Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Campbell Resources: Fantastisch Instapmoment!

1.108 Posts
Pagina: «« 1 ... 48 49 50 51 52 ... 56 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. smith&jones 15 augustus 2008 20:16
    Roos, het siert je niet dat je je persoonlijke vete met GH hier breed uit komt meten.

    Zelf heb je je ook niet bepaald ingehouden waar het bijv NOT betreft.

    Ik heb je vele interessante postings zien plaatsen,GH evenzeer. Ik trek daar een kilootje of wat aan zout vanaf en probeer mijn due diligence te doen.

    Het edelmetalenforum is compleet om zeep geholpen door alle achterdocht en karaktermoord. BAH.

    S&J.;l

  2. smith&jones 15 augustus 2008 20:29
    ..en Roos, ik lees nu op het goud/zilver/palladium forum je 'analyse ' dat 'de grote jongens' hun shorts aan het coveren zijn 'door de prijs naar beneden te duwen'

    pffff.... paleezzz shorts coveren EN de prijs naar beneden duwen is godsonmogelijk, dat weet je best, dus hou aub op met anderen verketteren, ook slaan die af en toe ook onzin uit....

    arriverderci,
    S&J.
  3. [verwijderd] 15 augustus 2008 20:38
    dank je voor je boodscahpje sj.

    zeker heb ik me niet ingehouden wat not betreft, maar ik heb er ook mijn aankoop en verkoop koers bijgezet en heb bovendien na een verkeerde beslissing in mijn aankoop moment dat breed uitgemeten en zlef publiek gemaakt. zonder een enkel voorbehoud. mag ik je daar even aan herinneren.

    mag ik je er ook aan herinneren dat ik instapte op 0.63 cents en dat de eerste top boven de 7 cad$ was, waarbij ik een gedeelte heb verkocht. ook ondertussen had ik in diezelfde periode nog een grote klapper gemaakt met hetzelfde aandeel, maar die heb ik hier niet gepost want dat was met daytraden bewerkstelligd en handelde met grote aantallen, omdat ik op geen enkele wijze enige verantwoordelijkheid wilde voor andermans daytraden.

    ik heb destijds gepost dat er een nieuwe ondekking was gedaan deII, nadat ik, op eigen kosten trouwens, naar phoenix nevada was gereisd, waar een aantal jv's van not een presentatie gaven en ik van een ceo, die ik persoonlijk kende had gehoord dat not opnieuw gehit had. ik weet het nog goed het was op een zondagavond.

    ik heb er achteraf ook bijverteld dat ik nooit had voorzien dat het nog 5 weken zou duren voor dat nieuws de markt bereikte. toen dat uiteindelijk gebeurde ging de prijs opnieuw naar boven de 7. de aankoop prijs lag op 5 en zelfs voor de handige jongens onder de 4,5. toch geen slecht rendement in 5 tot 6 weken, what do you think. is het verkeerd daar over te posten? met de vermelding dat het een rumour betrof?

    nogsteeds volg ik not op de voet en ben net weer vol ingestapt. het feit dat ik niet meer post is niet omdat er geen nieuws is etc, of omdat ik niet meer in het aandeel geloof... au contrair, ik ben ondertussen 4 keer die kant opgereisd (vancouver toronto) en ben op de hoogte van allerlei ontwikkelingen en nieuwe ontdekkingen. en heb posters die me om info vroegen altijd naar eer en geweten geantwoord, alleen niet meer op dit fora, want dan krijg ik al die fanatici over mij heen en daar pas ik voor.

    destijds ook het op redelijke wijze reageren op de onzin die gung over not verspreidde werkte heel veel agressie en nog meer insinuatie in de hand.

    lees alles gerust nog eens na en kijk goed naar de datum vasn de postst en de sp van not.

    maar laat je niet van de wijs brengen door een eenzijdig en ongenuanceerde berichtgeving van de poster die zich stijl noemt. to put it mildly,..' de vader is de wens van de gedachte'...

    enfin, zand er over, maar bottom line pas op voor deze groep nay sayers. ze hebben vaak geen echt idee en posting vaak uit louter frustratie en kinnesinne. kleine pikkies noemden wij dat soort types vroeger altijd op het schoolplein.

    grt en succes, roos.
  4. [verwijderd] 15 augustus 2008 20:41
    quote:

    smith&jones schreef:

    ..en Roos, ik lees nu op het goud/zilver/palladium forum je 'analyse ' dat 'de grote jongens' hun shorts aan het coveren zijn 'door de prijs naar beneden te duwen'

    pffff.... paleezzz shorts coveren EN de prijs naar beneden duwen is godsonmogelijk, dat weet je best, dus hou aub op met anderen verketteren, ook slaan die af en toe ook onzin uit....

    arriverderci,
    S&J.
    tja ik ben dat niet met je eens. de zilvermarkt is relatief klein en er zijn 7 grote partijen meen ik die zilver lange tijd shorten.

    is dit pumpen, lijkt me niet. gewoon verschil van mening. is dat verkeerd, lijkt me niet.

    maar goed je maakt je punt. en dat van mij eerder gemaakt in bovengenoemde post.
    over en uit. jij je zin.
  5. smith&jones 15 augustus 2008 20:55
    Ach ja dat verhaal kennen we nu wel langzamerhand.... 7 grote partijen shorten de markt, prima, het zal best. De 'autoriteiten' houden zich toch doof want zij willen het financiele kaartenhuis niet ondergraven.

    Feit blijft dat je niet EN de prijs kunt drukken EN je shorts coveren. Op alle fora kwettert het maar raak van Sopheon tot you name it dat de shorts aan het drukken zijn wanneer de koers daalt.

    Men denkt (al dan niet terecht) het ergste achter de rug te hebben in kredietland dus stijgt de dollar en daalt goud, en zilver.

    Maar maak je geen zorgen, een golf van inflatie ( en rentestijging, dus ook aandelendaling) spoelt over de wereld en zal de edelmetalen opzwepen tot ongekende hoogten.

    Laten we alleen hopen dat dit een LANGZAAM proces is zodat juniors de tijd hebben om meegezogen te worden in die opwaartse spiraal terwijl al het andere instort...

    s&J.



  6. [verwijderd] 15 augustus 2008 21:11
    je kunt wel paniek veroorzaken en vervolgens je short positie coveren met aandelen die mensen in paniek dumpen. dat is zelfs een zeer beproefde methode.

    vreemd vind ik het dat je zo'n berichtje van mij aangrijpt in een andere draad notabene om me publiekelijk tot de orde te roepen.

    jij hoeft het niet met mij eens te zijn en ik niet met jou.

    maar ik blief het niet om op die manier informatie uit te wisselen. of het nou onzin van mijn kant is of niet. je zoekt het verder maar uit.

    by the way veel succes met je cch aandelen, das pas slim. roos.
  7. [verwijderd] 15 augustus 2008 21:38
    quote:

    smith&jones schreef:

    Tja, paniek veroorzaken, hoe wou je dat rijmen met een koersstijging van zilver van $ 12 tot $ 16?? Valt wel mee hoor, als er dan nog gewhined wordt over shorts etc is dat toch wel een zwaktebod.

    waar het CCH betreft, dank voor je goede wnesen.;

    S&J.
    Howdy,

    Zilver is op laagtepunt van $12.75 (wanneer ging 't van 12 naar 16?)
  8. DS 18 augustus 2008 19:40
    Wat een fantastisch draadje is dit toch, je zou bijna denken dat hier info over Campbell Resources te vinden is. Gelukkig is er altijd nog een hecht groepje relnichtjes a la Rosie en maatjes Cees Cut/Andy Cap, Arrows of hoe al die azijnpissers ook mogen heten. In ieder geval heeft Rosie dit keer nu wel eindelijk eens goed geluisterd. Dat mag dan ook hier wel eens vermeld worden, namelijk Willem Middelkoops naam is niet 1 keer gevallen. Het rumors pumpen valt op Agora blijkbaar door megaverliezen niet meer mee, maar gelukkig heeft Rosie weer tijd gevonden om hier nu roddels rond te pompen. Zoals te verwachten viel niets over Campbell. Denk zelf dat zolang koper blijft liggen en CCAA beeindigd wordt CCH potentie heeft. De hele sector lijkt overigens zo langzamerhand een bodemloze put. Is een bodem in zicht? Wie weet, mis mijn vertrouwde real time site nog 3 weekjes afkicken, ben niet de enige wie zei toch ook altijd weer we zullen zien....
  9. [verwijderd] 18 augustus 2008 20:33
    sorry stijl of kan ik niet gewoon zeggen gung. waarom doe je zo moeilijk om onder een ander naam te posten gung? flauw hoor.

    totaal vergeten dhr. middelkoop te noemen, wist trouwens niet dat dat moest. maar goed, als je dat graag wil, nog een keer dan speciaal voor jullie. loud and clear!

    en natuurlijk voor iedereen die het horen wil, verdiep u eens in dhr. middelkoop en zijn initiatieven.

    hij is bijvoorbeeld de enige nieuwsletter schrijver die zich niet laat betalen door de bedrijven die hij noemt in zijn schrijven.

    bovendien een goed macro economisch denker, waar je het niet mee eens hoeft te zijn om er al iets aan te hebben.

    hij is de eerste die een commodity discovery alert heeft opgezet (wereldwijd). zijn tips hebben een aantal zeer goede resultaten opgeleverd en de winnaars overstijgen de mindere suggesties. bovendien is zijn hele handel en wandel wel transparant. ja gung, eerlijk is eerlijk,... ere wie ere toekomt, dat kunnen we helaas van jou niet zeggen.

    jaloers stijl/gung? i know,..is een van je mindere eigenschappen dat weten we zolangzamerhand, beetje aan werken komt het echt nog wel goed.
    rustig nou maar.

    sorry andere posters, tot zover wat mij betreft. kon het even niet laten deze mischmacher, die denkt iedereen zomaar door het slijk te kunnen halen vanwege een paar aandeeltjes, lik op stuk te geven.

    maar hier blijft het verder bij wat mij betreft.

    long not, fnc, freewest, nrn, metalex, wsr.
    grt, roos
  10. DS 18 augustus 2008 22:34
    Ha die Rosie,

    Erg interessant weer hoor jouw info over Campbell want daar gaat dit draadje nu eenmaal over. Je mag wat mij betreft door roddelen, maar zit er zoals gewoonlijk naast. Ben NIET GH dat weet Rosie eigenlijk wel, maar weet net als een heleboel hier, waar Gung regelmatig zit en ben zelf in staat beslissingen te nemen, daar heb ik NIEMAND voor nodig Gung niet en Rosie helemaal niet. Als iemand hier flauw doet, dan zijn jullie Rosie met maatjes als Cees Cut etc ga vetes ergens anders uitvechten maar niet hier.Open eigen draadje met je fanclub! Mag van mij Middelkoop ophemelen hoor, weet niet hoeveel percentjes Rosie daarvoor krijgt. Maar zal niet gering zijn gezien Rosies inspanningen.Of Middelkoop zich wel of niet door bedrijven laat betalen zal mij worst zijn, maar Middelkoops abonnementen net als boeken in ieder geval NIET gratis! Wat ik merkwaardig vindt, is dat Rosie zijn handen openlijk in vuur steekt. Zeg nooit, nooit zou ik zeggen, hoe kan Rosie nu echt weten of Middelkoop wel of niet betaald wordt met cash, aandelen opties, warrants etc of is Rosie soms alias van Middelkoop? of is het ook weer 1 van die rumors. Heb trouwens op andere site ook berichten gehoord dat een aantal abonnees juist niet zo tevreden waren, omdat er geen exitstrategie zou zijn.Ben zelf nooit abonnee geweest, wel van Roulston. Wat een gelul allemaal en ga lekker door rumors pumpen op Agora en neem maatjes mee. Everybody happy en als er hier iemand jaloers,zuur,ongeloofwaardig overkomt, ben jij Rosie en die boodschap is talloze keren afgegeven. Meeste posters hier weten donders goed wat ze doen. Vrij naar GH!: we zullen zien
  11. [verwijderd] 18 augustus 2008 23:03

    Howdy,

    Voor klagers die alleen over CCH willen discussieren in deze draad, o.h.-en Stijl, HTG, en Lucas hier heel wat af.

    P.b.-tjes plaatsen is overbodig, want die kan iedere geinteresseerde zelf wel vinden en beweren dat Campbell het zo goed doet heeft geen zin, want de koude realiteit van de koers kunnen wij ook zelf zien op de beurs.

    Schelden kan iedereen ook, maar Roos, Cees/Andy en ondergetekende heb ik er nog niet op betrapt.

    Misschien zijn wij CCH-ongelovigen te fatsoenlijk voor dit draadje.

    De enige ware klacht die jullie kunnen hebben tegenover ons, is dat we niet enthousiast zijn over jullie favoriete aandeel.

    Is dat dan zo'n misdaad?

    Houdoe

    >--:-)-->

  12. forum rang 8 lucas D 19 augustus 2008 00:24
    De ego's vallen weer over elkaar heen, en natuurkijk laat AA gen mogelijkheid onbenut om HTG, en omdat ik haar een goede poster vind ook lucas D mee te trekken in de onaangenaamheden die zich op dit moment op het forum afspelen.

    Zichzelf daarbij nog even op de borst kloppen hoort daar natuurlijk ook bij.
    Want wie is er eerlijker en betrouwbaarder dan AA en consorten.

    Ik heb in dezen even geen mening.:~))

    Jongens praten namelijk zo tegen elkaar.

    Mannen staan daarboven.

    Ik kijk anders naar Campbell, naar wat ze daar wél presteren, en als ik dan jullie onderlinge afzeik berichten tussendoor even lees, en lees dat jullie de huidige koers de graadmeter vind hoe Campbell er nu voor staat, moet ik alleen maar even glimlachen.:~))

    lucas D
  13. [verwijderd] 19 augustus 2008 00:29
    quote:

    Andy Capp schreef:

    [quote=Andy Capp]
    Zeg, AA, wat doet Fay momenteel?
    [/quote]

    Volgens Google Earth/ Wheather, heb je flinke wind + regen ook op dit mioment.
    Howdy,

    Ziet er naar uit, dat ze recht op ons af komt. 12 inches regen verwacht.
    Gelukkig zal het waarschijnlijk 'n categorie 1 of 2 zijn, dus windschade zal meevallen, maar water (regen/stormvloed) is altijd het grootste gevaar met huricanes.
    Nu regen, wind valt mee, morgenmiddag is het kermis.

    Bid voor ons :-)

    >--:-)-->
  14. [verwijderd] 19 augustus 2008 10:54
    hi Roos
    Aangezien ik jou als 1 van de meer serieuze posters mbt Junior mining companies heb leren kennen. Daarom ben ik zo vrij geweest je positie (met enig commentaar/ charts) op BK te vermelden in de relevante draadjes.
    quote:

    roos 2000 schreef:

    ...long not, fnc, freewest, nrn, metalex, wsr.
    grt, roos
  15. [verwijderd] 20 augustus 2008 07:01
    wel beste zorro,
    als we het over fantastische instapmomenten kunnen hebben zonder dat de pleuris weer uitbreekt, zou ik vanavond vooral fnc onder de aandacht willen brengen.

    wederom kan het dus nogwel weken duren, net zoals eagleII voor de goede verstaanders, voor het nieuws de markt bereikt en hoe goed het nieuws in detail is, weet ik niet on this moment in time; maar als de voortekenen niet bedriegen, zal fnc een heel interessant aandeel kunnen zijn voor de kt. onderzoek vooral zelf. het betreft hier trouwens een mms ontdekking die bij het boven de grond komen meteen zichtbaar zijn.

    spider- een ander mcfaulds exploratie speler- heeft net vandaag 4 chroom hits gepubliceerd (men heeft dar al een aantal wat kleinere vms ontdekkingen, eiegenlijk de oudste in het hele gebied daterend uit de jacht op kimberlites by the beers destijds) die imo als step outs van noronts chromium deposit zouden kunnen worden opgevat, de blackbirds. dan heb je het via een op de zogenoemde achterkant van een sigarendoosformule over een chroom deposit met een strike length van 4,5 km.verschillende zogenoemde lenzen van erts maar die lenzen kunnen ook nog onder en boven elkaar liggen, met hoge waardes en de juiste samenstelling van chroom (chroom/ijzer verhouding), dat hebben labproeven al uitgewezen. niet vreemd dat anglo american overweegt zijn sa bussiness op te schorten en een smelter van 1 miljard, ja u leest het goed een miljard in thunderbay te bouwen,...

    vanwege het gevaar weer als smerige pumper te worden uitgemaakt, zal ik modest zijn, maar zelfs voor degene bij wie de haren meteen rechtop gaan staan als alleen al de naam noront en voral nemis valt, moet het langzamerhand duidelijk zijn dat achter de naam noront een zeer serieuze discovery stock en company schuilgaat tot nu aan toe. schuilgaat want de huidige sp geeft nog geen weergave van de nu al geconstateerde waardes. canadezen weten niets van chroom, dat is daar nognooit gevonden en wat de boer niet kent enfin,..

    insiders wisten dit al langer, het betreft hier dus geen one hole wonder, au contrair. zie trouwens mijn vorige bericht over noront en at12, kijk vooral naar de datum en oordeel zelf. bovendien als fnc hit zou de motherload van eagle I eindelijk ontsluiert kunnen worden. en voorlopig is nikkel veel sexier voor de doorsnee belegger. dat hoeft trouwens niet persee, eenhit van fnc kan ook op een neven deposit duiden maar heel waarschijnlijk is dat niet, volgens diegene die er echt sjoege van hebben. ben ik niet overigens.

    gister kwam noront met een eerste algemene 43-101 uit voor de mcfaulds; die is vooral gericht op een zeer gewenste overgang van de venture naar toronto, maar evenzogoed enorm informatief voor degenen die zich zouden willen inlezen. bovendien staat er een gloednieuwe slide show op de website.

    wie de geologie structuur en theorie beschreven in dit raport bestudeert en vervolgens aanhangt, begrijpt b.v. meteen mijn interesse in freewest en vandaag heb ik ook nog wat probe opgepakt, voor boven de twee dubbeltjes, canadese dubbeltjes wel te verstaan, ingegeven door de zelfde outline van de geologische ontdekkingen door drilling en aannames en studie van de geologen die werken in het gebied.

    ik heb ik maart door toeval met de federale minister van mijnzaken zegmaar over verschillende discovery stocks in ontorio uitgebreid kunnen spreken en weet dus uit eerste en betrouwbare hand, dat deze regering heel positief tegenover een mogelijk miningcamp in the mcfaulds staat. heel positief betekend subsidiering van de winter/vaste road die door het moeras moet worden aangelegd om het onbegaanbare emote gebied te ontsluiten. ook met de first nation people (de mensen die er oorspronkelijk wonen) is er veel en intens contact; vooral tussen hoofd geoloog john harvey van noront en de verschillende fn communities in het gebied. ook veelzeggend is het dat een first nation community net deze week partner in een exploratie bedrijfje geworden is. dus in tegenstelling wat op het edelmetaalforum beweert wordt is qua enviroment alles op dit moment op orde,...

    nrn, de eerste maatschappij die claims stak in het gebied, en hoofdzakelijk een pge explorer is een ander verhaal en neemt nu te lang het helemaal uit de doeken te doen, maar is een interessant aandeel alhoewel meer speculatief dan not en eigenlijk ook dan fnc op dit moment. alhoewel ik op zo'n dubbeltje per aandeel winst sta, is de uiteindelijke uitkomst evenwel ongewis, dus heel anders dan not. men is daar echter wel volop aan het drillen. de afgelopen 3 weken op hun max property naar mms en nu naar pge hits die trouwens niet met het blote oog zijn waar te nemen. het management is zeer solide en beproefd, ondanks hun jeugdige leeftijd, evenals de heel charmante geologe. een prettige verschijning in het verder volledige mannenbolwerk.

    probe heeft net gemist maar de redenen zijn evident en onder de grond lijkt het toch echt veelbelovend te zijn. maar iedereen weet dat je het nooit echt zeker weet,..enfin,... voor de serieuze instappers van een glorieus en fantastich moment: bestudeerd de mcfaulds.

    wsr heeft net (begin juni) een vms ontdekking gedaan over 136 mtr als ik me niet vergis en uit mijn hoofd, en daar is het wachten op assay resultaten die helaas lang op zich laten wachten omdat metalex op een vreemde wijze niet wil dat er op dit moment meer ruchtbaarheid aan deze mogelijk imposante ontdekking wordt gegeven,..het ondertussen gebouwde basis kamp is pretty substantional,...

    dit bovenstaande is dus geen beleggingsadvies maar welgemeend delen van info met mogelijk geinteresseerden. zoals u begrijpt ben ik zeer enthousiast over de mcfaulds. blijft natuurlijk dat ook deze aandelen onderhevig zijn aan de algemene conditie van de markt van dit moment. maar dus ook hier doe vooral uw eigen onderzoek, ben ik van mening dat ruwweg de 1900 grens voor de txsv zal gaan houden dus dat verder negatief financieel klimaat beperkt zal zijn. bovendien not heeft 40 miljoen in kas. fnc heeft binnenkort wel geld nodig. alles jmho.

    china komt bovendien weer online na de olympics, india gaat goud kopen binnenkort en zo zijn er nog wat macroeconomische redenen te verzinnen waarom ik ook de theorie aanhang dat de commodities bull zeker niet dood is. bovendien echte discoveries worden in elke markt geapprecieerd.

    enfin ik kan nogwel een half uurtje doorgaan met alle voors en tegens van de huidige mcfaulds, maar heb het gevoel dat bovenstaande genoeg zou moeten zijn geinteresseerden over te halen om wat research te doen.

    succes, roos long alle genoemde aandelen.
    behalve spider trouwens.
1.108 Posts
Pagina: «« 1 ... 48 49 50 51 52 ... 56 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 899,60 -0,05%
EUR/USD 1,0747 -0,02%
FTSE 100 8.354,05 +0,49%
Germany40^ 18.507,80 +0,05%
Gold spot 2.311,28 +0,10%
NY-Nasdaq Composite 16.302,76 -0,18%

Stijgers

Air Fr...
+4,72%
INPOST
+3,07%
EBUSCO...
+3,01%
Van La...
+2,61%
Vopak
+2,32%

Dalers

OCI
-3,49%
Accsys
-2,94%
Avantium
-2,21%
ForFar...
-2,07%
NX FIL...
-2,01%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links