Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Aegon AEX:AGN.NL, BMG0112X1056

  • 6,182 13 mei 2024 17:09
  • +0,046 (+0,75%) Dagrange 6,144 - 6,218
  • 3.876.932 Gem. (3M) 6,6M

Aegon; vrijdag 26 maart 2010: go or no?

391 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 20 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 mvliex 1 25 maart 2010 23:31
    Donderdag; Hoe een groene dag hier nog groener werd door de Yanks maar diezelfde Yanks in het laatste uur alle winsten volledig verzilverden.
    En dat blijkbaar allemaal door een zeer zeer slecht Engels sprekende Fransoos die blijkbaar van domino-spelen houdt.
    Dat IMF hulp voor Griekenland zeer zeer slecht was, was vallende steen nr. 1. Deze duwde de euro-steen omver, die op zijn beurt de grondstofaandelen en vervolgens vielen de indices-stenen van de tafel, knalhard op de vloer maar .......... er nog niet doorheen.

    Hoe wordt dit spel morgenochtend hier aan deze kant van de plas gespeeld? Valt de aex-steen om of houdt hij stand?
    Succes allen.
  2. [verwijderd] 25 maart 2010 23:41
    We gaan gewoon weer omhoog. Ik ben eigenlijk wel blij dat de dow omlaag is gegaan na de sluiting van europa aangezien nu duidelijk is geworden dat de 11000 binnen handbereik is dit zeker gehaald kan worden. Aegon bleef vandaag een beetje achter in de stijging die bij de dow te zien was. Mooier zou zijn als Aegon voorbeurs (ik bedoel hiermee de dow) een paar centjes winst kan pakken waarna we weer mee kunnen stijgen met de dow. Ik gok op 4,135 als slot.
  3. [verwijderd] 26 maart 2010 00:06
    quote:

    mvliex1 schreef:

    Donderdag; Hoe een groene dag hier nog groener werd door de Yanks maar diezelfde Yanks in het laatste uur alle winsten volledig verzilverden.
    Het kunnen ook deels gewoon winstnemingen zijn in de USA; woensdag ca. +1% en donderdag in eerste instantie wéér richting +1%. Grote kans dat futs vrijdagochtend weer groen zijn en dat Aegon gewoon boven de 5 blijft. Wees eerlijk, donderdagmorgen bij de opening hadden we ook niet gek staan kijken als Aegon naar de 4,90 was gegaan. Dat gebeurde echter niet, de 5 kwam tegen de verwachting in al snel in beeld. Wie weet vrijdag gewoon door richting 5,10. En ik verwacht nu toch ook elk moment een positieve uitspraak van Europa over Aegon. Corné van Zeijl sprak eerder de verwachting uit dat Europa uiterlijk eind maart as. met een uitspraak zou komen. Nu weet ik wel dat hij ook de wijsheid niet in pacht heeft, maar ik denk wel dat het een reële voorspelling is geweest; laat het anders half april worden, maar die uitspraak zit er aan te komen en daar kan wel weer een positieve impuls vanuit gaan. Welterusten allen!
  4. [verwijderd] 26 maart 2010 08:11
    quote:

    mvliex1 schreef:

    Als ik zeker wist dat jouw scenario uit zou komen stapte ik morgenochtend weer in maar ik bekijk het ff aan. Morgen weer wat meer tijd om de boel te volgen dus wellicht een paar ritjes, ik kijk wel. Tot morgen.
    Ik heb het de laatste tijd wel erg vaak fout dus dat lijkt mij zeker verstandig;-)
  5. [verwijderd] 26 maart 2010 08:17
    Is het jullie trouwens ook opgevallen dat er over het algemeen weinig nieuws is over en van Aegon? En dat elke keer als we rond de 5 of erover staan dat er nieuws naar buiten komt met een negatieve ondertoon of negatief bedoeld terwijl als je goed kijkt dit nieuws helemaal niet negatief is?
  6. forum rang 7 mvliex 1 26 maart 2010 08:39
    quote:

    Prof. Zuurbekje vh. David schreef:

    Aegon nabeurs alweer 1.06% omhoog naar 6.68 USD
    Met een volume van 1.700 stuks zou ik me daar niet teveel van aantrekken en bovendien wordt koers voornamelijk hier gemaakt.

    Allen goedemorgen trouwens.
    Jullie optimistische verhalen gelezen hebbend én de uitspraak van Europa die toch een keer moet komen, doen mij overwegen straks niet te lang te wachten met (deels) uitbreiden Aegonnekes. Grote vraag is trouwens hoe de glijbaan gisteren in de States vanmiddag zijn vervolg gaat krijgen. Futs zijn indicatie maar zetten je ook wel eens op het verkeerde been. Dus ook bij groene futs om 14.30 uur alert zijn.
    Succes.
391 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 20 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Aegon ligt uitstekend op koers om doelen 2025 te behalen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links