Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Scheringa betaalt 1 miljoen aan curatoren DSB

Lees over dit aandeel ook

  1. Haerlem Capital wil aandeelhouder Lavide worden
  2. Lavide zet grote stap met afronden onboarding door GCP-auditors

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. The Entrepreneur 16 november 2016 16:28
    Azijnpissers!

    Een zeer winstgevend (zelfs nu nog, kijk maar naar het feit dat alle schuldeisers hun geld terugkrijgen) bedrijf dat te gronde is gericht door één of andere populistische mafkees -Lakeman- met als mogelijk risico dat veel mensen helemaal geen geld meer terug zouden krijgen, aangezien slechts 100.000 door de overheid wordt gegarandeerd (en dat betalen jij en ik aangezien het belastinggeld is). Als je een bank-run organiseert, neem dan ook de verantwoordelijkheid voor de gevolgen Pietertje.

    Maw, misschien gaat Dikkie over lijken, wat in sociaal oogpunt niet geaccepteerd is, maar waarin hij verre van de enige is. Moet je Dirk mogen? Maakt mij geen donder uit. Ik sluit ook geen domme leningen af - It takes two!

    Moet je in Dirks nieuwe bedrijf investeren? Maakt mij geen donder uit, maar dat Dirk geld kan verdienen (en anderen laat meeprofiteren; AZ, collega's, werkgelegenheid) heeft ie zeer behoorlijk bewezen: een bedrijf dat al 8 jaar failliet is, maar nooit verlies heeft gedraaid, is gewoon een vreemde zaak. Ik pik wel wat stukjes op.

    Heb geld verdiend met Magnus NV en Qurius NV, waarom dan ook niet met Lavide. Gewoon goed timen en voorwaarden in de gaten houden.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.