Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Dagelijkse discussie maandag 27 juni 2016

67 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 27 juni 2016 07:56
    Goedemorgen heren!
    De brexitdemagogen tappen nu uit een ander vaatje. Er is geen haast, de toegang tot de Europese markt moet blijven en Schotland en Noord Ierland mogen niet uit GB vertrekken. De populisten realiseren zich opeens dat ze een enorme berg werk en ellende over zich hebben afgeroepen, weten de de bevolking een recessie niet pikt en willen dus zo lang mogelijk de lusten en niet de lasten van een verenigd Europa. Ze weten ook dat zo niet makkelijk eruit gezet kunnen worden en dat ze dan de schuld bij Europa kunnen proberen te leggen.
    Ik hoop dat Cameron snel zijn briefje schrijft, dat alle lusten zo snel mogelijk worden ingeperkt en de openslaande bedragen snel geind. De Europese eenwording wordt verziekt, een beetje terugzieken kan geen kwaad.
    Natuurlijk moet ook Europa veranderen, een democratische struktuur krijgen, wat heilige huisjes afgebroken, gerationaliseerd enz.
    Zet de brexit zo snel mogelijk in gang, zelfs als ze opnieuw gaan stemmen. En maak politieke leugens, volksmennerij en populisme strafbaar. Policici gaan al te lang vrijuit, evenals de banksters.
  2. Orca 27 juni 2016 08:19
    jawel. de uk heeft een grootste prestatie verricht. dat nu een rommelige periode van onzekerheid aanbreekt is niet meer dan logisch. dit is nooit eerder geprobeerd.
    dan kan je wel 3 dagen na dato gaan roeptoeteren dat nog niet alles is geregeld, maar dan mis je het grotere plaatje.
    en dat grotere plaatje is dat europa vrijdag twee keer zo hard kraterde als de uk. dat daar de hoop gloreert terwijl wij met kutlanden blijven zitten, dat zij zich mochten afkeren van het gedrocht dat de eu heet terwijl bij ons drie maanden na dato nog steeds geen uitvoering is gegevan aan onze referendum uitslag, dat zij weer vrijheid proeven terwijl wij geknecht blijven door brussel en frankfurt, etc enz.
    geef ze tijd. en als je ze geen tijd gunt, dan nemen ze het zelf wel. zij laten zich niet meer piepelen. dat jij snelheid wil zal ze jeuken, zij zijn souverein en kiezen hun eigen tijdspad.
  3. Orca 27 juni 2016 08:34
    wij hoeven het niet met elkaar eens te zijn. en sterker, wat wij vinden is onbelangrijk, het gaat erom dat we correct gepositioneerd zitten voor de dingen die komen gaan. stop aub met dat badinerende toontje van "opa knows best", want voorlopig heb jij de brexit volstrekt verkeerd ingeschat.
  4. [verwijderd] 27 juni 2016 09:02
    2% fout zitten vind ik niet hetzelfde als volkomen verkeerd zitten, zelfs de oppermenner zei om 02:00 nog dat het erop leek dat brexit waarschijnlijk niet de overhand had.
    Bij de daling van de beurs moet je de daling van de valuta optellen.
    Als een hooligan over een badinerend toontje begint verziekt dat de discussie.
    Ik ben voor m'n beurs gefröbel altijd blij met vola, maar voor economische groei is het een ramp.
  5. dikker43 27 juni 2016 11:09
    het verschil tussen ons is dat jij, met steeds dezelfde verhalen, je doemdenkbeelden wilt onderbouwen, veelal door een negatieve benadering van alles wat maar naar de eurozone-euro riekt, ik, van de andere kant probeer niet steeds mijn gelijk te halen, maar tracht enige nuance aan te brengen, nuances waaraan jij nog nooit enige aandacht hebt besteed+ de wereld bestaat hoofdzakelijk uit grijs en niet uit wit of zwart..
  6. [verwijderd] 27 juni 2016 11:19
    Kreeg een mailtje dat jullie hier neergestreken waren. Leuk om te lezen dat de sfeer nog hetzelfde is.

    De ouderen in het Verenigd Koninkrijk hebben de Brexit er door gekregen en hier zijn de ouderen flink overstuur. Dagobert, met de lange tenen en altijd alles beter wetend, en onze wijnliefhebber. En Orca met zijn humor, die de ouderen helaas niet kunnen volgen. En Wan met zijn kluis vol, maar daar mag hij van de oude wijzen niet meer over praten.

    Heeft de rest afgehaakt?

    Overigens ben ik van mening dat de Engelsen hun weg wel weer zullen vinden.
67 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 905,22 +0,18%
EUR/USD 1,0882 +0,32%
FTSE 100 8.266,44 -0,11%
Germany40^ 18.600,80 +0,56%
Gold spot 2.339,12 +0,50%
NY-Nasdaq Composite 16.735,02 -0,01%

Stijgers

VIVORY...
+11,06%
PostNL
+5,58%
JDE PE...
+4,15%
JUST E...
+3,83%
Air Fr...
+3,29%

Dalers

DSM FI...
-4,64%
Basic-Fit
-4,53%
NX FIL...
-4,52%
EXOR NV
-3,21%
Fugro
-2,28%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links