Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kapper

27 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 19 augustus 2012 20:09
    Kapper of het verhaal van de Klapper

    Doe een weekje DayTraden. Het HandelsSysteem (HS) wat ik kies is dat van Toby Crabel de Openings Range BreakOut (ORB)

    Op de FTI trek ik twee lijnen een High en een Low van de OpeningsBar (OB) de 30 minuten grafiek. Breekt de AEX een van deze lijnen en wordt een volledige bar boven of onder los van de OB geplaatst dan neem ik een positie. De positie is altijd een Long maar kan zowel een Long of Short gerichte positie zijn.

    Het instrument is een Hefboomprodukt als afrekenprijs neem ik de Turbo. De posities kunnen zowel in Turbo, Sprinter, Speeder of CFD zijn de afrekenprijs in de portefeuille is altijd de prijs van een Turbo.

    Er zijn twee orders:
    MOC hetgeen staat voor Murder On Close op de veiling wordt de postie gesloten
    ODOL dit is een bestens order met gek genoeg een Range Limit

    Gekozen wordt voor de Hoogste hefboom. De reden is simpel zit ik verkeerd of draait de markt tegen mijn positie in dan is het verlies minimaal. Zit ik goed en dat is dan in 55% van de tijd dat er een positie loopt dan is door de hoge hefboom er een optimale werking. Hefbomen van 30 tot 50 komen geregeld voor.

    De positie is altijd 1.000 stuks bij een Delta van 5 euro cent zal er winst of verlies worden geleden. Anders gezegd beweegt de AEX meer dan 1 index punt dan zal er winst of verlies worden geleden. De positie kan 5.000 stuks zijn. En dat is na een NR of een DIP/DOP
    R/R betekent dit 1:2 hetgeen acceptabel is.

    DayTraden is gevaarlijk en slechts een enkeling maakt winst. Een positie schreef niets aan de hand. Volgende positie verliesgevend na een verliesgevende positie betekent meestal en dat is bijna altijd een verliesgevende week. Verliesgevende weken komen voor net als verliesgevende maanden zelfs verliesgevende jaren zijn niet ongebruikelijk bij het DayTraden.

    Er worden geen indicatoren gebruikt bij het HS van Toby Crabel. Nou ja het laatste is niet helemaal waar natuurlijk. Sinds het beschrijven en bekend worden van het ORB heeft de tijd niet stil gestaan. Om de zaken niet te ingewikkeld te maken gebruik ik de domme kracht versie d.w.z. zonder indicatoren. Stretch, NR, NR7, DIP, DOP en DUCK worden derhalve buiten beschouwing gelaten. Voor diegenen die onbekend zijn met OBR leg ik alleen de Stetch en de NR in grote lijnen uit.

    NR

    Basis van dit HS is de Narrow Range (NR) een NR is een koersenbar met een lagere High en een hogere Low op dagbasis. Onderzoek wijst uit dat als er een NR op de grafiek wordt geplaatst er binnen 3 dagen een beweging komt van 3% ofwel 10 punten. In welke richting deze beweging komt weet je nooit vandaar de strategie. Speculeren over de te kiezen richting is onbegonnen werk.
    NRn is een serie van NR waarbij n staat voor het nummer van de NR dus NR7 is een zevende NR anders gezegd het zijn zeven NR achterelkaar waarbij de range of de delta steeds kleiner wordt.

    Stretch is een gemiddelde van Delta's waarbij de kleinste Delta preferent is. Strikt genomen kan je Stretch als een Vola of nog beter een beweeglijkheidsindicator zien. Indien een Stretch te ver of te diep van het gemiddelde beweegt krijg je een countertrend. Elke trader; nou ja niet iedere trader; heeft zijn eigen Stretch. Nog anders gezegd je Stretch bepaalt of je winstgevend kan zijn. Omdat ik de Stretch buiten beschouwing laat geef ik de order MOC Hiermee voorkom ik dat er een discussie ontstaat over de Stretch. Hele fora zijn gevuld met en hoe de Stretch moet worden bepaald en berekend. Erger morgen begint in New York een proces waarbij de aanklacht het stelen van de Stretch is. Genoeg over de Stretch dus. Wel gebruik ik de Pivots deze zijn op de grafiek te zien als blauw en geel.

    Pivots
    Pivots of Floor Pivots zijn draaipunten in de markt. Elk grafiekenprogramma heeft ze standaard dus ga ik verder niet op in.

    Klapper of de Kapper
    De bedoeling is € 555 winst per week. Maar omdat ik niet zo'n goede trader ben zal dit zeker niet gehaald worden. Ergo tot en week 34 is het nog nooit gelukt € 555 te behalen. Droom van iedere Daytrader is de Klapper dit is een Delta na opening van 7 tot 10 punten of zelfs meer op de AEX Bij dit systeem komt dat overeen met € 1.110,00 Na een NR kan een Klapper worden verwacht. Ergo deze week komt er een Klapper.
    Heb je een week met een klapper dan is daytraden leuk. Daytraden is echter niet leuk. Niettegenstaande er altijd wordt beweert op forum dayatraden is niet leuk. Het tijdrovend en kans op verlies is zo groot dat niemand het langer dan een jaar volhoudt. Het is ook zo moeilijk omdat je niet moet nadenken. Ben je dus man en ook nog blond en onder de 25 dan maak je een kans. Ben je slim dan begin je er niet aan het kost namelijk geld. Ben je een vrouw blond maakt niet zoveel uit dan maak je een bovengemiddelde kans om winst te maken. Niemand weet waarom maar vrouwelijke daytraders zijn het beste. Gek genoeg is intelligentie een pre waar het bij mannen een nadeel is.

    OBR: tiny.cc/8gz9iw
    Op de 30 minuten grafiek van de FTI is de AEX te zien. De eerste bar produceert twee lijnen. Elke volgende bar buiten is openen positie.
    Onder de grafiek de Stretch van de Delta. In de Grafiek de Stretch van de Delta als gemiddelde 11 perioden Shift 3 perioden.
    Maak van de Stretch een VTL door het gemiddelde 3 Perioden Verticaal naar Rechts te zetten. Door de Stetch 1.4 faktor Horizontaal te shiften krijg ik een FLD zo simpel is dat.

    HandelsRegels(HR):
    Opening buiten de ORB is opening.
    Opening met een gap onder/boven de ORB van de handelsdag ervoor is onmiddellijk openen de gap zal niet worden gesloten
    Bij een positieve trend of een Stetch boven de *Null lijn zal de WeekPivot steun geven (deze HR wordt gepasseerd)
    Het koersdoel van de OBR is altijd een Pivot anders gezegd R2 of S2 (deze HR wordt genegeerd en derhalve gepasseerd)
    Pyramidering kan je doen bij een notering boven/onder de Stretch (deze HR wordt genegeerd en derhalve gepasseerd)

    Ruggiero Junior Murray IX: tiny.cc/95x9iw
    Murray schreef een buitengewoon helder en duidelijk verhaal over de ORB waarbij alles en ook nog eens glashelder uiteen wordt gezet. Eigenlijk had ik moeten beginnen met deze tekst en verder moeten zwijgen. Zelden zo'n duidelijk verhaal gelezen.

    Het HandelsPlatform is PRT maar ieder systeem heeft het standaard aan boord gelijk iedereen tegenwoordig een Tom Tom heeft.
    Aanvullende indicatoren zijn te vinden op : tiny.cc/xfz9iw

    Als laatste en toch belangrijk Toby Crabel noch Jake Bernstein is de bedenker van het OBR het was Arthur Merrill. Het genie Merill heeft ook de patronen M en W bedacht en is de Stamvader van de huidige technische analyse. Wie wil lezen leest zonder adem te halen het altijd boeiende boek Behavior of Prices on Wall Street. Strikt genomen zou ieder die dit leest eerst moeten beginnen met dit leesplankje gelijk iedere kind begint met Aap, Noot, Peerke

    Links:
    IEX: tiny.cc/j5x9iw
    Bommel & Stretch: www.nps.nl/nps/bommel/
  2. [verwijderd] 20 augustus 2012 09:34
    @Nousch
    Jawel maar haar genoeg in de Salon volgens mij.

    Als je slim bent dan zet je een Alert op de fondsen die je wilt volgen. Zilver het werkt n.l. op alles.

    Alert: www.uploadplaatjes.nl/img/n/663221.jpg

    Heb je geen PRT dan een van de gratis RealTime gebruiken:
    www.forexpf.ru/_quote_show_/java/show...

    of Streaming: www.freestockcharts.com/

    In PRT

    Doel Indicator: Plaatsen van een Alert
    Naam Indicator ORB LoF

    Once False = 0
    Once True = 1
    Once Noft = -1
    Once PI = 3.141592653

    If False = True and Noft = False and Not True Then
    PI=PI
    EndIf

    X=IntradayBarIndex

    IF X = False Then
    H = High[X]
    L = Low[X]
    Endif

    Ep=False

    If Close > H Then
    Ep=True
    endif

    If Close < L Then
    Ep=Noft
    endif

    Return Ep Coloured(100,100,100) as "Break Out", False as "Signaal Lijn"

  3. [verwijderd] 20 augustus 2012 09:43
    De Kapper

    AEX NR: www.uploadplaatjes.nl/img/n/663174.jpg
    Als eerste en als voorbereiding maak ik een scherm met daarop alle NR vanaf 1972

    Voor de goede een orde een NR is een hogere Low en een lagere High dan de voorgaande dag.

    BackTest: www.uploadplaatjes.nl/img/n/663176.jpg
    De volgende stap is het maken van een BackTest.
    Stap 1 Vaststellen van een NR
    Stap 2 Bepalen van Hoogste Koers (HK) in dit geval (bij deze test doe ik alleen de uitbraken naar boven)
    Stap 3 Open een positie indien de HK wordt uitgenomen
    Stap 4 Sluiten positie na een dag

    Als bovenstaande stappen worden doorlopen kan 80% van de geopende trades worden gesloten.

    Alle longs en shorts achter elkaar: www.uploadplaatjes.nl/img/n/663225.jpg

    www.traderji.com/amibroker/28679-tony...
  4. [verwijderd] 20 augustus 2012 13:31
    Vuistregel hoe groter de markt hoe beter het werkt. Dus Spot beter dan Dax. Dax beter dan AEX

    Fiber(euro/usd) beter dan Yummy enz
    Cable is ook erg goed te handelen

    Grondstoffen zou ik niet doen. Daar zijn de partijen klein en andere weer zo groot. En dan heb je nog doorrollen.

    Grondstoffen is vragen om problemen.

    Moeilijkste met dit systeem dat je niet moet denken. Ga je nadenken dan ga je twijfelen. Ga je twijfelen dan ga je treuzelen.

    Beste is helemaal geen gedachten te hebben.

    Probleem met die gratis koersen is dat je alles elke keer moet tekenen. Maar is te doen en de kwaliteit is erg goed.

    Spot is goed. Bewegingen zijn vaak heel duidelijk. Ergo alle voorbeelden hebben betrekking op de Spots. Denk dat 30% tot 40% van de daytraders dit systeem gebruiken.

    In combinatie met sprinters en turbo kan je weinig gebeuren natuurlijk.
  5. [verwijderd] 20 augustus 2012 17:35
    Heb er een soort Multiple choice antwoord op gemaakt dan kan je zelf de beste of wat het best uitkomt gebruiken

    Het systeem is hetzelfde maar ik probeer dit keer precies € 555 te verdienen gewoon omdat dit nog nooit is gelukt.

    Het systeem is hetzelfde maar je moet alle signalen opvolgen je kan niet zeggen ik neem alleen de eerste twee

    Het systeem is hetzelfde maar Peerke de beurshond moest naar de tandarts tandsteen verwijderen en pockets uitrapen enzo

    Eigenlijk begon vorige week vrijdag het verval al. Ik moest een long geven en deed een short dat scheelde 500 euri

    Is een behoorlijk intensief systeem kijk professionele traders werken met FTI je kan dan in een keer een short naar een long zetten. Geef een voorbeeld stel je hebt 3 FTI short
    Er komt een signaal dan geef je 6 long FTI en dan zit je 3 FTI long (3 valt weg tegen 3)

    Maar ben geen prof dus moet ik de oude positie sluiten en dan een nieuwe openen gaat best snel. Vroeger had je AutoTrade bij PRT maar door de vele storingen mag dat niet meer. Dus normaal geef je bij de opening gelijk de sluiting door. Nu moet je het met de hand doen.

    Systeem is hetzelfde maar je moet alle signalen opvolgen en niet gaan denken. Ga je denken dan ben te laat.

    Deed het vroeger samen met een collega hij 's-middags en ik ochtends hebben we jaren volgehouden. Leuke handel.

    Heb nu een hond. En die moest naar de tandarts dat vind ik belangrijker dan die 550 euri Morgen wordt ook een halve dag moet Brechtje met de brommert van school halen.

    www.uploadplaatjes.nl/img/n/663596.jpg
    Fibo 333 gehaald ik heb een draai op 23 augustus en dan 22 seppe voor die tijd moet de top zijn gevallen. Dus omlaag tot 23 aug en dan omhoog om dan toch weer omlaag te gaan.
    Er tussen zit nog 28 augustus daar zal de markt moeten breken of een lagere top maken.

    www.uploadplaatjes.nl/img/n/663602.jpg
  6. [verwijderd] 20 augustus 2012 18:44
    www.uploadplaatjes.nl/img/n/663657.jpg

    Nadeel van PRT is dat je niet kan forwarden. Anders gezegd de cyclus houdt op vandaag.

    Maar als ik de cyclus doorteken dan zal je ongeveer zo'n beweging moeten krijgen.

    Het is venster in de tijd (van vandaag) heeft een waarde van 5 gekregen. Dat zijn dus belangrijke toppen of is een belangrijke bodem.

    Om bovenstaande nu te zeggen dat er dus een belangrijke top is gemaakt lijkt bijna niet te geloven.

    Maar goed er komt genoeg tijd om bevestiging te krijgen.

    De volgende cyclus duurt 121 dagen dus tijd genoeg. Er zijn natuurlijk mensen die geloven dat de AEX weer 121 dagen gaat stijgen.

  7. [verwijderd] 21 augustus 2012 07:44
    Dinsdag 21-08-2012 WeekNummer: 34

    Fixing the VIX

    Vix Versus Xiv: www.uploadplaatjes.nl/img/n/664033.jpg
    De Vix is de index van de onrust of de Voladiteit. De Xiv is de short van de Vix. Neemt de onrust toe dan stijgt de Vix en daalt de Xiv Er is nog geen bodem in de Vix en Xiv is nog steeds koopwaardig.

    Smart Money Index: www.uploadplaatjes.nl/img/n/664034.jpg
    Sterke handen of grote beleggers verkopen op sterkte en kopen op zwakte. Iedere dag wordt een index gepubliceerd met die fondsen welke op sterkte en zwakte worden gekocht en verkocht.
    Kleine beleggers doen het tegenovergestelde ze kopen op sterkte en verkopen op zwakte.

    De Money Flow index of de OutFlow Index zo wordt de zwakke en sterke handen index genoemd wordt gerangschikt van hoog naar laag. Indien zoals in dit geval de "OutFlow" hoog is kan een correctie worden verwacht.

    online.wsj.com/mdc/public/page/2_3022...
    Wie wil spiegelen en geen glazen bol bezit kijkt naar de Money Flow. Wie iets wil zeggen over het verloop van een index zoals de S&P kijkt naar de Money Index. Wie iets zegt zonder betekenis kijkt naar de Vix en weet nog steeds niets.

    Iedere kwartier wordt de Index in dit geval de S&P gemonitord. Omhoog dan volgt er bijtelling omlaag dan anders. De theorie is dat als een breed gedragen index zoals de S&P bovenaan de lijst noteert er een correctie komt.

    Door van de OutFlow een gemiddelde te nemen en hiervan een Sinus te berekenen waaruit je een wortel trekt krijg je een Signaal lijn zo simpel is dat. De naam van de Sinus wordt dan de Delta Outflow Index.

    Er zijn geen handen die een index hoger of lager zetten er is volume welke zorgt dat geld naar of van de markt stroomt. Handen zeggen iets over het onvermogen te begrijpen. Net zoals een amulet of bijgeloof iets zegt over de geestelijk vermogens.

    TRIN: www.uploadplaatjes.nl/img/n/664038.jpg
    De Trin geeft de Instroom weer van het geld. Bij een stand boven de 1 stroomt er geld in de zakken van de belegger.
    De stand is 0.87 nog steeds gaat er meer geld naar dan van de markt.

    Nova Versus Ursa: www.uploadplaatjes.nl/img/n/664039.jpg
    Beleggers hebben de keuze kiezen ze voor een stijging dan nemen ze het Nova fonds. Verwachten ze een daling dan wordt het Ursa fonds gekozen. Een belegger weet niets. Twee beleggers weten nog steeds niets. Alle beleggers bijelkaar weten nog niets maar kunnen iets zeggen over de richting. Dit wordt de zwermtheorie genoemd. Nog steeds stijgt het aantal deelnemers in het Nova fonds daar waar het aantal daalt in het Ursa fonds.

    Bullish Percent Index: www.uploadplaatjes.nl/img/n/664040.jpg
    Tel het aantal stijgende aandelen. Nog steeds stijgt deze index. Edoch er is iets raars aan de hand. Op toppen en voor iedere correctie is dit percentage normaal 80 Nu is het laag en zakt de index ook nog door de Wolk.

    AEX: www.uploadplaatjes.nl/img/n/664041.jpg
    De AEX is tot stilstand gekomen tot 335.94 er volgt nu een countertrend en daarna een stijging tot 343.75 Na het bereiken van deze koers zal een grotere correctie volgen. Eerste koersdoel 339.84 dan 328 hierna 320 om bij 308 tot stilstand te komen.

    Bij het bereiken van 340 zal de Skew gaan stijgen met 10% op de hielen gevolgd door de Vix Voor de stijging van de Vix zal de Xiv gaan dalen en een top gaan maken.

    Omschrijving Elementen Model Market Breath #MB©2012©
    Analyse op basis van Hurst/Elliott/Gann/Sentiment

    Nymo
    McClellan Oscillator. Tel het aantal stijgers en dalers. Neem er een gemiddelde van. Van het gemiddelde weer een gemiddelde en je krijgt Nymo. Het geeft de kracht van de markt aan het filteert de ruis eruit.
    www.uploadplaatjes.nl/img/n/649303.jpg
    Website: stockcharts.com/school/doku.php?id=ch...

    Wolk : stockcharts.com/h-sc/ui?s=$NYMO&p...

    NYSE Bullish Percent Index
    Tel het aantal bedrijven in een Index. Tel het aantal stijgers wat een Koopsignaal geeft op een P&F grafiek en je krijgt een NBPI Het zegt iets over de breedte in de markt.

    www.uploadplaatjes.nl/img/n/664040.jpg
    Website: tradingsim.com/blog/bullish-percent-i...

    Wolk : stockcharts.com/h-sc/ui?s=$BPNYA&...

    Rydex Nova/Ursa Sentiment
    Beleggers zijn positief ingesteld en kopen dan het Nova fonds welke 1.5 de S&P index is. Of ze zijn negatief en kopen dan het Ursa fonds wat 1 keer de S&P is. Deel Nova door Usa en je krijgt een KenGetal.
    www.uploadplaatjes.nl/img/n/664039.jpg
    Website: www.market-harmonics.com/free-charts/...

    Wolk : stockcharts.com/h-sc/ui?s=RYTMX&p...

    S&P Smart Money Index
    Smart Money Index is een index welke de posities weergeeft van de grote beleggers. Er zijn Instituten en particulieren. Deze posities kunnen long of short zijn. Indien de Long posities de Short posities overstijgen worden hogere koersen verwacht.
    www.uploadplaatjes.nl/img/n/651532.jpg
    Website: futures.tradingcharts.com/cotcharts/SP

    Skew Index
    Vraag aan schrijvers van opties of ze verwachten of er grote veranderingen komen. Stijgt het risico dan stijgt de Skew. Deze index wordt de SIX genoemd of de The Black Swan. Het wordt berekend door de Out of the Money(OTM) te waarderen. Stijgen de OTM opties dan wordt er beweging in geprijsd.

    www.uploadplaatjes.nl/img/n/649297.jpg
    Website: community.tradeking.com/members/optio...

    Smart Money Index
    Is de index van het slimme geld. Het slimme geld rust op de plaats waar het snelste geld te verdienen valt.
    www.uploadplaatjes.nl/img/n/664034.jpg
    Website: en.wikipedia.org/wiki/Smart_money_index

    ProRealTime Code: SMI.IDX

    Trin Arms
    Tel het aantal stijgers en dalers. Deel het een door het ander en je krijgt een KenGetal.
    Bij een getal van 1 is de markt in evenwicht.
    Boven de 1 en er stroomt geld van de markt in de zakken van beleggers
    Onder de 1 en het geld stroomt de markten op om aandelen te kopen.
    www.uploadplaatjes.nl/img/n/664038.jpg
    Website: www.investopedia.com/terms/a/arms.asp

    Wolk : stockcharts.com/h-sc/ui?s=$TRIN&p...

    Vix Versus Xiv
    De Vix is de Voladiteits meter. Stijgt de onrust dat stijgt de Vix. De Xiv is het tegenovergestelde van de Vix. Deel de Vix door de Xiv en je krijgt een KenGetal.
    www.uploadplaatjes.nl/img/n/664033.jpg
    Website: seekingalpha.com/article/318190-xiv-i...

    ProRealTime Code: XIV

    Wolk : stockcharts.com/h-sc/ui?s=XIV&p=d...

    finance.yahoo.com/blogs/breakout/adva...
  8. [verwijderd] 21 augustus 2012 08:53
    Murrey PRT: www.uploadplaatjes.nl/img/n/664071.jpg

    Koersdoel 328 daar zal steun worden gevonden.

    Er is een Three Bar Flag

    De 328 is belangrijke MML

    339 is zwak en zal in zonder slag of stoot worden opgeven

    erboven ligt 343 deze zal bij opening (donderdag/vrijdag) worden behaald waarna een "island" wordt gevormd

    De "Isolated island" is het begin van de correctie.

    Anders gezegd maakt de AEX op een dag een top en sluit dan lager schroom of treuzel niet dan is de correctie begonnen. De AEX zal blijven zakken zonder tussenstops.

  9. [verwijderd] 21 augustus 2012 17:42
    www.uploadplaatjes.nl/img/n/664448.jpg
    Om 8.30 onstond een Open Long Signaal. Het koersdoel werd de Pivot R2 336.60
    De koers noteert onder de Stretch en zou er een positie open staan dat zou ik deze gesloten hebben bij de kruising.

    Onder de 30 minuten grafiek heb ik een simpele uitvoering van de Stetch geplaatst. Groen en de koers noteert boven de eerste koersenbar en rood eronder.

    Pivot S2 was 331.98

    www.uploadplaatjes.nl/img/n/664455.jpg
    Op de grafiek laat ik een indicator meelopen welke de grotere trend uit een hoger timeframe aangeeft. Op de 30 is dat de 4 uur grafiek. Op 15 augustus gaf de 4 uur een open long signaal de AEX noteerde toen 331 Het rode pijltje geeft de plaats aan.

    Op de grafiek is te zien dat elke ORB hoger ligt dan de voorgaande.

    Simpele systemen werken het beste. Ga je nadenken dan ga je twijfelen. Ga je twijfelen dan treuzel je. De beste traders zijn een beetje tot heel erg simpel. Lukt het niet wees niet boos je bent dan te slim.

  10. nousch 21 augustus 2012 19:04
    Noach ik heb hier een lekker muziekje voor jou , als je tijd hebt op de achtergrond te laten mee draaien www.youtube.com/watch?v=Cc0spkA-dL8&a...
    en dan heb ik er nog een ( hetzelfde muziekje maar dan met een mooie vrouw op de voorgrond , het oog wil ook wat ) www.youtube.com/watch?v=MlKVKTRyBt8&a... , is zo wat mijn gedacht van een mooie vrouw , lol
  11. [verwijderd] 22 augustus 2012 07:44
    Woensdag 22-08-2012 WeekNummer: 34

    Skew: www.uploadplaatjes.nl/img/n/664827.jpg
    Technisch breekt de Skew uit. Hiermee stijgt de kans op een Krach. Opties welke geen waarde hebben of kans hebben In The Money te komen worden ineens hoger gewaardeerd.

    Smart Money S&P: www.uploadplaatjes.nl/img/n/664828.jpg
    Er zijn 3 groepen beleggers. Banken, Instituten, Producenten en pensioenfondsen ze worden de Instituten genoemd. Er zijn hegde funds ze worden de Smarties genoemd. En er zijn kleine beleggers ze worden Muppets of Dummies genoemd.
    Het slimme geld zoekt zijn weg naar het snelle geld en rust als eerste daar waar het meeste geld te verdienen valt. Ze rusten uit voor langere tijd waar het domme geld heen en weer flitst. Er wordt geld ontrokken aan de markt maar zolang de index boven de 100 noteert is de trend omhoog. Op het moment dat de Smarties de stekker eruit halen is er kans op hogere koersen. De verwachting is uitgesproken dat de SMI deze week onder de 100 noteert en daarmee de trend welke begon zo rond juni zal afbreken.

    Cacao: www.uploadplaatjes.nl/img/n/664830.jpg
    Afgebeeld de Smart Money van het grondstof Choco. Op 26 juni stappen de Smarties in de markt van Choco
    Cacao: www.uploadplaatjes.nl/img/n/664831.jpg
    In korte tijd stijgt de koers van 1400 naar 1700
    Wie slim is kijkt naar de Smart Money Index. Wie wil weten waar de Smarties een hangplek hebben gevonden kijkt naar de Smart. Voor iedere index, grondstof en spot is een Smart Index.

    Tom DeMark Versus Murrey

    DeMark bedacht een systeem waarbij iedere koersenbar een nummer krijgt. Is er reeks van negen bars waarvan elke bar hoger/lager is dan de voorgaande bar reeks van 4 bars er een handelssignaal ontstaat.
    Murrey bedacht een systeem waarbij de hoogste en de laagste, anders gezegd de Range of de Delta, nog anders gezegd de Stretch, in achten wordt gedeeld. Bereikt de koers een top of een bodem dan kan een countertrend worden verwacht.

    Vix Versus XIV: www.uploadplaatjes.nl/img/n/664867.jpg
    De IV van de opties maakt een bodem en is klaar om te stijgen.

    NYSE Bullish Percent Index: www.uploadplaatjes.nl/img/n/664836.jpg
    Er is een negen/9 op de grafiek. De grafiek heeft nog ruimte tot de bovenkant van de reeks. Het gevaar op winstnemingen is nu groot geworden.

    Dax: www.uploadplaatjes.nl/img/n/664841.jpg
    Er is een negen op de grafiek. De rondjes geven aan waar een bodem werd gevormd volgens de methode van Murrey en DeMark.

    Google : www.uploadplaatjes.nl/img/n/664845.jpg
    Heeft een negen op de grafiek en daarmee is de opgaande cyclus beëindigd.

    Cacao Smart Money: www.uploadplaatjes.nl/img/n/664846.jpg
    Het Slimme geld zoekt een plaats waar snel geld te verdienen is. Er is negen op de grafiek.

    Nutreco : www.uploadplaatjes.nl/img/n/664847.jpg
    Heeft een rode negen/9 Vis wordt nu te duur betaald lagere koersen worden verwacht.

    Rijst : www.uploadplaatjes.nl/img/n/664848.jpg
    Volksvoedsel nummer 2 Verdubbelde en verdrievoudigde. Het wordt zwaar gesubsideerd door de overheden. Daarmee wordt voorkomen dat volk zich roert in andere dan de pannen voor het klaar maken van voedsel welke gestookt worden op brandstof welke gek genoeg ook voor de helft laag gehouden worden door de overheden. In Indonesië zou de kookbrandstofprijs eigenlijk verdubbeld moeten worden.
    De vraag js natuurlijk hoe lang regeringen het volk tevreden zonder de prijzen te verhogen.

    Royal Dutch: www.uploadplaatjes.nl/img/n/664849.jpg
    Heeft 3 weken geleden een rode negen gescooord.

    Russian Depositary RDX: www.uploadplaatjes.nl/img/n/664850.jpg
    Scoort een rode negen/9

    Skew Index: www.uploadplaatjes.nl/img/n/664851.jpg
    Dit is de index van de OTM opties. Handelaren moeten als geen ander kunnen inschatten de risico's van de markt. Een verkeerde inschatting en er is geen weg terug. Posities worden Delta neutraal gemaakt om het risico zo klein mogelijk te maken. Bij een lage voladiteit lopen de winsten terug. Wat onmogelijk lijkt en niet mag gebeuren dat posities niet gedekt worden. De Skew loopt op zonder dat iemand het merkt. De IV en daarme de Skew sluipt en kruipt ongezien de markt op.

    Zwitserland SMI : www.uploadplaatjes.nl/img/n/664853.jpg
    Het Zwitsers uurwerk geeft een negen aan. Vijf voor Twaalf dus wie niet tot 12 kan tellen. Niemand let op Swissie welke de onbestorven bruid is van Europa.

    Tarwe: www.uploadplaatjes.nl/img/n/664855.jpg
    Plots waren er berichten in de media de prijzen van het voedsel stegen. Na een dag denkt niemand er meer aan. De prijs van tarwe, mais en soja zijn verdubbeld en ze blijven behalve rijst stijgen.

    Turkish Titans: www.uploadplaatjes.nl/img/n/664856.jpg
    De Turkisch Delight is de best presterende index beter als Brazilië beter dan China. Niet China, niet Mexico is het groeiwonder van Europa. Het is de afgewezen en versmaadde bruid Turkije. Heeft nu wel een rode negen/9

    ORB

    Opening Range BreakOut (ORB): www.uploadplaatjes.nl/img/n/664832.jpg
    Crabel bedacht een systeem waarbij de openingsbar een richtsnoer is. Hij gebruikt de Stretch om vast te stellen of de markt Technisch of Trending is. Bij een technische markt zal de markt bewegen tussen de pivots R2 en S2 Breekt de markt aan de boven- of aan de onderzijde dan is de markt trending. Binnen de observaties van Crabel gebeurt dit na een Narrow Range. Gaat de markt over naar een trending markt dan kan er een daling of stijging worden verwacht van 3% of 10 punten voor de AEX
    De Stetch wordt bepaald door de Delta dit is range of het verschil tussen de hoogste en de laagste koers. Is het verschil tussen de openingskoers en hoogste koers kleiner dan het verschil tussen hoog en laag dan is de markt trading of technisch. Groter dat is er uitbraak zo simpel is dat.

    Stretch: www.uploadplaatjes.nl/img/n/664834.jpg
    Door de optie te kiezen op de ORB kan worden gekozen dat het HS niet de OpeningsBar maar de Stretch neemt. Bij een sterke trend zal dan eerder en niet op de opening positie worden gekozen.

    Stretch Versus ORB: www.uploadplaatjes.nl/img/n/664835.jpg
    Op weekbasis zal handelen op signalen van de Stretch ongeveer 33% betere signalen opleveren

    Weten of een markt technisch of trending is het begin. Beleggers hebben een voorkeur voor Trending. Daytraders paradijs is echter een zijwaartse markt waar bij voorkeur tussen de pivots wordt gelaveerd.
  12. [verwijderd] 22 augustus 2012 17:06
    189216298.blogspot.nl/2012/08/kapper....

    www.uploadplaatjes.nl/img/n/665102.jpg
    AEX ligt precies op S2
    Laatste trade voor vandaag

    Markt is nog steeds technisch dus trading van aard. Wel Gap opening. En Gap is geen teken van sterkte.

    Murrey heeft 328 als je tenminste de 16 gebruikt
    www.uploadplaatjes.nl/img/n/665105.jpg

    MML 328 is van groot belang

  13. [verwijderd] 22 augustus 2012 19:58
    quote:

    nousch schreef op 21 augustus 2012 19:04:

    Muziekje
    vimeo.com/34701906

    Ken maar een muziekje wat de Fibonacci als grondslag heeft. Is van Tool en heeft als titel Lateralus

    Over de titel kan ik wel wat zeggen. Het waren niet de konijnen welke de monnik FiBoBob als voorbeeld gaf maar de peulen van een boon. Snijboon om precies te zijn jawel de laterus of de siererwt ook wel pronkerwt. Strikt genomen is de Lateralus een erwt maar wordt onder de bonen gerangschikt. Brechtje mijn kleindochter slaapt op een dekentje van erwtjes en zo hoort het ook natuurlijk prinsesjes slapen op erwtjes.

    Nou ja het laatste is niet waar natuurlijk het Lateraal is een kanaal waarin de zenuwen vanuit de refrontale cortex zich een weg banen. Het is de verbinding tussen de lagere en hogere hersenen. Nog anders tussen de oude primitieve responsoren en de nieuwe later ontstane reciprocitoren. Weer anders eerst ontstond een zelfbehoud later een sociaal vermogen. Laten we zeggen dat ademen laag is en interpretatie hoog is. Dit lateraal is bij vrouwen beter ontwikkeld van bij mannen. Wel eens opgemerkt dat vrouwen de telefoon links en mannen het rechts tegen het hoofd houden.

    Nu hier aanbelandt neem een stift nog liever een breinaald en zet een puntje op de mediale prefrontale cortex. Nu meet je afstand tussen het beginpunt en de GSM eerst bij een vrouw en dan bij een man. Leg de metingen naast elkaar. Ga hier geen dingen opschrijven over de proeven gedaan bij mensen waarbij het lateraal even anders werd gelegd. Maar je kan er leuke dingen mee doen. Bij mensen is het lateraal tot 21 jarige leeftijd niet ontwikkeld. Eerlijk gezegd is het bij de meeste beleggers helemaal niet ontwikkeld.

    Medicijnen en ook wel alcohol kunnen soms de laeralen verbindingen opheffen waardoor de signalen die het normaal doorgeeft blokkeren. Na het eten van psychedelische paddenstoelen bijvoorbeeld. Ander voorbeeld de paar seconden dat een man een orgasme heeft. Door het bloed wat op andere plaatsen nodig is ontstaat dan een temporaal vacuüm. Het is enige moment dat een man niet kan liegen. Vrouwen derhalve en of mannen natuurlijk doe je voordeel hermee. Vrouwen liegen nooit dat weet iedereen.

    Heb er nooit enige Fibo geding in kunnen ontdekken overigens in de muziek. Wel zag ik keer Fred van Leeuwen op een Fretloze Bas dit nummer spelen. Jaco Pastorius speelde het nummer ook. Hoe het met Jaco afliep weet iedere Fred. Of Fred tijdens het lozen niet kan liegen en/of hij dan wel of niet met een Fretloze Bas moet spelen weet ik niet. Eigenlijk ben ik nog nooit iemand tegengekomen die normaal was en ook nog Fred werd genoemd. Welke ouder met normaal verstand noemt zijn kind nu Fred.

    Raarste wat ik ooit heb gezien is een Fretloze Bas van Rick&Backer. Raakte helemaal door de war was het Fred of Rick die op de gitaar speelde.

    Nog een leuk stukje over Fred Fibo van Fred Bakker. Mona Lisa en dan Fibonacci hoe verzint die het. En lichaamsdelen die je kan terugbrengen naar Fibo getallen nou is vernuft gevonden hoor. Is briljant. Zou die er voor betaald worden?
    www.telegraaf.nl/dft/goeroes/nicobakk...

    Veel dameskappers heten trouwens Fred en dan weet je wel. Fred Caps was wel vingervlug maar ja dat is honderd jaar geleden volgens mij. Fred Oster was ook wel leuk. Was vroeger op de wallen een bekende tippelaarster die Fred Emmer werd genoemd weet eigenlijk niet waarom lijkt me een rare bijnaam. Fred Emmer nou ja hou maar op is nix als je Fred heet.

    en.wikipedia.org/wiki/Lateralus_(song)
27 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 913,25 -0,03%
EUR/USD 1,0874 +0,04%
FTSE 100 8.420,26 -0,22%
Germany40^ 18.716,50 -0,12%
Gold spot 2.415,21 0,00%
NY-Nasdaq Composite 16.685,97 -0,07%

Stijgers

NX FIL...
+8,76%
VIVORY...
+6,12%
Sif Ho...
+4,09%
RENEWI
+3,21%
HEIJMA...
+3,08%

Dalers

Corbion
-3,97%
ADYEN NV
-3,20%
EBUSCO...
-3,00%
SIGNIF...
-2,50%
PROSUS
-2,29%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links