Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

S&P niet bevreesd voor Trump

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. Twijfels 10 november 2016 11:32
    Is niet te geloven hoe debiel wij zijn. Waarom zouden we bevreesd moeten zijn? Alles en iedereen filtert uitsluitend de goede voornemens van Trump eruit en zwakt al de eerdere grove taal projecten af tot "die gaan toch niet uitgevoerd worden". Zelfs zijn infrastructuur projecten worden nu schijnbaar bekostigd met geleend geld terwijl Trump dat allemaal voorzien had in de vorm van 44% belasting op Chinees import, betalen voor US mill hulp, verdragen overnieuw, geld van bedrijven terug halen naar US. Niet lenen want de staatsschuld moet nl ook gigantisch omlaag volgens Trump.

    Maar iedereen bakt er nu zijn eigen versie van die hem goed uitkomt. Ben benieuwd wat de markten gaan doen wanneer ze vandaag of morgen andersom beginnen te redeneren! Ene misschien is dat de rede waarom overal teksten verschijnen met "niet bang" erin. Eigenlijk toch bang! Anders zou het nl geen issue zijn!

    En grappig dat Mr. Trump als enige kandidaat een gigantische bubble ziet in de US beurzen en dat die nu gewoon verder opgeblazen worden op basis van zijn aangekondigde beleid.

    Ben zeer benieuwd hoe we er eind januari voor staan.
  2. pieter 007 10 november 2016 11:50
    Twijfels, je hebt volgens mij helemaal gelijk. Ik heb mijn winst binnen gehaald en wacht op de zijlijn gewoon alles even af. Wat binnen is raak je niet meer kwijt, ik ben ervan overtuigd dat er nog in november wat staat te gebeuren. Van winst is nog nooit iemand armer geworden.
  3. [verwijderd] 10 november 2016 15:55
    quote:

    Cancel schreef op 10 november 2016 13:12:

    Dus koersen in de VS blijven door stijgen?
    I love Trump xxxx
    Van Trump kunnen die slappe en meeliftende Europese leiders nog veel leren.
    De enige angst die velen hebben is voor hun overheids baantje of andere vorm van staatsinkomsten.
  4. forum rang 6 Ronald Engels 11 november 2016 02:39
    Bij verlagen van corporate tax naar 15 % van nu 36 %, zou het heel goed kunnen gebeuren dat de 6.400 miljard USD aan geparkeerde USA bedrijfswinsten in "belastingparadijzen zoals Nederland, Ierland, Luxemburg, Singapore en Zwitserland" gewoon terugkeren naar de USA en daar gebruikt gaan worden voor investeringen en dit zou bovendien zomaar eens 960 miljard USD aan extra corporate taxes kunnen opleveren aan Donald Trumps government, die dan mooi in infrastructuur geinvesteerd gaan worden.

    De "DONALD" is slimmer als iedereen denkt en Dijsselbloem en de nederlandse brievenbus firmas en het nederlandse belastingpardijs hebben plotseling een tekort probleem van ruwweg 3.5 miljard euro aan minder werk en meer werkelozen.

    Wat één verdomd interessante wereld!
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links