Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Binaire Opties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. Valec 5 februari 2015 02:44
    Discussie over handelen met of in binaire opties:

    Binaire opties zijn een zegen voor uw resultaten.
    Technisch analisten zijn daarmee gezegend.
    Binaire opties zijn een goed instrument en vergelijkbaar met de oude optiehandel.
    Binaire opties kunnen goed worden voorspeld.
    Binaire opties zijn geen gok casino´s.

    Ik heb inmiddels onderzocht dat er met de binaire optiehandel zonder gokken goed en positief kan worden gehandeld met goede resultaten.

    Wie is het daarmee met mij eens?

    Let wel dat ik goede resultaten heb behaald!

  2. Henri-Trader-Zonder-Trades 14 juni 2015 23:47
    quote:

    Valec schreef op 5 februari 2015 02:44:

    Let wel dat ik goede resultaten heb behaald!

    Beste Valec,

    Ik ben van mening dat marktgevoel wel een rol speelt, maar dat de factor geluk wel heel groot is bij deze producten. Heb je ook de afgelopen maanden goed geboerd hiermee?
  3. [verwijderd] 25 mei 2016 08:42
    quote:

    Henri-2016-Nog-1-Kans schreef op 14 juni 2015 23:47:

    [...]

    Beste Valec,

    Ik ben van mening dat marktgevoel wel een rol speelt, maar dat de factor geluk wel heel groot is bij deze producten. Heb je ook de afgelopen maanden goed geboerd hiermee?
    Als u wilt beginnen met binaire opties zou ik u aanmelden op bit.ly/1rq3tKo dit is in mijn ogen 1 van de beste online brokers !
    Je kunt hier ook als 1 van de weinige starten met een inleg van 10 euro , de meeste brokers moet je gelijk 250 of 500 euro storten.
    Ook word hier iDeal aangeboden en ze betalen ook daadwerkelijk snel uit ! ( heb het meestal binnen 2 werkdagen )

    Ik zie hier dat veel mensen het zien als gokken en dat klopt ook ! mocht je zomaar up of down kiezen is het gewoon 50% kans of je wel of niet juist heb gekozen.

    Heb zelf jaren gekeken naar alle strategieën die worden vermeld en er is er maar 1 die werkt !

    Heel simpel eigenlijk en zal proberen uit te leggen hoe dit werkt in Jip en Janneke taal :)

    -je kiest bijvoorbeeld valuta uit euro tegen dollar
    - je zet 1 euro in op up ( als je gelijk hebt krijg je 1.85 euro terug ) winst 0.85 cent
    - bij verlies zet je 2 euro in op up ( als je wint heb je 3.70 euro terug ) 0.70 cent winst
    - bij verlies zet je 5 euro in op up ( als je wint heb je 9.25 euro terug ) 1.25 euro winst
    -bij verlies zet je 12 euro in op up ( als je wint heb je 22.20 euro terug ) 2.20 euro winst

    Enzovoort blijven verdubbelen + 20% verhogen om winst te blijven behouden !

    Blijf altijd kiezen voor up of down wijk hier nooit van af !!!! en raak niet in de stres als je 3 of 4 keer nog niet hebt gewonnen. als je blijft houden aan alleen up of alleen down heb je hem namelijk altijd een keer goed ! en heb je die winstmarge ook altijd !

    Ik doe dit zelf altijd met 60sec trades omdat deze snel zijn en je niet lang hoeft te wachten.

    De bedragen lijken misschien klein maar met 60sec kan je snel rond de 50 euro per uur winst halen

    Om deze strategie te kunnen doen is het wel verstandig om minimaal 100 euro in je account te hebben om ieder geval de marge te hebben om 6x achter elkaar te kunnen verhogen.

    nogmaals iq options -> bit.ly/1rq3tKo is voor mij de meest ideale broker ( hebben een goed werkende app en ideal is voor nederlanders gewoon erg makkelijk ! )

    mocht je nog vragen hebben hoor ik dit graag ! - See more at: www.belegger.nl/Forum/Topic/1324973/O...
  4. gerrit 69 20 september 2016 10:37
    www.iex.nl/Column/256209/Dijsselbloem...

    Dijsselbloem says NO
    Door Nico Inberg op 20 sep 2016 om 10:00 | Views: 791 | Categorie: Beurs vandaag
    ArtikelReacties Dijsselbloem says NO
    Twee kamerleden, Henk Nijboer (PvdA) en Erik Ronnes (CDA) stelden naar aanleiding van het verbod in Belgie op reclames voor binaire opties kamervragen aan minister Dijsselbloem. De antwoorden daarop kwamen vorige week binnen.
    Het gehele document kunt u hier bekijken. De belangrijkste conclusie van het verhaal is dat Dijsselbloem genegen is de Belgen te volgen. Dat verbaast me niets. De laatste paragraaf van het antwoord:
    Ik zal daarom in aanloop naar de nieuwe wettelijke regels voortvloeiende uit MiFID II samen met de AFM uitwerken hoe een dergelijk verbod moet worden vormgegeven en voor welke (bepaalde categorieën van) afgeleide instrumenten reclame-uitingen niet (mede) mogen worden gericht op consumenten in Nederland. Die maatregel zou moeten bewerkstelligen dat afgeleide instrumenten die onder het toepassingsbereik van het verbod vallen niet langer onder de aandacht van consumenten mogen worden gebracht.
    Een binaire optie is een gokinstrument: binnen een bepaald tijdsframe moet de koers van de onderliggende waarde hoger dan wel lager zijn. Kiest u goed, dat volgt een uitbetaling van ca. 80%, kiest u de verkeerde kant, dan bent u de inleg kwijt.
    Het gaat dus met name om de reclames, die door veelal vanuit Cyprus opererende platforms ons via internet bereiken. Volgens Dijsselbloem heeft de AFM inmiddels een klacht of 50 binnengekregen de afgelopen twee jaar.
    Dat valt mij eigenlijk nog wel mee. Het kan natuurlijk zijn dat mensen liever geen aangifte doen, omdat ze zich schamen dat ze hieraan geld verliezen.
    Het probleem zit hem bij de wildgroei aan beloften die wordt gedaan om mensen over te halen om bijvoorbeeld binaire opties te gaan handelen.
    Een aantal weken geleden kreeg ik van een goede vriend, waarvan ik dacht dat ie over een goed stel hersens beschikte, de vraag of onderstaande manier van 'thuiswerken' misschien iets voor hem was.
    Laat me u voorstellen aan Sara Vos.

    Sara Vos is, naar eigen zeggen, een huisvrouw uit Amsterdam die een centje bijverdient op de financiele markten. Het schijnt helemaal niet moeilijk te zijn. Sara harkt lachend een kleine 10.000 euro per maand extra binnen. Sara wordt in het filmpje geinterviewd door Tim. Dit is Tim. Hi Tim.

    Ik raakte een beetje in de war van Tim en Sara, want op een ander filmpje geeft déze mevrouw te kennen Sara Vos te zijn. Ook zij verdient een klein fortuin met binaire opties. Nu is Sara Vos best een veel voorkomende naam natuurlijk. Alleen op LinkedIn zijn er al 51.

    En wie schetst mijn verbazing, dat ook deze Sara wordt geintroduceerd door ene Tim. Tim Mulder. Wat een toeval! Maar eerlijk is eerlijk, Tim Mulders zijn er ook legio.

    Enfin, Tim en Sara vertellen hun toehoorders hoe eenvoudig het is met binaire opties geld te verdienen. Met behulp van bepaalde software, waarmee u tijdig de juiste handelssignalen binnenkrijgt, kan een kind de was doen.
    Ik haal zo eens een paar zinnen uit het filmpje:
    "We hebben speciale aandacht besteed aan thuisbanen, die mensen echt de kans geven, om winst te maken."
    "Het gepatenteerde wiskundige algoritme helpt jou om juiste voorspellingen te doen over de trends van de markt"
    Wie de echte Tim en Sara zijn laat ik aan uw eigen verbeelding over. Dat is uberhaupt al een binair vraagstuk.
    Misbruik woord 'beleggen'
    Door de lage rente horen mensen overal dat ze moeten beleggen voor hun oude dag. Onder het mom van 'beleggen' en 'geld verdienen op de beurs' worden mensen lekker gemaakt met absurd hoge rendementen.
    Maar met beleggen heeft dit natuurlijk niets te maken. Ja, u speculeert op producten die op de beurs genoteerd staan, maar dat wil nog niet zeggen dat u aan het beleggen bent.
    Dat geldt trouwens net zo goed voor het kopen van een kortlopende calloptie, een CFD of turbo. Ook daarmee speculeren we meestal op korte termijn koerswinst.
    Waar zit hem nou precies het verschil?
    Belegt u met geleend geld? Ik hoorde van een vermogensbeheerder die aan een nieuwe klant vroeg of hij ook met geleend geld belegde. De klant schudde heftig van niet. Nee, daar begon hij niet aan. Toch zat de portefeuille vol met turbo's en opties. Het woord hefboom wordt nog wel eens verkeerd geinterpreteerd.
    De definitie van beleggen is voor velen anders, maar theo1, een gewaardeerd forumlid, vatte het een tijdje geleden kernachtig samen: 'beleggen is het deelnemen in een bedrijf.'
    Daar komt het wel zo'n beetje op neer. De rest is allemaal speculeren. Dat is niet erg, het biedt veel mensen veel vertier, maar is niet iets wat je iemand zou adviseren die wat geld opzij wil zetten voor later.
    De kern van de zaak
    Dan komen we wel bij de kern van de zaak. In hoeverre dienen consumenten beschermd te worden? Mogen bedrijven consumenten lekker maken met torenhoge rendementen, terwijl bewezen is dat zoiets voor bijna niemand haalbaar is?
    Is het je eigen stomme schuld als je in de mooie praatjes van iemand anders trapt, of moeten we die mooie praatjes gewoon verbieden?
    Dijsselbloem kiest voor het laatste, en ik ben dat gedeeltelijk met hem eens. Het is bizar dat vermogensbeheerders en banken aan strenge voorwaarden moeten voldoen, als andere partijen zich met torenhoge rendementsbeloftes zomaar tot argeloze spaarders mogen wenden.
    Het weren van valse beloften lijkt mij daarom wel een eerste vereiste. Noem het gewoon speculeren, of gokken voor mijn part, maar geen beleggen. Dan zijn we waarschijnlijk al een stuk verder.
  5. forum rang 7 ffff 20 september 2016 11:54
    www.iex.nl/Forum/Topic/1330465/37/Bin...

    Valec,

    Over binaire opties hebben we het maandenlang in onder andere bovenstaande draad in de KK van IEX gehad.
    In weer een andere draad postte ik de uitvoerige berichtgeving in De Tijd hoe obscure, zeer obscure bedrijfjes opgericht in Cyprus je geld aftroggelen en de enorme problemen die beleggers in binaire opties hadden....om nu gewoon hun geld terug te krijgen.

    Blijkbaar heb je dat niet gelezen.

    Of je zit in het verkoopteam....dat zou ook allemaal kunnen.

    In België is dit product volkomen terecht verboden. Maar nogmaals daar hebben we het hier in de KK al over gehad.

    Peter
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 911,29 -0,40%
EUR/USD 1,0866 +0,07%
FTSE 100 8.400,30 -0,28%
Germany40^ 18.729,10 -0,21%
Gold spot 2.418,69 -0,31%
NY-Nasdaq Composite 16.794,87 +0,65%

Stijgers

OCI
+0,62%
Wolter...
+0,44%
RENEWI
+0,27%
Arcadis
+0,25%
CTP
+0,24%

Dalers

Alfen ...
-16,05%
FASTNED
-3,00%
NX FIL...
-2,82%
VIVORY...
-2,44%
AMG Cr...
-1,84%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links