Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

sectornieuws

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
306 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
voda
0
Dienstverleners positiever over vooruitzichten energiesector


Robin van Daalen

Van DOW JONES NIEUWSDIENST


AMSTERDAM (Dow Jones)--Het herstel van de energieprijzen, gedreven door groei in opkomende markten, geeft de vooruitzichten van dienstverleners aan de energie- en grondstoffensector een impuls.

Nadat de wereldwijde economische recessie zorgde voor een scherpe daling van de grondstofprijzen, stelden veel olie- en grondstofbedrijven de beslissingen uit om te investeren in nieuwe capaciteit. Maar de vooruitzichten verbeteren weer, volgens trading updates van twee Nederlandse bedrijven die afhankelijk zijn van deze investeringen voor groei.

"Het lijkt erop dat de olie- en gasindustrie de investeringen in de ontwikkelingen van nieuwe velden weer op gaan voeren. Naar verwachting zullen deze investeringen wereldwijd in 2010 met zo'n 12% toenemen ten opzichte van het voorgaande jaar en in 2011 nog verder toenemen", stelde Fugro nv (FUR.AE), dienstverlener aan de oliesector.

De mondiale kredietcrisis belemmerde de toegang tot krediet, de olieprijs daalde tot een dieptepunt van $30 per vat en de economische neergang veroorzaakte onzekerheid over de toekomstige energievraag. Vervolgens was er het ongeluk bij BP plc's (BP) Macondo-bron. In de nasleep van dat ongeluk kondigde de Verenigde Staten een verbod af op boringen in diep water in de Golf van Mexico.

"Sinds we uit de crisis zijn gekomen zie je dat het vertrouwen in de vraag naar olie en gas is toegenomen," zegt Otto Waterlander, consultant en partner bij Booz & Co. "Het vertrouwen in de groei van de vraag naar olie en gas neemt toe", voegt hij toe. "Daarbij lijkt de olieprijs zich te stabiliseren rond het niveau van $80 per vat."

Koninklijke Boskalis Westminster NV (BOKA.AE) wees in zijn trading update donderdag op dezelfde ontwikkelingen. "In meerdere regio's in de wereld worden door klanten in verschillende marktsegmenten volop nieuwe initiatieven ontwikkeld voor nieuwe, en soms ook omvangrijke maritieme infrastructuurprojecten", aldus het bedrijf. Het voegt daaraan toe dat dit in het bijzonder geldt voor energie- en grondstoffen gerelateerde projecten in Zuid-Amerika, West-Afrika en Australie. "Naar verwachting zullen de meeste van deze projecten in 2011 en 2012 naar de markt komen", aldus Boskalis.

"Dit zijn drie regio's waar de komende jaren talloze projecten zullen worden uitgevoerd", zegt Waterlander, die daarbij wijst op landen als Angola, Brazilie en Australie. "Deze overheden hebben duidelijke besluiten genomen om te investeren en grote olieconcerns bewegen nu die kant op", zo voegt hij toe.

Begin november kondigde Boskalis aan dat het contracten in Nigeria, Marokko en Congo in de wacht had gesleept, met een totale waarde van ongeveer EUR100 miljoen. Het grootste contract betreft een opdracht in Nigeria voor baggerwerkzaamheden en onderhoud van materieel voor een operationele olieverwerkingsfaciliteit. Bij de twee opdrachten in Marokko en Congo gaat het om havengerelateerde projecten.

Boskalis is een dienstverlener op het gebied van baggeren, maritieme infrastructuur en maritieme diensten en diensten in maritieme gebieden, kuststreken en rivierdelta's met onder meer de aanleg en onderhoud van havens en vaarwegen, creatie van land in water en bescherming van kusten en oevers. Fugro-CEO Klaas Wester meldde onlangs in een interview met Dow Jones Nieuwsdienst dat de energie-activiteiten voor de sector in zijn geheel vanwege de robuuste activiteiten in West-Afrika en Brazilie, en andere warme gebieden, vrij robuust blijft.

Begin oktober hief Washington zijn moratorium op nieuwe booractiviteiten op, met behoud van een aantal belangrijke beperkingen op nieuwe activiteiten. Tevens meldde Wester dat er tekenen zijn dat er aan het eind van het jaar in de Golf van Mexico nieuwe seismische activiteiten zullen zijn.

Op de langere termijn kan het incident misschien zelfs een positieve invloed hebben op dienstverleners in de oliesector, zei Waterlander. "Maatregelen die als gevolg van het Macondo-incident worden toegepast zullen onder andere elementen bevatten die meer onderzoek en meer veiligheid garanderen", aldus Waterlander.

Fugro, dat is genoteerd aan de Amsterdamse AEX-index, verzamelt en interpreteert gegevens over het aardoppervlak en geeft advies aan de olie- en gas-, mijnbouw- en bouwsector. Ongeveer 75% van Fugro's omzet komt voort uit de olie- en gasindustrie. Het concern heeft klanten als Koninklijke Nederlandse Shell plc, BP en Petrobas.

Het aandeel Fugro noteert omstreeks 16.40 uur 3% hoger op EUR52,58. Boskalis noteert 9,9% hoger op EUR32,66, waarbij de AEX 1,4% hoger noteert.

Ondanks de verbetering van de vooruitzichten melden beide bedrijven dat hun orderboek gedurende het derde kwartaal van 2010, dat eindigde op 30 september, vrijwel onveranderd is.


Door Robin van Daalen; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715 210, robin.vandaalen@dowjones.com


(Maaike Noordhuis werkte mee aan dit artikel)

voda
0
Sleepboot gekanteld, kapitein niet gevonden
18 november 2010, 19:21 | ANP
ROTTERDAM (ANP) - De sleepboot die op 11 november bij Hoek van Holland kapseisde, drijft weer. De boot is donderdag gekanteld en leeggepompt. Na het leegpompen is de sleepboot doorzocht naar het lichaam van de vermiste kapitein, maar hij is niet gevonden. Dat heeft de eigenaar van de sleepboot donderdag laten weten.

Het schip gaat nu in dok. De eigenaren en de verzekeringsmaatschappij gaan nu onderzoeken of het schip nog gerepareerd kan worden.

voda
0
Gevonden lichaam is van vermiste kapitein
26 november 2010, 16:30 | ANP
HOEK VAN HOLLAND (ANP) – Het levenloze lichaam dat vrijdag op een kade in Hoek van Holland werd gevonden, is van de vermiste kapitein van een sleepboot die twee weken geleden omsloeg. Dat meldde een woordvoerster van de politie.

De sleepboot kapseisde op 11 november op de Nieuwe Waterweg bij Hoek van Holland tijdens slecht weer. De kapitein van het schip werd sindsdien vermist. Een vrouw zag het lichaam van de man vrijdagochtend liggen en belde direct de politie.

voda
0
Van Oord plaatst weer grote order bij IHC
16 december 2010, 17:15 | ANP
ROTTERDAM (AFN) - Baggerbedrijf Van Oord heeft opdracht gegeven aan IHC Merwede voor de bouw van een tweede zelfvarende cutterzuiger, een schip met een lengte van 130 meter. Dit schip wordt een zusterschip van de Athena, die nog in aanbouw is. Net als de Athena wordt de nieuwe cutterzuiger gebouwd in Kinderdijk, aldus Van Oord.

Van Oord wil de schepen gaan inzetten voor onder andere grote havenprojecten in het Midden-Oosten en Australië.


voda
0
Afwijzing BAM bod Van Oord negatief - RBS


AMSTERDAM (Dow Jones)--Het is negatief dat BAM (BAMNB.AE) het bod van Van Oord, op het belang dat BAM houdt in Van Oord, heeft afgewezen. Dat zegt analist Marc Hesselink van RBS. Volgens Hesselink wordt de desinvestering van het belang nu verder vertraagd en zal het lastig worden om een investeerder te vinden voor een minderheidsbelang in een familiebedrijf. De analist hanteert een buy-advies en een koersdoel van EUR5,50. Omstreeks 10.10 uur noteert het aandeel 0,6% hoger op EUR4,53, terwijl de AEX met 0,2% stijgt. (EHI)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
BAM-belang in Van Oord EUR250 mln waard


AMSTERDAM (Dow Jones)--Het belang dat BAM (BAMNB.AE) houdt in Van Oord heeft een marktwaarde van circa EUR250 miljoen, is de inschatting van analist Edwin de Jong van SNS Securities. De Jong noemt de versnelling in het verkoopproces duidelijk positief, zeker nu het investeerderssentiment rond baggeraars aan het verbeteren is. De Jong hanteert een buy-advies en een koersdoel van EUR7,00. Omstreeks 09.15 uur noteert het aandeel 0,4% hoger op EUR4,51, terwijl de AEX met 0,1% stijgt. (EHI)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
2e UPDATE: BAM slaat bod Van Oord af, zoekt derde partij


(Tweede update van eerder gepubliceerd bericht 'BAM zoekt koper voor belang in Van Oord' om infomatie, toelichting Van Oord, analistencommentaar en koersreactie toe te voegen.)


Door Eelco Hiltermann

Van DOW JONES NIEUWSDIENST


AMSTERDAM (Dow Jones)--Koninklijke BAM Groep nv (BAMNB.AE) heeft een bod van de familie Van Oord op het belang van BAM in Van Oord afgewezen, meldt het bouwbedrijf vrijdag voorbeurs.

Samen met baggeraar Van Oord gaat BAM nu op zoek naar een derde partij om het belang over te nemen.

BAM heeft vaker aangegeven de deelneming van 21,5% te willen desinvesteren, omdat het niet past bij de andere activiteiten. "De meest natuurlijke koper was altijd de familie Van Oord", zegt een woordvoerder van BAM.

Maar donderdag heeft BAM een bod van MerweOord, de investeringsmaatschappij van de familie Van Oord, afgewezen. De partijen doen geen mededelingen over de waarde van het bod.

Het belang van BAM in Van Oord stond vorige maand tijdens de derdekwartaalcijfers voor EUR178,7 miljoen in de boeken. "Dat is de waarde op basis van historische kosten en zegt niks over de verkoopwaarde", aldus de woordvoerder.

Waar het bod op het belang van BAM werd afgewezen, is het MerweOord met een gelijkwaardig bod wel gelukt overeenstemming te bereiken met NPM Capital, over verkoop van het 27,5%-belang dat NPM Capital houdt in Van Oord. Ook over dit bod doen de betrokken partijen geen mededelingen.

Voor MerweOord was vooraf duidelijk dat het een belang wilde terugkopen, maar niet allebei. "Gezien de bedragen die die dingen waard zijn, was het een van de twee", zegt directeur Hans van der Ven van MerweOord tegenover Dow Jones Nieuwsdienst.

Analist Andre Mulder van Kepler Research schat in dat NPM Capital circa EUR200 miljoen heeft ontvangen, en dat BAM daar geen genoegen mee neemt. Hij verwacht dat het belang EUR200 miljoen tot EUR350 miljoen kan opleveren.

Analist Edwin de Jong van SNS Securities, die stelt dat het investeerderssentiment rond baggeraars aan het verbeteren is, schat de marktwaarde van het belang in op circa EUR250 miljoen. De Jong hanteert een buy-advies.

Bij de zoektocht naar een koper zal MerweOord het belang van BAM in Van Oord desgewenst aanvullen tot maximaal 30%, waardoor naar verwachting de desinvesteringsmogelijkheden zullen toenemen.

"Maar het blijft een minderheidsbelang in een familiebedrijf en dat maakt het wat moeilijk een goede koper te vinden", zegt analist Mulder, die een reduce-advies hanteert op BAM.

De bouwonderneming zegt dan ook geen haast te hebben met de verkoop. Volgens de woordvoerder kan het nog maanden duren voordat het belang wordt verkocht. "Aan de timing is niks veranderd. We willen er nog steeds een behoorlijke prijs voor."

Als er eenmaal een verkoop plaatsvindt, zal de opbrengst grotendeels worden aangewend om schuld af te lossen. Bij verlenging van enkele leningen in april van dit jaar kwam BAM met de banken overeen dat maximaal EUR240 miljoen van de opbrengst van het belang zal worden gebruikt voor schuldaflossing.

Het aandeel BAM noteert vrijdag omstreeks 11.35 uur 0,6% hoger op EUR4,53, terwijl de AEX met 0,2% stijgt.


Door Eelco Hiltermann; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 5200; eelco.hiltermann@dowjones.com


voda
0
Familie Van Oord vergroot belang in baggeraar
17 december 2010, 20:11 | ANP
GORINCHEM (AFN) - De familie Van Oord vergroot haar belang in het gelijknamige baggerbedrijf. Merweoord, de investeringsmaatschappij van de familie, maakte vrijdag bekend 27,5 procent van de aandelen in Van Oord over te nemen van NPM Capital. Het belang van Merweoord stijgt daarmee naar 78,5 procent.

Bouwonderneming BAM heeft de resterende 21,5 procent van de aandelen in handen. BAM en Merweoord gaan samen op zoek naar een derde partij om dit belang over te nemen.


Bellafleur
0
Baggerbelang BAM blijft in de verkoop
Nu Zakelijk, 2010-12-18 13:17:00
AMSTERDAM - Bouwbedrijf BAM verkoopt zijn belang in baggerbedrijf Van Oord niet aan investeringsmaatschappij MerweOord. Onderhandelingen hierover zijn stukgelopen, zo laat het bedrijf weten in een persbericht. MerweOord en BAM gaan nu gezamenlijk op zoek naar een andere koper voor het belang van 21,5 procent in de baggeraar. Met investeerder NPM Capital, dat een belang van 27,5 procent had, kwam MerweOord wel tot overeenstemming.

voda
0
Familiezilver
20 december 2010 | Het Financieele Dagblad

Aannemerij BAM speelt hoog spel met zijn belang in baggeraar Van Oord. De grootste bouwer van Nederland wil zijn aandelen in dit familiebedrijf graag verzilveren, maar laat zich niet uitkopen door diezelfde familie. Liever gaat BAM de vrije markt op in de hoop er meer geld uit te slepen.

Het is de uitkomst van langslepend overleg. Al jaren wil BAM af van zijn belang in Van Oord. Het heeft geen strategische waarde en de winstbijdrage van de baggeraar weerspiegelt zich niet in de waardering op de beurs. Dan kun je het zaakje beter verkopen en de opbrengst investeren in het eigen aannemerijbedrijf.


etc.

www.fd.nl/artikel/20983692/familiezilver
voda
0
IHC boekt voor half miljard aan orders
21 december 2010, 20:19 | ANP
SLIEDRECHT (AFN) - Scheepsbouwer IHC Merwede heeft onlangs opnieuw voor een half miljard euro aan orders binnengehaald. Dit heeft het concern dinsdag laten weten. Het gaat onder meer om diverse snijkopzuigers en een sleephopperzuiger.

,,Deze orders hebben de verwachtingen van IHC Merwede voor 2010 wederom bevestigd'', aldus president-directeur Goof Hamers. Dit jaar heeft IHC Merwede in totaal voor ruim een miljard aan orders geboekt.

,De markten waarin wij actief zijn, herstellen zich'', aldus Hamers. ,,Vooral onze verkopen in het baggersegment zijn wereldwijd goed.''

Hamers verwacht voor 2011 een groei van zeker 5 procent.

voda
1
Volgende keer Boskalis er naar toe sturen?

De wereld zinkt ... in Dubai
DUBAI - Het einde van de wereld is nabij ... in Dubai althans. 'The World', een kunstmatig aangelegde archipel van 300 kleine eilandjes in de vorm van een wereldkaart, is aan het zinken.

Intussen is er een rechtszaak gestart tegen de staatsholding die het megalomane project beheert , weet The Daily Telegraph.

Slechts één van de eilandjes is bewoond, waarna de financiële crisis het hele project op de helling zette. Het zand van de eilandjes erodeert ondertussen en de kanalen die de verbindingen tussen de eilanden moeten vormen, slibben dicht. Volgens een advocaat van het bedrijf dat de staatsholding aanklaagt, is het hele project op sterven na dood.

De advocaat van staatsholding Nakheel weerlegt die beschuldiging. Volgens hem ligt het project voorlopig "enkel in een coma."

Het Nederlandse baggerbedrijf Van Oord was verantwoordelijk voor de aanleg van de eilandjes. Het in vier jaar voltooide project beslaat in een oppervlakte van zeven bij negen kilometer en ligt zo'n 4 kilometer buitengaats. Om de eilanden en de zeewering te creëren is er in totaal ruim driehonderd miljoen kubieke meter zand en 386 miljoen ton stenen verplaatst. (AK)24/01/11 15u20

www.ad.nl/ad/nl/1007/Reiswereld/artic...
voda
1
Meerderheid scheepsbouw verwacht groei export
Gepubliceerd op 25 jan 2011 om 17:50 | Views: 0

Artikel Reacties ZOETERMEER (AFN) - Bijna 60 procent van de Nederlandse scheepsbouwsector verwacht in 2011 een groei van de export, waarvan bijna 15 procent uitgaat van een groei van meer dan 15 procent. Ruim een derde verwacht dat de exportomzet min of meer gelijk blijft.

Dat blijkt dinsdag uit een enquête van brancheorganisatie Scheepsbouw Nederland onder werven en toeleveranciers, bij wie export goed is voor twee derde van de omzet. Groei zou vooral komen uit opkomende landen als Brazilië, Rusland, India en China. ,,Grote Europese markten als Duitsland blijven belangrijk, maar dragen relatief minder bij aan de groei'', aldus de organisatie. Verder worden Noorwegen, de Verenig1de Staten, Singapore, Turkije en Denemarken gezien als groeilanden.

Volgens Scheepsbouw Nederland is het niet altijd makkelijk zakendoen in de zogenoemde 'BRIC'-landen, zoals Brazilië. ,,Het zakelijk potentieel is groot, maar moet door de landen zelf en de bedrijven nog grotendeels worden gerealiseerd.''

De meest kansrijke sectoren zijn de offshore, de baggersector en de bouw van werkschepen. Ook verwachten ondervraagden een sterke stijging in de bouw van superjachten. Dit zijn ook nu al markten waarin veel Nederlandse bedrijven in de scheepsbouwsector zijn gespecialiseerd, aldus de organisatie.
voda
0
Van Oord mag groot windpark bouwen
26 januari 2011, 9:42 | ANP
AMSTERDAM (AFN) - Familiebedrijf Van Oord gaat samen met investeringsmaatschappij Typhoon Offshore een enorm windpark bouwen ten noorden van Schiermonnikoog. Dat heeft Typhoon Offshore woensdag bekendgemaakt.

Het windmolenpark van 600 megawatt gaat vanaf 2015 aan 1,5 miljoen consumenten stroom leveren. De totale kosten van de ontwikkeling en bouw van ,,het grootste duurzame energieproject van Nederland'' liggen tussen de 2 en 2,5 miljard euro.

Het zogenoemde 'BARD-Nederland Windpark' bestaat uit twee naast elkaar geplaatste windparken, beide goed voor 300 megawatt. Deze parken zijn eigendom van ZeeEnergie C.V. en Buitengaats C.V. De Duitse BARD groep, opgericht in 2003 om windmolenparken te ontwikkelen en beheren, heeft een belang van 70 procent in deze ondernemingen. Het aandeel van Typhoon Offshore bedraagt 30 procent.

listige loetje
0
Vertraging geklokt bij aanleg rotonde
Gepubliceerd op 25 januari 11, 12:00 Laatst bijgewerkt op 25 januari 11, 22:37

HEERHUGOWAARD-DE NOORD - Een slim uitvoeringsplan moet ervoor zorgen dat de aanleg van een dubbelstrooks rotonde (turborotonde) in de provinciale weg N242 tussen Waarland en het Verlaat tot zo min mogelijk vertraging voor het verkeer leidt.

Ook mag het werk geen extra sluipverkeer door Waarland en Heerhugowaard-De Noord teweegbrengen.

Om dit te bereiken is een uniek prestatiecontract gesloten met de aannemerscombinatie MNO-Vervat-Boskalis. De provincie gaat met behulp van verkeerslussen in het wegdek na of er sprake is van extra sluipverkeer. Met behulp van bluetooth kastjes wordt de reistijd op de N242 geklokt.


Nieuwsbrief

Aangenomen werken Nederland

www.boskalisbv.nl/downloads/0_Nieuwsb...


www.boskalisbv.nl/
voda
0
Van Oord ziet baggermarkt aantrekken - media


AMSTERDAM (Dow Jones)--Baggeraar Van Oord ziet de markt weer aantrekken en gaat daarom honderden miljoenen steken in de uitbreiding van zijn vloot baggerschepen, meldt dagblad De Telegraaf dinsdag.

"Sinds halverwege 2010 zit de markt weer in de lift", zegt topman Pieter van Oord in De Telegraaf. Het bedrijf mikt op een omzet van minimaal EUR2 miljard in 2015, aldus de krant.

Van Oord is een concurrent van Koninklijke Boskalis Westminster nv (BOKA.AE). Koninklijke BAM Groep nv (BAMNB.AE) houdt een belang van 21,5% in Van Oord, maar wil dit graag desinvesteren.


Door Eelco Hiltermann; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 5200; eelco.hiltermann@dowjones.com

pardon
0
"Grote order Abu Dhabi voor baggeraar Deme"

Amsterdam De Belgische baggeraar Deme heeft maandag een grote opdracht in Abu Dhabi binnengehaald. Het bedrijf gaat twee kunstmatige 'energie-eilanden' aanleggen die bedoeld zijn voor faciliteiten voor de olie-industrie. Met de opdracht is een bedrag van bijna $ 260 mln (euro 190 mln) gemoeid. Voor dat bedrag legt Deme twee kunstmatige eilanden van 500 bij 500 meter aan, inclusief ...
voda
0
HAL versterkt maritieme focus - KBC


AMSTERDAM (Dow Jones)--De belangname in de maritieme detacheerder Atlas Services Group versterkt de focus van HAL Trust (HAL.AE) op de maritieme sector, stelt analist Tom Simonts van KBC Securities. Atlas heeft een internationaal netwerk van kantoren met sterke thuismarktposities zowel binnen als buiten Europa, stelt Simonts, en kan expertise en hoogwaardige diensten leveren aan grootschalige projecten wereldwijd. De analist schat dat HAL met de belangname van 45% EUR65 miljoen in Atlas investeert. HAL heeft zo'n 45% van zijn vermogen gestoken in sectorgenoten zoals Boskalis (BOKA.AE), Vopak (VPK.AE) en Dockwise (DOCKW.AE). KBC heeft een hold-advies en koersdoel van EUR100 voor het aandeel. HAL noteert maandag rond 10.50 uur vlak op EUR98,78 in een vlakke tot licht lagere markt. (AVR)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
Van Oord boekt hogere omzet en winst in 2010


AMSTERDAM (Dow Jones)--Baggeraar Van Oord heeft afgelopen jaar een groei van de omzet en winst gerealiseerd, en kijkt positief naar 2011.

De nettowinst steeg naar EUR165 miljoen, inclusief een belastingbate van EUR40 miljoen. Een jaar eerder bedroeg de nettowinst EUR120 miljoen. De omzet steeg met 11% naar EUR1,58 miljard.

Van Oord spreekt van enige margedruk, die werd gecompenseerd door een betere capaciteitsbenutting van zowel personeel als materiaal.

Het orderboek steeg afgelopen jaar naar EUR1,86 miljard, van EUR1,78 miljard eind 2009.

Het niet-beursgenoteerde Van oord, waarin Koninklijke BAM Groep nv (BAMNB.AE) een belang van 21,5% heeft, zegt positief te blijven over de toekomst. De stijgende wereldbevolking, de groeiende wereldeconomie, de stijgende wereldhandel en de groeiende vraag naar energie ondersteunen de activiteiten, terwijl overheidsbezuinigingen in West-Europa voor een negatieve invloed zorgen.


Door Eelco Hiltermann; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 5200; eelco.hiltermann@dowjones.com

306 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Boskalis Westminster Koninklijke Meer »

Koers 20,040   Verschil -0,11 (-0,55%)
Laag 20,010   Volume 178.313
Hoog 20,300   Gem. Volume 181.264
19-jul-19 17:35
label premium

Boskalis: Een kwestie van geduld

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium