Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Stamcellen en medische mogelijkheden

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
582 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 26 27 28 29 30 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Diegy
0
Al dagen gaat de beurs behoorlijk omhoog en zakt dit aandeel een paar %. Ook telkens grote laat orders en alles word gekocht tegen de bied. Dus word gedumpt. Ben benieuwd waar de bodem zal liggen. Denk zelf ergens rond de 1,65 a 1,70. Zal toch niet gebeuren dat er slecht nieuws bekend word gemaakt? Begin behoorlijk te twijfelen of verkopen en lager terug kopen of rustig afwachten. Frustrerend is het wel.
getsmart
1
nog steeds ! ik kan nergens meer het adres terugvinden van Esperite! ook hun telefoonnummer en e-mail adres is verdwenen.. zegt wel wat over de huidige koers?! wie kan mij helpen, want dan bellen wij naar Esperite, om uitleg te vragen, immers wij zijn ook aandeelhouders!
Diegy
1
quote:

getsmart schreef op 7 okt 2015 om 11:57:


nog steeds ! ik kan nergens meer het adres terugvinden van Esperite! ook hun telefoonnummer en e-mail adres is verdwenen.. zegt wel wat over de huidige koers?! wie kan mij helpen, want dan bellen wij naar Esperite, om uitleg te vragen, immers wij zijn ook aandeelhouders!

Staat gewoon op internet hoor.


Adres 11a, Piet Heinstraat
Postcode 7204 JN
Stad Zuthpen
Land Netherlands
Telefoon +31 (0)575 509 100
Fax +31 (0)575 509 130
Email ir@esperite.com
Website www.esperite.com
Diegy
0
Enige wat ik me af vraag is dat als morgen of overmorgen de beurs weer eens 1% of meer naar beneden gaat of dit aandeel dan extra hard naar beneden gaat. Op knal groene dagen gaat de koers met 3% naar beneden. Totaal geen herstel. Vind ik best merkwaardig. Laat word telkens vol gezet met grote aantallen.
Diegy
0
Aardig volume deze ochtend. Verkoper van 20 duizend stukken heeft zijn laat verlaagt en restant op 1,83 verkocht. Laat op 1,83 werd gretig gekocht. Ben benieuwd of de verkoper nu klaar is en we weer omhoog kunnen. Koers is echt enorm naar beneden gestampt. Half Augustus stond de koers nog op 3,48 nu dus gehalveerd. 18 september was de koers 2,50. En nu slechts 1,82 koers is weer bijna terug bij af terwijl er hele mooie dingen in de pijplijn zitten. Ik blijf erbij dat een partij zijn belang aan het verkopen is en nu wel klaar is. Grote laat orders staan in ieder geval niet meer in het orderboek. Tijd voor herstel!!
Treble
0
Nog even en ze zijn weer op te rapen voor de prijzen voor de eerste extreme koersreactie dit jaar.
Diegy
0
quote:

WMB strateeg schreef op 23 sep 2015 om 23:58:


beste Esperite aandeelhouders, een aanta; grotere spelers willen de kleinere particuliere belegger zenuwachtig maken. Gewoon niet gek laten maken. kijk naar de 3 tot 5 jaars grafiek van Galapagos etc...Biotech fondsen hebben nu eenmaal enige tijd nodig. Er gaat een tijd komen dat je je niet kunt voorstellen dat Esperite voor onder de EUR 3 is verhandeld en dat je onder de eur 3 afstand hebt gedaan van dit aandeel. Omdat er weinig aandelen uitstaan van Esperite zijn bij verkoop/kooporders van enige omvang direct grote koersuitslagen. Als alle particuliere beleggers gewoon de stukken vasthouden is er niets aan de hand. Dus daarom deze oproep: NIET VERKOPEN. De grotere spelers willen ons zenuwachtig maken zodat zij goedkoop kunnen inslaan. Er hangt groot nieuws in de lucht. Ik verkoop ze niet onder de EUR 10. Esperite is met iets meer dan 10 miljoen aandelen belachelijk goedkoop nu. Succes iedereen

Daarom binnenkort denken veel mensen was ik maar ingestapt op 1,85 euro. Koers stond 4 weken geleden nog op 2,50 En half augustus nog op 3,48. Wat is er in 1 maand tijd veranderd voor esperite dat zo een enorme daling rechtvaardigd?! Helemaal niets. Daling is extra hard gegaan vanwege het zeer slechte beurssentiment. Maak gebruik van deze enorme koop kans. Binnenkort kan je je niet voorstellen dat je ze voor 1,85 kon kopen.
Guus_Geluk
1
quote:

Diegy schreef op 8 okt 2015 om 11:51:


[...]
Maak gebruik van deze enorme koop kans.


Net zoals je advies bij MacInTosh? Overigens stond de koers in februari nog op 1.41
Als je werkelijk geinteresseerd bent in stamceltechnologie, kan je beter in Tigenix stappen. Dat aandeel is inmiddels helemaal geschoren en zal op de MLT een flinke boost gaan krijgen.
[verwijderd]
0
Op zich is Esperite zwaar ondergewaardeerd als je vergelijkt met bijv. Tigenix (beurswaarde 144 miljoen!!! omzet 6 miljoen verlies 12 miljoen) of Pharming.
Esperite beurswaarde 20 miljoen omzet 27 miljoen verlies 5 miljoen.

Natuurlijk wel andere takken van sport, maar nu Esperite zich ook begeeft in de biotech (Genoma) is dit mijns inziens een koopje.
De tijd zal het leren.
Het gevaar van een onderbetaalde delisting is volgens mij wel bijzonder groot.
Ik heb een positie en ga zeker niet meewerken aan een delisting voor een unfaire prijs.

[verwijderd]
0
wat gebeurt er dan als er een delisting plaatsvindt,
is het aandeel dan plotseling niets meer waard of hoe zit dat.
wie kan mij er iets meer over zeggen Pexs jij misschien
alvast bedankt
[verwijderd]
1
quote:

dewielewaal schreef op 9 okt 2015 om 10:50:


wat gebeurt er dan als er een delisting plaatsvindt,
is het aandeel dan plotseling niets meer waard of hoe zit dat.
wie kan mij er iets meer over zeggen Pexs jij misschien
alvast bedanktHallo Wielewaal, sorry wellicht voor de verwarring, ik bedoel dat het bedrijf via een bod van de beurs gehaald wordt. Er is ook een andere uitleg voor delisting (als een beursnotering in strijd is met de beursregels), maar die bedoel ik niet.
Je kunt ook zeggen een "overname", maar dat klinkt te positief, voor hetgene wat ik wil zeggen.
Want in het verleden is voorgekomen is dat bedrijven in een slechtere periode van hun bestaan voor een habbekrats van de beurs zijn gehaald (vaak door een grootaandeelhouder). Naarmate de koers te ver zakt wordt de kans in mijn ogen groter.
Er is veel te zeggen over Esprite, inhoudelijk zijn er veel beter posters hier dan mijn persoon, maar ik kijk graag naar de balans en de cijfers.
Veel biotech in start up fase zijn extreem hoog gewaardeerd, ik vind Tigenix echt absurd in deze. Kijk naar de cijfers op de balans en de koerswaarde en dan zit er in die koerswaarde extreem veel verwachtingswaarde denk ik.
In Esperite zitten grootaandeelhouders die al veel kapitaal hebben ingebracht.
Er zijn meerdere scenario's mogelijk.
1. Het wordt niets en het bedrijf sterft langzaam af > De CEO zal het verwachtingspatroon gaan opschroeven door met (valse) beloftes te komen, anders gaat hij ook mee het schip in aangezien hij ook een fors financieel belang heeft net als andere grootaandeelhouders.
2. Het gaat beter, herstructurering leidt uiteindelijk weer tot winstgevendheid.
3. De "nieuwe" onderdelen gaan groeien en dragen bij aan een beter resultaat.

Niets is zeker, met name in de biotech.
Maar de huidige koers in combinatie met de omzetcijfers, vergeleken met andere biotech aandelen, vind ik laag, en daarom een positie.
Diegy
0
quote:

leon 55 schreef op 2 okt 2015 om 10:25:


We weten dat Esperite bezig is met testen die Alle soorten van Borst en eierstokkanker zullen detecteren. Ook de behandeling van hersenverlamming. Waar de normale methoden falen wordt met stamcellen geprobeerd de kanker te bestrijden. Denk dat we hier over meer goed nieuws gaan horen. In mijn ogen heeft Esperite voldoende potentie om het meest succesvolle biotech bedrijf v h Damrak te worden. Ook een overname sluit ik niet uit bij deze lage koers.

Staan zeker wat mooie dingen te gebeuren voor Esperite. Bij een positief bericht gaat de koers als een raket omhoog dat kan haast niet anders. Koers is zowat terug bij af. Echt te bizar voor woorden als je ziet wat voor mooie dingen er staan te gebeuren en wat er allemaal in de pijplijn zit. Ook begin ik steeds meer aan een overname te denken en dat de koers bewust de laatste tijd naar beneden is gezet voor een aanstaande overname. Hoe denken jullie daarover?
aextracker
0
Er komt geen overname van Esp. door een andere partij voor eind 2017.

Dat gebeurd niet eerder dan dat Amar er voldoende waarde in heeft weten in te brengen en hij een megaklapper van weet te maken.

Ik schat vanaf een koerswaarde van Euro 8 - 10\aandeel op de teller, dat Amar pas gaat rekenen en denken overgenomen te willen worden, tegen welke meerprijs en garanties.
Dit lijkt mij voor hem meer op een "levenswerk missie" uit te draaien, dan een quick win & early earn out projekt.

Time will tell.

Tracker
WMB strateeg
0
Ik ben het volledig met Tracker eens.....daarom roep ik al heel lang: niet verkopen onder de eur 10 per aandeel. Het gebruik van stamcellen stuit nu nog op veel ethisch verzet of onduidelijke wetgeving aangaande het ethisch gebruik. Maar dit gaat veranderen omdat er teveel positieve medische mogelijkheden zijn op te noemen. Amar heeft het punt ethiek ook aangehaald op de AVA. Let maar op: 2016 wordt het jaar van Esperite.
Diegy
0
Lijkt wel of ze de koers perse onder de 1,80 willen hebben. Vorige week werd de laat kant steeds weer opnieuw gevuld rond de 1,82 en 1,83
582 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 26 27 28 29 30 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Esperite Meer »

Koers 0,090   Verschil 0,00 (-2,91%)
Laag 0,089   Volume 311.917
Hoog 0,094   Gem. Volume 242.169
19-sep-19 14:23
label premium

Twijfels rond Esperite

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium