Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beurs Vandaag: Bremainia?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 03 mei Tech vliegt, obligaties zwalken en dan is er ook nog dividend 1
  2. 01 mei Op deze dagen is de beurs gesloten in 2024
  3. 29 apr Koers Philips explodeert na bereikte schikking

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 20 juni 2016 09:04

    Nico dit wordt helemaal bal. Vandaag omhoog en dan donderdag weer omlaag en dun door de broek bij de beleggers. Zou je op kunnen traden, maar lijkt me geen stabiel iets. Als morgen Boris een kogel door de kop krijgt dan is het weer andersom.

    Gewoon rustig blijven. de wereld vergaat heus niet bij Brexit. Zou overigens wel mooi zijn Brexit en dan kunnen wij met Nexit de eindklap geven aan de EU-maffia.

    Groet, en goede morgen, Jonas
  2. [verwijderd] 20 juni 2016 09:55

    Ik zie geen fundamenteel iets in beurs gebruikelijke zin dat de stijging vandaag kan verklaren. Het dus weer politiek en nu niet via officiële organen zoals de EU, maar meer politiek in de straatten.

    Er is een politica vermoord uit het Blijf kamp. Dat is tragisch en de dader moet worden opgehangen. Nu krijgen Engelse kiezers iets van protest tegen dat soort daden en dat uit zich wat in meer geneigd zijn tot een stem op blijven.

    Eigenlijk is het altijd zo. Als je dood bent, word je blijkbaar meer gewaardeerd. Ik zie mezelf al in de kist met huilende dochters erom heen. Zou mooi zijn als ik dan even oprijs en ze nog even vertel dat ze me dagelijks hadden moeten bellen en om de dag bij lieve papa hadden moeten eten.

    Doen die krengen niet, maar dan ben ik ineens heilig zonder daar dan van te genieten, want dan ben ik toch dood. De politiek zal daarvan ook niet een centimeter bewegen.

    Bij mevrouw Cox ligt het toch wat anders en begrijpelijk. Zij had een politieke verantwoordelijkheid en het is afschuwelijk dat een idioot meende deze jonge vrouw te moeten vermoorden.

    Toch is het opvallend dat er nu wat verschuivingen zijn tussen Brexit en de Stay aanhangers. Qua argumenten is er niets veranderd. De economie en de immigratie draaien zoals ze draaien.

    Zal allemaal wel weer wat zakken, maar dat beleggen niets met politiek te maken zou hebben, lijkt mij wat te kort door de bocht.
    Dit is niet zozeer richting Nico, maar wie de schoen passe trekke hem aan.

    Groet, Jonas
  3. [verwijderd] 20 juni 2016 10:41

    Goed opgemerkt FM en bij wat die 12% gaat doen, ligt het grote eindverschil. Als je ze nader zou ondervragen en kunnen inschatten waartoe ze neigen zou je al een betrouwbaarder beeld krijgen.

    Maar dan nog: welke konijnen hebben de politici nog in de hoge hoed en zijn er nog meer burgers die volstrekt verwerpelijke dingen gaan doen?

    Ik blijf qua beleggen doen wat ik doe. Dat ligt in mijn stijl van beleggen en ook in de gedachte dat wanneer ik eens slim wil gaan traden waarschijnlijk de echte traders al de zaken te duur hebben gemaakt. Beetje ervaringsfeit.

    Komt bij trading is niet voor mijn nachtrust

    Groet, Jonas
  4. [verwijderd] 20 juni 2016 11:13
    Het geschoten stuk lood en het gestoken staal, zet 't gewone volk tot nadenken..... Waarom breken? Als er kennelijk ook voordelen zijn. M'n verwachting is dat het een inkoppertje wordt voor "The Bri-mains".....

    Daarnaast wordt de trots van de westerse burger snel ingeruild voor de inhoud van de portomonnaie.
  5. [verwijderd] 20 juni 2016 11:58
    Beste mensen een referendum houden over zo’n moeilijk onderwerp als de uittreding van UK uit de EU kan niet en gaat uiteindelijk ook niet gebeuren.
    De meestbegaafde economen weten niet hoe dit gaat uitpakken als UK de EU zou verlaten en dan moet de gewone man het even gaan beslissen.
    Nee, bij het uitschrijven van het referendum stond al vast dat dit niet zou gaan gebeuren, te riskant en veel te gevaarlijk.
    Waarschijnlijk zal de overwinning voor de nee-stemmers nipt zijn om het echt te doen lijken.
    Bij dit soort zaken zal de echte macht ingrijpen.
    Dat wil niet zeggen dat UK op termijn op een minder snelle manier uit de EU kan gaan treden maar dan meer beheersbaar.
    Een referendum over dit soort onderwerpen is dus een weeffout in het democratisch bestel en zal snel gerepareerd moeten worden.
    Dus ga gerust slapen er wordt over u gewaakt.
  6. [verwijderd] 20 juni 2016 12:28


    Leg dit eens uit blowvis? heeft een of andere hoogleraar je dat wijs gemaakt?

    "Een referendum over dit soort onderwerpen is dus een weeffout in het democratisch bestel en zal snel gerepareerd moeten worden".

    Weet je wel wat democratie is?

    Denk er dieper over na. Bedenk wel om een hint te geven dat neo kolonialen met slaven ook zo dachten. Die zwartjes inspraak geven, is een weeffout, want wij weten het beter.

    Groet, Jonas

9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links