Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Tienduizenden banen op de tocht in de City'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Machiavelli 14 november 2016 09:50
    Ik heb totaal geen moeite met die ontslagen, deze figuren wilde graag bij een bank werken, zakken vullen over de rug van particulieren, graaien en constructies bedenken en uitvoeren om de marges zo hoog mogelijk te houden, onderdeel zijn van een totaal verziekt systeem, nogmaals totaal geen moeite mee!
  2. Geefgas 14 november 2016 11:04
    quote:

    Aphrodite01 schreef op 14 november 2016 09:50:

    Ik heb totaal geen moeite met die ontslagen, deze figuren wilde graag bij een bank werken, zakken vullen over de rug van particulieren, graaien en constructies bedenken en uitvoeren om de marges zo hoog mogelijk te houden, onderdeel zijn van een totaal verziekt systeem, nogmaals totaal geen moeite mee!
    Dit is een in mijn ogen nogal egoïstische en weinig sensitief standpunt. Er werken heel veel mensen bij die banken die gewoon een normale baan hebben, hard werken en geen bonussen krijgen. Dat is het overgrote deel van de werknemers. Daarnaast zal ook een flink aantal aanverwante banen verdwijnen.

    Al met al een hele moeilijke verdrietige situatie voor veel gezinnen.
  3. taurus86 14 november 2016 12:23
    Deze berichten kunnen ook een onderdeel van de campagne zijn, om de Brexit om te turnen tot een Nixit.
    Wanneer je de ingezonden commentaren ('het volk') in de Britse Pers leest, dan voelen de meeste Britten aan hun theewater, dat Brexit een uit de hand gelopen 'blowtje' is. Als Prime Minister May het voor elkaar krijgt dat ze de toevloed van onproductieve vreemdelingen een jaar of 8 mag 'reguleren', dan zijn alle Britten diep tevreden.
    Hou het Pond als je vriend. 't Kon allemaal wel eens meevallen met die Brexit.
  4. down 14 november 2016 13:15
    De Brexit heeft meer voordelen dan nadelen als je bedenkt dat de Brexit alleen al bedoeld was om vreemdelingen uit je land te houden omdat Brussel niet verder keek dan hun neus lang was/is.
    Deze economische vluchtelingen die massaal nog in Callais zitten die kosten de Franse regering nu al heel veel geld laat staan dat de Britten er verplicht werden/worden om er levenslang ervoor te zorgen, dat ze te eten krijgen een onderdak en misschien huisvesting, dat dan hun hele leven lang gaat duren en tientallen miljarden gaat kosten..... Daaraan gaat een land ook ten onder... Dus die Brexit en nu die onzin en dreiging dat tienduizenden banen verdwijnen is een verzonnen verhaal van de voorstanders van een lidmaatschap van de EU te handhaven want dat is eigenbelang....
    Van het niet opnemen van honderdduizend vluchtelingen is goedkoper dan eigen mensen tienduizenden mensen!? van een uitkering te voorzien,waaraan zij jarenlang hebben betaald!
    Dat zelfde gebeurt in Duitsland nu al. En Nederland? dat zijn kleine spelers in EU verband die helemaal niets te zeggen hebben in de EU daar in Brussel Dat de Nederlandse parlementariers daar zitten die de belangen behartigen is een gekregen baantje dat niets voorstelt... Uiteindelijk zal ook Nederland in grote geldproblemen komen door deze opname verplichtingen vanuit Brussel,Dus het komend nieuw kabinet zal de rotzooi moeten opknappen die deze nu zittende hebben achtergelaten met als uitgangspunt een Nexit.........
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links