Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Bonden dinsdag met Imtech om tafel

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 7 augustus 2015 11:12
    Lees je toch dagelijks in de krant dat een bouwgerelateerde onderneming failliet is gegaan en dat er gezocht wordt naar een doorstart van onderdelen. Zo ook in het geval van Imtech. Alleen die is nog even een paar keer langs de aandeelhouders geweest om poen op te halen en vervolgens weer VRESELIJK te verbranden. Zuur voor de werknemers, maar sleur de bestuurders nu eens eindelijk voor het hek!! Pek en veren, en tot hun dood in de bijstand.
  2. pro-zen 7 augustus 2015 11:30
    Hoe krijg je het voor elkaar, 2 keer een claimemissie van heb ik jou daar.... verwatering en mismanagement ten top.. Torenhoge rentelasten waar de banken in ieder geval weer wat op hebben verdiend.. nu ze gedeeltelijk aandeelhouder zijn zal dit ook wel ff steken, maar veel minder dan bij de gewone belegger.. Deze mannen hebben zich wel weer ingedekt middels CDS'en en andere vage derivaten... Je wordt hier als aandeelhouder toch gewoon keihard gen@#$5.. Ik heb ze al lang niet meer, maar hoop dat de VEB hier een hele dikke zaak van gaat maken voor de zittende aandeelhouders mocht het echt klappen.

    Grtzz
  3. merron 7 augustus 2015 11:36
    Toch wel mooi dat de bonden willen gaan praten met ze , die vakbonden doen alleen gesprekken wanneer de boel aan het omvallen is , verder heb je niets aan ze , zullen wel weer een hoop werkelozen bijkomen ! Kunnen de vakbonden tenminste roepen dat ze alles nog geprobeerd hebben , nooit eens voor die tijd naar oplossingen zoeken , pas wanneer het al te laat is!
  4. aandeeltje! 7 augustus 2015 11:44
    Oplossingen hoeven niet gezocht te worden door de bonden, dat is nu aan de directie.
    Waarom praten, het is duidelijk Imtech Holding is dood. Een gesprek met de directie van Holding heeft dan ook verder geen zin. Hoe sneller faillissement hoe sneller duidelijkheid voor de medewerkerkers. Hier komt geen duidelijkheid van. Geen geld en verlies draaien, dan is het gesprek toch klaar.

  5. [verwijderd] 8 augustus 2015 15:34
    De banken zijn met >50% van de aandelen blijven zitten, nog nooit eerder gebeurd!!!
    Meestal kunnen ze het geruisloos lozen onder het volk en hun eigen belangen veilig stellen(=de werking van de aandelen beurs)
    Een complete misrekening dus(de bedriegers bedrogen)

    Een marge van 0%/-2% over de omzet is altijd aflopend, zeker na de geconstateerde grootschalige fraude in combinatie met een zwakke accountant(KPMG)

    Van de beurs af, doorstarten en de schulden de schulden laten, Duitsland compleet afsnijden....
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.