Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
34.422 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1701 1702 1703 1704 1705 1706 1707 1708 1709 1710 1711 ... 1718 1719 1720 1721 1722 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
DeZwarteRidder
0
quote:

rationeel schreef op 3 mrt 2019 om 17:18:


De BMI heeft sinds 2008 hetzelfde antwoord gegeven op de vragen van Post over de vraag of de regering van de Duitse bondskanselier Angela Merkel al Hezbollah wil verbannen, terwijl de... EU... haar militaire arm sinds 2013 heeft verboden.

Volgens de Duitse inlichtingenrapporten van 2018, geanalyseerd door de Post, zijn er... 950... ...Hezbollah-agenten... in de... federale republiek... die ...fondsen werven..., ...nieuwe leden rekruteren... en de... dodelijke antisemitische ideologie... van ...Hezbollah ...verspreiden.

"Volgens de... jurisprudentie van de federale administratieve rechtbank... is de... hele Hezbollah... tegen het idee van internationaal begrip in de zin van... de grondwet,... omdat het het... bestaansrecht... van de... staat Israë...l bestrijdt met ...terroristische middelen,"... zei de woordvoerder van de... BMI.... "Een dergelijk doel is... antisemitisch... van aard."

De... Britse regering... heeft vrijdag aangekondigd: "Een bevel dat maandag (25 februari) in het parlement is gelegd om de... terroristische organisaties Hezbollah...,... Ansaroul Islam... en ...Jama'at Nusrat al-Islam... Wal-Muslimin (JNIM)... te verbieden, is nu in werking getreden, na debatten in de Houses of Parliament. "

" Onder de... terrorismewet 2000..., als... lid... - of het... uitnodigen... van - deze groepen zullen een ...strafbaar feit... zijn met een gevangenisstraf van maximaal... 10 jaar,... "vervolgde de verklaring. "Alle drie de groepen zijn beoordeeld als bezorgd over... terrorisme."...

Duitsland, net als het VK, heeft de rechten om de ...politieke vleugel van Hezbollah... eenzijdig... ...buiten... te sluiten. Het is slechts een... kwestie van politieke wil... van de... Duitse minister... van Binnenlandse Zaken... Horst Seehofer,... van de ...Christelijke Sociale Unie Partij..., en... Merkel..., die de ...veiligheid van Israël ...heeft beschreven als... "niet-onderhandelbaar"... voor haar regering.

De....Duitse regering... heeft in de loop van de jaren... radicaal-islamitische verenigingen verboden ...zonder te wachten op een... consensus tussen de EU-lidstaten... Neem het voorbeeld van de ...The True Religion (Die Wahre Religion), ...die in 2016 was verboden. Duitsland... verbood... in 2015 ook de radicale groep... Tauhid Duitsland....

De regering Merkel heeft ook de website van de... extremistische linkse... groep... Indymedia ...verboden en vleugel... extremistische entiteiten... door de jaren heen.

www.jpost.com/International/German-go...


Hou eens op met het plaatsen van bullshit op dit draadje.....!!!
rationeel
0
www.jpost.com/International/German-go...

Een vertegenwoordiger van het... Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken... vertelde de Post vorig jaar toen hem werd gevraagd over de... weigering van Duitsland... om heel Hezbollah te verbannen: "Ze moeten... Hezbollah - in zijn geheel - aanduiden als een terroristische organisatie." ...

Volgens Amerikaanse bronnen bekend met de... positie van Duitsland... ten opzichte van... Iran... en ...Hezbollah,... Duitsland ...verwierp... de eis van de VS om heel Hezbollah buiten de wet te stellen, omdat de... Libanese militie... "gekoppeld is aan... Israël-Palestijnse... vredesbesprekingen." De bronnen vertelden de Post vorig jaar ook dat... Duitsland de ...Trump-regering... als... te... pro-Israël beschouwt.

Duitsland is lang een... hot-bed geweest van de Hezbollah-activiteit.... Het ...Al-Mustafa Community Centre..., in de Noord-Duitse stadstaat... Bremen,... is een belangrijk... knooppunt... voor het ...inzamelen... van fondsen voor... Hezbollah in Libanon,... volgens een ...Duits intelligentierapport ...dat door de Post in 2018 werd beoordeeld.

In het rapport van het inlichtingenbureau van Bremen van afgelopen juni stond...: "Het Al-Mustafa-gemeenschapscentrum... ondersteunt Hezbollah in ...Libanon..., met name door... donaties... te verzamelen." De burgemeester van... Berlijn,... Michael Müller..., staat toe dat de door... Hezbollah en Iran-president ...gesponsorde... al-Quds-dagrally... plaatsvindt plaats elk jaar in het hart van het ...winkelgebied van Berlijn.... Al-Quds Day... roept op tot... de vernietiging van de Joodse staat... ...Iraanse regime-instellingen in Duitsland... sturen ...Hezbollah-leden... naar het... anti-Israël-evenement ..

De openbare veiligheidsminister... Gilad Erdan... schreef op Twitter: "Iedereen die de... terreur... echt wil bestrijden, moet het... valse onderscheid... tussen... 'militaire' en 'politieke' vleugels... verwerpen... Het is nu tijd voor de EU om dit voorbeeld te volgen! "

De... EU... verbood de Hezbollah's zogenaamde militaire vleugel in 2013 nadat Hezbollah in... 2012... een Israëlische tourbus... in... Bulgarije... had opgeblazen. De terroristische aanslag vermoordde... vijf Israëli's..., hun... Bulgaarse islamitische buschauffeur,... en verwondde... 32... Israëli's.

...Nederland... schreef de... hele Hezbollah een terroristische organisatie... voor in... 2004... De ...Verenigde Staten..., ...Canada...,... de Arabische Liga... en... Israël... classificeren de... hele... ...organisatie... van... Hezbollah... als een... terroristische entiteit...

De... Israëlische ambassadeur bij de Verenigde Naties,... Danny Danon,... prees de poging van de conservatieve regering om heel Hezbollah te sanctioneren omdat... "de scheiding tussen de politieke en gewapende vleugels een valse en kunstmatige scheiding is,... omdat beide worden gecontroleerd en ondersteund door Iran en de organisatie in staat stellen blijven fondsen werven op... Europese bodem. "...

"We zullen de strijd voor de ...Veiligheidsraad ...blijven leiden om... Hezbollah... te erkennen als een ...terroristische organisatie..., en de... internationale gemeenschap ...ertegen mobiliseren, omdat het dient als een arm van,.. Iran... om de... agressie van Teheran... te verspreiden," zei... Danon...

En Rutte maar aanpappen met Merkel. Is daar al eens een debat over aangevraagd?
rationeel
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 3 mrt 2019 om 17:28:


[...]

Hou eens op met het plaatsen van bullshit op dit draadje.....!!!


Dat hoor je liever niet?

Hoe Rutte aanpapt met Merkel die de terroristische organisatie HAMAS toestaat om in Duitsland fondsen te verzamelen om daarmee te proberen Israel te vernietigen?

Dat lijkt mij een bijzonder vreemd standpunt van je.
DeZwarteRidder
0
quote:

rationeel schreef op 3 mrt 2019 om 17:39:


[...]
Dat hoor je liever niet?
Hoe Rutte aanpapt met Merkel die de terroristische organisatie HAMAS toestaat om in Duitsland fondsen te verzamelen om daarmee te proberen Israel te vernietigen?
Dat lijkt mij een bijzonder vreemd standpunt van je.

Het past niet bij dit draadje en bovendien heeft niemand interesse voor dat soort boelshit.

Begin maar een eigen draadje over Merkel en de Hamas.
rationeel
0
Andere meningen willen verbannen is helemaal terug van nooit echt weggeweest.
Heel veel gewicht aan meningen en denkbeelden geven ten koste van feiten is ook weer echt in. Lekker godsdienstwaanzinnig sausje erover, klaar.
Middeleeuws denken gaat het helemaal worden in de jaren 2020.

lieverdeauddanreaud | 03-03-19 | 16:59

Geen Stijl
rationeel
0
Feynman | 03-03-19 | 16:45

Tja als je de discussie niet kan winnen snoer je gewoon de mond van degene die het niet met je eens is. Zo rollen de linkse rakkers. Zie China.

Geen Stijl
rationeel
0
Omebert | 03-03-19 | 16:44

Links heeft uiteindelijk niet zo heel veel met democratie......... zolang het in hun voordeel werkt dan is het leuk maar zodra de resultaten tegenvallen dan willen ze alle criticasters muilkorven en monddood maken.......... Doodenge mensen!

Geen STIJL
DeZwarteRidder
0
Zorg om toename aantal buitenlandse tandartsen
Updated 15 min geleden
28 min geleden in BINNENLAND

UTRECHT - Het aantal buitenlandse tandartsen in ons land is de laatste jaren flink gestegen: van 366 in 2001 tot 1462 nu. Inmiddels is 17 procent van de tandartsen in het buitenland opgeleid. Dat bevestigt de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT) na berichtgeving door Trouw.

De beroepsorganisatie maakt zich er zorgen over. De kwaliteit is het probleem niet, zegt een woordvoerder. De buitenlanders moeten gewoon aan de Nederlandse eisen voldoen als ze hier aan de slag willen. „En het is fijn dat tekorten worden aangevuld, maar we moeten er niet afhankelijk van zijn”, aldus de zegsman. Het kost niet alleen tijd en moeite om ze te laten wennen aan Nederlandse regels en gewoonten. Gevreesd wordt bovendien dat de vaak nog jonge tandartsen veelal toch naar hun land zullen terugkeren, waardoor er hier gaten vallen.

Daarbij komt volgens de KNMT ook nog dat klanten vaak een goede en dus langdurige relatie met een tandarts op prijs stellen: „Veel mensen zien hun tandarts vaker dan hun huisarts. Ze vinden het fijn als hij of zij hun situatie kent.”

Intussen zouden andere landen wel eens paal en perk kunnen gaan stellen aan het aantal tandartsopleidingen als de afgestudeerden toch telkens naar het buitenland gaan, wat een nieuwe aanvoer van jonge tandartsen onzeker maakt.
haas
0
Binnen vijftien jaar bestaat de Russische bevolking voor dertig procent uit moslims.

Dat zei de grootmoefti van Rusland tijdens een conferentie in Moskou.

“Volgens voorspellingen van deskundigen zal 30 procent van de Russische bevolking binnen 15 jaar bestaan ??uit moslims”, zei moefti Sheikh Ravil Gainutdin. Hij merkte op dat het aantal moslims in Rusland met de dag toeneemt.

Hij herinnerde iedereen eraan dat tijdens het religieuze Offerfeest, Eid al-Adha, vorig jaar meer dan 320.000 moslims naar moskeeën in Moskou gingen om hun gebeden uit te voeren. “Dat was een recordaantal.”

Gainutdin liet ook weten dat er behoefte is aan tientallen nieuwe moskeeën in grote Russische steden. “In Rusland leven 25 miljoen moslims en dit aantal groeit met de dag.”

De reden voor de toename is voornamelijk te wijten aan twee factoren: het hoge geboortecijfer onder moslimgezinnen en door de komst van mensen uit Centraal-Azië, zei de grootmoefti.

De meeste moslims in het land wonen volgens Gainutdin in Moskou en andere grote stedelijke gebieden zoals St. Petersburg en Yekaterinburg.

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – MOSKOU | Gepubliceerd: 05-03-2019
jaar2018
0
quote:

henk38 schreef op 6 mrt 2019 om 14:12:


Een Syrisch gezin komt naast je wonen, hoe pas jij je aan?
www.kis.nl/artikel/een-syrisch-gezin-...Door je aan te passen aan de wetten van de Syriers en de sharia te volgen.
Ik wens jullie achterkleinkinderen veel geluk met de moslim overheersing.

www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU
rationeel
1
quote:

jaar2018 schreef op 7 mrt 2019 om 11:57:


[...]


Door je aan te passen aan de wetten van de Syriers en de sharia te volgen.
Ik wens jullie achterkleinkinderen veel geluk met de moslim overheersing.

www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU


Ik heb liever dat ons verteld wordt wat het allemaal kost. En hoe die kosten verdeeld worden.
leek2018
0
quote:

rationeel schreef op 9 mrt 2019 om 21:03:


[...]

Ik heb liever dat ons verteld wordt wat het allemaal kost. En hoe die kosten verdeeld worden.

Dus als het ons niets kost heb je er vrede mee. Waarom moeten we ons dan druk maken als de islamitisering door islamieten elders wordt bekostigd?
rationeel
2
quote:

leek2018 schreef op 9 mrt 2019 om 21:12:


[...]
Dus als het ons niets kost heb je er vrede mee. Waarom moeten we ons dan druk maken als de islamitisering door islamieten elders wordt bekostigd?

Ik ben tegen alle immigratie, omdat Nederland overvol is.

Maar zeker tegen immigranten met een totaal andere cultrele achtergrond. Die ook nog onderhouden moeten worden.
young-god
0
Ik ben ook zeer tegen die opgelegde integratie; vroeg of laat slaat de vlam in de pan. Met dank aan links.
DeZwarteRidder
0
UWV: personeelstekort in zorg loopt op
Updated 1 uur geleden
3 uur geleden in FINANCIEEL

Amsterdam (DFT) - Voor dit jaar gaat het UWV uit van meer dan 140.000 vacatures in de zorg. Dat biedt volgens de dienst ook mooie kansen voor werkzoekenden.

In het hele land is volgens het UWV een krappe arbeidsmarkt voor verpleegkundigen en verzorgenden in de individuele gezondheidszorg. In 2018 onstonden in de zorg 130.000 vacatures.

Deze vacatures zijn voor werkgevers moeilijk te vervullen. Daarbij gaat het om algemeen en gespecialiseerd verpleegkundigen, bijvoorbeeld in ziekenhuizen, wijkverpleging en GGZ. Ook voor andere zorgberoepen is er een toenemende schaarste aan personeel, zoals voor woonbegeleiders in de gehandicaptenzorg, operatieassistenten en anesthesiemedewerkers.

Vandaag start de Week van Zorg & Welzijn, waar werkzoekenden het werken in de zorg kunnen ontdekken. Dit jaar wordt er specifiek gefocust op zij- en herinstromers. Ruim 1200 organisaties openen deze week hun deuren om te laten zien hoe divers werken en leren in zorg en welzijn is.
DeZwarteRidder
0
Horeca zoekt tienduizenden obers en koks
1 uur geleden in FINANCIEEL

WOERDEN (ANP) - Hotels, restaurants en andere bedrijven in de horecasector hebben de komende jaren in totaal bijna 100.000 extra medewerkers nodig. Het totale aantal medewerkers groeit in de periode tot 2025 van 443.900 begin vorig jaar naar 540.800.

De groei van de sector heeft meerdere oorzaken, melden brancheverenigingen Koninklijke Horeca Nederland en Stichting Vakbekwaamheid Horeca na onderzoek. De economie groeit, maar er wordt ook meer geld uitgegeven aan vrijetijdsbesteding en toerisme. Mensen eten en drinken vooral vaker buiten de deur.

De organisaties verwachten dat het lastig kan worden om voldoende personeel te vinden. Daarin staan horecaondernemers niet alleen. Door de krappe arbeidsmarkt is dat voor steeds meer werkgevers een probleem.
josti5
0
De toekomst van Nederland?

------------
De Iraanse mensenrechtenadvocaat
Nasrin Sotoudeh is veroordeeld tot 38
jaar cel en 148 zweepslagen,zegt haar
man in een bericht op Facebook.Waarvoor
ze is veroordeeld is niet duidelijk.
Iraanse media citeren een rechter die
zegt dat haar celstraf zeven jaar is.

Sotoudeh kreeg in 2012 van de Europese
Unie de Sacharovprijs voor haar
inspanningen voor de mensenrechten.Ze
zat in het verleden vaker in de cel.

Ze werd vorige zomer opgepakt vanwege
het verspreiden van informatie die de
staatsveiligheid ondermijnt.Ook zou ze
hebben gespioneerd en geestelijk leider
Khamenei hebben beledigd.

Teletekst vandaag.
rationeel
0
Waarom brengen ze de leiding van het land niet om. Moet toch niet zo moeilijk zijn met de drones.

Kan de zoon van de Sjah op de troon,
[verwijderd]
0
Vreemd dat in het bericht dat Johnno citeert wordt bericht dat niet duidelijk is waarvoor ze is veroordeeld.

Het zou o.a. gaan om samenzwering tegen de staat, belediging en (volgens haarzelf) meer aanklachten, waaronder het uitlokken van corruptie en prostitutie.

Overigens zou het gaan om 7 jaar celstraf, en niet 38 jaar, lees ik in verschillende media.
34.422 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1701 1702 1703 1704 1705 1706 1707 1708 1709 1710 1711 ... 1718 1719 1720 1721 1722 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

ArcelorMittal hoogvlieger in vlakke AEX

17:48 De AEX-index in Amsterdam is woensdag nagenoeg vlak gesloten. Elders in Europa bleven graadmeters eveneens ...

  Indices

  AEX 558,24 -0,01%
  EUR/USD 1,1386 +0,16%
  Germany30^ 12.248,50 +0,16%
  Gold spot 1.413,46 -0,69%
  LDN100-24h 7.419,33 +0,50%
  NY-Nasdaq Composite 7.884,72 -1,51%
  US30# 26.603,52 +0,21%

  Stijgers

  Arcelo...
  +4,83%
  Air Fr...
  +4,56%
  Fugro
  +3,93%
  ING
  +2,75%
  Aperam
  +2,46%

  Dalers

  Euroco...
  -4,82%
  OCI
  -3,80%
  Sif Ho...
  -2,61%
  Wereld...
  -2,45%
  Takeaw...
  -2,29%

  Nieuws Forum Meer»

  (3)

  Mounira op 26-jun-19 17:33
  (3)

  rationeel op 26-jun-19 17:19
  (4)

  thejaguar op 26-jun-19 17:11
  (4)

  thejaguar op 26-jun-19 17:05
  (5)

  Flapappel op 26-jun-19 16:53

  Column Forum Meer»

  (147)

  mollowitz op 26-jun-19 17:58
  (15)

  hejobo op 26-jun-19 17:18
  (1)

  Jeroentje-2018 op 26-jun-19 14:49
  (5)

  Snugger op 26-jun-19 14:00
  (3)

  Snugger op 26-jun-19 13:51