Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Als een bedrijf een bod onder euro 2,50 niet voldo

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 september 2000 15:07
    Beste Auguri Het is een kwestie van wennen en korte en lange termijn waarde. Vanuit de media en de jaarvergadering meen ik dat de bestuursvoorzitter best betrouwbaar is. Het is wennen voor de grootaandeelhouders. AND heeft grote investeringen gedaan in het opbouwen van grote databestanden en die bestanden zullen in de toekomst veel waard zijn. Die waarde begint zich nu met internet te bewijzen. Maar de financiele resultaten van AND zijn nog zeer onvoldoende. De koers weerspiegelt de korte termijn waarde, waarbij ook verdisconteerd zit het risico dat AND's financiele polsstok te kort is en het bedrijf in grote moeilijkheden komt. Destijds met Distefora vond de grootaandeelhouders de geboden prijs nog te laag. Het zal van de aantrekkende inkomsten uit internet en de mogelijkheden om extra geld aan te trekken afhangen of AND tzt tegen een zeer lage prijs alsnog wordt overgenomen of tegen een voor aandeelhouders aantrekkelijke prijs. Groet, Kwirk
  2. [verwijderd] 14 september 2000 17:18
    Androom : Je schrijft : Het lijkt er toch op dat AND voldoende vertrouwen in zichzelf heeft of verwacht dat het een hoger bod dan ca. 2 euro tegemoet kan zien. Hun marktsegment is 'hot' genoeg, dus waarom zouden ze er niet spoedig boven op kunnen komen... Neem het niet persoonlijk maar droom maar lekker verder . AND had een cash bod van Distefora van ca € 2,00 . Distefora bood € 2,08 - € 2,40 ... AND vond € 2,40 te weinig !! AND dacht d.m.v. een biedingsstrijd ( TIE ) er meer uit te halen was dan € 2,40 . Dit blufpokerspelletje is volledig mislukt en de koers is daardoor met bijna 50 % gedaald in zeer korte tijd en het einde is nog niet in zicht........ Als AND de klok zou kunnen terugdraaien dan zouden ze een gat in de lucht springen van blijdschap bij een bod van € 2,08 ..... ...daarvoor is het nu helaas te laat en gaat het waarschijnlijk jaren duren voordat AND weer boven de € 2,00 komt . Een bod van € 2.00 zou op dit moment een premie betekenen van + 62 % ...droom verder. Ik voorzie eerder € 1.00 voordat we € 2.00 zien.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links