenlandse concurrenten.

Grotere kloof arm en rijk
Opvallend zijn twee andere trends die genoemd worden. Daarbij gaat om de onvrede in steeds meer landen over de toenemende inkomens- en vermogensongelijkheid en het afkalvende vertrouwen in de techwereld. Volgens recente internationale studies zal deze internationale trend, waarbij de kloof tussen arm en rijk wordt vergroot, alleen maar toenemen. Een belangrijke oorzaak is de digitalisering en robotisering van economieën. Daarvan profiteren vooral kapitaalbezitters. Voor de gemiddelde werknemer en zelfs voor veel hoger opgeleiden zit er weinig in het vat. In de westerse industrielanden worden laag opgeleiden het zwaarst getroffen, maar krijgen ook middelbaar opgeleiden last van deze kloof.

De andere ontwikkeling is het snel dalende vertrouwen in de Amerikaanse techbedrijven, zoals Google, Facebook, Apple en Amazon.

Oplossingen?
Wie de thema’s op deze lijstjes beziet, vraagt zich af of er tijdens de conferenties ook oplossingen worden aangedragen. Nee, niet echt. Bij het conflict tussen de VS en China speelt de wereldmachtpositie op het terrein van de nieuwste technologieën een belangrijke rol. Dat is ook de reden voor Trump om de Chinese telecomgigant Huawei op de zwarte lijst te plaatsen. Hij verdenkt het bedrijf van spionage in opdracht van de Chinese regering. China ontkent, maar volgens techexperts is Trump ook al te laat.

Bekend is dat China altijd heeft geprobeerd intellectuele eigendom te stelen, maar de afgelopen jaren heeft China honderden miljarden geïnvesteerd in innovatieve technologieën en gaat daarmee in snel tempo door. Ook de Chinese universiteiten worden steeds excellenter. Op de wereldmarkt is al zichtbaar dat China de VS op verschillende technologische terreinen aan het overvleugelen is. Bovendien verschijnen in de internationale pers berichten dat Peking zal terugslaan met de zogenoemde nucleaire optie: het op grote schaal verkopen van Amerikaanse staatsobligaties. Deze mogelijke escalatie zal de wereldeconomie hard treffen en volgens economische denktanks tot een internationale recessie kunnen leiden.

Protectie
In onze vorige column hebben we gewezen op de nadelen van protectie die inmiddels zichtbaar worden. De groei van de wereldeconomie zakt in en in steeds meer landen zien we lagere groeicijfers. Ook de economische onzekerheid speelt daarbij een rol. Zo bleek deze week uit de nieuwste cijfers dat het economische herstel in de eurozone uit het eerste kwartaal niet doorzet. Door de handelsoorlog tussen de VS en China en het risico op een harde Brexit is de kans op een mooi herstel alleen maar afgenomen.

De Europese economie krijgt ook steeds meer last van hoogoplopende conflicten van Brussel, maar ook EU-landen, met Amerikaanse techgiganten. Deze spitsen zich toe op hun ongekende machtspositie, het ontwijken van belastingen en het schenden van privacyregels. Ook in de VS zien we dat er, vooral van de kant van de Democraten, voorstellen worden gedaan om deze positie in te perken. Veel sprekers op onze congressen voorspelden dat de invloed van deze giganten, ook los van conflicten en deze voorstellen, zal afnemen doordat in veel landen hun bedrijfsimago fors is aangetast en in de publieke opinie een trend zichtbaar is die zich keert tegen dit type concerns.

Nationaal beleid werkt niet
Nationale regeringen zijn niet in staat om oplossingen aan te dragen voor de hier genoemde onzekerheden en thema’s. Dat was ook de weinig verrassende uitkomst van onze congressen, waarbij de teneur tevens was dat Europa zowel ten opzichte van de VS als China, een eigen economische koers moet varen. Volgens de meeste economische experts heeft de EU in potentie voldoende concurrentiekracht om in de internationale concurrentiestrijd overeind te blijven. Daarvoor zijn wel veel meer investeringen nodig in digitalisering en nieuwe technologieën en een intensievere samenwerking tussen de EU-landen.

Uit de exitpoll van de Europese verkiezingen blijkt in ieder geval dat de Nederlandse kiezers in meerderheid hebben gekozen voor politieke partijen die pro Europa zijn. Eerder bleek uit peilingen al dat 70 tot 80% van de burgers in ons land er voorstander van is dat Nederland lid blijft van de Europese Unie. Als EU-land kan Nederland gebruik maken van de internationale machtspositie van de EU en de belangrijke handelsvoordelen die de Unie biedt. Zonder dit lidmaatschap worden we een speelbal van de internationale economische grootmachten en Amerikaanse en Chinese techgiganten. Alleen samen met alle EU-landen kan Europa een vuist maken en een eigen economische koers varen, maar dan moeten de Europese leiders wel opschieten.
manuss
1
HenkdeV 25 mei 2019 om 13:24


Column: We gaan onzekere tijden tegemoet
Door WILLEM VERMEEND EN RICK VAN DER PLOEG
Vandaag, 08:01 in FINANCIEEL
.......) etc.


@) Bedankt HenkdeV voor deze posting! Maar dit is oud nieuws, want mijn oma (93) roept al 50 jaar, dat we onzekere tijden tegemoet gaan. Ik laat me echt niet gek maken door allerlei bangmakende insinuaties. hahaha gewoon doorgaan!!!
HenkdeV
0
quote:

manuss schreef op 25 mei 2019 om 17:27:


HenkdeV 25 mei 2019 om 13:24


Column: We gaan onzekere tijden tegemoet
Door WILLEM VERMEEND EN RICK VAN DER PLOEG
Vandaag, 08:01 in FINANCIEEL
.......) etc.


@) Bedankt HenkdeV voor deze posting! Maar dit is oud nieuws, want mijn oma (93) roept al 50 jaar, dat we onzekere tijden tegemoet gaan. Ik laat me echt niet gek maken door allerlei bangmakende insinuaties. hahaha gewoon doorgaan!!!
.


Heel verstandig om door te gaan, maar wel met beide ogen open:-). Daar kom je verder mee dan met de luchtfietserij waarmee dit mei forum is geopend.
manuss
1
quote:

HenkdeV schreef op 25 mei 2019 om 18:02:


[...].


Heel verstandig om door te gaan, maar wel met beide ogen open:-). Daar kom je verder mee dan met de luchtfietserij waarmee dit mei forum is geopend.
Mee eens, maar helaas kunnen we dat niet van tevoren weten: BAM tegenvallende Q1 cijfers en dat idiote getwitter van de clown Trump en de opgeklopte handels-perikelen tussen VS en China doen de koers geen goed. Trouwens die handels-perikelen worden te pas en onpas herhaaldelijk benut om de koersen te frustreren. Lijkt mij toch enige geregistreerde maffia praktijken aanwezig. (familie en kornuiten van Trump zijn daar niet vies van)!
HenkdeV
0
quote:

manuss schreef op 25 mei 2019 om 19:19:


[...] Mee eens, maar helaas kunnen we dat niet van tevoren weten: BAM tegenvallende Q1 cijfers en dat idiote getwitter van de clown Trump en de opgeklopte handels-perikelen tussen VS en China doen de koers geen goed. Trouwens die handels-perikelen worden te pas en onpas herhaaldelijk benut om de koersen te frustreren. Lijkt mij toch enige geregistreerde maffia praktijken aanwezig. (familie en kornuiten van Trump zijn daar niet vies van)!


Die handelsperikelen brengen veel schade toe aan de economie, zelfs bij landen die er niet rechtstreeks bij betrokken zijn. Dat heeft zijn weerslag op de koersen. Daar komt bij dat de beurs altijd overdrijft, ten goede en ten kwade. Van dat geregistreerde maffiaverhaal geloof ik weinig tot niets, maar ieder zijn meug. Doe de groeten aan jouw oma en luister af en toe naar haar wijze woorden. Oma heeft trouwens altijd gelijk, ook wanneer ze ongelijk heeft:-).
popie
0
Goedemorgen, pre staat op 3.70 altijd leuk om te zien al stelt het het niet veel voor.
snipper
0
Short: BAM 

"Het gaat inderdaad beter met de bouw, maar ik had BAM  jarenlang in mijn portefeuille en ik werd zo gék van al die bleeders jarenlang. Er is altijd wel wat. Met de Zeesluis in IJmuiden is er ook nog steeds narigheid en er komt telkens weer iets uit de kast."

www.iex.nl/Column/480040/HAA-2019-3-t...
HenkdeV
0
Kleine openingswinst voor AEX'
Gepubliceerd op 27 mei 2019 om 08:15

AMSTERDAM (AFN) - De aandelenbeurs in Amsterdam lijkt maandag licht hoger te beginnen. Ook elders in Europa zullen de beurzen waarschijnlijk met kleine winsten openen. De aandelenhandel blijft in het teken staan van de handelsstrijd tussen de Verenigde Staten en China. De week zal verder rustig beginnen aangezien de beurs in Londen gesloten is vanwege een Bank Holiday. Wall Street blijft dicht vanwege Memorial Day.
innicksname
0
quote:

snipper schreef op 27 mei 2019 om 08:20:


Short: BAM 

"Het gaat inderdaad beter met de bouw, maar ik had BAM  jarenlang in mijn portefeuille en ik werd zo gék van al die bleeders jarenlang. Er is altijd wel wat. Met de Zeesluis in IJmuiden is er ook nog steeds narigheid en er komt telkens weer iets uit de kast."

www.iex.nl/Column/480040/HAA-2019-3-t...

Las het ook, maar is wel wat kort door de bocht. Je zou stellen: de meeste narigheid is nu wel achter de rug, dus voor 'short' is het misschien niet meer het ideale moment. Dat zie je ook wel aan de shortafbouw van de laatste maanden. Maar misschien speelt wat persoonlijke tegenslag met eigen aandelen Jos parten bij deze keuze.
innicksname
0
quote:

popie schreef op 27 mei 2019 om 08:20:


Goedemorgen, pre staat op 3.70 altijd leuk om te zien al stelt het het niet veel voor.

Die pre 3,70 hebben we eerder gezien, werd geen fijne dag. Hopelijk nu vice versa.
innicksname
0
quote:

manuss schreef op 24 mei 2019 om 19:55:


Waar is iedereen? Allemaal Bam zat?

Weekend is soms ook echt weekend :-)
OnoMatopee
0
quote:

snipper schreef op 27 mei 2019 om 08:20:


Short: BAM 

"Het gaat inderdaad beter met de bouw, maar ik had BAM  jarenlang in mijn portefeuille en ik werd zo gék van al die bleeders jarenlang. Er is altijd wel wat. Met de Zeesluis in IJmuiden is er ook nog steeds narigheid en er komt telkens weer iets uit de kast."

www.iex.nl/Column/480040/HAA-2019-3-t...
er wordt wat afgeleuterd, deze video heeft een ander oordeel op diezelfde beleggersavond

youtu.be/JSw2Sjv3oSA?t=238
HenkdeV
0
quote:

innicksname schreef op 27 mei 2019 om 08:49:


[...]
Las het ook, maar is wel wat kort door de bocht. Je zou stellen: de meeste narigheid is nu wel achter de rug, dus voor 'short' is het misschien niet meer het ideale moment. Dat zie je ook wel aan de shortafbouw van de laatste maanden. Maar misschien speelt wat persoonlijke tegenslag met eigen aandelen Jos parten bij deze keuze.Zijn kooptips lijken mij niet verkeerd, maar om nu nog short te gaan op BAM lijkt mij ook rijkelijk laat. En bovendien is algemeen bekend dat Jos er nog wel eens naast zit met zijn tips. Ook maar een gewoon mens dus:-).
snaike
0
2.823 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 ... 138 139 140 141 142 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

BAM Groep Koninklijke Meer »

Koers 2,392   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 2,330   Volume 2.360.460
Hoog 2,402   Gem. Volume 2.319.601
21-okt-19 17:35
label premium

Bam grijpt in

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium