Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Welgesteld of niet - biotech van Marktgevoel

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
11 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
DeZwarteRidder
0
Overnamegeruchten en kandidaatmedicijnen, het staat niet stil in de biotech!
Beste heer/mevrouw belegger,

We zeiden het al eerder: 2019 wordt een spannend jaar voor biotech. Er staan verschillende kandidaatmedicijnen op de rol voor goedkeuring door de Europese en Amerikaanse toezichthouders. En dan zijn er nog de overnamegeruchten die keer op keer de aandelenmarkt in beroering brengen.

Wat viel er de afgelopen week te melden? Intercept Pharmaceuticals, een biotech bedrijf dat zich specialiseert in nieuwe therapieën bij de behandeling van leveraandoeningen, rapporteerde gunstige resultaten uit de fase-3 studie van het middel dat wordt aangeduid als OCA (obeticholic acid). Wij zagen onze positie in ons Welgesteld Biotechnologie Fonds direct op een mooie winst staan.

MDxHealth heeft een nieuwe CEO. En een overeenkomst voor de prostaatkankertest SelectMDx in Canada. Michael McGarrity volgt Jan Groen op die in een adviserende rol het diagnosticabedrijf nog zal bijstaan. De wisseling aan de top is ingegeven door de ambitie om een veel grotere rol te spelen in Noord-Amerika.

Intuitive Surgical, bouwer en toeleverancier van medische robots, heeft van de FDA, de Amerikaanse toezichthouder, toestemming gekregen om een systeem in de markt te zetten dat een biopsie van longkanker kan nemen. Het nieuwe Ion platform is speciaal ontworpen om weefselsamples te nemen van lastig bereikbare plaatsen in de menselijke long.

Het Welgesteld Biotechnologie Fonds is hèt beleggingsfonds bij uitstek dat de gehele biotech sector op de voet volgt en anticipeert op de vele kansen. Als participant profiteert u mee van de successen en plukt u de vruchten van onze beleggingsstrategie.

Onze analisten peilen de potentie van toegewijde onderzoekers en schatten de kansen in van alle geneesmiddelen die zich nog klinisch moeten bewijzen. We beleggen bewust in de toekomst van de medische sector.

Beleg ook in een gezondere samenleving! Word participant in het Welgesteld Biotechnologie Fonds.

Het Welgesteld Biotechnologie Fonds belegt in beursgenoteerde bedrijven in de kansrijke biotechnologie sector. Maak gebruik van de kennis en expertise van het Welgesteld Biotechnologie Fonds en participeer al vanaf € 25.000. Beleggen brengt een risico met zich mee. Potentiële beleggers moeten om die reden zorgvuldig alle informatie uit het Prospectus in overweging nemen voordat zij besluiten Participaties te kopen.

DeZwarteRidder
0
+7,19% rendement in 2019 met biotechnologie
Beste heer/mevrouw belegger,

2019 is nu al het jaar van de biotechnologie. We schreven u al eerder dat het jaar goed startte, met enkele overnames en doorbraken in biotechnologie. Beleggers in het Welgesteld Biotechnologie Fonds kunnen dit jaar al een rendement van +7,19% bijschrijven.

Om meer beleggers te kunnen laten profiteren van deze trend in gezondheid, nodigt fondsbeheerder ROI Asset Management u uit op ons seminar "Beleggen in Volatiele Markten" op 12 maart aanstaande in Barneveld.

Sinds 2017 neemt de volatiliteit van de markten toe en zoeken veel beleggers naar vastigheid om hun beleggingsbeleid te bepalen. Oude methoden werken niet meer. Tijden zijn veranderd. Uw vermogen verstandig laten beheren, spreiding, het juiste moment afwachten en de juiste koers houden zorgen ervoor dat u met een gezond rendement door een beweeglijke markt heen komt.

Beleg ook in een gezondere samenleving en bezoek het seminar op 12 maart aanstaande. Klik hier of op onderstaande button en ontvang uw plek op de gastenlijst.

Wij verheugen ons
op uw komst


DeZwarteRidder
0
quote:

Chicken_Skin_Music schreef op 5 mrt 2019 om 17:23:


Wat moeten wij met deze spam?

Opeten.
DeZwarteRidder
0
Nieuws uit dé groeisector
van het moment.
Beste heer/mevrouw belegger,

Het Leidse biotechbedrijf Pharming kwam vandaag, donderdag 7 maart, voorbeurs met de cijfers over 2018. Voor het eerst in zijn bestaan heeft Pharming een jaarwinst geboekt. Het resultaat over 2018 kwam uit op 25 miljoen euro. De omzet van het enige geneesmiddel Ruconest, steeg het afgelopen jaar met 51 procent tot 135,1 miljoen euro. Ruconest wordt gebruikt voor het tegengaan van acute zwellingen.

Johnson & Johnson dochter Janssen Pharmaceutical heeft van de Amerikaanse toezichthouder, US Food and Drug Administration (FDA), toestemming gekregen voor het op de makrt brengen van Spravato (esketamine), een neusspray voor volwassenen die kampen met zware depressiviteit (major depressive disorder (MDD)).

In de fase 3-studie voldeed het middel aan alle gestelde eisen van werkzaamheid en veiligheid. Meer dan 1.700 proefpersonen deden mee aan deze belangrijke testfase. Vooral op de langere termijn voldeed Spravato. Patiënten hadden 51% kans om niet terug te vallen in depressiviteit in vergelijking met degenen die een placebo gebruikten.

Zonder bijwerkingen ging dit overigens niet. De toezichthouder accepteerde evenwel de bijverschijnselen als desoriëntatie, duizeligheid, misselijkheid, association, dizziness, nausea, sedation, vertigo, doof gevoel, angtaanvallen, bloeddrukstijgingen en het gevoel dronken te zijn.

Pfizer neemt de licentie over van biotechbedrijf AnToIRx betreffende een type 1 diabetes therapie. De farmaceut gaat het middel nu verder ontwikkelen en mag het daarna op de markt gaan brengen. AnTolRx krijgt vooruitbetalingen en naderhand mijlpaal- en royalty betalingen.

AnTolRx richt zich op diverse ontstekingsziektes en auto-immuunziektes. Het type 1 diabetes is zo’n chronische auto-immuunziekte. Het is leeftijdsonafhankelijk en kan tot ernstige complicaties leiden zoals nier-, oog- en zenuwaandoeningen. Deze vorm van diabetes vergt continue controle van de glucosewaarden in het bloed. Er is nog geen medicijn tegen.

Misschien heeft u het bericht meegekregen dat er een tweede patiënt HIV vrij is verklaard. Deze tweede patiënt leed niet alleen aan HIV-1 maar had ook kanker. Hij werd hiervoor behandeld door middel van beenmergtransplantatie. Het toeval wil dat de donor een zeldzame genetische mutatie heeft waardoor hij een natuurlijke afweer in zich draagt voor het HIV virus.

Deze ontwikkeling kan ertoe leiden dat een nieuwe vorm van behandeling tegen het virus ontdekt is. Er dient nog wel het nodige onderzoek worden gedaan. Gentherapie zou kunnen worden ingezet om hetzelfde effect te bereiken, namelijk het uitschakelen van het betreffende gen dat het immuunsysteem ervan weerhoudt om HIV aan te vallen.

Grote farmaceut Biogen gaat Nightstar Therapeutics overnemen voor een bedrag van $800 miljoen. Biogen is Amerikaans, Nightstar Brits. Het aandeel van de gentherapie specialist wordt door de overname gewaardeerd op $25,50. Begin dit jaar stond de koers nog zo’n $10 lager.

Nightstar Therapeutics ontwikkelt behandelingen tegen zeldzame erfelijke oogaandoeningen. Voornaam kandidaatmedicijn is NSR-REP1 dat de afwijking choroideremia (CHM) aanpakt. Deze aandoening - een defect in het gen dat eiwitproductie reguleert - kan uiteindelijk leiden tot blindheid. Er is op dit moment nog geen goedgekeurde therapie voor.

Profiteer ook van deze groeisector!
Om meer beleggers te kunnen laten profiteren van deze trend in gezondheid, nodigt fondsbeheerder ROI Asset Management u uit op ons seminar "Beleggen in Volatiele Markten" op 12 maart aanstaande in Barneveld.

Sinds 2017 neemt de volatiliteit van de markten toe en zoeken veel beleggers naar vastigheid om hun beleggingsbeleid te bepalen. Oude methoden werken niet meer. Tijden zijn veranderd. Uw vermogen verstandig laten beheren, spreiding, het juiste moment afwachten en de juiste koers houden zorgen ervoor dat u met een gezond rendement door een beweeglijke markt heen komt.

Beleg ook in een gezondere samenleving en bezoek het seminar op 12 maart aanstaande. Klik hier of op onderstaande button en ontvang uw plek op de gastenlijst.
DeZwarteRidder
0
Schaaij weer lekker bezig:

Beter niet doen dus
Welgesteld biotechnologie fonds: Wij krijgen veel vragen van beleggers over de vele mails die ze ontvangen om deel te nemen in dit fonds waarbij ze schermen met mooie resultaten. MountainShield, die vorig jaar bijna 40% van het vermogen verloor van haar beleggers, is notabene van dezelfde beheerder Duijvestijn/Kemper. Wie achter de schermen kijkt ziet vreemde dingen. Zo zien we dat de UBO van de beheerder recent is gewijzigd. MountainShield, die dus meer dan een derde van het geld van beleggers verspeelde, belegde ook in haar eigen aangestuurde biotech fonds. Dat is raar. Dezelfde beheerder, dus de beleggers in MountainShield betalen dubbele instap én beheerdersloon? Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Wees wijs: Verkopen.
F Daamen
0
Eigenlijk wordt dit fonds al besproken in het Mountainshield topic, aangezien het van dezelfde trucs gebruik maakt als Mountaindshield. Zie ook www.iex.nl/Forum/Topic/1342522/3/Moun...
Echter is het wel goed als hier een apart topic over is, want dan komt het in de resultaten als geïnteresseerden zo slim zijn om even Google te raadplegen alvorens minimaal 25k hierin te stoppen.
Samengevat:
NIET DOEN! Je wordt beroofd waar je bij staat. Dit is echt een fonds, waarvoor gewaarschuwd moet worden en ik schrijf dit dan ook om enkel die reden.
Uitleg: De basiskosten zijn 2,5% en als er <1% winst gemaakt wordt (dus ook verlies) dan zijn de kosten "0,125% van het Fondsvermorgen einde maand X", dit is 1,5% op jaarbasis. 2,5 + 1,5 = 4% kosten op jaarbasis als de beurs tegen zit. Zit de beurs mee in een maand, dan wordt er bij een maandrendement >3%, 25% van de winst afgeroomd door de beheerders. Gegeven het feit dat een gemiddeld aandeel zo'n 7% rendement op jaarbasis oplevert, kun je narekenen dat je op de lange termijn met dit fonds nooit winst gaat maken, doordat de kosten te zwaar drukken op het fondskapitaal, zowel in voor- als in tegenwind op de beurs. De beheerders hebben dezelfde truc ook al bij Mountainshield toegepast (alleen zijn de kosten nu nog hoger) en zie waar het rendement daarvan nu staat, dus je betaalt echt niet voor competentie. Dit fonds heeft maar één doel: Onwetende mensen verleiden om in te stappen om ze vervolgens genadeloos uit te melken.
Wegblijven dus.
Chicken_Skin_Music
0
quote:

F Daamen schreef op 9 mrt 2019 om 20:36:NIET DOEN!Tjonge jonge, ik begrijp nu pas dat dit hele draadje bedoeld is om mensen te waarschuwen tegen dit fonds.

Fijn dat iemand eindelijk gewoon duidelijk opschrijft wat er aan de hand is.
Pinoooo
0
quote:

Chicken_Skin_Music schreef op 10 mrt 2019 om 08:46:


[...]

Tjonge jonge, ik begrijp nu pas dat dit hele draadje bedoeld is om mensen te waarschuwen tegen dit fonds.

Fijn dat iemand eindelijk gewoon duidelijk opschrijft wat er aan de hand is.


Je bent niet de enige.
Ik snapte dit topic ook al niet. Ik dacht ook dat het promotie, spam, was.
DeZwarteRidder
1
De robolutie is begonnen!


Morgenavond om 19u30 het nieuwste Marktgevoel webinar!

Iedere week behandelen we een nieuw thema voor onze Marktgevoel webinars. In 30 minuten praten we u bij met precies hetgeen dat u moet weten om succesvol te beleggen in de thema's waar u in gelooft.

Voor de Terminator hoeft u niet bang te zijn, maar de robolutie is wel degelijk gestart!

Het is voer voor veel Hollywood-films, de opkomst van de robots. De ene film tovert ons een nog bloederige toekomst voor dan de ander, maar wat is daar nou echt van waar?

In het webinar van vanavond nemen we u mee in de technische vooruitgang en wat deze sprong in techniek voor ons als mensheid kan betekenen.

Morgenavond om 19u30 weet u daar alles over in ons volgende webinar:
De Robolutie is begonnen!

DeZwarteRidder
0
Nieuws uit dé groeisector
van het moment.
Beste heer/mevrouw belegger,

Biofarmaceut Probiodrug ontvangt een subsidie van $15 miljoen dollar voor onderzoek naar een middel tegen verminderde cognitieve vermogens en milde dementie. Het bedrag wordt gedeeld met onderzoekspartner Alzheimer’s Disease Cooperative Study.

De subsidie is bedoeld voor een periode van vier jaar en is toegekend door het Amerikaanse National Institute on Aging. Dat is een onderdeel van de National Institutes of Health (NIH).

Slecht nieuws was er ook op dat gebied: het Amerikaanse Biogen daalde in één klap met $15 miljard in waarde toen bekend werd dat het zijn Aducanumab Alzheimer's Programma ging stopzetten.

Samen met het in Tokyo gevestigde bedrijf Eisai, was Biogen al gevorderd tot in fase 3 van de klinische tests van het middel aducanumab.

Amgen, Cytokinetics en Servier gaan ondertussen gewoon door met hun GALACTIC-HF na analyse van de eerste onderzoeksresultaten. Hun gezamenlijke medicijn tegen hartfalen is nu gereed om verder klinisch te worden getest.

De Data Monitoring Committee (DMC) deed tussentijds onderzoek naar de veiligheid van het gebruik van het kandidaatmiddel omecamtivmecarbil.

Genetisch nieuws
Wetenschappers van de Universiteit van Illinois hebben ontdekt hoe een gen ontstaat. In cellen van een bacterie werd het DNA onderworpen aan een grondig onderzoek. Hierbij werd duidelijk dat een individueel gen in staat is om meerdere eiwitten te programmeren.

Ze maakten hierbij gebruik van retapamuline. Dit zorgt ervoor dat het ribosoom, die genetische code leest, op het moment dat een nieuw gen ontstaat, op pauzestand gaat. Het is op dat moment dat de genetische code in DNA wordt gebruikt om eiwitten te maken.

De studie legde de focus op bacteriën die in ons darmkanaal voorkomen. Door beter te begrijpen hoe een cel werkt en welke antibiotische mechanismen er zijn, krijgen we meer inzicht in hoe normaliter ‘gezonde’ bacteriën ziekmakend kunnen worden.

De aanwezigheid van mondbacteriën in zogeheten cystische alvleesklierkankers lijkt een verband te houden met de agressiviteit van de tumor. Dit hebben onderzoekers van het Zweedse Karolinska Institutet onlangs gepubliceerd.

Alvleesklierklanker is één van de dodelijkste vormen van kanker in de westerse wereld. De ziekte wordt vaak laat ontdekt waardoor behandeling meestal weinig soelaas biedt. Niet alle alvleeskliertumoren zijn ook daadwerkelijk kwaadaardig. De genoemde cystische tumoren zijn vaak goedaardig al kunnen ook zij alsnog kwaadaardig worden. De aanwezigheid van mondbacteriën kan dan op diagnostisch gebied uitsluitsel bieden over het risicoprofiel van de tumor.

Geen biotech, maar toch:
Het Canadese Canopy Growth, actief op het gebied van medicinale wiet, neemt een hennepteeltfabriek over. Hiermee wil het de groei in de Verenigde Staten versnellen. Daarnaast neemt wietpionier Geoff Whaling zijn rol binnen het bedrijf op als strategisch adviseur. Hij was mede-oprichter en voorzitter van Hemp Developments LLC.

Profiteer ook van deze groeisector!
Biotech is absoluut één van de mooiste sectoren om in te beleggen. En 2019 belooft een spannend jaar te worden. Dat er in de eerste week van het nieuwe jaar al 2 grote overnames in de sector waren en er heel veel testresultaten op de jaaragenda staan, betekent dat het nu tijd is om in te stappen om ten volle te profiteren van de ontwikkelingen.

Graag sturen wij u meer informatie over de strategie van het Welgesteld Biotechnologie Fonds.

In het prospectus en de brochure treft u meer informatie over het beleggingsbeleid, de kosten en de risico's.

U bent dan direct op de hoogte van:

onze visie op de biotechsector;
waarom de biotechsector nog onontdekt is door veel beleggers;
welke kansen dit biedt;
en meer…

Vraag onze brochure direct aan, wordt participant en ga voor Welgesteld!

Met het Welgesteld Biotechnologie Fonds zorgt u voor een betere toekomst voor uzelf, uw kinderen en de wereld.

Gezond rendement.
Voor u, voor elkaar.
Ontvang meer informatie

afm_risicoscore7

11 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Stevige winst Wall Street door chiprally

21 mrt De aandelenbeurzen in New York zijn donderdag met ruime winst gesloten. Daarmee toonden de graadmeters hers...

  Indices

  AEX 550,39 0,00%
  EUR/USD 1,1379 +0,03%
  Germany30^ 11.547,30 -0,02%
  Gold spot 1.310,79 +0,11%
  LDN100-24h 7.378,59 -0,10%
  NY-Nasdaq Composite 7.838,96 +1,42%
  US30# 25.916,64 -0,12%

  Stijgers

  Aalberts
  0,00%
  ABN AMRO
  0,00%
  Accell
  0,00%
  Accsys
  0,00%
  Acomo
  0,00%

  Dalers

  Aalberts
  0,00%
  ABN AMRO
  0,00%
  Accell
  0,00%
  Accsys
  0,00%
  Acomo
  0,00%