Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
35.064 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 ... 1750 1751 1752 1753 1754 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
hirshi
0
quote:

hirshi schreef op 2 mei 2016 om 19:33:


Wie kent er niet het proletarisch type JOJO Buitenzorg?

Hij mijdt de tolwegen. Want als er iemand gierig is, is het wel deze Groninger. Al die aardappelen en die bliksoepen van Struik in de caravan wijzen daarop. Weet je hoe zo'n gierige Groninger een euro wil uitsparen?

Zit compleet in de war over een euro provisie over zijn pinnen. (Die euro betaal je helemaal niet maar daar komt hij nog wel achter - intussen er maar over zeuren) Je mag wat hem betreft in de file staan achter zijn poppenhuis op wielen tot hij de volgende voordelige camping gevonden heeft. Zonder wifi is het voor hem behelpen. Is het niet de ultieme armoede van een rondreizende Groningse zigeuner?


Oh, ja jojo. Hij schrijft dat ik dementeer. Ik weet dat hij dat als scheldwoord hanteert.
Simpele Jojo zal zich vermaken op de camping tussen de Hollanders.
Gezellig tussen de Hollanders maar voor jojo een en al frustratie
Rijdt 6000 kilometers en geen enkele Spanjool zal hem missen als hij weer de grens overgaat.
Het Jojo-effect

Besparen tot op de cent. Een mud aardappelen meennemen, een batterij aan Struik soep in blik
En dan afgeven op een medecampinggast die WIFI moet betalen.
Intussen in de war zitten over een euro die je zou moeten betalen bij het het pinnen in Spanje.

Intussen mij betichten van dementie terwijl zijn eigen familie daaraan lijdt en hij wegloopt voor mantelzorg. Omdat de gemeenschap daarvoor moet zorgen.

Nee zo'n Tokkie moet bij mij bij niet aankomen!


Rondtrekkende Groningse zigeunertypes zijn weinig geliefd in Spanje

Zeker types waaraan niets te verdienen valt zoals campinggasten als jojo.

Zij die hun aardappelen en blikken Struik soep uit Groningen in de caravan meenemen. En dan doodvallen op een paar dubbeltjes bankprovisie.

Dat soort Groningers zien Spanjaarden liever gaan dan komen.
Geef ze eens ongelijk.
the original moneymaker
1
[quote alias=Rafter id=9326157 date=201605020005]
Er is geen land in het Midden-Oosten met n "gematigde" Islam...Saoudie Arabie? Je kop gaar eraf als Christen, Iran? Hangt Joden en Homos op...Quatar? Financier van Hamas en Hezbollah...Irak? Sjiiten en Soennieten vechten mekaar de tent uit vanwege de intepretatie of de kleinzoon van ene Mohammed op n goede ochend met zijn linkerbeen danwel zijnrechterbeen het eerst uit bed stapte...etc etc..ja, ok er is 1 land met een gematigde Islan (Alavieten), waar Christenen, Druzen en Joden hun godsdienst mogen belijden: Syrie!
Sterker nog, Turkije bewijst dat de Islam intrinsiek niet gematigd is: Erdogan gooide de gehele seculiere legertop het gevang in, zonder proces. Heeft nu ook de persvrijheid buiten werking gesteld....en weet je wat het rare is? Ze, de Moslims, hebben er zelf in vrijheid voor gekozen. Het geen niet enkel bewijst dat de Islam achterlijk is, maar ook dat degene die deze cultuur/ideologie aanhangen niets hebben met iniduele vrijheid en ontwikkeling; uit eigen wil dom en achterlijk blijven
Er bestaat geen "gematigde" Islam. Er bestaan wat gematigde Moslims (Alavieten), die zelfs nu in het 12 jaar terug nog totaal seculiere Turkije vervolgd worden
Ziet niemand dan wat er zich demografisch razendsnel ontwikkelt? In het centrum en dure wijken de blanken, in de rest de radicale Islam...elke grotere stad kent dit soort schotelwijken.
Parallelle maatschappijen, waarbij de totaal gepamperde Moslimwijken vanwege hun fokgedrag steeds snelker en vaker overwicht krijgen.

Tot op zekere hoogte is dit helaas een internationaal verschijnsel; in de meeste West-Europese landen maar ook in Indonesie, Pakistan, Bangla Desh, Canada, Australie, de Sahel-landen, delen van Oost-Afrika, zelfs in India en Sri Lanka. Het is een internationaal fenomeen; de opkomst van de radicale, intolerante soennietische Islam. De grote vraag is hoe het te stoppen.
Rafter
0
Grenzen!
Buitengrens Europa is een stuk kleiner dan de som van de originele landsgrenzen. Maklijk te bewaken. Modlim vluchtelingen moeten naar SA, Iran, Emiraten, Quatar..etc etc....cultuurverschil hier leidt tot een radicakiserende tweede generatie, ongebreideld f8kgedrag, totaal parallelle maatschappijen
Waar8m niet naar Korea, SA, Rusland e5c? Waarom naar het dichtgeslibte NW Europa? Onze politici vernietigen op termijn de verworvenheden van de Verlichting; ze moeten gestopt worden, hoe ook!
[verwijderd]
0

Moneymaker ik denk dat het helaas dat het waar is wat je schrijft. Hoe pak je dit aan? Werk je daar zoals in Libië een op zich verwerpelijk regiem weg dan kan het ook nog erger worden.

Het propageren van een gematigde Islam werkt ook al slecht. Alle critici van de extreme variant zijn al zo een beetje uit hun geboorteland weggewerkt en hebben geen invloed meer op de moslimbevolking.

In landen met een enigszins gematigde Islam zoals Indonesië rukken de extremen ook al op.

Het is lastig met een oplossing. Ik vrees dat het na talloze aanslagen zal eindigen met een bom op Mekka ofzo. Niet dat ik dat propageer, maar er zal weinig anders opzitten.

Mogelijk zie ik andere oplossingen over het hoofd en ik zou die graag hier zien.

Groet, Jonas
rationeel
0
Als het aan de Europese Commissie ligt, krijgen de Turken overmorgen toestemming om visumvrij door de EU te reizen.

Volgens ingewijden van de NOS voldoet Turkije aan bijna alle voorwaarden.

Eerder moest het land nog aan 72 verbeterpunten werken om groen licht te krijgen, nu zouden er nog maar vijf verdragen en regelingen zijn waar Turkije nog niet helemaal aan voldoet. Als de Europese Commissie woensdag inderdaad toestemming geeft voor visumvrij reizen, krijgt het land tot juni de tijd aan de voorwaarden te voldoen.

De 28 nationale parlementen en het Europese Parlement moeten zich nog wel uitspreken over het reisverdrag. Zij mogen waarschijnlijk eind juni uitspreken of ze het eens zijn met het ja-woord van de Europese Commissie.
rationeel
0
Chiddix
0
quote:

fausto1 schreef op 2 mei 2016 om 11:16:


Ik heb gehoord dat er vluchtelingen naar Nederland en Duitsland zijn gebracht. Over andere landen heb ik niets gehoord. Dit is natuurlijk een moeizaam punt want de vluchtelingen willen bijvoorbeeld niet naar Hongarije of Polen en die landen willen de vluchtelingen niet.


Samson schoof pas geleden aan bij Pauw , om te vertellen dat de luchtbrug gestart is. Naar Nederland zijn er al wat vluchtelingen overgevlogen n.a.v het akkoord met Turkije. Maar geen vragen aan Samson hoe de verdeling is binnen de EU.
Op zijn minst had Pauw even door moeten vragen. Liet hij achterwege. En zo worden we weer in het pak genaaid.
[verwijderd]
0

Chiddix er zijn nauwelijks meer goede onbevooroordeelde journalisten meer.
Het niveau is ook bedroevend laag. beetje doorvragen over tamelijk voor de hand liggende zaken zit er dan ook niet in.

Het is zo als het is. Het is ook vreemd dat de VARA altijd de meest voordelige kijktijden krijgt en zo is er wel meer. Volgens Nederlandse normen moet je als journalist links zijn i.p.v. kennis van de feiten en verstand hebben.

Groet, Jonas
't zal maar gebeuren
0
Vluchtelingencrisis De Europese Commissie geeft Turkije waarschijnlijk morgen groen licht voor het visumvrij reizen naar Europa. Dat melden verschillende media. Het land voldoet volgens ingewijden aan bijna alle voorwaarden.

De Turkse regering krijgt nog wel wat huiswerk mee, maar in principe mogen Turken wat de commissie betreft komende zomer met een biometrisch paspoort door de EU reizen. De inschatting in Brussel is dat er nog vijf verdragen en regelingen zijn waar Turkije niet helemaal aan voldoet, aldus NOS.

Hoe Turkije op korte termijn zal voldoen aan voorwaarden als de vrijheid van meningsuiting, het recht op een eerlijk proces en een betere bescherming van minderheden, blijft de vraag, klinkt het bij BBC. Europa staat echter onder druk om de vluchtelingencrisis aan te pakken en zal zich dus waarschijnlijk aan het vooropgestelde plan houden. Turkije had tot 4 mei de tijd om aan de 72 voorwaarden te voordoen.

Als de Europese Commissie het officiële besluit heeft genomen, heeft Turkije tot juni de tijd om de benodigde aanpassingen door te voeren. Voor die tijd moeten ook de Europese regeringen, de 28 nationale parlementen en het Europees Parlement zich erover uitspreken.

De commissie verwacht dat maar een beperkt aantal mensen zal reizen met het nieuwe biometrisch paspoort, aangezien lang niet alle inwoners van Turkije zo'n paspoort hebben.

Het visumvrij reizen maakt deel uit van de vluchtelingedeal tussen de EU en Turkije die in maart wel gesloten. Daarbij worden migranten die illegaal in Griekenland aankomen teruggestuurd naar Turkije als ze geen asiel aanvragen of als hun aanvraag is afgewezen. Voor elke Syrische migrant die wordt teruggestuurd naar Turkije, vangt Europa een vluchteling op die wel een correcte asielaanvraag heeft ingediend.
pietje-2005
1
Zou wel een bloody shame zijn, dat ze Erdogan zo op z'n wenken bedienen.
Was dat toendertijd ook niet zo met een andere duitse(r)?
En in de EU zijn we allemaal de pineut.
rationeel
0
www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/ve...
Even laten weten aan de hele wereld dat we nog een stelletje primitievelingen zijn.
Van debatteren nog nooit hebben gehoord. We gaan gewoon vechten. Sterkste wint. Verstand nergens voor nodig. Denken ook niet. Allah vindt het zo prima.
pardon
0
Referendum Hongarije over migrantenquota EU
1 uur geleden
BOEDAPEST - De Hongaren mogen zich komend najaar uitspreken over de toewijzing van asielzoekers aan hun land door de Europese Unie. Het Hongaarse hooggerechtshof heeft dinsdag de weg vrijgemaakt voor een referendum over toekomstige verplichte EU-quota.

De Europese Commissie en een aantal Europese regeringsleiders probeerden de Hongaarse regering af te brengen van haar voornemen om een eventuele nieuwe quotaregeling aan de kiezer voor te leggen. Maar die trekt zich daarvan niets aan. Premier Viktor Orban wil in september of begin oktober naar de stembus, liet zijn staf dinsdag weten.

Hongarije en enkele andere Oost-Europese landen verzetten zich fel tegen de verplichte spreiding van asielzoekers over de lidstaten. Zij stemden in september tegen de verdeling van 160.000 migranten binnen twee jaar, maar werden door de andere lidstaten overstemd. De Hongaarse en Slowaakse regering hebben een rechtszaak aangespannen om de quotaregeling alsnog te blokkeren.


,,Brussel komt met gekkere en gekkere ideeën'', zei Orbans kabinetschef Antal Rogan dinsdag over de zaak ,,van nationale soevereiniteit''. ,,Het heeft er alle schijn van dat Brussel zijn plan voor verplichte hervestiging nog niet heeft opgegeven.''

Zodra het parlement met het referendumplan heeft ingestemd prikt president Janos Ader een datum.

Hongarije was een jaar geleden een belangrijke pleisterplaats voor asielzoekers uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika op weg naar West-Europa. Het land bouwde daarop langs zijn zuidgrens een hek om hen te weren.
de bos
1
quote:

rationeel schreef op 2 mei 2016 om 14:40:


...
Stop die idiotie. Mensen komen uit een cultuur waar je alleen maar iets ophebt met je eigen kleine kringetje, je eigen clan.

Waarom moeten wij ons zo nodig met de hele wereld bemoeien?


Dat is toch wel humor vind je niet?

de bos
[verwijderd]
0

Debos echte humor vind ik het niet. Het is in ieder geval mijn soort of humor.

Op zich heeft Rationeel gelijk met die clancultuur in veel landen. Ergens ook begrijpelijk, want binnen de clan zijn er dan een soort onderlinge sociale voorzieningen.

Het echte probleem is dat veel moslimnieuwkomers zodanig zijn gehersenspoeld met vrouwenhaat, homohaat, ongelovigenhaat etc etc dat ze hier moeilijk passen en hoe daar wat aan te doen.

Groet, Jonas
[verwijderd]
0
quote:

Chiddix schreef op 2 mei 2016 om 23:58:


[...]

Samson schoof pas geleden aan bij Pauw , om te vertellen dat de luchtbrug gestart is. Naar Nederland zijn er al wat vluchtelingen overgevlogen n.a.v het akkoord met Turkije. Maar geen vragen aan Samson hoe de verdeling is binnen de EU.
Op zijn minst had Pauw even door moeten vragen. Liet hij achterwege. En zo worden we weer in het pak genaaid.


Hij doet het wel goed alleen.
Gewoon niet te moeilijke vragen stellen..
Anders kun je ook vragen waarom maken ze in dat grote land niet een veilige haven..
Bouwen daar huizen en maken een nieuwe stad//
Kunnen ze daar met alle legers omheen liggen en alle vluchtelingen blijven in eigen land..
En ze pakken de olie af en daar betalen ze de kosten van..

De vervuiler betaald/..
En dan laat een ieder die stad links liggen want een aanval op die stad is een aanval op de USA en Europa/.
En dan maai je alles weg in een straal van 100 km...

Waarom makkelijk doen als het moeilijk kan.
Alle vluchtelingen naar Europa overal hekken bouwen overal opvang regelen.
Overal de ziekenhuizen vol met mensen die ziek van het reizen zijn.
Mensen die tussen 2 hekken opgesloten zitten//
Waanzin ten top...
En al die mensen die aan die vluchtelingen verdienen..
psychiaters advocaten dokters alles moet betaald worden,,
Dus de mafketels van deze wereld doen waar ze zin in hebben..
En Europa maar oplossingen bedenken voor miljoenen vluchtelingen.
En de Turken gaan stapje voor stapje verder..
Die vragen netjes geld voor de opvang..
Daarna een visum .
En straks lid worden als ze 5 miljoen vluchtelingen hebben..
En als Europa ook maar iets gaat weigeren gaan ze niet dreigen..
Ze gaan gewoon een beroep doen op Europa ..
Laten we de vluchtelingen maar eerlijk verdelen..
Grenzen open en de turken nemen precies hun deel op en zeggen Europa zoek maar uit...
En daar sta je dan als Europa/

waanzin ten top...
moeten oplossingen komen!!
Dit zijn geen oplossingen maar gewoon de kop in het zand steken en over je heen laten lopen...
Keihard optreden en je niet de les laten lezen door dictators en barbaren..

En de Turken maken gewoon handig gebruik van de situatie..
En gelijk hebben ze als Europa alles bij de Turken op hun bordje gooit dan is het niet vreemd dat je wat eisen gaat stellen.
Welk land is zo gek om zoveel op te nemen...
Logisch dat je dan problemen krijgt...

Waarom geen belasting op wapens ..
op elke kogel en bom 20% vluchtelingen belasting ..
Al dat geld in een pot..
En elke keer als er wapens gekocht worden gaat het naar een wereldvrede pot..
Helaas dat willen ze niet de bankiers en wapenindustrie gaan geen miljarden afstaan...
Big business...
hoe meer ellende hoe groter de winst...
Moeten gewoon keihard zijn..
Ga maar lekker oorlog voeren overal maar de vervuiler betaald..
mega verdienen in de wapenindustrie..
En Europa draait voor de ellende op..
hoe dom kun je zijn...

Wordt er dan oorlog gevoerd dan is het de vervuiler betaald..
Dan de vluchtelingen een nieuw huis als dat plat gegooid wordt...

Gaat 1500 miljard per jaar wereldwijd naar de wapenindustrie...
daar kan wel 20% van worden afgepakt..
En we hebben nooit meer een vluchtelingen probleem...

Dan is het gewoon Nederland neemt vluchtelingen op.
En ze worden betaald voor elke vluchteling die ze opnemen..
Doen we het eens andersom...
Vervuiler betaald..


[verwijderd]
0

Samson is een vooruitgeschoven pion van Greenpeace en is dus voor die windmolletjes etc. Koopkracht van de oorspronkelijke arbeidersaanhang interesseert hem geen fuck. Liever een arbeider minder dan een windmolentje erbij.

Groet, Jonas
Stefan S
0
quote:

jonas schreef op 3 mei 2016 om 00:07:Chiddix er zijn nauwelijks meer goede onbevooroordeelde journalisten meer.
Het niveau is ook bedroevend laag. beetje doorvragen over tamelijk voor de hand liggende zaken zit er dan ook niet in.

Het is zo als het is. Het is ook vreemd dat de VARA altijd de meest voordelige kijktijden krijgt en zo is er wel meer. Volgens Nederlandse normen moet je als journalist links zijn i.p.v. kennis van de feiten en verstand hebben.

Groet, Jonas


Jonas, je plaatst jezelf continu in een slachtoffer rol. Dat is wat de meesten hier doen. Prima hoor. Het zal misschien je leeftijd zijn, dat je naar de Vara kijkt en daar in blijft hangen. Er zijn ook andere media. En die beantwoorden precies jouw behoeftes. Dat is het leuke van deze tijd: zoek en je zult vinden. Jouw mening vindt altijd wel ergens gehoor. Dus ga nou niet drammen over linkschmenschen en gutmenschen. Je zoekt gewoon aandacht voor je mening. Ook weer prima. Zoek wel even verder. Ik zag mijn oude vriend Joeri Boom, met wie ik in Uruzgan zat, net weer op de NOS. Veel meegemaakt, veel research voor items die dan toch niet worden uitgezonden omdat er een rechts populistisch windje is gelaten - ook weer prima. Ik snap hoe het werkt. En ik snap dus gelukkig ook dat jouw mening die van een Mavo klant is. Zo moet je het ook zien: je geeft een niet bepaald doorwrochte mening over een beroepsgroep waarvan je geen kennis hebt en peurt daar een moreel gelijk uit. Niet serieus te nemen. Je snapt het gewoon niet. Je zendt gewoon maar wat. Het zou me benieuwen hoe jij je houdt in een oorlogsgebied. Kennis en feiten - het wordt allemaal best anders als je er in zit. Enfin, veel VARA plezier Jonas.
Stefan S
0
quote:

Rafter schreef op 2 mei 2016 om 00:05:Parallelle maatschappijen, waarbij de totaal gepamperde Moslimwijken vanwege hun fokgedrag steeds snelker en vaker overwicht krijgen. Bedankt Rutte, lach het maar eindeloos weg, plucheplakker
Het is wel Nederlands, hierboven, hoop ik. Den Rafter is wat emotioneel, maar dit is de typische NSB gedachtegang. Je verwijt een hele bevolkingsgroep iets, je plaatst ze in een omgeven zone, je verwijt de politiek dit alles, en je blijft zelf in je morele gelijk hangen. Zeer gevaarlijk. Ik blijf hier tegen strijden en krijg er geen harde plasser van. Ik ben niet links en ik ben niet rechts - ik strijd tegen dommigheid. En Rafter, jij bent oliedom. Werkelijk waar. Fokgedrag? Je mening vindt hier opgeld. Een paar likes. Denk gewoon eens echt na.
35.064 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 ... 1750 1751 1752 1753 1754 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

'Wall Street licht hoger na brexitdeal'

15:09 De aandelenbeurzen in New York gaan donderdag naar verwachting licht hoger openen. Beleggers op Wall Street...

  Indices

  AEX 577,13 +0,05%
  EUR/USD 1,1126 +0,48%
  Germany30^ 12.710,60 +0,32%
  Gold spot 1.491,90 +0,14%
  LDN100-24h 7.228,16 +1,08%
  NY-Nasdaq Composite 8.124,18 -0,30%
  US30# 27.061,55 +0,23%

  Stijgers

  Fugro
  +5,59%
  TomTom
  +4,63%
  ALTICE...
  +2,97%
  Pharming
  +2,75%
  Wereld...
  +2,63%

  Dalers

  Sligro
  -10,20%
  Flow T...
  -7,65%
  ForFar...
  -1,54%
  ICT Group
  -1,52%
  ASMI
  -1,14%

  Nieuws Forum Meer»

  (1)

  TheRealMe op 17-okt-19 15:09
  (4)

  FrankAlexander op 17-okt-19 15:04
  (8)

  FlashHenk op 17-okt-19 14:30
  (13)

  DeepSpaceHorizon op 17-okt-19 14:30
  (3)

  Mr.Windows op 17-okt-19 14:15

  Column Forum Meer»

  (125)

  Gwen88 op 17-okt-19 15:34
  (4)

  Businessmen op 17-okt-19 14:49
  (1)

  TradeFish op 17-okt-19 14:48
  (1)

  Scepticus op 17-okt-19 13:57
  (3)

  Dow Jones op 17-okt-19 11:49