Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

DPA ontwikkelingen 2017

1.146 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 58 »» | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 5 Nel 15 december 2016 11:55
  Gebaseerd op de Kop tekst die de laatste jaren bij CTac een positief effect heeft gehad had ik zin om nu al het nieuwe jaar draadje neer te zetten voor 2017 wat volgens mij toch eens het jaar moet worden voor het aandeel.
  Want de ontwikkelingen van het bedrijf gaan zeer voorspoedig met de volgende opdrachten die in het verschiet liggen voor verdere groei resultaten.

  DPA wint rijksbrede aanbesteding finance
  www.dpa.nl/finance-control/nieuws/dpa...
  Manager Leonie van Hove legt uit wat de mantelovereenkomst inhoudt. ‘Dat we deze aanbesteding hebben gewonnen, geeft DPA een flinke boost.

  DPA IT met KPN Consulting en consortiumpartners geselecteerd voor EA Raamovereenkomst SSC-ICT
  www.dpa.nl/it/nieuws/dpa-it-raamovere...

  www.dpa.nl/

  twitter.com/DPA_prof

  NIBC Markets herhaalt het koopadvies voor DPA
  www.guruwatch.nl/advies/93664/DPA/NIB...

  Dus laat 2017 net zoals bij CTac gebeurde het jaar worden van ontdekking.

  fijne dagen .
 2. sappas 15 december 2016 13:52
  Op elk forum heb je wel een persoon die zich heel goed verdiept in het aandeel en die ook steeds weer goede en onderbouwde berichten met de andere forumleden deelt.
  Dat is altijd prettig, leerzaam en zinvol.

  Nel jij bent die persoon op het DPA-forum en daar ben ik hartstikke blij mee.

  Groetjes,

  Sappas
 3. forum rang 5 Nel 15 december 2016 15:03
  Doe het graag sappas en je huiswerk goed maken levert op termijn zijn winst op!
  Heb het vooraf gaande bij CTac gedaan en dit kwam er dit jaar al goed uit .
  Soms denk je als een koers kunstmatig laag blijft zoals nu zichtbaar is dat de MM zijn computer model aan het testen is of dat men de verplichte 2500 transacties moet doen dat dit het juiste beeld verstoort waar het bedrijf staat of speelt er iets na bijvoorbeeld dit tafelgesprek waar Dhr Winter aanwezig was
  www.mbcf.nl/rondetafelgesprek-mbcf-ov...
  Waar de markt ontwikkelingen steeds meer de goede kant op gaan en het bedrijf door mooie overnames en fusies de juiste keuzes heeft gemaakt profiteert het van mooie opdrachten die 2-4 jaar zijn vruchten afwerpt zoals deze ontwikkeling
  www.inkopers-cafe.nl/peoplegroup-fusi...
  Het mag wel duidelijk zijn dat als een bedrijf dus flinke stappen vooruit doet en de koers nog steeds niks doet dat er beleggers zijn die eerst wachten totdat de beweging omhoog van start gaat de posities gaan kiezen en daar is CTac nog steeds mijn voorbeeld van.

  Dus wens een ieder in 2017 het beste toe en als we de signalen vanuit de Nederlandse economie horen gaat het volgend jaar ook een sterk jaar worden.

  fijne dag en avond alvast
 4. De Kromme 15 december 2016 18:41
  Beste forumleden. Nu ik een volger ben van DPA heb ik geen ervaring/inzicht in aankopen van dit aandeel vanwege de beperkte volumes. Het is mij niet duidelijk wanneer ik b.v. een aankooporder van 10k inleg tegen een voor mij aanvaardbare koers of en wanneer deze order ook daadwerkelijk doorkomt? Geven de aantallen en koers in de laad een juiste indicatie? Wat is jullie ervaring? Ik hoor het graag.
 5. [verwijderd] 16 december 2016 08:17
  Die aantallen zeggen ook niet zoveel, ivm het evt terugtrekken van orders. Nadeel van een fonds met weinig volume is dat je je uitstaande order met plukjes binnenkrijgt dan wel verkoopt, wat weer inhoudt dat je dan telkens transactiekosten hebt. Zijn bij De Giro wel laag, maar dit terzijde.
 6. forum rang 9 Wilbar 16 december 2016 08:28
  Als je er van "overtuigd" bent dat de koers in de komende 12 maanden nog best 30 of 40 cent zal gaan stijgen dan kan je nu ook een order inleggen met (bijvoorbeeld) limiet 1,63. Dan heb je er nu zo 7500 binnen. Of 1,64; dan heb je meteen 10k binnen. Die paar cent maakt niet veel uit als je overtuigd bent van 30 a 40 cent stijging in een jaar.
  Misschien triggert je aankoop zelfs een koopgolf(je). iedereen blij.
  Gewoon goed in het boekje blijven kijken wanneer je je gewenst aantal kan binnenhalen voor slechts een paar cent meer. Alles in 1 aankoop scheelt je namelijk ook weer transactiekosten maar die zijn per broker natuurlijk ook anders.
 7. forum rang 5 Nel 16 december 2016 09:47
  Goedemorgen

  Lees dat er in detachering land weer Kapers op de kust zijn en het kleinere BMC voor 65 mln in handen van randstad komt.

  Geeft aan dat de grootte jongens zoekende zijn om het oude concept te verruilen naar het huidige model in de samenleving

  Afwachten wie de volgende is van de big 3

  Fijn weekeind
 8. forum rang 5 Nel 16 december 2016 11:39
  Benieuwd of het Japanse Recruit spoedig zijn volgende zet gaat doen nadat men USG heeft overgenomen en dit de springplank zou zijn voor meer uitbreiding in Europa!

  De Kromme er staat op bestelling het gewenste pakket op 1,61 !

  fijn weekend en op basis van het bod op BMC zit hier zeker 30% onderwaardering in en is dat niet vaak gebruikelijk bij een bod?(hahahah)
 9. forum rang 5 Nel 20 december 2016 09:29
  Goedemorgen
  Het bewust vastzetten van de koers de afgelopen periode is goed zichtbaar geworden als je de beurs en zeker de geluiden betreft werkgelegenheid bij elkaar zet.
  De steeds goedkopere euro werkt in ieder geval in het voordeel voor het Japanse Recruit die zijn nummer 4 positie naar top 3 wil brengen.
  We zullen er maar vanuit gaan dat 2017 de koers los mag gaan door aantrekkende resultaten en als er wel een bod zou komen we de mooiste jaren voor het bedrijf gaan missen

  Fijne feestdagen
 10. jeff_cassius 20 december 2016 11:14
  quote:

  Nel schreef op 20 december 2016 09:29:

  Goedemorgen
  Het bewust vastzetten van de koers de afgelopen periode is goed zichtbaar geworden als je de beurs en zeker de geluiden betreft werkgelegenheid bij elkaar zet.
  De steeds goedkopere euro werkt in ieder geval in het voordeel voor het Japanse Recruit die zijn nummer 4 positie naar top 3 wil brengen.
  We zullen er maar vanuit gaan dat 2017 de koers los mag gaan door aantrekkende resultaten en als er wel een bod zou komen we de mooiste jaren voor het bedrijf gaan missen

  Fijne feestdagen
  De almaar verbeterende resultaten zullen toch een keer tot een (veel) hogere koers moeten leiden.
  Fijne dagen.
 11. forum rang 5 Nel 20 december 2016 11:29
  We hebben toen ook lang moeten wachten bij CTac jeff_cassius (jij had ze toch ook?)alvorens het er uiteindelijk uit kwam.
  Het werken met dubbele platformen en het kunstmatig vast zetten van de koers daar zal eens een einde aan komen
  Want het is duidelijk met de huidige markt waar men zich in bevindt dat het resultaat steeds sneller verbeterd(zichtbaar 3Q)en de koers blijft hangen rond de 1,60 dat we later tevreden moeten zijn met een bod waar je om kan lachen en Dhr Winter met zijn pensioen positie van ruim 11% er ook niet veel mee opschiet?

  laat ons geduld beloond worden en laten we ook gebruik maken van deze koersen om onze eigen positie te versterken en zo lekker de feestdagen ingaan.

  fijne dagen
 12. forum rang 5 Nel 20 december 2016 13:25
  Heb daar een langere periode aandelen kunnen inslaan tussen de 1,60-90 omdat het niks mocht doen en de beurzen flink omhoog gingen en CTac stil bleef staan.
  Hier lijkt het zelfde gaande en zal het wachten wezen op de overtuiging in het aandeel!Brunel het zelfde verhaal met de kant tekening dat men tegen gewicht heeft betreft de energy tak maar het aandeel lijkt in beweging te komen.

  en sluit me aan op je laatste woorden

  fijne dagen.
1.146 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 58 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Meer »

Koers 0,000   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 0,000   Volume 0
Hoog 0,000   Gem. Volume 0
Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links