Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.900 Posts
Pagina: «« 1 ... 3418 3419 3420 3421 3422 ... 3545 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 gnocchi. 28 december 2023 09:44


    'Hij probeert Nancy Pelosi te verdedigen!' Trump flipt op Jack Smith in nieuw interview
    Matthew Chapman
    27 december 2023 7:03PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-jack-smith-pel...

    Voormalig president Donald Trump barstte woensdag in woede uit in een interview met John Solomon van het rechtse Real America's Voice. Hij ging tekeer tegen special counsel Jack Smith vanwege zijn nieuwste motie die Trump wil uitsluiten van het indienen van samenzweringstheorieën over de aanslag van 6 januari of klachten over selectieve vervolging.

    Deze motie, beweerde Trump, geeft aan dat "hij Nancy Pelosi probeert te verdedigen" - omdat Trump graag bewijs wil indienen dat de aanval van 6 januari eigenlijk de schuld was van de voormalige voorzitter van het Huis, omdat "we ze 10.000 troepen of Nationale Garde hebben aangeboden, wat ze maar wilden.

    "Kun je je voorstellen dat deze man zegt: dat willen we niet voorstellen. Dat is een heel groot deel daarvan," zei Trump.

    Dit is een veelgehoorde bewering van Trump, die herhaaldelijk is ontkracht, onder andere door zijn eigen voormalige minister van Defensie. Het zou ook niet relevant zijn voor de onderliggende zaak, omdat Smith Trump aanklaagt voor samenzwering om de verkiezingen van 2020 omver te werpen, niet voor het aanzetten tot de aanval van 6 januari.

    Trump schepte vervolgens op over de grootte van de menigte voor zijn "Stop the Steal" rally aan de andere kant van de National Mall dan de aanval van 6 januari, door te zeggen dat het "het grootste aantal mensen was waarmee ik ooit heb gesproken ... niemand heeft het daar ooit over". En hij viel Smith aan als "een gestoord mens, onaantrekkelijk van binnen en van buiten".

    De voormalige president viel ook het voormalige Select Committee van het Huis van 6 januari aan met de bewering dat "ze alles eruit hebben gegooid, alles hebben gewist. Er is geen informatie, er is niets meer over," en ze deden dit om bewijs te elimineren, zegt hij, "dat erop wees dat Nancy Pelosi de troepen niet meenam."

    Deze bewering, die Trump herhaaldelijk heeft gedaan, is gebaseerd op beschuldigingen van Rep. Barry Loudermilk (R-GA) dat de commissie afzettingen niet heeft bewaard en onderzoekslijnen naar de veiligheid van het Capitool heeft gedood. Voorzitter Bennie Thompson (D-MS) heeft deze beweringen ontkend en gezegd dat de commissie al het bewijsmateriaal heeft bewaard waartoe de wet verplicht.
  2. forum rang 9 gnocchi. 28 december 2023 15:43
    Hij denkt dat hij AMERIKA heet.

    Hij gebruikt elk onderwerp om maar uit de gevangenis te blijven.

    ========================================

    ONZE GRENS IS UIT DE HAND GELOPEN ZOALS GEEN ENKELE GRENS IN DE GESCHIEDENIS, VAN WELK LAND DAN OOK, OOIT IS GEWEEST. WE WORDEN AFGEPERST DOOR MÉXICO EN ANDERE LANDEN, TERWIJL HET ANDERSOM ZOU MOETEN ZIJN. WE ZIJN ECHT EEN NATIE IN VERVAL, EEN FALENDE NATIE, MET LEIDERSCHAP DAT NIET WORDT GERESPECTEERD EN GEEN IDEE HEEFT... EN NOG MAAR 3 JAAR GELEDEN HADDEN WE VERREWEG DE STERKSTE EN VEILIGSTE GRENS IN ONZE GESCHIEDENIS. MAAK AMERIKA WEER GEWELDIG!
  3. forum rang 9 gnocchi. 28 december 2023 15:52
    Jack Smith pakt Donald Trump hard aan
    Bill Palmer | 9:09 am EST 28 december 2023

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/jack-sm...

    We zijn nog maar één uitspraak van het Hof van Beroep en één uitspraak van het Hooggerechtshof verwijderd van het begin van het strafproces tegen Donald Trump in Washington DC. Terwijl we wachten tot het proces begint, wacht Jack Smith niet af. Hij is al bezig met de voorbereidingen voor het proces. Hij is al bezig met de voorbereidingen voor de rechtszaak en dat houdt ook in dat hij de onvermijdelijke capriolen van Trump preventief aanpakt.

    Jack Smith heeft een verzoek ingediend bij rechter Chutkan om Donald Trump te verbieden bepaalde valse beweringen te doen tijdens het proces. Smith wil voorkomen dat twitter.com/kyledcheney/status/174002... Trump beweert dat hij wordt vervolgd door president Biden en beweert dat 6 januari is uitgelokt door undercoveragenten.

    Jury screeningsprocessen zullen ervoor zorgen dat de juryleden van Trump's rechtszaak niet-politieke mensen zijn die het politieke nieuws niet op de voet volgen, en daarom zullen ze (opzettelijk) de rechtszaak in gaan met niet meer dan een oppervlakkige kennis van Trump's acties in relatie tot de verkiezingen van 2020. Het zal dus belangrijk zijn om ervoor te zorgen dat Trump niet kan proberen de rechtszaak te kapen door het spinnen van krankzinnige samenzweringstheorieën.

    Maar het grootste nieuws hier is dat Jack Smith doorgaat met de procesvoorbereiding met de verwachting dat het proces inderdaad op tijd zal plaatsvinden. Ondanks alle hyperbolische doem en somberheid in de media over hoe deze rechtszaak op de een of andere manier over de verkiezingen heen wordt geschoven, ziet Jack Smith dat duidelijk niet zo.
  4. forum rang 9 gnocchi. 28 december 2023 18:41


    Jack Smith wint stilletjes een ronde met rechter Aileen Cannon
    Bocha Blue | 12:01 pm EST 28 december 2023

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/jack-sm...

    Zoveel Trump-nieuws stroomt letterlijk overal de ether in! En wat dat betreft is er nieuws uit de Sunshine State. Er is nieuws uit Florida dat betrekking heeft op Jack Smith en niemands favoriete rechter. Aileen Cannon. En het nieuws is goed voor ons.

    Jack Smith diende dinsdag een dossier in en het was een snel proces rapport. In de indiening legt Smith uit dat de Speedy Trial Act hem verplicht om zulke rapporten in te dienen. Smith merkt ook op dat er nog 70 dagen resteren op de klok van het snelle proces. "Een snel proces is een basisvereiste van de grondwet", aldus Smith.

    Maar er is meer nieuws over rechter Cannon. Blijkbaar werd de alligator op tijd wakker om naar haar kantoor te glibberen en Jack Smith een grote overwinning te geven. Afgelopen vrijdag gaf Cannon Smith het recht om verder te gaan met juryvragenlijsten. Dit is een behoorlijk grote overwinning die op de een of andere manier verloren is gegaan in alle nieuwscycli over vakantie.

    De beschikking, die zonder papier was, vraagt beide partijen om "zinvol te overleggen" en "een gezamenlijke juryvragenlijst in te dienen ter overweging door de rechtbank". Ze wil dat dit gedaan is voor 28 februari volgend jaar. Het team van Trump leek boos te zijn over dit bevel en noemde het "tijdverspilling".

    Sorry, Charlie - deze ronde gaat naar Jack Smith. In feite heeft Trump nog geen enkele ronde gewonnen van zijn juryleden. Misschien is dat de reden waarom hij regelmatig stampvoetend en schreeuwend als de gek die hij is op Truth Social te vinden is.
  5. forum rang 9 gnocchi. 28 december 2023 21:13


    Hof van beroep verwerpt poging van Donald Trump om zaak E. Jean Carroll uit te stellen
    Sarah K. Burris
    28 december 2023 2:16PM ET.

    Donald Trump wilde zijn smaadzaak met E. Jean Carroll pauzeren terwijl hij zijn claim van "absolute immuniteit" bij het hof van beroep en het Amerikaanse Hooggerechtshof uitvecht, maar hij verloor de poging donderdag in de rechtbank.

    Het Second Circuit Court of Appeals wees het verzoek van Trump af om alles in de ijskast te zetten terwijl de immuniteitsclaim door de rechtbank gaat, zoals werd gedaan in zijn verkiezingsondermijningszaak in Washington D.C., berichtte juridisch analist Allison Gill.

    Een vorige rechter noemde de hoge leeftijd van Trump als reden om het proces niet te vertragen.

    Lees verder.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-jean-carroll-l...
  6. forum rang 5 Mdv 29 december 2023 02:17
    Maine sluit Trump uit van deelname aan voorverkiezingen

    29 dec 2023 om 01:58Update: 3 minuten geleden

    De Amerikaanse staat Maine weert Donald Trump van de voorverkiezingen die in 2024 worden gehouden. Shenna Bellow, de hoogste minister van de staat Maine, maakte die beslissing donderdag bekend.

    Trump wordt in Maine geweerd op een bepaling in de Amerikaanse grondwet. Die wet schrijft voor dat mensen die bij een opstand betrokken zijn geweest geen regeringsfunctie mogen vervullen.

    Volgens Bellow, lid van de Democraten, kan Trump volgens de Amerikaanse wet nooit meer de positie van president van de Verenigde Staten vervullen, vanwege zijn betrokkenheid bij de bestorming van het Capitool in 2021.

    Volg dit onderwerpOntvang meldingen bij nieuws over Donald TrumpBlijf met meldingen op de hoogte

    Bellow nam het besluit na een uitgebreide hoorzitting eerder deze maand, waar de kwestie werd besproken met juristen en voormalige bestuurders van de staat.

    "Ik weet dat geen enkele minister van een Amerikaanse staat eerder een presidentskandidaat het stemrecht heeft ontnomen", schrijft Bellow in een toelichting op haar besluit. "Maar tegelijkertijd is geen enkele presidentskandidaat eerder betrokken geweest bij een opstand."

    Trump kan tegen de beslissing in beroep gaan bij de rechter in Maine. Het campagneteam van Trump heeft bekend gemaakt dat ook te gaan doen.

    Maine is de tweede staat die besluit om Donald Trump te weren van het stembiljet. Vorige week besloot het hooggerechtshof van Colorado om Trump deelname aan verkiezingen te ontzeggen.

    www.nu.nl/buitenland/6295946/maine-sl...
  7. forum rang 9 gnocchi. 29 december 2023 09:01
    Donald Trump is terug op het stembiljet van Colorado 2024 (voorlopig), maar hij is van het stembiljet van Maine 2024 (voorlopig)
    Bill Palmer | 7:02 pm EST 28 december 2023

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Al die tijd heb ik er bij iedereen op aangedrongen om niet te enthousiast te worden over het vooruitzicht dat Donald Trump van het stembiljet voor 2024 wordt gehaald onder het 14e Amendement. De enige staten die een realistische kans hebben om hem te verwijderen zijn het soort blauwe staten waar hij om te beginnen al geen kiesmannen zou krijgen. En zelfs als dat soort staten hem verwijderen, kan het Amerikaanse Hooggerechtshof hem gemakkelijk weer op het stembiljet zetten.

    Terwijl we wachten tot het Amerikaanse Hooggerechtshof beslist wat het gaat doen met het stembiljet van Colorado, heeft de staatssecretaris van Colorado vandaag aangekondigd dat Trump weer op het stembiljet staat, tenzij het Amerikaanse Hooggerechtshof beslist dat hij niet op het stembiljet staat.

    Dit is meer een procedurele zet en niet echt een overwinning voor Trump. Maar het herinnert ons eraan dat dit allemaal afhangt van de grillen van een zeer corrupt en zeer onsamenhangend Hooggerechtshof. De enige manier waarop Trump uiteindelijk van de stembiljetten zal worden verwijderd, is als het Amerikaanse Hooggerechtshof besluit dat hij dat zou moeten zijn. Wil iemand die kans nemen?

    Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft weinig interesse getoond om zijn nek uit te steken om Donald Trump te helpen met zijn juridische problemen en strafprocessen. Maar dit is een ander soort zaak. Ik weet dat ik er geen geld op zet dat John Roberts of Samuel Alito besluiten om Trump van het stembiljet voor 2024 te houden.

    Kort nadat het nieuws uit Colorado bekend werd, oordeelde de Maine Secretary of State vanavond dat Trump onverkiesbaar is voor het stembiljet van 2024 in die staat. Dit is inderdaad goed nieuws voor de "Trump is gediskwalificeerd" beweging. Maar deze beslissing zal nu worden aangevochten in het Hooggerechtshof van Maine, en als het daar overleeft, in het Amerikaanse Hooggerechtshof. Nogmaals, het 14e Amendement is niet iets waar je zomaar aan kunt trekken. Dit soort dingen komt altijd neer op hoe de rechtbanken, niet de Twitterpundits, de grondwet interpreteren.

    Ondertussen hebben de rechtbanken van Michigan en Minnesota bepaald dat Trump op het stembiljet van 2024 in Michigan staat. Vergeet niet dat de wetten in elke staat anders zijn. Het is dus niet helemaal verrassend om te zien dat de rechtbanken in de ene staat op de ene manier oordelen en in andere staten op een andere manier. Trump van het stembiljet halen in Michigan zou iets hebben uitgemaakt, omdat het een swing state is die beide kanten op kan gaan. Maar hem verwijderen in Colorado is slechts symbolisch. Maine zou er uiteindelijk toe kunnen doen, vanwege de verdeling van de kiesmannen in die staat, dus laten we afwachten wat de rechtbanken daarmee doen.

    Voorlopig herinnert dit alles ons er nog maar eens aan dat grondwetswijzigingen geen toverstafjes zijn. Je kunt Donald Trump niet op zijn hoofd slaan en "14e Amendement" zeggen en hem door een valluik laten vallen. Het maakt niet uit hoe duidelijk je het 14e Amendement voor je ziet, dat doet er niet toe. Het maakt alleen uit wat de rechtbanken denken dat het 14e Amendement zegt. En tot nu toe zien we dat de rechtbanken grotendeels een andere interpretatie van het 14e Amendement hebben dan de "Trump is gediskwalificeerd" menigte. Ik heb geprobeerd je te waarschuwen niet veel te verwachten van deze beweging. Het zou altijd op zijn best een gemengd geheel worden. Maar als Maine er komt, zou dat mooi zijn.
  8. forum rang 9 gnocchi. 29 december 2023 09:07
    Donald Trump wordt razend omdat Jack Smith hem hard aanpakt.
    Bill Palmer | 10:00 pm EST 28 december 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Eerder deze week diende speciaal raadsman Jack Smith een verzoek in bij rechter Chutkan om Donald Trump niet toe te staan samenzweringstheorieën te spuien tijdens het proces. Het volstaat te zeggen dat Trump het niet goed opneemt.

    Trump plaatste dit op sociale media op donderdag: "De schurk van de corrupte Joe Biden, de gestoorde Jack Smith, die er alles aan doet om zijn corrupte baas, de politieke tegenstander ME, schade te berokkenen, net zoals ze dat in derdewereldlanden doen, wil mij mijn recht op vrije meningsuiting ontnemen."

    Twee dingen vallen hier op. Ten eerste lijkt het er sterk op dat Trump verwacht dat rechter Chutkan in deze zaak de kant van Jack Smith kiest. Ten tweede, en dat is nog belangrijker, dient dit alles als een herinnering aan Trump (en aan het grote publiek) dat Trumps strafproces nog steeds op schema ligt om vrij snel plaats te vinden. Ondanks alle onheilshysterie in de media is het proces zo dichtbij dat we nu dit soort moties van de aanklager zien in een laat stadium. Trump kan zich niet verbergen en dat weet hij.
  9. forum rang 9 gnocchi. 29 december 2023 09:15
    Palmer Rapport
    Dit wordt steeds lelijker voor Donald Trump
    Shirley Kennedy | 7:29 pm EST 28 december 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/this-ju...

    Het recente nieuws dat Donald Trump en RNC-voorzitter Ronna McDaniel hebben geprobeerd om stemmers in Michigan om te kopen is weer een nieuwe blik op de moeite die Trump heeft gedaan om de verkiezingen van 2020 ongedaan te maken. Danny Cevallos, juridisch analist bij MSNBC, denkt dat de tape onderdeel zal worden van het uitgebreide onderzoek van Jack Smith. Waarom niet? Dit is precies het soort dingen dat Smith heeft onderzocht en elk geval dat hij vindt versterkt alleen maar zijn zaak. Het enige probleem met deze tape is dat hij niet was opgenomen in de lijst van misdaden. Volgens Cevallos is de informatie echter nog steeds erg nuttig. Cevallos noemt dit toelaatbaar bewijs onder Regel 404(b) bewijs - andere misdaden, misstanden of daden. Dit soort bewijs versterkt een patroon en praktijk van wangedrag, ook al is het technisch gezien niet toelaatbaar in deze zaak. Het laat ook zien dat dit een onderdeel is van een groter plan dat Trump heeft bedacht om de verkiezingen ongedaan te maken. Hoe meer bewijsmateriaal als dit naar buiten komt, hoe meer we zien dat dit plan goed doordacht was, maar gedoemd was te mislukken.

    Het meest interessante aan dit alles is dat Trump zich richtte op gebieden die zwaar zwart waren. De meeste zwarte mensen waren niet geïnteresseerd in Trump (en zijn dat nog steeds niet), dus waarom hij fraude zou claimen in die gebieden is raadselachtig, afgezien van zijn racistische neigingen. Wayne County (Michigan) omvat de stad Detroit, die 78% zwart is. Fulton County is 35% zwart en DeKalb County is 54,3% zwart. Zelfs Cobb County, Georgia - waar Meadows probeerde te kijken naar de hertelling - is 30% zwart, en 13% Spaans, 24% Latino en 6% Aziatisch. Als je hier even bij stilstaat, had Trump moeten weten dat deze groepen hem niet wilden vanwege zijn racisme. Wayne County ging met 68% voor president Biden, dus waar zocht Trump het probleem? Volgens Monica Palmer, een van de enquêteurs die getuigde voor de House Select Committee, beweerde Trump dat er meer stemmen waren dan mensen en beweerde hij verder dat "iedereen weet dat Detroit zo corrupt is als de pest". Omdat er een zwarte meerderheid is? Ik zeg het tot ik blauw aanzie: elke zwarte die Donald Trump steunt, moet zijn of haar hoofd laten nakijken.

    Hoewel president Biden 68% van Wayne County won, won hij de hele staat met slechts drie procentpunten, wat waarschijnlijk de reden is waarom Trump Michigan koos; er zijn echter veel meer counties in Michigan dan Wayne. Waarom die county kiezen? Tegen bedtijd ging Trump aan de leiding in de staat, maar tegen de ochtend had Biden grote winsten geboekt via de mail-in stembiljetten van Detroit en Flint. Geen wonder dat Trump tekeer ging over stembiljetten per post, maar hé, hij is degene die zijn mensen aanmoedigde ze niet te gebruiken. Democraten gebruikten ze massaal, wat verklaart waarom Republikeinse wetgevers het gebruik ervan aanvallen. Vroeger konden we zonder vragen stemmen op welke manier dan ook. Toen kwam Trump op het toneel en alles veranderde door een leugen. Donald Trump is een crimineel. Het is van vitaal belang dat we hem en de meeste Republikeinen in 2024 uit hun ambt houden. We zouden nooit meer met deze onzin te maken moeten hebben, en als ze allemaal weg zijn, zal dat ook niet gebeuren.
  10. forum rang 9 gnocchi. 29 december 2023 09:19

    De naam van Donald Trump staat misschien op het punt iets anders te komen
    Bocha Blue

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Wat hebben Marilyn Monroe, Ice-T en Blake Shelton allemaal gemeen? Ze hebben allemaal sterren ontvangen op de Hollywood Walk of Fame. Deze sterren zijn grote onderscheidingen en ze zijn gereserveerd voor echt speciale mensen. Donald John Trump heeft een ster op de Hollywood Walk of Fame. Misschien niet lang meer.

    “Donald Trump is een racist, fascistisch en een bedreiging voor onze democratie”, zei Hugo Soto-Martinez. Martinez vertegenwoordigt het district waar de ster zich bevindt en kijkt samen met anderen naar wie de autoriteit heeft om de ster van Trump te verwijderen.

    "We onderzoeken waar de autoriteit ligt, wat de juridische problemen kunnen zijn en hoe een proces ervoor eruit kan zien." Andrew Rudick is ook betrokken bij deze zoektocht naar de ster van Trump.

    Rudick woont in de Hollywood Hills en onderzoekt al enkele jaren het proces van het bevrijden van de wereld van de stinkende ster van Trump. Trump ontving de ster voor het eerst in 2007 - lang voordat hij zou worden onthuld voor de verrader die hij is.

    Rudick zegt dat hij gelooft dat de gemeenteraad de ultieme bevoegdheid heeft om de ster te verwijderen.

    Tot op heden heeft niemand ooit zijn ster zien verwijderen. Er is voor alles een eerste keer! En wie anders verdient het niet om er meer te zijn dan Donald Trump? Het is eerlijk gezegd een schande om het daar te hebben. En mensen merken op, want in de afgelopen maanden zijn er oproepen van mensen geweest om te werken om de ster te laten verwijderen.

    Het zou ook de opruimers een fortuin besparen. Ik zeg dit omdat de ster van Trump is gestapt, verpletterd en tot op heden meer dan $ 20.000 aan reparaties heeft gekost. Eén persoon plaatste zelfs gevangenisbars op de Star in 2021.

    Het is beter om het volledig te verwijderen. Immers – Hollywood-sterren zijn voor de getalenteerden, en welk talent heeft Donald Trump anders dan het starten van opstanden en het noemen van mensen?

    Maar omdat deze procedure – het verwijderen van een ster – nog nooit eerder is gebeurd, proberen velen erachter te komen waar ze moeten beginnen. Het goede nieuws is dat het kan gebeuren. Duizenden roepen op tot de verwijdering van de ster en veel stadsambtenaren willen dat de ster ook weg is.

    Er zijn primeurs voor alles en die primeurs omvatten het verwijderen van sterren. Het lijkt op de ster van Donald Trump, misschien de eerste - de eerste Hollywood-ster die voor altijd is verwijderd - van de walk of fame.
  11. forum rang 9 gnocchi. 29 december 2023 14:35


    Zal het hof van beroep het opsluiten van 'nukkig kind' Trump goed keuren?: analist
    Tom Boggioni
    29 december 2023 6:51AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-in-jail/

    De niet aflatende aanvallen van Donald Trump op speciaal raadsman Jack Smith - waaronder het wensen dat hij "wegrot in de hel" in een kerstboodschap - samen met ander rechtbankpersoneel zou rechter Tanya Chutkan uiteindelijk tot het punt kunnen duwen waarop ze misschien geen andere keuze heeft dan te doen wat ondenkbaar werd geacht.

    Zoals Jose Pagliery van de Daily Beast rapporteert, negeert de voormalige president het spreekverbod dat hem is opgelegd door de rechter in DC die toezicht houdt op zijn verkiezingsvervalsing. Een verdedigingsadvocaat uit Texas suggereerde dat Chutkan klaar staat om "iedereen omver te blazen" en de voormalige president naar de gevangenis te sturen als hij zo doorgaat.

    En mocht het zover komen, dan heeft ze de zegen van het hof van beroep om hem op te sluiten, aldus het rapport.

    In een gesprek met The Beast verklaarde Catherine Ross van de George Washington University Law School: "Ik denk dat alles erop wijst dat rechter Chutkan hier goed op voorbereid is. Ze pikt dit niet."

    Pagliery merkte op dat Trump zich blijft gedragen als een "nukkig kind" en voegde eraan toe dat het "rechters in de hoogste versnelling heeft gezet" en "Trump gevangen zetten voor het niet gehoorzamen aan een spreekverbod zou een controversiële zet zijn, maar het is zeker niet uitgesloten."

    Advocaat Paul Saputo zei: "De rechter in D.C. lijkt niet bereid veel onzin te tolereren. Het lijkt erop dat ze de wet voorschrijft. En ik denk dat er een reële mogelijkheid is dat hij in de gevangenis belandt als hij haar bevel op een zinvolle manier overtreedt."

    En Pagliery meldde dat ze waarschijnlijk de volledige steun zou hebben van het D.C. Appellate Court op basis van hun eerdere uitspraak ten gunste van een spreekverbod.

    "Op 8 december werd haar spreekverbod gedeeltelijk bekrachtigd door een driekoppig D.C. Appellate Panel dat zich ernstig zorgen maakte over het vermogen van Trump om voormalig Vice President Mike Pence af te schrikken om te getuigen tegen de man die hij ooit als een vriend beschouwde. Hun beoordeling van het gevaar laat zien dat ze de gevaren erkennen van het ongebreideld laten rondlopen van Trump," aldus het rapport van The Beast, waarin de rechters schreven: "Sommige toespraken van de heer Trump vormen een significante en dreigende bedreiging voor de eerlijke en ordelijke afhandeling van de strafzaak tegen hem."

    Je kunt hier meer lezen.

    www.thedailybeast.com/why-trump-may-f...
  12. forum rang 9 gnocchi. 29 december 2023 15:39
    Het lijkt er zeker op dat er strafrechtelijke aanklachten komen in Michigan
    Bill Palmer | 9:09 uur EST 29 december 2023.

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/sure-lo...

    Eerder deze maand verkregen de media een opname van Donald Trump en RNC-voorzitter Ronna McDaniel die op illegale wijze probeerden functionarissen uit Michigan onder druk te zetten om de verkiezingsresultaten van 2020 omver te werpen. Destijds zei ik dat de vraag was waarom dit plotseling naar boven kwam. Dit soort dingen komen meestal niet zomaar in de media terecht. Iemand met kennis of bezit van de opname heeft schijnbaar een paar weken geleden besloten dat hij de media (en dus het publiek) op de hoogte wilde stellen van de opname. Nogmaals, waarom?

    Was dit een kwestie van aanklagers die dit naar buiten brachten om het publiek voor te bereiden op strafrechtelijke vervolging tegen de Trump-wereld in Michigan? Zo ja, was dit het werk van staats- of federale aanklagers? Of kwam dit van een crimineel doelwit dat aanklagers tipte over het willen van een deal? Die antwoorden kennen we nog steeds niet. Maar nu is er weer een schoen gevallen.

    CNN zegt nu dat het een opname heeft van Kenneth Chesebro die met de aanklagers van Michigan praat over het Trump-wereldplan om valse kiezers te gebruiken in Michigan en Wisconsin. Waarom heeft CNN plotseling deze opname? Wie van de weinige mensen die toegang zouden hebben gehad tot een dergelijke opname, zou zich omdraaien en deze aan de media geven – en waarom nu?

    Wat hier echt opvalt, is dat Kenneth Chesebro al een formele pleidooiovereenkomst heeft gesloten met de aanklagers van Georgia, en nu lijkt hij de aanklagers van Michigan te helpen ook een aanklacht in te dienen. Michigan heeft zijn valse kiezers al strafrechtelijk aangeklaagd. Maar de betrokkenheid van Chesebro suggereert dat dit nog verder gaat.

    In een andere vreemde wending meldt CNN ook dat, hoewel Chesebro enkele weken geleden contact opnam met Jack Smith om zijn medewerking aan te bieden, Chesebro nog steeds niets van Smith heeft gehoord. Waarom zou dit het geval zijn? Er is echt geen manier om het te weten. Jack Smith speelt zijn kaarten graag dicht bij het vest. Misschien is hij nog steeds bezig met het opbouwen van een federale zaak in Michigan en is hij nog niet op een punt aangekomen waarop hij de medewerking van Chesebro nodig heeft.

    Maar ongeacht wat Jack Smith in Michigan wel of niet doet, het lijkt er zeker op dat de aanklagers op staatsniveau in Michigan uiteindelijk meer strafrechtelijke aanklachten zullen indienen. Eerst was er de tape waarop Trump en McDaniel verkiezingsmisdaden begingen, en nu is er de tape waarop Chesebro samenwerkt met aanklagers in Michigan. Er moet nog meer in dit verhaal komen. Blijf kijken.
  13. forum rang 9 gnocchi. 29 december 2023 17:09
    Nieuw in PN: Trump wil van zijn verkiezingsinterferentieproces een veredeld segment van Steve Bannons podcast maken. Maar Jack Smith heeft de rechter net gevraagd om een stokje te steken voor zijn plan om de jury te vervuilen.

    twitter.com/atrupar/status/1740730155...

    www.publicnotice.co/p/jack-smith-moti...
  14. forum rang 9 gnocchi. 30 december 2023 09:08
    @realDonaldTrump.
    2u
    Het wordt me steeds duidelijker waarom de "gestoorde" Democraten miljoenen en miljoenen totaal ongescreende migranten toelaten in ons eens zo geweldige land. HET IS ZODAT ZE KUNNEN STEMMEN, STEMMEN, STEMMEN. Ze schrijven ze in een snel tempo in, zonder zelfs maar te weten wie ze zijn. Nu wordt het allemaal duidelijk. Republikeinen kunnen maar beter wakker worden en iets doen, voordat het te laat is. Luister je Mitch McConnell?

    =============================================
    @realDonaldTrump
    6u
    Dit is de gestoorde officier van justitie die me vervolgt. Advocaten zeggen dat dit op geen enkele manier zou mogen gebeuren. Ze werkt nauw samen met de DOJ van Crooked Joe Biden om zijn politieke tegenstander te schaden. Verkiezingsbelemmering!
    truthsocial.com/@realDonaldTrump/post...

    ==============================================
    DE ECONOMIE IS VERSCHRIKKELIJK EN DE INFLATIE, DIE VOLGENS SOMMIGEN DE AFGELOPEN DRIE JAAR MEER DAN 30% BEDROEG, HEEFT DE KOOPKRACHT VAN DE CONSUMENT VOLLEDIG VERNIETIGD. HET ENIGE DAT DE ECONOMIE "IN LEVEN" HOUDT, ZIJN DE DAMPEN VAN WAT WE TIJDENS DE TRUMP-REGERING HEBBEN BEREIKT. DE AANDELENMARKT IS ALLEEN HOOG OMDAT MENSEN EN INSTELLINGEN GELOVEN EN VERWACHTEN DAT IK DE PRESIDENTSVERKIEZINGEN VAN 2024 ZAL WINNEN. ALS IK NIET WIN, IS HET MIJN VOORSPELLING DAT WE EEN BEURSCRASH KRIJGEN DIE ERGER IS DAN DIE VAN 1929 - EEN GROTE DEPRESSIE!!! MAAK AMERIKA WEER GEWELDIG!
  15. forum rang 9 gnocchi. 30 december 2023 09:13
    De epische ineenstorting van Donald Trump in 2024
    Bocha Blue | 9:00 pm EST 29 december 2023

    Link Engels.
    www.palmerreport.com/analysis/donald-...

    Ik denk dat dagelijkse inzinkingen van Donald Trump op dit punt in zijn leven onvermijdelijk zijn. En woensdagavond gaf Trump naar behoren toe aan zijn hersen-zombies en stortte in. Hij beschuldigde Joe Biden ervan de wet te hebben overtreden in zijn eigen zaak van geheime documenten.

    "De corrupte Joe Biden heeft de wet overtreden", zei Trump, eraan toevoegend dat Joe Biden geheime documenten over de hele wereld heeft verstuurd, inclusief China. Dit is een klassiek geval van projectie. Projectie is een van de weinige dingen waar Donald Trump goed in is.

    Het lijkt erop dat elke keer als Donald Trump in de problemen komt, hij wil dat andere mensen met hem lijden. Helaas voor Trump is Joe Biden geen wetsovertreder. Hij is het tegenovergestelde.
    Joe Biden zal de geschiedenis ingaan als een van onze beste presidenten. Mensen vergelijken hem nu al met FDR. Dat moet Trump van binnen wel opvreten.

    Trump projecteert vanwege zijn onzekerheden. Dus natuurlijk zou het voor hem normaal zijn om Biden te beschuldigen van wat hij deed. Feit is dat we nog nooit een president hebben gehad die zo de wet overtrad als Trump, en geloof me, mijn maag draait zich om als ik hem een voormalige president moet noemen. Zelfs Nixon lijkt een picknick naast Trump.

    Ik weet zeker dat onze voorvaderen nooit zoiets als de oranje verrader hadden verwacht. Ik vraag me vaak af: wat als ze dat wel hadden gedaan? Feit blijft dat Trump sinds kerstavond een soort non-stop zuipschuit is, maar in plaats van alcohol is Trumps favoriete drankje de waarheid en zijn sociale tirade.

    In tegenstelling tot alcohol is er geen ontnuchtering voor Trump. Denk er eens over na. Wie anders dan Lindsey Graham zou naar deze onzin luisteren? Dus nu we het nieuwe jaar ingaan en 2024 verwelkomen, vraag ik me af wat Trump zal zeggen op oudejaarsavond.

    Deze kerst vertelde hij ons immers dat we allemaal weg kunnen rotten in de hel. Wat zou er op oudejaarsavond kunnen komen? De tijd zal het leren denk ik, maar wat het ook is, het zal hem niet helpen om uit de rotzooi te komen waar hij nu in zit. Gelukkig 2024, Donald Trump.
  16. forum rang 9 gnocchi. 30 december 2023 09:17
    Klopt het dat Donald dit plm 2 s'nachts Amerikaanse tijd heeft geplaatst?

    @realDonaldTrump.
    2u
    Het wordt me steeds duidelijker waarom de "gestoorde" Democraten miljoenen en miljoenen totaal ongescreende migranten toelaten in ons eens zo geweldige land. HET IS ZODAT ZE KUNNEN STEMMEN, STEMMEN, STEMMEN. Ze schrijven ze in een snel tempo in, zonder zelfs maar te weten wie ze zijn. Nu wordt het allemaal duidelijk. Republikeinen kunnen maar beter wakker worden en iets doen, voordat het te laat is. Luister je Mitch McConnell?
  17. forum rang 9 gnocchi. 30 december 2023 09:30

    'Een ingewikkeld web': Juridisch expert zegt dat nieuwe audio van Trump advocaat wijst op meer beklaagde.
    David McAfee
    30 december 2023 12:10AM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-tangled-web-ch...

    Nieuwe audio-opnames die zijn vrijgegeven door CNN onthulden dat ex-Trump advocaat Kenneth Chesebro veel grieven had met de campagne van de ex-president, maar het wijst ook naar mogelijk nieuwe verdachten, volgens een ex-aanklager.

    Joyce Vance heeft een diepgaande duik genomen in het nieuwe bewijsmateriaal van CNN, dat een tijdlijn samenstelde van wat er gebeurde met vervalste stembiljetten voor 6 januari 2021. Het artikel dat de krant publiceerde bevatte een aantal reeds gerapporteerde gegevens, maar ook nieuwe geluidsopnamen, zei voormalig federaal aanklager Joyce Vance vrijdag.

    "Niets van dit alles is logisch," schreef Vance terwijl ze het nieuwe bewijsmateriaal doornam.

    "Het suggereert dat sommige van de mensen met wie hij werkte, die een aanklacht in Fulton County ontliepen, misschien schuldig zijn - daar komen we nog op", schreef Vance. "Verscheidene van hen hebben naar verluidt gesproken met federale aanklagers of aanklagers van de staat, of met allebei en hebben sindsdien gezwegen, wat mogelijk duidt op medewerking in de echte zin van het woord. Maar niets van dit alles is ontlastend voor Chesebro."

    Eén persoon die Vance uitlicht is Matthew Morgan, een advocaat die in 2017 bij het kantoor van Vice President Pence kwam, zegt ze.

    "Morgan lijkt er meer bij betrokken te zijn geweest dan hij het comité van 6 januari deed geloven", staat in het artikel. "Hoewel hij hen vertelde dat hij zich halverwege december ongemakkelijk voelde bij het nepkiezersplan en dat hij zich op dat moment van het plan had losgemaakt zodat hij er 'nul' verantwoordelijkheid voor had, suggereren deze e-mail en de getuigenis van Chesebro dat dat niet helemaal het geval was. Morgan was er in ieder geval tot 4 januari 2021 bij betrokken."

    Vance noemde de hele zaak "een warrig web".

    "Net zoals we veel hebben geleerd van de openbare hoorzittingen die de commissie van 6 januari heeft gehouden, zullen we waarschijnlijk nog meer te weten komen wanneer, als, deze zaak voor de rechter komt," schreef ze op haar Substack. joycevance.substack.com/p/what-does-t... "Trump is de enige beklaagde in Washington, D.C., maar zelfs de grotere reeks beklaagden in Georgia geeft niet alle mensen weer die rollen hebben gespeeld, groot en klein, in de poging om de democratie in dit land te beëindigen door een wettige verkiezing ongeldig te maken."
  18. forum rang 9 gnocchi. 30 december 2023 09:44
    Hij schrijft " ALS IK NIET WIN" ????????
    Gaat Don twijfelen aan zich zelf?

    ========================

    Trump doet een 'voorspelling' over wat er zal gebeuren als hij de verkiezingen van 2024 verliest
    Matthew Chapman
    29 december 2023 6:28PM ET.

    Link Engels.
    www.rawstory.com/trump-2024-prediction/

    Voormalig president Donald Trump verkondigde vrijdag op zijn Truth Social platform in een tirade met allemaal hoofdletters dat Amerika een catastrofale financiële ineenstorting en een nieuwe "Grote Depressie" zal meemaken als hij in 2024 niet wordt verkozen.

    "DE ECONOMIE IS TERRIBLE & INFLATIE, DIE DOOR SOMMIGE ACCOUNTS MEER DAN 30% IS OVER DE LAATSTE DRIE JAAR, HEEFT DE KOOPKRACHT VAN DE CONSUMENT TOTAAL VERNIETIGD," schreef Trump. "HET ENIGE DAT DE ECONOMIE 'IN LEVEN' HOUDT, ZIJN DE DAMPEN VAN WAT WE TIJDENS DE TRUMP-REGERING HEBBEN BEREIKT. DE AANDELENMARKT IS ALLEEN HOOG OMDAT MENSEN, & INSTELLINGEN, GELOVEN & VERWACHTEN DAT IK DE PRESIDENTSVERKIEZINGEN VAN 2024 ZAL WINNEN."

    "ALS IK NIET WIN IS HET MIJN VOORSPELLING DAT WIJ EEN STOCK MARKET 'CRASH' ZER DAN DIE VAN 1929 ZULLEN HEBBEN - EEN GROTE DEPRESSIE!!!" vervolgde hij. "MAKE AMERICA GREAT AGAIN!"

    Dit is niet de eerste keer dat Trump zo'n voorspelling doet. Tijdens een rally in South Dakota in september zei Trump: "We stevenen waarschijnlijk af op een Grote Depressie, iets wat ik nooit eerder publiekelijk heb gezegd. Ik haat het om te zeggen dat dit de staat is waarin ik het moet zeggen."

    Vorig jaar waren veel economen en financiële bedrijven somber over de kortetermijnvooruitzichten van Amerika, omdat ze dachten dat het kredietbeperkende beleid dat de Federal Reserve moest voeren om de inflatie te temperen, de arbeidsmarkt zou doen krimpen en een recessie zou veroorzaken. Dit is niet gebeurd; in feite is de banengroei sterk gebleven, zelfs nu de inflatie weer is afgenomen.

    President Joe Biden heeft geprobeerd munt te slaan uit de verbeterende economische omstandigheden door "Bidenomics" aan te prijzen terwijl hij zich sterk maakt voor zijn eigen herverkiezing in 2024.
  19. forum rang 9 gnocchi. 30 december 2023 09:53

    Geboren voor het moment': Columnist zegt dat Fani Willis' ervaring haar voorbereidt om Trump neer te halen
    Matthew Chapman
    29 december 2023 6:43PM ET.

    link Engels.
    www.rawstory.com/fani-willis-donald-t...

    Special counsel Jack Smith en Fulton County District Attorney Fani Willis, de twee aanklagers die voormalig president Donald Trump beschuldigen van pogingen om de presidentsverkiezingen van 2020 ongedaan te maken, zijn volgens Washington Monthly columniste Margaret Carlson de perfecte mensen voor deze baan.

    Carlson verscheen donderdag in de MSNBC-show van Ari Melber om de twee cruciale rechtszaken te bespreken die door de federale rechtbanken in Washington D.C. en de staatsrechtbank in Georgia lopen.

    "We zitten politiek gezien in een wereld van pijn," zei Carlson, "maar juridisch gezien minder, omdat we twee aanklagers hebben die geboren lijken te zijn om dit te doen."

    Melber, zelf advocaat, vroeg Carlson wat ze vond van de bereidheid van Willis om een "gewaagde zet" te doen.
    De videospeler speelt momenteel een advertentie af.

    Carlson prees Willis en merkte op dat het niet de eerste keer was dat de officier van justitie in Georgia moeilijke zaken aannam, waarvan sommige haar geen punten zouden opleveren bij haar politieke basis.

    "[Willis] is zeer, weet je, bewonderenswaardig voor het aanpakken van haar eigen kant in Georgia," zei Carlson.

    Vooral het oprollen van de ring voor het afkijken van lerarentests, merkte Carlson op, is een indicatie van hoe behendig Willis door politiek beladen kwesties kan navigeren.

    "De Democraten willen niet dat iemand achter hun leraren aangaat en, weet je, zij nam het op zich en het was heel moeilijk om aan mensen uit te leggen waarom je achter leraren aan zou gaan," zei Carlson.

    "Maar het is de ergste vorm van bedrog en ze lijkt persoonlijk gekwetst door corruptie, wat iets geweldigs is voor een aanklager om te hebben."
70.900 Posts
Pagina: «« 1 ... 3418 3419 3420 3421 3422 ... 3545 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 884,44 +0,65%
EUR/USD 1,0743 +0,17%
FTSE 100 8.198,44 +0,32%
Germany40^ 17.962,40 +0,37%
Gold spot 2.301,37 -0,10%
NY-Nasdaq Composite 15.840,96 +1,51%

Stijgers

Flow T...
+6,41%
VIVORY...
+5,35%
Avantium
+2,79%
Alfen ...
+2,23%
BESI
+2,16%

Dalers

HEIJMA...
-4,59%
OCI
-2,59%
Aperam
-1,98%
B&S Gr...
-1,88%
AMG Cr...
-1,28%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links