Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Waarom we telkens weer belazerd worden....

139 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 ... 7 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 maart 2012 08:41
    Hoe we telkens weer echt belazerd worden….

    Van 1913 tot 1972 was de inflatie vrij constant en slechts 2,5%. Vanaf 1972 explodeert ze echter en is ze gemiddeld 7,5% per jaar. Dat geldt ook voor de laatste 10 jaar.

    Shadow Statistics berekent de inflatie zoals het moet en hoe de centrale bank het ook deed tot 1980. Door eenvoudigweg een reeks producten en diensten te nemen en de prijs elk jaar opnieuw te registreren.

    De centrale bank beweert dat de inflatie slechts een 3 tal procent zijn geweest de laatste 10 jaar. Echter, als je de prijzen van vandaag terug omrekent naar Belgische Frank of Guldens val je inderdaad telkens opnieuw achterover. De prijzen zijn inderdaad verdubbeld op 10 jaar tijd.
    Dat wil zeggen 7% inflatie, geen 3%.

    Hoe komt het dat de officiële inflatie cijfers veel lager zijn? Vanaf 1980 heeft men een aantal drastische wijzigingen doorgevoerd hoe de inflatie cijfers berekend werden. Het was namelijk te pijnlijk aan het worden die schokkende inflatie cijfers van 7% in de jaren 70 te publiceren nadat de goudstandaard en de daarbij horende discipline was losgelaten in 1972. De politiekers begrepen dat je moeilijk herverkozen raakte hiermee.

    Dus haalde men de trukendoos boven. In plaats van te kijken naar hoeveel elk product steeg in prijs voerde men 'substitutie' producten in. De redenering was dat als bijvoorbeeld een gewone steak te duur werd, de mensen dan een substitutie kopen, een steak van lagere kwaliteit. Dus verandert men het product van een steak naar een minderwaardige steak. Om de cijfers helemaal onrepresentatief te maken heeft men later meer 'volatiele' zaken zoals voedsel en energie er gewoon uitgegooid en is men het 'core inflation' gaan noemen.

    Het cijfer is dus een totale joke geworden!!!!

    En het houdt hierbij niet op…..

    Ook door het razendsnel bijdrukken van geld ( geld zonder tegenwaarde!!! ) door Europa, of waar dacht je anders dat dat geld vandaan kwam, krijgen we een ontwaarding van geld...

    Is het u opgevallen dat u met een biljet van honderd euro niet meer hetzelfde koopt dan enkele jaren geleden? Geldontwaarding is hiervan de oorzaak. Onze eurobiljetten worden sinds de invoering ervan aan een onheilspellend tempo 'bijgedrukt'. Momenteel gebeurt deze 'fraude' aan een tempo van 11% per jaar. Dat wil zeggen dat je vandaag heel wat meer euro's moet neertellen voor een product of dienst dan enkele jaren geleden.

    Als u zich afvraagt wie de meeste nadelen ondervindt van deze 'legale roof' dan weet u meteen dat dit iedere Europese burger is.

    Inflatie of geldontwaarding is al zo oud als het geld zelf. In de voorbije 6.000 jaren is elke munt, zonder één uitzondering, ten onder gegaan aan inflatie. Soms voorafgegaan door pijnlijke devaluaties zoals in 1982, toen de Belgische frank overnachts 8,5% minder waard werd.
    De oorzaak van inflatie ligt telkens bij onze regeringen die het veel aanlokkelijker vinden om uit het zicht geld te laten bijdrukken door centrale bankiers, dan openlijk belastingen te innen. De realiteit is dat de top van de westerse regeringen samen met de centrale banken een kartel vormen om de burger extra te belasten, op een verdoken manier.
    Inflatie wordt wel eens 'de onzichtbare belasting' genoemd.

    Ook vandaag heeft de westerse burger te lijden onder dit fenomeen en in de voorbije 6 jaren is deze geldcreatie de spuigaten uitgelopen. Het is dan ook geen toeval dat u 6 jaar geleden nog een mooi huisje kon kopen aan een betaalbare prijs en dat de benzineprijs op deze korte tijd met 50% is gestegen.

    Hoelang gaat deze 'fraude' nog blijven duren? Voor elke euro die u naar de bank brengt, lenen de banken er tien uit! Dat systeem heet fractional-reserve banking. Op deze manier wordt er dus nieuw geld uit het niets gecreëerd.

    Uw bankinstelling rekent dus intresten aan op grotendeels onbestaand geld. Intresten betaalt u met het geld waar u of uw familie hard heeft voor gewerkt.
    Dat is een moderne vorm van slavernij!
    Steeds meer wordt deze fraude opgemerkt waardoor steeds meer burgers een deel van hun geld ophalen bij hun bankinstelling en alternatieven zoeken!!

    Rein

    Ps ik zit dan ook in een investeringsbranche waar de meesten eigenlijk niets van afweten... info(at)sliminvesteren.be
  2. [verwijderd] 23 maart 2012 09:02
    En juist dit wil ik niet meer en ga zo mijn eigen weg..met gelijkgestemden.
    HYIP's, automatische forex, weddingschappen met professionals...

    Veel internetgebruikers hebben meermalen verhalen gehoord over de onmogelijkheid om eerlijk zaken te doen via het internet en dat het uitsluitend onervaren investeerders zijn, die reageren op aanbiedingen om het kapitaal via het internet te vergroten. De herkomst van dergelijke geruchten is volkomen duidelijk: ze worden verspreid door mensen, die, zoals het spreekwoord zegt, beginnen zonder te bezinnen. Het is inderdaad zo, dat veel mensen, die geen moeite hebben genomen om de bijzonderheden van lucratief investeren in het internet te vernemen, in handen van zwendelaars terechtkomen, hun spaargeld verliezen en een aanhoudende afkeer van alle vormen van e-business krijgen.

    Zelfstandig alle aspecten van lucratief investeren uitknobbelen is uiterst moeilijk. Handelen op de gis en uitsluitend op eigen intuïtie vertrouwen is niet het beste, wat een potentiëele invseteerder kan ondernemen. In de branche van e-business wemelt het van oplichters en zwendelaars, die bereid zijn om elk misdrijf te begaan om het eigen fortuin te vergroten. Maar dit geldt immers niet alleen voor internet-vormen van zakendoen, in het reëele leven zijn zulke oplichters ook in de overvloed. Men kan niet eenduidig beweren dat alle investeringsprojecten in het internet, die hoge inkomsten in het vooruitzicht stellen, zwendelarijen en economische pyramides zijn. Dat is even onjuist als de bewering dat alle banken en naamloze vennootschappen opgericht worden met het doel de beleggers en de aandeelhouders het geld te ontnemen.

    Oplichters zijn er op alle gebieden van economisch leven. Het feit dat ze bestaan is echter geen aanleiding om een hele economische branche op de zwarte lijst te zetten. Ja, het is inderdaad zo dat sommige deelnemers aan lucratieve investeringsprojecten hun kapitaal verliezen, maar velen vermeerderen het juist, vergroten het in vijf, tien, twintig en meer malen. En het komt niet door het blinde spel van het toeval, niet door het draaien van het fortuinrad. Er bestaat een aantal regels, wetmatigheden en bijzonderheden, na kennisneming waarvan de investeerder zich op zijn minst van een schadeloze deelneming aan zulke programma’s verzekert. Voordat er in een lucratief project geïnvesteerd wordt, is het noodzakelijk kennis van al het aanwezige materiaal te nemen. Veel mensen hebben een enorm fortuin gemaakt door aan HYIP deel te nemen, na lange jaren van succesvol spelen in deze economische branche hebben ze alle bijzonderheden en eigenaardigheden van succesvol investeren daarin tot in de puntjes vernomen. Uiteraard worden dergelijke gegevens niet geheimgehouden, aan elke potentiele investeerder wordt de mogelijkheid geboden ze aandachtig te vernemen.

    info(at)sliminvesteren.be
  3. [verwijderd] 23 maart 2012 09:12
    Blijf er dan af en ga ergens anders heen....
    Jij bent zo iemand die op alles en nog wat kritiek geeft zonder ooit zelf eens iets onderzocht te hebben..laat staan ondernomen te hebben. Zulke mensen blijven eeuwig commentaar geven waar niemand iets aan heeft...
    Ik doe hier niet aan bezigheidstherapie hé.....
  4. [verwijderd] 23 maart 2012 11:11
    Ik heb weinig ervaring en tijd met forums...maar ik ben hier toch op een investeringssite???... met tips en ervaringen uitwisselen...of ben ik verkeerd?
    Mensen waar ik iets van kan opsteken, die zelf ondernemen bedoel ik, die met argumenten afkomen....die niet alles klakkeloos aannemen maar die opbouwend kritisch zijn ....die niet te lui zijn om alles eerst te bestuderen..

    Als ik vertel over meer dan 7% inflatie...laten we dan ons gezond "boerenverstand" even laten werken...kijk 10 jaar terug en zie nu...als dit werkelijk 2% was zoals "ze" zeggen...had niemand problemen...
  5. [verwijderd] 23 maart 2012 11:30
    Klopt...alleen zoals eerder in vorig bericht..als je zaken zoals inderdaad electronica , autoindustrie in je inflatiecijfers opneemt maar geen levensmiddelen, geen energie ( wat de pan nu uitswingt ) ga je de cijfers eigenlijk manipuleren en alzo een vertekent beeld krijgen waar we met zijn allen nu de gevolgen van dragen....
  6. [verwijderd] 23 maart 2012 11:43
    Met alle respect....maar is dit je enige waardemeter
    Je moet weten over hyip's heb ik wel honderden pagina's informatie...ook van mensen die daadwerkelijk ondernemen... wist je trouwens dat gerenomeerde banken ook aan hyip's deelnemen met jouw en mijn spaargeld? Neen, dit zal je niet weten....
    Het heeft dus te maken met informatie, zeer vele contacten met marketeers die online zelf ondernemen, ervaring en een gezonde dosis psychologie..

    Jaren geleden verklaarde iedereen me gek omdat ik geen aandelen van Lernout&Hauspie...ik zag van maanden tevoren al van kilometers ver dat die luchtbel ging ontploffen... en weet je hoe? Juist ...door alle info op te zoeken en niet even googlen alleen hé!!!!
  7. [verwijderd] 23 maart 2012 11:54
    Ok ik heb het begrepen... slaap maar lekker door ...geloof alles wat ze je voorschotelen...je bent echt goed bezig...
    geen info opzoeken ...dat zijn dus de mensen die steeds klagen dat ze opgelicht worden...en het is dan hun eigen schuld ook nog
    O ja het geblokkeerd en niet geblokkerd!!!

    O ja dit weet ik nog niet ...hoe kan je hier je account opzeggen....
139 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 ... 7 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 910,59 +0,71%
EUR/USD 1,0771 -0,10%
FTSE 100 8.433,76 +0,63%
Germany40^ 18.773,50 +0,47%
Gold spot 2.360,72 0,00%
NY-Nasdaq Composite 16.340,87 -0,03%

Stijgers

Accsys
+5,43%
CM.COM
+2,92%
NX FIL...
+2,63%
RANDST...
+2,61%
ForFar...
+2,43%

Dalers

Kendrion
-2,99%
UMG
-2,95%
Alfen ...
-2,63%
EBUSCO...
-2,29%
VIVORY...
-1,85%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links