Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Welke Broker heb jij?

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 midjj 26 november 2015 13:43
    Ik zit bij o.a. De Giro en Alex. Ben zeer te spreken over DeGiro, vooral omdat deze zo extreem veel goedkoper is dan de rest. Voor mij persoonlijk is DeGiro ook absoluut geen duurkoop gebleken. Alex is extreem duur, maar heb ik nog een slapende portefeuille vanwege hun goede software pakket Alex plus. Dan heb ik nog wat beleggingsfondsen bij BINCK Fundcoach (ook fors aan de prijs) Maar ben wel van plan daar en bij ALEX verder af te bouwen. Als je een beetje actief handelt schelen de kosten met DeGiro al gauw honderden tot duizenden euros per jaar.
  2. forum rang 5 theo1 26 november 2015 16:59
    Toen Alex begon, waren ze veruit de goedkoopste in Nederland. Sindsdien zijn ze gepasseerd door brokers die nog veel goedkoper zijn. Zelf ben ik bij Lynx. Ik ben geen handelaar, 10 transacties per jaar is voor mij al erg veel. Ik heb dan ook geen enkel data-abonnement en geen enkele aanvullende dienst. Als je dat doet, zijn de vaste kosten €0. De transactiekosten zullen misschien wel iets lager kunnen, maar dat speelt bij een beperkt aantal transacties niet zo'n grote rol. En de debetrentes zijn ook heel redelijk.

    En ja, ik weet dat direct bij IB nog iets goedkoper is. Maar ik ben niet iemand die 100 optietransacties per dag maakt. En ik vind het prettig een aanspreekpunt in Nederland te hebben, en niet in Engels over een matige internationale lijn. De helpdesk is altijd nog zeer behulpzaam geweest. Ik ben dik tevreden. Was ik bij Alex vroeger trouwens ook, alleen werd het prijsverschil wel erg groot, en ik wilde beleggen op de Londense beurs. Het heeft nog best lang geduurd voordat Alex dat mogelijk maakte.
  3. [verwijderd] 26 november 2015 21:07
    Ik handel bij Lynx en bij Binck. Lynx verdient mijn voorkeur aangezien het wat goedkoper is dan Binck en de mogelijkheden zijn groter. Ik ben een aantal jaar geleden bewust naar Lynx gegaan omdat ik op de Canadese beurs in warrants wilde handelen. Kan niet bij Binck.
    Verder handel ik met cfd's bij Plus500. Dat bevalt me prima. Een zeer makkelijk te gebruiken handelsplatform. Leuk voor korte trades.

    www.cfd-handel.be/cfd-brokers/3-plus500
  4. marotick 27 november 2015 12:20
    Ik zit bij Lynx en bij Today brokers.
    Mijn ervaring met Lynx is eigenlijk niet zo goed. Toen ik een vraag had over een toevoeging bij mijn aandelen kreeg ik het antwoord dat staat ergens in de gebruiksaanwijzing. ik kijken maar ik kon het niet vinden. Bleken het voor ruim 600 euro vergoeding te zijn die ik kreeg omdat er extra aandelen uitgegeven werden. Toen ik weer contact opnam met de vraag of er van mij actie werd verwacht bleek de termijn verstreken te zijn en was die vergoeding vervallen.
    Leuk zo'n helpdesk.
    Een helpdesk medewerker moet de instelling hebben dat het probleem van de klant is alsof het zijn eigen probleem is en dat is bij Lynx dus niet zo, zo is mijn ervaring.
    De contacten, bij de helpdesk, die ik had bij Today's waren wel een stuk beter.
    Today en Lynx hebben dezelfde tarieven en maken gebruik van het platform van IB

    Jack Marotick
  5. wieweet 2 december 2015 09:18
    AMSTERDAM (Dow Jones)--De Britse onlinebroker iDealing.com komt naar Nederland en biedt commissievrije handel aan in stukken die op de Euronext-beurzen van Amsterdam, Brussel en Parijs staan genoteerd, schrijft Het Financieele Dagblad woensdag.

    "We denken dat we de boel flink kunnen opschudden"', zegt directeur Foster Bowman van iDealing in de krant. "Dit is geen actie, maar een blijvend aanbod." De onlinebroker gaat de concurrentie aan met onder meer BinckBank (BINCK.AE).

    iDealing heeft volgens Bowman 'de tussenpersoon eruit gesneden'. Wie gratis wil handelen, doet dat buiten het orderboek van Euronext om, schrijft het FD. Prijzen komen van andere brokers. iDealing maakt daardoor geen kosten aan de beurs of aan clearing.


    Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

    vrgr
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 913,25 -0,03%
EUR/USD 1,0874 +0,04%
FTSE 100 8.420,26 -0,22%
Germany40^ 18.716,50 -0,12%
Gold spot 2.415,21 0,00%
NY-Nasdaq Composite 16.685,97 -0,07%

Stijgers

NX FIL...
+8,76%
VIVORY...
+6,12%
Sif Ho...
+4,09%
RENEWI
+3,21%
HEIJMA...
+3,08%

Dalers

Corbion
-3,97%
ADYEN NV
-3,20%
EBUSCO...
-3,00%
SIGNIF...
-2,50%
PROSUS
-2,29%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links