Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

mobistar

237 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 12 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 ffff 22 juli 2013 14:19
    quote:

    HerrKaiser schreef op 22 juli 2013 12:42:

    wat had ik gezegd ....

    Mokerslag voor Mobistar

    Mo­bis­tar hakt in de om­zet- en winst­prog­no­se voor 2013. In een po­ging cash te vrij­wa­ren in een bik­kel­har­de strijd om de mo­bie­le klant, schrapt het be­drijf zijn di­vi­dend. Het aan­deel tui­melt 29 pro­cent, de groot­ste koers­val sinds de beurs­gang in 1998.

    Ik hoop dat je reageert, Kaiser.!

    Want je schrijft: wat had ik gezegd.......

    Ben ik toch wel verdomd benieuwd wat jij gezegd hebt, want jij bent geen man van veel woorden.

    En wat heb je gezegd: " Soon failliet..." Geen woord meer, geen woord minder, alleen maar een gil in de nacht, een kreet in het duister: Soon failliet.

    En laat er nu.....totaal geen faillisement dreigen of aan zitten komen.

    Dus Kaiser: dat volstrekt niet onderbouwde " Soon failliet" was en is onjuist.

    Soms is het wel erg doorzichtig om een soort van gelijk te halen, terwijl er alleen maar een onterechte superkorte posting ooit is geplaatst.

    Peter
  2. [verwijderd] 22 juli 2013 14:42
    ten vervolge op mijn reactie n.a.v. Mobistar:
    morgen komt KPN met cijfers. De vraag is dus of dit aandeel net zo'n opdonder krijgt als Mobistar. KPN heeft steun op 1,38 en weerstand op 1,66. De koers is vandaag al ca. 2,8% gezakt. Een slecht voorteken dus. Je zou kunnen denken aan het kopen van putopties op 1,52 (sept. of december) voor ongeveer 0,15 tot 0,18. Ikzelf doe echter niets en wacht af. Misschien bij een verdere dip KPN bijkopen,is te overwegen......
  3. [verwijderd] 22 juli 2013 16:02
    Mobistar gaat naar <€9,00 het patroon is toch herkenbaar.
    Het NIET(in stapjes) hinten van de markt wordt altijd harder afgestraft dan normaal.
    Heeft Mobistar schulden?

    Ik vrees de dag van KPN voor morgen, ze hebben al vaker waarschuwingen uit doen gaan op dag cijfers.

    Bij goed nieuws zal Blok kunnen aanblijven, bij een tegenvaller zal hij zeker op zeer korte termijn plaats gaan maken, zo werkt het nou eenmaal.

    Als KPN tegen de trend in gaat...dan is het keerpunt bereikt...
  4. [verwijderd] 22 juli 2013 16:18
    quote:

    Gerry Woud schreef op 22 juli 2013 14:42:

    ten vervolge op mijn reactie n.a.v. Mobistar:
    morgen komt KPN met cijfers. De vraag is dus of dit aandeel net zo'n opdonder krijgt als Mobistar. KPN heeft steun op 1,38 en weerstand op 1,66. De koers is vandaag al ca. 2,8% gezakt. Een slecht voorteken dus. Je zou kunnen denken aan het kopen van putopties op 1,52 (sept. of december) voor ongeveer 0,15 tot 0,18. Ikzelf doe echter niets en wacht af. Misschien bij een verdere dip KPN bijkopen,is te overwegen......
    ik zie net dat de koers van KPN omhoog is naar 1,66 !!!! Zou dat betekenen dat er morgen goed nieuws op komst is? Ben ik ff blij dat ik vandaag nog niets heb gedaan in KPN.
    Ik heb drie weken geleden trouwens nog de KPN CB BEST Speeder Long 1.3552, gekocht voor 0,33 (nu 0,37)....Eindelijk een positieve beweging ? Laat ik nog maar niet al te optimistisch worden. Morgen weer een dag om te beleggen.
  5. p/o 22 juli 2013 16:33
    Het is volgens mij nu gewoon afwachten wat ze in Frankrijk zullen beslissen.

    Misschien neemt France telecom de rest bij deze koersen nu over of vind ze het toch de tijd om alles te verkopen na de cijfers of...

    Als je op google mobistar en overname intikt krijgt je 1000'den pagina's en waar men vroeger nog sprak over miljarden voor enkele 10-tallen procenten is de totale beurswaarde nu gedaald tot 650 miljoen.

    2 jaar geleden:
    www.tovanet.be/2011/03/speculatie-ove...
  6. [verwijderd] 23 juli 2013 00:43
    In Frankrijk kan men een GSM-abonnement bekomen voor 2 euro per maand : onbeperkt SMS'en en 2u gratis bellen naar vaste en GSM-nummers in Frankrijk. Free.fr . ADSL-internet + onbeperkt gratis bellen naar bijna alle vaste nummers in de wereld + gratis onbeperkt bellen naar alle GSM-nummers in Frankrijk + gratis ongeveer 100 kanalen TV + gratis een hoop video's bekijken voor 36,90euro/maand. Orange Livebox Play . Aan die prijzen zullen de aandelen van de telecomsector nog veel meer dalen.
  7. forum rang 4 Diegy 23 juli 2013 10:41
    Waarom Mobistar zo’n ware pandoering op de beurs krijgt?

    De bedrijfsleiding van het mobilofoniebedrijf heeft nu zelf de laatste stut weggenomen die het aandeel min of meer ondersteunde. Mobistar schrapt zijn dividend terwijl het bekend staat als een van de Belgische aandelen met het grootste dividendrendement.

    Bovendien waagden beleggers de voorbije jaren en zelfs weken nog wel eens een gokje. Als het lijstje van Belgische beursgenoteerde bedrijven wordt gemaakt waarbij gespeculeerd wordt op een overname, dan werd en wordt Mobistar altijd extra aangestipt. Het zorgde de jongste maanden af en toe voor een koersopstoot.

    Met de bekendmaking van de barslechte resultaten en het gebrek aan positieve vooruitzichten lijkt ook de hoop dat Mobistar een aantrekkelijke overnameprooi is, volledig te verdampen. Het mobilofoniebedrijf verdwijnt wellicht van de lijstjes bij beleggers die een speculatiegokje willen wagen.

    Waarom het geloof in Mobistar wegebt?

    Stilaan begint iedereen te beseffen dat Mobistar hard zal moeten gaan knokken om te overleven.

    Voor zuivere mobiele telecomoperatoren in landen waar het merendeel van bevolking een gsm heeft, is het zeer moeilijk om nog groei te realiseren.

    Meer zelfs. Het grote gevaar is dat ze geconfronteerd worden met een inkrimpscenario. Dat is te wijten aan de messcherpe concurrentie met de andere mobilofoniebedrijven en de almaar grotere regulering van de overheid. België is de perfecte illustratie. Het voorbije jaar zijn de gsm-tarieven in ons lang zeer sterk gedaald. En de overheid maakt het de klanten almaar makkelijker om snel en zonder kosten over te stappen naar een andere operator.

    De pogingen van Mobistar om uit deze krimp te geraken zijn bovendien grandioos mislukt. Zo stopte het goed twee maanden geleden met zijn gezamenlijk aanbod van internet, vast- en mobiele telefonie en televisie. En dat op een moment waarop kabelbedrijven zoals Telenet, de historische speler Belgacom er alles aan doen om de Belgen via zeer aantrekkelijke tarieven te lokken voor hun zogenaamde triple play-aanbod.
  8. forum rang 7 ffff 23 juli 2013 11:14
    Diegy,

    Mooie overzicht van de huidige situatie. Er ontbreekt alleen aan wat ik zojuist hier in de KK ook al postte: Er is van alles en nog wat op overnamegebied aan de gang op dit moment. Zie E-Plus bij KPN naar telefonica en zie Maroc Telcom dat door Universal verkocht wordt. bericht vanmorgen.
    Als er nu een bedrijf al heel wat maanden rijp voor overname is, dan is het wel Mobistar. Zeker nu die hele consolidatiegolf in Europa plaats vindt. Maar blijkbaar moet de koers van Mobistar nog wat meer afbranden om er een overnamebod op te doen.

    Mijn privé mening: Zoals we al zo vaak gezien hebben in deze sector wordt een overmane kandidaat met de geijkte middelen naar zeer lage koersen gedrukt om er dan een "heel ruim" bod op te doen. Maar toegegeven: dat dacht ik ook al 6 weken geleden maar ondertussen moest het nog dieper....

    Peter

    Paulta,

    Jij geeft ontzettend goed weer wat de bedoeling is: Beleggers die in arremoede dan maar hun stukken wegdoen. Ik ben er werkelijk van overtuigd dat ze daar nu juist spijt van gaan krijgen. Maar we zullen zien wie gelijk gaat krijgen, Paulta.
  9. p/o 23 juli 2013 12:41
    no guts no glory, nog eens bijgekocht aan 10.61 en dalen ze nog dan koop ik gewoon bij.

    Ze maken nog altijd 10-tallen miljoenen winst per kwartaal, dus het zinnetje in de standaard " Mobistar hard zal moeten gaan knokken om te overleven." vind ik toch zeer overdreven.

    gerrit 69, ik zit al lang in Mobistar dus heb zeker niet gekocht omdat het aandeel plots 31 zakte, maar omdat ik in het overleven van dit bedrijf geloof.

237 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 12 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 910,59 +0,71%
EUR/USD 1,0771 0,00%
FTSE 100 8.433,76 +0,63%
Germany40^ 18.773,50 +0,47%
Gold spot 2.360,72 0,00%
NY-Nasdaq Composite 16.340,87 -0,03%

Stijgers

Accsys
+5,43%
CM.COM
+2,92%
NX FIL...
+2,63%
RANDST...
+2,61%
ForFar...
+2,43%

Dalers

Kendrion
-2,99%
UMG
-2,95%
Alfen ...
-2,63%
EBUSCO...
-2,29%
VIVORY...
-1,85%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links