Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

AMG - Oktober 2013

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
255 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
bartvde
0
@rockbottom hoe bezie jij dan de stijgingen van USG en Heijmans? Die lijken wel zonder correctie door te gaan?
drapsteen
0
rock bottom, dank!
We kunnen weer rustig slapen.
De koerswinst van gisteren verdampt vandaag volledig, dunkt mij.

Groet,
rock bottom
0
USG stijgt al een aantal maanden fors. Ook hier komt natuurlijk een eind aan, maar de trend is your friend. Kijken we iets verder terug, dan zien we in maart 2012 een hele belangrijke top op 8.70, daarna zijn we gaan dalen. USG nadert deze top nu weer en is zelfs het 61,8 en 76,4% correctieniveau weer gepasseerd wat inhoud, dat USG normaal gesproken door zal stijgen tot 8.70. Bij 8.70 moet je opletten. Ik verwacht dan een correctie, waarna je bij bodemvorming weer kan instappen, daar de trend sterk opwaarts blijft en de kans meer dan aanwezig is, dat USG na bodemvorming, wel door 8,70 heenkan.

Heijmans is een vergelijkbaar verhaal, ook al een lange stijging achter de rug en ondertussen meerdere toppen uitgenomen. De volgende ligt bij ca. 11.60. Voor 11,60 zie ik geen weerstanden van betekenis, dus dit betekent, dat Heijmans in principe nog gewoon doorkan naar 11.60
rock bottom
0
PS mbt AMG : we gingen er allemaal vanuit dat 8.24 de top is, maar dat moet wel bevestigd worden natuurlijk. Op dit moment stijgen we weer. Echter, mijn analyse is correct mocht 8.24 vandaag de hoogste stand zijn en we morgen niet boven 8.24 komen. Mocht het anders zijn, zal ik me weer melden. Dus even wachten nog.
Misschien
0
RB. Toevallig heb ik beide, USG & AMG, bedankt dat je ook je blik op USG hebt geworpen.
Wetrekken al weer lekker bij.

Tini
[verwijderd]
0
Grasmat
0
RB Bedankt voor de update
Ik ben eruit met een winst van 12%, dat is toch netjes. Toch heb ik het gevoel dat het nog hoger gaat en kriebelt het om weer terug te kopen. Als de koers vandaag of morgen boven de 8.30 komt stap ik weer in, anders wacht ik met instappen op 7,40. Als het eenmaal zakt kan het ook hard gaan,

Groen_gras
0
Er uit op 8.10 15% en IM op 2.17 6% winst. Verwacht een dezer dagen toch een correctie van de aex amx. Succes allen. Hoop voor jullie dat ik er naast zit.
Grasmat
0
En ik zit er weer in, hij wil omhoog dat is duidelijk. Het is een gok maar de trend is up.
rock bottom
0
@Kass : Er is nog geen sprake van negatieve divergentie. Negatieve divergentie is, als de koersen nog steeds hogere toppen en bodems laten zien en de RSI (spanningsmeter), lagere toppen en lagere bodems. Dit duidt op een aanstaande correctie (koersen naar beneden dus)
Dit is bij AMG geenzins het geval. De RSI laat nog steeds hogere toppen en bodems zien, en de koersen blijven gewoon stijgen. Echter, de koers gaat erg snel omhoog, de RSI volgt mondjesmaat en staat op ca 83 (overbought dus).
Je weet nooit hoelang zo'n situatie duurt, maar we moeten wel rekening houden met een aanstaande correctie. Pas aktie nemen, als je topvorming ziet. (bevestiging = voor de KT belegger verkopen) of bodemvorming NA correctie op niet lager dan 7,54 = bijkopen voor zowel KT, MT als LT belegger, daar we dan een hoge kans hebben op doorbreken van de 8,21 weerstand en vervolgens richting 10,08 kunnen gaan.
nieuw begin
0
rock bottom
0
Ik heb mijn zoontje van 8 jaar gisteren "geinterviewed" over al de heisa die ontstaan is vanwege Zwarte Piet. Afgelopen zomer (toevallig in Spanje) heb ik hem uitgelegd dat Sinterklaas niet bestaat en heb hem het verhaal en de traditie van Sinterklaas en Zwarte Piet uitgelegd. Hij begreep het wel zei hij en zou het "grote geheim" wat hij nu kent bewaren.
Hij associeert Zwarte Piet met een vriendelijke man/vrouw die altijd aardig is voor kinderen en snoep en cadeautjes uitdeelt. Eigenlijk komt Sinterklaas niet zo voor in zijn verhalen. Alles draait om Zwarte Piet. Die is leuk, lollig en heel lief voor kinderen. En Sinterklaas, .... och ja, die is oud en die moet je gewoon helpen, want die ziet het niet meer zo helder. (sociaal toch...?)
Ik heb een poging gedaan om iets van de vroegere slavernij uit te leggen. Zijn reactie was heel duidelijk : "wat heeft dat nu met Sinterklaas en Zwarte Piet te maken !!)
I rest my case !!
RB
bartvde
0
quote:

nieuw begin schreef op 22 okt 2013 om 19:47:


Alcola momenteel in de plus (4,5 %). Dus voor morgen zit het wel goed!!!

ruim +8% al inmiddels
geen pechvogel
0
zoooo wat is daar aan de hand? Aperam gaat morgen weer een euro pakken.
Ik zit aan de knoppen..
[verwijderd]
0
meer dan 10% nu
ja wat speelt daar
Arcelor Mittal nog wel in de -
van mij mag Amg ook 10% knallen morgen
255 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Advanced Metallurgical Group Meer »

Koers 22,920   Verschil -0,35 (-1,50%)
Laag 22,700   Volume 261.989
Hoog 23,260   Gem. Volume 382.091
21-nov-19 17:35
label premium

AMG en Shell naar Saudi-Arabië

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's