Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

EXACT SCIENCE news // related to MDXhealth license Cologuard

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
212 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
beurschecker
0
quote:

Onderbouwer schreef op 16 feb 2017 om 11:25:


[...]

ik wil niet negatief doen maar dit is meerdere keren besproken. Ca. $20 per verkochte cologuard voor mdx inderdaad.


Ik lees alles dat in MDX gepost wordt Onderbouwer en dat is veel. Vandaar ook mijn vraag ;)
[verwijderd]
0
Dinsdag cijfers!
Wat verwachten jullie? (trouwens waarom is maandag de beurs gesloten?)
zarzamora
0
quote:

Topperke schreef op 19 feb 2017 om 19:21:


Dinsdag cijfers!
Wat verwachten jullie? (trouwens waarom is maandag de beurs gesloten?)
President's Day
't zal maar gebeuren
0
quote:

zarzamora schreef op 19 feb 2017 om 19:26:


[...]President's Day

hebben ze daar een president dan? :-)
visje2
0
De cijfers van MDXH zijn moeilijk te doorgronden , maar blijken na langdurige analyse, toch heel goed zoniet uitstekend te zijn. Heb er alle vertrouwen in dat we eind dit jaar flink noordwaarts gaan. Ondertussen staat de koers van Exas zo' n 20% hoger sinds mijn laatste bijdrage en zijn de short standen opgelopen naar 33 miljoen aandelen.
Er wordt ook in de VS rekening meegehouden dat dit een verder opdrijvend koerseffect teweeg zal brengen. Vandaag stond de koers even op $24,5. Waarschijnlijk veroorzaakt door het luiden van de closing bel gisteren en de bekendmaking van goede uitkomsten van een onderzoek naar de ontwikkeling van een liquid longkanker test. Exas gebruikt hetzelfde platform als Cologuard.
Opvallend in de Exas plannen blijft dat men de ontwikkelingen voor testen in het urologisch vakgebied blijft vermijden.
Eind mei de MDXH aandeelhoudersvergadering, die ik voor de derde keer hoop bij te mogen wonen. Tot nu toe hebben nog geen majeure afboekingen van achterstallige betalingen plaatsgevonden en zijn vragen over de hoogte van deze post op correcte wijze ook door de accountant als inbaar aangemerkt. Wellicht geeft het MDXh jaarverslag meer informatie op dit vlak. Exas worstelt met het zelfde fenomeen maar daar zijn alle cijfers in vergelijking met MDXH onvergelijkbaar hoog ondanks een enkel product voor de opsporing van darmkanker.
[verwijderd]
0
visje bedankt en hoop dat de ava eind mei weer wordt gedeeld zoals vorige keren. Dank alvast
visje2
0
Ondertussen wordt er in VS feest gevierd om de 1e kwartaal cijfers met een omzet van 100.000 testen en een verhoogde verwachting van de jaaromzet van 415k testen naar tenminste 470k testen. De Exact koers is nu voor opening opgelopen met zo'n 4 dollar per aandeel. De shorters moeten per medio april nog steeds 31 mln aandelen kopen om hun toenemende verliezen te mitigeren. De overeenkomst tussen MDXH en EXACT moeten toch een bijzondere inhoud hebben om een royalty van 10 miljoen op deze omzet van alleen dit jaar goed te kunnen maken. We laten ons gaarne verrassen wat Groen volgende week voor ons in petto heeft.
visje2
0
Sind mijn laatste bijdrage is de koers van EXAS inmiddels verdubbeld naar ca 50 dollar. Opmerkelijk blijft dat EXAS geen proefprojecten heeft gelanseerd op het gebied van urologie. Tijdens de aandeelhoudersvergadering bleef de MDX CEO uiterst geheimzinnig over zijn deal met ExAS. Tot nu toe hebben we hier ook geen updates ontvangen. MDX blijft een prima overname prooi voor EXAS. Het kost ze een appel en een ei en de synergie en commerciele voordelen zijn aanzienlijk. Het EXAS verhaal is nog niet ten einde maar pas begonnen ook al gaat het om slechts een produkt. De aantallen zijn echter omvangrijk en de marktpenetratie tot nu toe slechts 2% van een potentiele markt voor 80 miljoen testen in de VS. Inmiddels heeft de roem van cologuard ook Europa bereikt en worden studies uitgevoerd o.a. door het AVL te Amsterdam. Als de koers van MDX nog een beetje zakt naar de mid 3 euro dan is het gebeurd en verkoopt Rudi Marien de (in) boedel en gaat de nieuwe tent de winsten veilig stellen. Geen verslag van mij over de laatste AVA van wege de mist die er hing omtrent vele zaken.
Tom3
0
Ik denk dat Jan Groen bedongen heeft Exact Sciences geen avances zal maken, naar de geest van de Galapagos/ Gilead deal. Verder zouden ze moeten betalen met Exas aandelen want de cash komt daar ook niet met bakken binnen. Dacht dat ze in 2019 ergens break-even zouden kunnen draaien. Vermoed verder dat verkoop van de hut alleen aan de orde is als ze er zelf commercieel gezien geen gat meer in zien. Velen denken dat verkopen in de VS een piece of cake is. Het is daar tot kunst verheven en de Amerkanen zijn er dol op. Het gaat helaas niet vanzelf.
visje2
2
Nou Tommetje je zou wel eens gelijk kunnen hebben maar had die CEO dit nu maar gecommuniceerd naar de detail aandeelhouders. De groot aandeelhouders zullen als commissaris deze info wel hebben.

Blijf mijn hoop vestigen op overname want MDX is voor een klein prijsje op te pikken, gemakkelijk te financieren voor EXAS en de synergie voordelen dragen onmiddelijk bij aan het resultaat. Hier en daar wat Chiefs de laan uit en een gemeenschappelijke verkoop organisatie. Cologuard testen uitgevoerd door het nieuwe lab in Nijmegen voor het EU continent, een win win situatie.
[verwijderd]
0
visje2, ik denk ook dat Rudi wel degelijk de hut zou kunnen verkopen en over de slechte relatie Jan groen en Exact's CEO zou heen stappen als hij denkt dat dit de beste deal is. Ik denk dat Rudi echter meer vertrouwen heeft dat Jan Groen met een uitbreiding van zijn salesteam de sales getallen van Colo moet kunnen gaan halen, zeker met Select als dit ook maar enigszins de maat gaat worden naast of ipv van de PSA test. Dit levert hem veel meer op en een hogere prijs voor een verkoop over 2-3 jaar.
212 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

MDxHealth Meer »

Koers 0,995   Verschil -0,01 (-0,70%)
Laag 0,995   Volume 55.759
Hoog 1,018   Gem. Volume 156.425
15-nov-19 17:29
label premium

Werk aan de winkel voor MDxHealth

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium