Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Uitzenders weer zwak! Kijk uit met Brunel

14 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 12 februari 2013 11:32
    De afgelopen dagen was het al duidelijk. Gister en vandaag wordt het plaatje compleet.

    De uitzenders krijgen kleine schopjes, deze zullen binnenkort overgaan tot grote schoppen.

    Ze presteren echt veel slechter dan de markt, al dagen!

    Misschien donderdag al als Randstad zijn cijfers bekend maakt.
    Mensen denk na en verkoop die troep, dit komt echt de komende jaren niet goed.

    Brunel is het duurst en kan mijns inziens de grootste val maken.

    Wees dus gewaarschuwd en ga niet de weg inslaan, zoals uw voorgangers wel dachten "het komt wel weer goed", denk hierbij aan toch zeer gerenommeerde fondsen, die klap na klap kregen en ook altijd beurslieveling waren (uitroepteken WAREN). Fugro, Imtech, SBM,TOM in mindere mate KPN/SNS/POST/TNT. En zo kan je nog wel even doorgaan

    Mensen denk hier goed overna en blijf niet zitten met die ellende die je straks op je af gaat krijgen. Het kan nogmaals morgen, volgende week , maand, niemand die het exact weet, maar dat het komt lijkt me vrij logisch.
    En laten we eerlijk zijn als er nog ruimte voor stijging zou zijn bij bepaalde fondsen dan is dat toch niet bij een fonds als Brunel ofzo, die is al zo vreselijk duur!
  2. [verwijderd] 1 maart 2013 09:57
    met nuo zat ik tot nu fout, maar beleggen is voor de lange duur. voor brunel heb ik ook duidelijk gezegd dat hat het volgende volgende maand of over een paar maanden fout gaat zie mijn bericht. de exacte timing is nu eenmaal lastig. maar dit kon je wel enigzins aan zien komen. ik begrijp dat je in brunel zit bolo? en ja met brunel heb ik gelijk wel redelijk goed gelijk, met dit soort dalingen :-)
  3. [verwijderd] 1 maart 2013 13:07
    Duidelijk gezegd voor de lange termijn???

    op 5 februari schreef je

    "ik heb toen met Brunel een leuk ritje naar beneden meegemaakt en mijn posities gesloten, Was volgens mij inderdaad 3 maanden terug ofzo"

    Dus toen heb je voor de korte duur belegd en nu voor de lange?

    Oftewel toen Brunel toen weer steeg had jij natuurlijk met winst verkocht en nu het wat langer duurde, heb jij je shorts natuurlijk vastgehouden.

    Gefeliciteerd hoor Cavaliert, maar als jij op deze manier hier gelijk komt halen, is dat dubieus natuurlijk. Als jij je daarna ook nog eens op de borst gaat kloppen, komt dat vervelend over.

    Ik zit idd in Brunel. Ga me de komende dagen beraden wat ik ermee ga doen. Verkopen/houden of bijkopen. Ik weet het nog niet. Eerste reactie is dat met imtech in het achterhoofd veel beleggers geschrokken zijn voor dit soort praktijken, maar ik moet alles nog even goed doornemen.

    Groet,
    Bolo
  4. [verwijderd] 2 maart 2013 01:15
    ik werk sowieso met opties, soms lang soms kort, soms er uit en soms er in. En nee ik hben niet gigantisch verdiend met brunel. Wel waren de verwachtingen voor dit fonds wel erg hoog.

    Zelfde geld ook voor vopak en andre kwaliteitaasaandelen als imtech fugro en nutreco. En ja zoals gezegd met nuo zat ik er tot nog toe redelijk ver naast.

    mvg
  5. gerrit 69 2 maart 2013 02:51
    quote:

    Cavaliert schreef op 11 februari 2013 16:25:

    Uitzenders liggen weer zwak, met name randstad en usg, let ook op brunel deze zal in de loop van dit jaar het grote slachtoffer worden in de amx.
    Je hebt eerder gelijk gekregen dan je had vermoed.
    Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat de boekhouding niet in orde zou zijn.
    Juist door het drama Imtech in het achterhoofd bij veel beleggers, heeft Brunel ook een enorme afstraffing gekregen.
    Een emissie zoals bij Imtech zal echter niet nodig zijn, maar het vertrouwen in een aantal beursfondsen is voorlopig zoek.

    Gerrot
  6. [verwijderd] 2 maart 2013 07:43
    quote:

    Cavaliert schreef op 2 maart 2013 01:15:

    ik werk sowieso met opties, soms lang soms kort, soms er uit en soms er in. En nee ik hben niet gigantisch verdiend met brunel. Wel waren de verwachtingen voor dit fonds wel erg hoog.

    Zelfde geld ook voor vopak en andre kwaliteitaasaandelen als imtech fugro en nutreco. En ja zoals gezegd met nuo zat ik er tot nog toe redelijk ver naast.

    mvg
    Mooi dat je dat eerlijk toegeeft. Dat siert je

    Ik vind het lastig je voorspellingen serieus te nemen omdat elke onderbouwing ontbreekt. Ze staan te hoog lijkt je voornaamste criterium. Als je dan naderhand bij Brunel ook nog zegt dat je voelde dat er zoiets ging komen als gisteren gebeurd is. Tja...

    Afgelopen maand zijn 50% van alle AEX en AMX fondsen gezakt, want de moeilijke economische omstandigheden waar jij het over hebt, raakt bijna elk fonds. Op basis van dat criterium, wat de enige onderbouwing is die ik kon vinden, had je volgens mij juist niet short op Brunel moeten gaan, omdat het grootste deel van hun omzet in de nog steeds groeiende en internationale energie-sector gehaald wordt.

    Maar prima, je onderbuik-gevoel lijkt in orde te zijn en misschien is dat wel net zo belangrijk bij beleggen als jaarverslagen uitpluizen en lijntjes trekken.

    Groet,
    Bolo

    en mooi natuurlijk dat je geld verdiend hebt met Brunel. Blijft toch het belangrijkste :)
  7. [verwijderd] 3 maart 2013 11:34
    He je Aalberts draadje is gesloten!!

    Wegens poging tot koersmanipulatie!

    Wel een beetje flauw van IEX. Alsof je met zo'n draadje de koers kan manipuleren! Of ze zien zichzelf als enorm machtig medium dat koersen maakt of kraakt of ze schatten hun lezers als niet heel intelligent in en denken dat als iemand schrijft ,,Aalberts is de volgende die eraan gaat", dat ze massaal Aalberts gaan dumpen.

    Ben het wel met ze eens dat ook daar je onderbouwing compleet ontbreekt. Maar als dat het criterium is, dan kunnen nog veel meer draadjes gesloten worden

    Groet,
    Bolo
  8. [verwijderd] 3 maart 2013 13:51
    quote:

    Bolo schreef op 3 maart 2013 11:34:

    He je Aalberts draadje is gesloten!!

    Wegens poging tot koersmanipulatie!

    Wel een beetje flauw van IEX. Alsof je met zo'n draadje de koers kan manipuleren! Of ze zien zichzelf als enorm machtig medium dat koersen maakt of kraakt of ze schatten hun lezers als niet heel intelligent in en denken dat als iemand schrijft ,,Aalberts is de volgende die eraan gaat", dat ze massaal Aalberts gaan dumpen.

    Ben het wel met ze eens dat ook daar je onderbouwing compleet ontbreekt.
    Groet,
    Bolo
    Het sluiten van het A draadje is niet flauw maar een teken aan de wand en een serieuze indicatie van wat een aantal forummers hier (ieder vooor zich) als mening heeft.
    De onderbouwing was wel degelijk serieus, welliswaar in brede termen maar er werden omstandigheden gesignaleerd die valide zijn en m.i. de basis zullen vormen van het achtergrondverhaal als blijkt dat A er niet zo rooskleurig voorstaat als algemeen verondersteld.
  9. [verwijderd] 3 maart 2013 17:10
    tja ik zag het onbegrijpelijk dat mijn forum draadje met oa daarin een verkoopadvies voor aai gesloten werd.
    Ik bedoel er zijn inderdaad paar brede statements gemaakt, maar goed om daarom te zeggen dat dat forum gesloten moet worden. Grappig eigenlijk en ook best wel triest. Ik heb toch topics gelezen die nog veel minder inhoudelijk zijn.

    Mijn 1e boycot:-) yippie, terwijl ik altijd zo'n brave burger ben
  10. [verwijderd] 3 maart 2013 17:31
    quote:

    Cavaliert schreef op 3 maart 2013 17:10:

    tja ik zag het onbegrijpelijk dat mijn forum draadje met oa daarin een verkoopadvies voor aai gesloten werd.Grappig eigenlijk en ook best wel triest. Ik heb toch topics gelezen die nog veel minder inhoudelijk zijn.
    De grenzen van wat wel en niet kan zijn wel erg krap gehanteerd ditmaal........geeft mij te denken!
  11. [verwijderd] 9 maart 2013 13:49
    quote:

    Cavaliert schreef op 1 maart 2013 09:45:

    tja wat zal ik zeggen
    zie mijn div berichten
    USG en Randstad zijn voorlopig de best presterende fondsen op de AEX en AMX sinds jij dit draadje startte. Je zit er voorlopig dus compleet naast dat de uitzenders er zwak bij liggen.
    Boekhoudkundige onregelmatigheden hebben Brunel naar beneden gedrukt.
    Maar ja, ik las in een ander draadje dat je zoiets al aan had zien komen.

14 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 914,95 +0,19%
EUR/USD 1,0857 -0,01%
FTSE 100 8.424,20 +0,05%
Germany40^ 18.746,00 -0,12%
Gold spot 2.415,75 -0,43%
NY-Nasdaq Composite 16.794,87 +0,65%

Stijgers

BESI
+2,96%
VIVORY...
+2,76%
Alfen ...
+2,73%
ALLFUN...
+2,55%
Sif Ho...
+1,69%

Dalers

JUST E...
-3,76%
Brunel
-3,15%
Galapagos
-1,89%
Philip...
-1,82%
PROSUS
-1,36%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links