Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

mooi instapmoment!

171 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 9 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 april 2012 16:14
    spijt dat ik niet meer geld had om op 1,37 in te stappen want ik zal het nog maar een keer zeggen fundamenteel is er niks veranderd. Eerlijk is eerlijk ik heb gemiddeld bij de koers van 1,54 (nog steeds zeer goedkoop, had ik maar 2 werkdagen gewacht, spekkopers die mensen met nog meer geduld..) Ben een beetje jaloers:)
  2. [verwijderd] 25 april 2012 16:23
    quote:

    zoishet schreef op 25 april 2012 16:14:

    spijt dat ik niet meer geld had om op 1,37 in te stappen want ik zal het nog maar een keer zeggen fundamenteel is er niks veranderd. Eerlijk is eerlijk ik heb gemiddeld bij de koers van 1,54 (nog steeds zeer goedkoop, had ik maar 2 werkdagen gewacht, spekkopers die mensen met nog meer geduld..) Ben een beetje jaloers:)
    Bij de koers op 1,80 vergeet je dat weer gauw.
  3. [verwijderd] 25 april 2012 16:26
    Ook al vind ik het fijn dat de koers 7% stijgt blijf ik het bizar vinden dat de beurzen absurd heftig reageren op een voorbeeld als 'slechts' de val van het kabinet. Het is niet dat SNS fundamenteel is veranderd. Goed, uiteraard kun je hier als belegger op inspelen maar ik vind het apart. Lijkt wel alsof sommige partijen het er om doen
  4. [verwijderd] 25 april 2012 16:55
    quote:

    StevenSeagal schreef op 25 april 2012 16:26:

    Ook al vind ik het fijn dat de koers 7% stijgt blijf ik het bizar vinden dat de beurzen absurd heftig reageren op een voorbeeld als 'slechts' de val van het kabinet. Het is niet dat SNS fundamenteel is veranderd. Goed, uiteraard kun je hier als belegger op inspelen maar ik vind het apart. Lijkt wel alsof sommige partijen het er om doen
    Beurs overdrijft altijd er moeten nu eenmaal regelmatig
    mensen bang worden gemaakt voor ze verkopen.
  5. forum rang 10 voda 25 april 2012 17:26
    SNS Reaal CEO: Woningmarkt toch snel hervormen


    Door Archie van Riemsdijk

    Van DOW JONES NIEUWSDIENST


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Topman Ronald Latenstein van SNS Reaal (SR.AE) vindt dat politici snel actie moeten ondernemen om de woningmarkt te hervormen, ondanks de val van het kabinet-Rutte eerder deze week. Dat zei de bestuursvoorzitter woensdag tijdens de jaarvergadering van de Utrechtse bank en verzekeraar.

    Latenstein wees op de halvering van het aantal nieuwe hypotheken in de afgelopen jaren. "Snelle actie is nodig om een stuk vertrouwen te herwinnen. Ook al is het kabinet demissionair, ik zou ze willen oproepen om dat toch te doen."

    De SNS Reaal-topman zei dat door de kabinetscrisis nu ook de positie van Nederland op de kapitaalmarkt onder druk staat. "We hebben inmiddels al gevoeld wat dit betekent voor de staatsobligaties. De druk op de AAA-rating van Nederland zal eerder toenemen dan afnemen in deze situatie."

    Latenstein liet zich tijdens de aandeelhoudersvergadering positief uit over het nieuwe hervormingspakket van het gevallen kabinet, dat na zeven weken onderhandelen werd afgewezen door gedoogpartner PVV. "Het Catshuis-overleg heeft in ieder geval opgeleverd dat een hervorming van de woningmarkt inmiddels breed wordt gedragen."

    Over de commerciele vastgoedmarkt zei Latenstein dat SNS Reaal met name op de Nederlandse vastgoedportefeuille meer verliezen verwacht, nadat de internationale portefeuille inmiddels sterk is gesaneerd.

    Wijzend op de grote leegstand in de Nederlandse kantorenmarkt riep hij op tot een bouwstop. "Ik denk dat men er goed aan zou doen in Nederland te stoppen met de nieuwbouw van kantoren." In plaats daarvan zou men zich moeten richten op het verduurzamen van bestaande gebouwen, aldus de topman.

    Latenstein bevestigde verder dat hij binnenkort met de vakbonden in de slag gaat over een loonsverlaging voor zijn eigen personeel. De bank en verzekeraar is in gesprek met zijn werknemers om hun inbreng mee te kunnen nemen. "We willen kijken naar de bestaande CAO's, om ze te vernieuwen en passend te maken aan de toekomstige verdienmodellen", zei Latenstein. "Nu kunnen we daar nog proactief in zijn, zodat we nog eigen keuzes kunnen maken. Als we een paar jaar wachten, kan dat niet meer, vrees ik."

    Eerder deze maand berichtte nieuwszender RTL-Z dat bankmedewerkers bij SNS er in de nieuwe CAO zo'n 10% op achteruitgaan.

    Latenstein kondigde in november al aan de lonen te willen matigen. De maatschappelijke kritiek op de hoge beloningen voor bankiers, die een oorzaak zijn van de kredietcrisis, is volgens hem deels terecht. "Als sector kunnen we dat niet leuk vinden, maar de realiteit gebiedt te zeggen dat we die kritiek in ieder geval deels moeten accepteren en dus ook moeten incasseren", zei Latenstein woensdag.

    De loonmatiging moet SNS Reaal ook helpen om de resterende staatssteun terug te betalen. Het bedrijf is al jaren krap bij kas, door de grote verliezen die sinds de kredietcrisis moeten worden geboekt bij vastgoedfinancieringstak Property Finance.

    Het aandeel SNS Reaal steeg woensdag, nadat het bedrijf aankondigde dat het eerste kwartaal winstgevend werd afgesloten, met positieve resultaten voor de retail- en zakelijke bank en de verzekeringstak. De verliezen bij Property Finance bleven op een vergelijkbaar niveau als vorig jaar.

    SNS Reaal noteerde woensdag rond 17.00 uur 7,8% hoger op EUR1,53. Daarmee is het aandeel hersteld van het verlies dat maandag werd geleden na de val van het kabinet.


    Archie van Riemsdijk; Dow Jones Nieuwsdienst, +31-20-5715200 ; amsterdam@dowjones.com


  6. forum rang 10 voda 25 april 2012 17:44
    Aandeelhouders SNS Reaal keuren alle agendapunten goed


    AMSTERDAM (Dow Jones)--De algemene vergadering van aandeelhouders (ava) van SNS Reaal nv (SR.AE) heeft woensdag alle agendapunten goedgekeurd, maakt de bank en verzekeraar bekend.

    Er werd ingestemd met onder meer de vaststelling van de jaarrekening en het verlenen van decharge aan de leden van de Raad van Bestuur en de leden van de Raad van Commissarissen.


    Door Ben Zwirs; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715200; ben.zwirs@dowjones.com
  7. [verwijderd] 25 april 2012 21:45
    De beurs gaat gigantisch herstellen. Europa doet het gewoon heel erg goed. Euforie komt eraan. Banken maken winst. Landen in Europa hebben het in 10 jaar nog nooit zo goed gedaan.
    Ik sta er niet van te kijken dat, over niet te lange tijd, een aandeel SNS Reaal voor €4.50 verhandeld wordt.

    Laat je niet gek maken, verkoop als je het niet vertrouwd.

    Waar op de wereld koop je een bankaandeel voor €1,52, een aandeel van een winstgevend bedrijf. Zie SNS Reaal als een hernieuwd, inzichtelijk, gecontroleerd bedrijf, gesteund door de overheid en ECB. Iedereen heeft vertrouwen.

    Morgen schiet het aandeel van 1.56 naar 1.65
    Komop omhoog met die koers.
171 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 9 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 884,02 +1,58%
EUR/USD 1,0687 -0,39%
FTSE 100 8.141,87 +0,78%
Germany40^ 18.174,10 +1,43%
Gold spot 2.333,55 +0,07%
NY-Nasdaq Composite 15.611,76 -0,64%

Stijgers

EBUSCO...
+9,48%
ASMI
+7,81%
Alfen ...
+7,05%
NX FIL...
+6,15%
TomTom
+4,22%

Dalers

SIGNIF...
-8,23%
Wereld...
-7,05%
IMCD
-5,87%
AMG Cr...
-4,31%
BESI
-4,08%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links