Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Imtech 31/6-5/7: Emissie goed gekeurd. Nu het vertrouwen proberen terug winnen .

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2.681 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 131 132 133 134 135 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Dicall69
0
Willy Wave en Guus_Geluk de frustratie spatten er bij jullie af, zie gewoon in met al jullie verliezen dat beleggen voor jullie niet is weggelegd, misschien dat de koers nog de € 2,- raakt, maar dat is meer wenselijk denken van jullie kant, .......
[verwijderd]
0
Imtech wordt nog ff uitgenepen, doe er je voordeel mee zou ik zeggen.

Feitelijk is gewoon een prima bedrijf en dat gaat de komende tijd echt wel weer herstellen, gewoon als je nu stukjes koopt op de plank leggen en over half jaar lach je, je drie keer in de ronde.
Chiddix
0
Dat Imtech voor 1 aandeel, 4 nieuwe uitgeeft(claim-emissie), zegt wat over het vertrouwen in dit bedrijf.
Men vond het risicio te groot om bv 1 op 3 door te voeren.
De economische situatie in Nederland zal hier ook iets met te maken hebben.
Het aandeel Randstad is een indicator of de economie gaat herstellen.
Het stijgt vandaag maar in Juni noteerde het aandeel ook al boven de 32 euro.
Het is nog te vroeg, om een oordeel te vellen.
[verwijderd]
0
Denk dat HAL straks gaat stofzuigeren. Die kunnen er wel mee uit de voeten.. Die kunnen dit appeltje wel even schillen.. ;-)
Willy Wave
0
quote:

DimL02 schreef op 8 jul 2013 om 11:21:


Willy Wave en Guus_Geluk de frustratie spatten er bij jullie af, zie gewoon in met al jullie verliezen dat beleggen voor jullie niet is weggelegd, misschien dat de koers nog de € 2,- raakt, maar dat is meer wenselijk denken van jullie kant, .......


Wat zwets je nu?
Hoe weet je zo goed dat ik op verlies zou staan?
Sta ik dat wel?

( puntje puntje puntje ...)
zaazlooz
0
quote:

geduldhebbenismoeilijk schreef op 8 jul 2013 om 10:49:


Kopen kopen kopen er komt straks een draai (om de shortersoren)


woensdag 24-7 is de dag waarop ik zou zeggen en NU kopen kopen kopen, nu is het gewoon zonde als je die hele rit gaat missen.
Dus vooral verkopen verkopen verkopen, en vanaf woensdag 24-7 kopen kopen kopen
Dicall69
0
Klopt Chiddix, maar sommigen blijven hun wenselijke gedachtes uiten mijn instapmoment ligt rondom de € 2,25, terwijl ik denk dat Imtech eerder op korte termijn in een uptrend gaat komen.
Guus_Geluk
1
quote:

zjeeraar schreef op 8 jul 2013 om 11:39:


gewoon als je nu stukjes koopt op de plank leggen en over half jaar lach je, je drie keer in de ronde.

Ik denk dat alleen de shorters gaan lachen.
En wie echt denkt dat er nog een short squeeze gaat komen, is naief.
Het is afgelopen met Imtech. Het vertrouwen zal nooit meer terug komen. Nieuwe potentiele klanten zullen hun handen niet willen branden aan deze boevenbende.
Guus_Geluk
0
quote:

Diegy schreef op 8 jul 2013 om 09:13:


Zit er weer in voor 2,375 gaan echt nog wel in de plus eindigen vandaag.


Heb je ze nog?
jan6307
0
quote:

DimL02 schreef op 8 jul 2013 om 11:53:


Klopt Chiddix, maar sommigen blijven hun wenselijke gedachtes uiten mijn instapmoment ligt rondom de € 2,25, terwijl ik denk dat Imtech eerder op korte termijn in een uptrend gaat komen.


Mijn gemm. aankoop is 2.25, moet ik verliezen niet mee rekenen die ik heb gehad van 8 naar 5, regelmatig stoploss gezet gelukkig.

Maar onder de 2.25 koop ik langzaam bij.
Dicall69
0
quote:

Willy Wave schreef op 8 jul 2013 om 11:13:


[...]

+1

Het is simpelweg wachten op het volgende schandaal. Dat duurt natuurlijk nog wel even, want zoiets moet je een beetje handig orkestreren, al was het maar vanwege de aansprakelijkheidsvraagstukken.

Dus eerst die emissie er doorheen jassen, en dan de banken nog ff tijd geven om aandelen te verkopen, mochten ze een deel hebben moeten opkopen uit emissie. Na een wachttijd ga je de immateriële vaste activa (m.n. goodwill op aangekochte ondernemingen) eens onder de loep nemen en -VERRASSING!!- er is een dikke afboeking nodig. Het is om die reden dat het aandeel tussen nu en uiterlijk een jaar onder het eurietje zal noteren, en wie weet wel ver eronder. Zo werken dat soort zaken, en het is wonderlijk dat beleggers bij dit soort kwesties keer op keer dezelfde hoop houden.
Iemand die zo'n onzin plaats is.......
[verwijderd]
0
stukje beurs express over imtech:
Beleggingsopinie
De boodschap die wij vooral willen meegeven is dat het aandeel na het ex-claim gaan wellicht extreem goedkoop zal ogen, maar dat dit ons inziens niet het geval is. In de eerste plaats komt dat doordat met het ex-claim gaan sprake is van een mechanische daling, die wij daarom ook uitgebreid hebben proberen uit te leggen. Die daling heeft aandeelhouders in principe geen geld gekost (‘in principe’, omdat dan wel de waarde van de claims moet worden benut), en heeft het aandeel ook niet goedkoper gemaakt. Dit ligt natuurlijk anders ten aanzien van de zo grote daling die het aandeel tot aan de claimemissie heeft laten zien. Pakken wij alles bij elkaar en nemen wij de koers ex-claim (op moment van schrijven moet dat ex-claim gaan nog gebeuren) is volgens onze berekeningen geen sprake van een extreem lage waardering of iets dat daarop lijkt. Zo kan allereerst worden bedacht dat de koers rond boekwaarde noteert, en dus niet tegen een grote korting ten opzichte daarvan. Daarnaast lopen wij ook nog niet warm voor het aandeel als wij alvast al rekenen met waar het bedrijf over een paar jaar wil staan. Imtech heeft recentelijk nieuwe middellangetermijndoelstellingen afgegeven, die ook goed haalbaar worden geacht en passend bij het bedrijf dat Imtech na alle onthullingen dit jaar blijkt te zijn (denk vooral aan de lagere winstgevendheid dan eerder was voorgespiegeld voor het naar boven komen van de fraude in Duitsland en Polen). Die doelen zijn onder andere om een autonome omzetgroei te halen die iets boven de economische groei (BBP) zou moeten liggen, een operationele (ebitda) marge tussen 4% en 6% en een leverage (nettoschuld gedeeld door ebitda) eind 2015 tussen 1,5 en 2,0. Ook als wij hier berekeningen op loslaten en er daarbij dus vanuit gaan dat Imtech verder orde op zaken zal weten te stellen en over een paar jaar de genoemde doelen zal hebben behaald, komen wij natuurlijk weliswaar op een aantrekkelijkere waardering uit maar nog niet van dien aard dat het ons nu over de streep trekt (wat ons betreft is de huidige koers pas interessant als van een relatief gunstig scenario wordt uitgegaan waarbij in 2015 aan de bovenkant van de doelstellingen wordt uitgekomen, met dan dus bijvoorbeeld een operationele marge van meer dan 5% en een leverage van minder dan 1,75). Bij een ingrijpende claimemissie zoals die nu wordt uitgevoerd is vaak de hamvraag of die straks achteraf gezien het keerpunt (voor bedrijf én aandelenkoers) zal kunnen blijken te zijn, de opbrengst van die emissie is immers bedoeld om ook financieel orde op zaken te stellen. Nog los van alle aanwezige mitsen en maren, is de waardering voor ons nog steeds een struikelblok die ervoor zorgt dat wij nog steeds niet verder willen gaan dan een speculatief houdadvies.
Alles kwijt
0
Ik lees het vaak he. Op diverse draadjes van diverse aandelen. ''Nu kopen en dan lach je je over een half jaar drie keer in de rondte''. Nu ook weer op dit draadje. Mensen die 5 jaar geleden Arcelor Mittal op de plank legden voor 60 euro hebben nu nog 8,50 euro over. Imtech heeft zwaar boven de 20 euro gestaan, nu nog 2 euro zoveel van over. Draadjes leden willen graag dat je lekker veel op de plank legt, zodat je oplaatst met ze mee verliest.
Want ik volg nu al jaren de verschillende draadjes en ik zie nergens een boodschap van mensen die zich in de rondte lachen, na een half jaar of een jaar of 5 jaar.
Geef_Kwaliteit_de_Tijd
0
quote:

Guus_Geluk schreef op 8 jul 2013 om 11:54:


[...]
Ik denk dat alleen de shorters gaan lachen.
En wie echt denkt dat er nog een short squeeze gaat komen, is naief.
Het is afgelopen met Imtech. Het vertrouwen zal nooit meer terug komen. Nieuwe potentiele klanten zullen hun handen niet willen branden aan deze boevenbende.Misschien kan de moderator eens gaan ingrijpen? je bent duidelijk bezig met stemmingmakerij. Je mag best een mening hebben, maar houd het netjes, zinloze, zogenaamd grappige teksten als een overname door een kringloopwinkel, daar zit niemand op te wachten. Evenals over nieuwe potentiële klanten, hoe weet je dat nu? Wat de werkzaamheden betreft, de klanten zijn juist heel tevreden over Imtech en ook de afgelopen maanden, na het Poolse debacle, heb ik hier nog niks negatiefs over gehoord.
[verwijderd]
0
Willy Wave schreef op 8 jul 2013 om 11:13:

[...]

+1

Het is simpelweg wachten op het volgende schandaal. Dat duurt natuurlijk nog wel even, want zoiets moet je een beetje handig orkestreren, al was het maar vanwege de aansprakelijkheidsvraagstukken.

Dus eerst die emissie er doorheen jassen, en dan de banken nog ff tijd geven om aandelen te verkopen, mochten ze een deel hebben moeten opkopen uit emissie. Na een wachttijd ga je de immateriële vaste activa (m.n. goodwill op aangekochte ondernemingen) eens onder de loep nemen en -VERRASSING!!- er is een dikke afboeking nodig. Het is om die reden dat het aandeel tussen nu en uiterlijk een jaar onder het eurietje zal noteren, en wie weet wel ver eronder. Zo werken dat soort zaken, en het is wonderlijk dat beleggers bij dit soort kwesties keer op keer dezelfde hoop houden
---


wat een onzin. Als je kijkt naar Toyota die waren een tijd geleden ook negatief in het nieuws, omdat ze zoveel auto's moesten terugroepen. Uiteindelijk hebben ze nog nooit zoveel auto's verkocht. Negatieve publiciteit is ook reclame. Ze kwamen uiteindelijk zelf met nep berichten om maar in het nieuws te komen.

Ik vind imtech een goed bedrijf als je kijkt naar de omzet. Omzet is het enige wat telt. De winst volgt uiteindelijk toch wel. Vergeet niet dat imtech dikke winst gemaakt zou hebben zonder afboekingen.
haas
0
quote:

profbeleg11 schreef op 8 jul 2013 om 12:00:


imtech heeft veel veerkracht, zal zo weer opvliegen...:)


opvliegertjes
in de rvb en de rvc
Dicall69
0
quote:

jan6307 schreef op 8 jul 2013 om 11:57:


[...]

Mijn gemm. aankoop is 2.25, moet ik verliezen niet mee rekenen die ik heb gehad van 8 naar 5, regelmatig stoploss gezet gelukkig.

Maar onder de 2.25 koop ik langzaam bij.


Goed zo, maar een uptrend zal niet lang op zich laten wachten Imtech zal voornamelijk nu in een positiever daglicht komen.
Guus_Geluk
0
quote:

Willy Wave schreef op 8 jul 2013 om 11:13:


[...]
Dus eerst die emissie er doorheen jassen, en dan de banken nog ff tijd geven om aandelen te verkopen, mochten ze een deel hebben moeten opkopen uit emissie. Na een wachttijd ga je de immateriële vaste activa (m.n. goodwill op aangekochte ondernemingen) eens onder de loep nemen en -VERRASSING!!- er is een dikke afboeking nodig. Het is om die reden dat het aandeel tussen nu en uiterlijk een jaar onder het eurietje zal noteren, en wie weet wel ver eronder. Zo werken dat soort zaken, en het is wonderlijk dat beleggers bij dit soort kwesties keer op keer dezelfde hoop houden.

Vervolgens: VERRASSING 2: een 5:1 Reversed Split.
Het aandeel staat dan weer op 4.xx en kan nog verder de grond worden ingestampt.
Imtech, klein geworden door fraude en bedrog.
profbeleg11
0
quote:

haas schreef op 8 jul 2013 om 12:01:


[...]
opvliegertjes
in de rvb en de rvc

er is toch al een groot schoonmaak geweest in de kamers van de rvb en de rvc, het is er nu glasschoon :)
2.681 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 131 132 133 134 135 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Meer »

Koers 0,000   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 0,000   Volume 0
Hoog 0,000   Gem. Volume 0
01-jan-01 00:00
label premium

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium

Gerelateerde Video's