Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Ordina - Oktober 2018

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
154 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
el pato loco
0
Ja zit ook te loeren om een leuke pluk te kopen ter voorsortering, meestal loopt de koers wel wat op naar de cijfers toe. Denk dat ik ff wacht tot dat die yanks gaan openen. meestal zakt de boel wat verder door.
dewarmehand
0
[quote alias=leon 55 id=11151762 date=201810150842]
Goedemorgen 3 grote banken willen beveiligingssystemen door 1 aanbieder. Zeggen niet welke aanbieder, zou Ordina kunnen zijn !?

Op 21-9-2018 10:29:07 is toevallig wel bekend gemaakt dat
Ordina activiteiten databescherming verder uit breidt.
Oud nieuws maar 1 en 1 = ??

(ABM FN-Dow Jones) Ordina heeft zijn zogeheten security- en privacydiensten uitgebreid met een partnerovereenkomst voor de Benelux met CompLions-GRC. Dit heeft de ICT-dienstverlener vrijdag bekend gemaakt, zonder verder financiële details te vermelden.
CompLions is leverancier van GRCcontrol, een Governance, Risk- en Compliance managementapplicatie.
Klanten van Ordina kunnen met de combinatie van de kennis van Ordina en de zogeheten tooling van CompLion efficiënt de processen beheersen die nodig zijn om te voldoen aan de recent privacywetgeving, die op 25 mei van dit jaar van kracht werd. Het gaat hierbij om de AVG, ofwel Algemene Verordening Gegevensbescherming.
De software biedt de mogelijkheid alle processen rondom informatiebeveiliging binnen een Information Security Management System (ISMS) op te zetten en vast te leggen in een digitaal dossier.
Door: ABM Financial News.

Wilbar
0
Elke "grote" IT-dienstverlener heeft Security de laatste jaren als een van de pijlers van hun dienstverlening; of het nu IBM, Atos of CAP is. Ik acht de kans heel erg klein dat juist Ordina dan een kanshebber zou zijn voor die "3 grote banken". Die kijken ook liever naar spelers die een breed internationaal speelveld hebben. Security houdt niet op bij de grenzen met België en Duitsland.
pietje-2005
0
Dacht niet dat die nieuwe partner in security iets had met beveiliging van betaalverkeer bij banken?
Is wel heel specialistisch en vertrouwelijk (geen Zembla-categorie ;-)
Zag dat ik een plukkie weer kwijt was.
Algemeen sentiment wordt weer wat ?
Succes
analyse_A3CD
0
Dan is "ORDINA" voor hem helemaal een koopje, met veel meer potentie lijkt mij!?

Wat is jouw mening Pietje??
analyse_A3CD
0
Kijk dit moeten we hebben!!

Ordina en iQibt starten op 1 november met de realisatie van een nieuwe inrichting van de financiële processen voor de provincie Noord-Holland. Met dit project verbetert de provincie de financiële besturing en de transparantie van haar verantwoording. Ordina heeft als hoofdaannemer de opdracht om de nieuwe inrichting per 1 januari 2020 gereed te hebben, zodat de gebruikers van de provincie ermee aan de slag kunnen.

Projectleider namens Ordina, Nanne Wams: “Van overheidsorganisaties wordt steeds meer verwacht dat ze precies kunnen laten zien wat er met de door hen bestede gelden aan bijvoorbeeld projecten of subsidies is gebeurd. Wij helpen de provincie nu door een logische en eenduidige structuur in SAP Finance in te richten, die past bij hun actuele processen.”
De implementatie van de nieuwe financiële procesvoering in SAP bouwt voort op eerdere verbeteringen die PNH al heeft gerealiseerd. Vorig jaar werd de oplossing ‘Elektronische Project Thermometer’ gebouwd en succesvol gelanceerd, een tool waarmee PNH projecten beter kan besturen in termen van geld, tijd en risico’s. Dit project, door Ordina gerealiseerd, werd genomineerd voor de SAP Quality Awards 2017 in de categorie ‘Business transformation’.

In de keuze voor haar partners hechtte de provincie tevens sterk aan kennis van financiële en logistieke processen binnen provinciale organisaties, in combinatie met de benodigde kennis van het kernplatform SAP. iQibt voerde dergelijke trajecten eerder uit bij diverse overheidsinstellingen. Richard Legierse, Partner bij iQibt vertelt: “Eerder dit jaar hebben wij een vergelijkbaar project afgerond bij de provincie Overijssel. Het is mooi om te zien dat door het bundelen van krachten, Ordina en iQibt bij deze opdracht aantonen, dat het steeds normaler is dat meerdere partijen samenwerken om de opdrachtgever te voorzien van de best beschikbare expertise.”
pietje-2005
0
Goed gezien, Analyse !
Geeft weer wat vertrouwen richting cijfers, begin november.
Succes
geld verdubbelaar
0
koers staat op een belachelijk diepte punt koers is gigantisch gemanipuleerd wie is hier verantwoordelijk voor
peellander
0
Als Ordina onderstaand kan zeggen dat:
De implementatie van de nieuwe financiële procesvoering in SAP bouwt voort op eerdere verbeteringen die PNH al heeft gerealiseerd. Vorig jaar werd de oplossing ‘Elektronische Project Thermometer’ gebouwd en succesvol gelanceerd, een tool waarmee PNH projecten beter kan besturen in termen van geld, tijd en risico’s. Dit project, door Ordina gerealiseerd, werd genomineerd voor de SAP Quality Awards 2017 in de categorie ‘Business transformation’.

Hebben zij toch wel iets byzonders in huis, wat de koers zeker geen windeieren geen windeieren geeft!
analyse_A3CD
0
pietje-2005
0
Wilbar
0
GTLH2
0
Omzetwaarschuwing zul je bedoelen, maar desalniettemin!??

Hoe zou het eigenlik met Jan Niessen zijn??
154 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Ordina Meer »

Koers 1,398   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 1,372   Volume 126.937
Hoog 1,430   Gem. Volume 622.356
3 apr 2020 12:44
label premium

Ordina: Risico's nemen toe

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare