Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aanslagen Hamas in Israël, oktober 2023

4.603 Posts
Pagina: «« 1 ... 80 81 82 83 84 ... 231 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 5 seance 8 november 2023 08:28
    quote:

    midjj schreef op 8 november 2023 04:26:

    [...]

    Je loopt juist continu te liegen. Genocide heb je het vaak over. Dat is een grove leugen. Aantoonbaar. Er zijn 2.2 miljoen Palestijnen en dat zijn er al heel flink veel meer dan een aantal jaren terug en ik durf te zeggen, over een aantal jaar zijn het er weer heel veel meer dan de 2.2 miljoen van nu. Israel is er op geen enkele manier op uit al de Gazanen uit te moorden, anders hadden ze dat zo met een druk op een nucleaire knop kunnen doen.
    Ze willen wel Hamas elimineren, maar moeten dat zien te doen, terwijl die hun eigen volk als schild gebruiken. Een grote oorlogsmisdaad.
    Dan zie ik de term apartheid vaak langskomen, ook een grove leugen. Zie eerder de links van het Cidi, in dit draadje gepost.

    Zie:
    www.cidi.nl/waarom-is-israel-geen-apa...

    Ik hoop dat de moderator dergelijke leugens niet meer zal tolereren.
    geen enkel historisch besef.
    kijk verder gewoon wat er gebeurd.
    is de dagelijkse apartheid , vernedering , uitsluiting en onderdrukking je nog nooit opgevallen?
  2. forum rang 8 Freemoneyforever 8 november 2023 08:30
    quote:

    midjj schreef op 8 november 2023 04:26:

    [...]

    Je loopt juist continu te liegen. Genocide heb je het vaak over. Dat is een grove leugen. Aantoonbaar. Er zijn 2.2 miljoen Palestijnen en dat zijn er al heel flink veel meer dan een aantal jaren terug en ik durf te zeggen, over een aantal jaar zijn het er weer heel veel meer dan de 2.2 miljoen van nu. Israel is er op geen enkele manier op uit al de Gazanen uit te moorden, anders hadden ze dat zo met een druk op een nucleaire knop kunnen doen.
    Ze willen wel Hamas elimineren, maar moeten dat zien te doen, terwijl die hun eigen volk als schild gebruiken. Een grote oorlogsmisdaad.
    Dan zie ik de term apartheid vaak langskomen, ook een grove leugen. Zie eerder de links van het Cidi, in dit draadje gepost.

    Zie:
    www.cidi.nl/waarom-is-israel-geen-apa...

    Ik hoop dat de moderator dergelijke leugens niet meer zal tolereren.
    Genocide bewijzen duurt 15 jaar volgens Gerard Spong, nog los van de internationale verdragen (voor de hand liggend doel voor Israël: het internationale recht vertragen en traineren), die Israël niet ondertekend heeft. In de Arabische wereld wordt genocide genoemd.

    Ze dulden geen nieuwe journalisten in Gaza, van de bestaande zijn er al minstens 37 vermoord door Israël sinds 7 oktober 2023.

    Hoe is er dan neutrale info te verkrijgen?
    Het vermelde document van cidi is Israëlische propaganda.

    In mijn ogen witwasserij van misdaden.
  3. forum rang 5 seance 8 november 2023 08:38
    quote:

    luchtschip schreef op 8 november 2023 01:40:

    [...]

    De ironie is dat door het uitschakelen van Hamas door het leger van Israel,

    uiteindelijk het Israelisch leger de bevrijder van de Palestijnen zal zijn

    pbs.twimg.com/media/F-S0WNXWsAAnzOF?f...
    merkwaardige onzinnige redenering.
    ze willen de bevrijders van de palestijnen zijn?
    nooit nog niet een begin van een signaal van gezien.
  4. Jalapenjos 8 november 2023 09:00
    Ik ga afscheid nemen van deze draad. De continue aandacht voor die slachtoffers van Israël en geen enkel woord meer over de beestachtige moorden, gijzelingen, martelingen etc. waarmee dit alles is begonnen.
    Hamas heeft gekregen wat het wilde en dat gaat -helaas, helaas- ten koste van een deel van hun eigen bevolking. Diezelfde bevolking waarvan Hamas stelt dat het voor hun vrijheid vecht. Ondertussen is aangetoond dat een HQ van Hams onder dar ene ziekenhuis lag, jeweetwel, dat ziekenhuis waar wel/geen/misschien wel/niet 500 doden zouden zijn gevallen bij een wel of niet Israëlisch bombardement.
    Ik hoop op een totale verwoesting van Hamas, zonodig ook van Hezbollah, ook in het belang van de onschuldig geachte Palestijnse burgerbevolking. Maar de “ja maar” roepers hier, de Hama-apologeten (want dat zijn ze) wordt ik misselijk van.
    Nog 1 keertje dan: Israël vermoordt geen burgerbevolking; deze burgers komen helaas om, ze “ze worden gedood” als - en weer helaas” als collateral damage. Hamas vermoordt wel mensen/burgers, mede doordat die bevolking al jaren als menselijk schild wordt gebruikt door Hamas; maar dat zal wel voor een hoger doel zijn; zo kan ook de onschuldige burgerbevolking gevraagd of ongevraagd sterven als martelaar. Dat is nou eenmaal het risico wat Hamas bereid is te nemen.
    Leer eerst eens dat verschil: doden versus vermoorden.
    En ik vind het een schande (en meer) dat de politie in NL aan Israëliërs adviseert hun vlag weg te stoppen wegens dreiging terwijl de vlag van Hamas, en zelfs IS open mag worden gewapperd onder het scanderen van de antisemitische leus over zee en rivier (een rechter kan zeggen wat hij wil maar die leus is weldegelijk een oproep tot het uitroeien van Israël; iedereen die anders beweert is weer zo’n apologeet - en ja, dus ook die rechter).
    Of dat nu juist moslims in Nl roepen dat ze het zo moeilijk hebben wegens vermeend toegenomen islamofobie. Sowieso al een bizar woord om in die context te gebruiken; met al die demo’s is wel aangetoond dat een eventuele angst voor de islam volkomen terecht is. Er worden jonderden Israëliërs vermoord, gemarteld, gegijzeld op 7 oktober en op 10 oktober lezen we ineens over de angsten van moslims in NL. Dát is islamofobie: niet reageren op deze uitwassen uit die hoek uit angst voor het dreigende geweld wat er nog altijd van uitgaat.
    Die land is kapot, of in ieder geval ziek. “Nie wieder”? Laat me niet lachen. 80 jaar na dato zijn we weer zo ver. Onder aanvoering van wederom een ideologie die ons lang langzaam maar zeker komt bezetten, en hun apologeten. En deze draad heeft geheel volgens verwachting die afslag ook genomen, met de bijbehorende verdraaiingen, beschuldigingen, en als je er niet uitkomt roep je “ken je geschiedenis”. Ik heb het een paar weken aangekeken, heb zelfs meegediscussieerd, maar het is voor mij nu klaar.
    Inderdaad: “je hoeft het niet te lezen of te volgen”.
    Dus succes.
  5. forum rang 10 DeZwarteRidder 8 november 2023 09:09
    In het vizier
    ’Ongecensureerde beelden 7 oktober zijn erger dan horror’

    Silvan Schoonhoven
    1 uur geledenin Binnenland

    Een maand na de moordpartij van Hamas in het zuiden van Israël kregen dinsdag ook Nederlandse media de kans om de ongecensureerde beelden van 7 oktober te bekijken. De Israëlische overheid bood een compilatie aan van bodycam-beelden van de terroristen, aangevuld met opnamen van beveiligingscamera’s, telefoons van slachtoffers en hulpverleners.

    Voor aanvang van de eenmalige vertoning in de ambassade in Den Haag zijn er koffie en koekjes, maar tussen de genodigden hangt een ongemakkelijke spanning. Iedereen heeft zich de avond ervoor de vraag gesteld: wil ik dit echt op mijn netvlies? Een Friese verslaggever zegt: ’Ik kijk zelf bewust nooit horrorfilms. Maar ik denk dat dit erger is dan horror’.

    We nemen plaats voor een groot scherm. Niet iedereen is er. De NOS is uitgenodigd maar niet gekomen. Het ambassadepersoneel begrijpt daar niets van. Ook zij gaan de beelden voor het eerst zien via een beveiligde verbinding. „Het wordt zwaar”, bromt de ambassadeur.
    Kalasjnikovs

    Dan begint het. Gewone mensen op een gewone zaterdag die in hun auto rijden en dan zomaar worden doodgeschoten. Dorpjes waar terroristen met kalasjnikovs huis aan huis gaan. Dode kinderen in pyjama, onderlichamen waar het ondergoed is afgescheurd. „Leeft er nog iemand?”, roept een hulpverlener die op het festivalterrein tussen de lichamen loopt. „Een teken van leven? Niemand?”

    De ambassadeur zit als versteend aan het hoofd van de tafel. Het hoofd publiciteit huilt. Journalisten kijken bij sommige scènes liever even naar hun notitieblok dan naar het scherm.

    Erger nog dan de zwartgeblakerde gezichten van de doden zijn de gezichten van de levenden: de angst in hun ogen als ze beseffen dat het echt is. Twee jongetjes, net wakker en nog in ondergoed, worden door de vader meegetrokken naar buiten als de terroristen rond het huis sluipen. Ze verstoppen zich in het schuurtje. Er gaat een handgranaat naar binnen. De vader zakt dood door de deuropening naar buiten, de zoontjes rennen de tuin in. De aanvallers duwen hen naar binnen en plunderen de koelkast.
    Beveiligingscamera’s

    De kinderen snikken omdat hun vader dood is. Bij een van de kinderen is er bloed op de plek van het rechteroog. „Zie je daar echt niets meer mee?”, vraagt zijn broer. „Dit is dus geen prank maar echt”, zegt hij. En hij schreeuwt: „Waarom leef ik nog?” De beveiligingscamera’s leggen alles vast.

    Na veertig minuten is de screening voorbij. Lamgeslagen sta je weer buiten, knipperend tegen de zon. Het huilen, gillen en Allahu akbar-geroep echoot nog in je oren.

    Op weg naar de redactie zie je ze weer voor je: de vriendelijke hond die de kogel krijgt, de aanvaller die met een schoffel de nek van een dode man probeert door te hakken, het schoppen tegen het gezicht van een soldaat. Hamasstrijders die stralen. Ze hebben de dag van hun leven.
  6. forum rang 10 DeZwarteRidder 8 november 2023 09:44
    Israël toont beelden slachtpartij Hamas aan Nederlandse journalisten: ‘Dit is echt, papa is dood’

    De Israëlische ambassade in Den Haag laat dinsdag - precies een maand na de gruweldaden van Hamas - een drie kwartier durende compilatie zien van de slachtpartij. ,,We krijgen steeds vaker te horen dat 7 oktober niet is gebeurd. Hoe kun je dít ontkennen?’’ Let op: dit verhaal bevat schokkende beschrijvingen.
    Sanne Schelfaut 07-11-23, 21:00 Laatste update: 07-11-23, 22:34

    Ambassadeur Modi Ephraim en zijn medewerkers hebben de ongecensureerde beelden van de aanval nog niet gezien. Samen met een groep Nederlandse journalisten zetten ze zich schrap om te kijken naar een film die door het Israëlische leger is gemonteerd op basis van beveiligingscamera's, mobieltjes, dashcams en niet te vergeten in beslag genomen bodycams van Hamasterroristen.

    Waarom doet Israël dit?
    Sommige critici hebben het idee dat de propagandaoorlog na vier weken strijd vooral in het voordeel van Hamas uitvalt en dat de Israëliërs alles op alles zetten om hun kant van het verhaal uit te dragen. Ambassadeur Ephraim benadrukt vooral dat de wereld niet mag vergeten wat er 7 oktober is gebeurd. ,,In het begin kregen we heel veel steunbetuigingen, maar een maand later heeft de verontwaardiging bij veel mensen plaatsgemaakt voor medeleven met wat er in Gaza gebeurt. Niet wij, maar Hamas zijn de monsters. Wij moeten onszelf beschermen tegen deze terroristen die zich als IS gedragen. Inmiddels krijgen we dagelijks berichten, vaak via sociale media, dat de slachtpartij zelfs wordt ontkend. Hoe kún je dit ontkennen? Daarom laten we deze beelden zien.’’

    Er wordt gewaarschuwd voor de bloederige fragmenten. Vervolgens ontrolt zich een soort horrorvertoning van Hamasstrijders die op alles schieten wat beweegt. We luisteren naar de op hol geslagen ademhaling van een terrorist die zijn automatische geweer leeg schiet op gezinnen in een kibboets. We zien de doodsangsten in de ogen van een groepje jonge meiden als ze horen dat de terroristen eraan komen. Een hond loopt kwispelend naar buiten en wordt meteen neergeknald.

    Een vader zoekt samen met zijn twee zoontjes dekking in hun huis. De beveiligingscamera van de woning registreert een handgranaat die in hun schuilkamer wordt gegooid. De vader overleeft dit niet, de jongens komen bloedend en in shock naar buiten gestrompeld. ,,Dit is geen grap, dit is echt. Papa is dood!’’, roept de ene jongen. Zijn broer is gewond aan zijn ogen en is compleet gedesoriënteerd. ,,Waarom zijn wij niet gedood?’’, vragen ze zich wanhopig af.

    Trofee

    Verkoolde lichamen, doodgeschoten baby's, een onthoofding, gewonde Israëlische mannen die als een trofee door Gaza worden gereden en door een joelende menigte worden opgewacht. Een terrorist die naar zijn vader belt en trots meldt dat hij zeker tien Joden heeft vermoord. Waarop zijn familie op de achtergrond in gejuich uitbarst en ‘God is groot’, scandeert. Het komt allemaal voorbij. Een medewerkster van de ambassadeur houdt het niet droog, glazen water en tissues zijn geen overbodige luxe. Het laatste fragment meldt dat het beelden zijn van 138 mensen die zijn vermoord: ‘Dit is minder dan 10 procent van het aantal mensen dat Hamas heeft gedood.’

    In het zaaltje is het lange tijd stil. De heftige beelden zijn al een paar keer in Jeruzalem getoond aan (buitenlandse) journalisten en nu worden ook media buiten Israël op ambassades uitgenodigd om te kijken ‘naar deze monsters‘, zoals ambassadeur Ephraim de moordenaars omschrijft.

    Wij moeten onszelf beschermen tegen deze terroris­ten die zich als IS gedragen
    Modi Ephraim, ambassadeur Israël

    Geen staakt-het-vuren

    Hij verwacht niet dat er een staakt-het-vuren komt. ,,Dat heeft geen zin. Dat betekent dat Hamas kan terugkomen, we moeten voorkomen dat ze nog een keer toeslaan. Daarom moeten we eerst de oorlog tegen Hamas winnen. Daarna moeten we met de Palestijnen praten hoe we met elkaar verder gaan. Want ja, ooit komt die dag. Wij vinden dit ook geen strijd tegen de Palestijnen, maar tegen een terreurorganisatie.’’

    www.ad.nl/buitenland/israel-toont-bee...
  7. forum rang 5 Hoppschwiiz 8 november 2023 09:53
    En de hele Arabische/en moslim wereld heeft dit al die jaren geweten/gedoogd en zelfs gefaciliteerd. Daarmee wil ik zeker niet zeggen dat alle moslims slecht zijn. Absoluut niet. Maar als zo vaak is de meerderheid bang, wendt zijn hoofd af, hoopt dat het hem niet zal raken en dat het vanzelf weer over zal gaan. Ook in Europa. De pro Hamas protesten laten ons alleen wel zien hoe dichtbij deze ellende is gekomen.

    En niet onbelangrijk: die verheerlijking van Hamas begon al voordat het Israëlische leger ook maar 1 bom had afgeworpen boven Gaza. En nu huilen dat er 10’000 slachtoffers in Gaza zijn gevallen. Wat had iedereen dan verwacht? Een kopje thee drinken met elkaar?
  8. forum rang 5 seance 8 november 2023 09:59
    quote:

    Hoppschwiiz schreef op 8 november 2023 09:53:

    En de hele Arabische/en moslim wereld heeft dit al die jaren geweten/gedoogd en zelfs gefaciliteerd. Daarmee wil ik zeker niet zeggen dat alle moslims slecht zijn. Absoluut niet. Maar als zo vaak is de meerderheid bang, wendt zijn hoofd af, hoopt dat het hem niet zal raken en dat het vanzelf weer over zal gaan. Ook in Europa. De pro Hamas protesten laten ons alleen wel zien hoe dichtbij deze ellende is gekomen.
    je hebt gelijk .
    het vele jaren wegkijken van europa was niet best.
    met kwalijke gevolgen.
  9. forum rang 6 benbelegger 8 november 2023 10:10
    Het vredelievende beleid van de ayatollah

    Een zogenoemd comité dat toezicht houdt op de omstandigheden van degenen die tijdens de protesten zijn gearresteerd, heeft gemeld dat er minstens 600 vrouwen zijn gearresteerd in Teheran op de verjaardag van de moord op Zhina Mahsa Amini en het begin van de landelijke opstand van 2022 in Iran.
    Volgens dit rapport worden 130 vrouwen momenteel vastgehouden in de quarantaine-afdeling van de Qarchak-gevangenis. De autoriteiten hebben zaken tegen deze vrouwen aangespannen bij de rechterlijke macht. (Het staatsbedrijf Baharnews.ir, 21 september 2023)
    Eerdere berichten gaven aan dat 360 vrouwen die waren gearresteerd tijdens de protesten op 16 september 2023 in Teheran waren overgebracht naar de Qarchak- gevangenis, ten oosten van Teheran.
    Gevangenen in de Qarchak-gevangenis hielden een protest op 16 september. Gevangenbewaarders openden het vuur op gevangenen en verwondden minstens 20 van hen. De protesten en de daaropvolgende botsingen leidden tot een brand in deze gevangenis. Op dit moment beschikken de gevangenen in Qarchak niet over gekookt water, voedsel en medicijnen. Veel gevangenen worden geconfronteerd met nieuwe zaken. Een beruchte rechter, Mohammad Reza Amouzad, is in Qarchak gestationeerd om snel vonnissen uit te spreken over de vrouwen die in deze gevangenis vastzitten.
    www.stfa.nl/article/ongeveer-600-vrou...
    .
  10. forum rang 5 Hoppschwiiz 8 november 2023 10:24
    quote:

    keljans 123 schreef op 8 november 2023 09:59:

    [...]

    je hebt gelijk .
    het vele jaren wegkijken van europa was niet best.
    met kwalijke gevolgen.
    Europa heeft zeker goede dingen gedaan hoor: al die terreurgroepen met miljarden belastinggeld gesteund. In ontwikkelingswerk zijn we namelijk heel goed
  11. forum rang 6 pakman 8 november 2023 10:32
    quote:

    Hoppschwiiz schreef op 8 november 2023 09:53:

    En de hele Arabische/en moslim wereld heeft dit al die jaren geweten/gedoogd en zelfs gefaciliteerd. Daarmee wil ik zeker niet zeggen dat alle moslims slecht zijn. Absoluut niet. Maar als zo vaak is de meerderheid bang, wendt zijn hoofd af, hoopt dat het hem niet zal raken en dat het vanzelf weer over zal gaan. Ook in Europa. De pro Hamas protesten laten ons alleen wel zien hoe dichtbij deze ellende is gekomen.

    En niet onbelangrijk: die verheerlijking van Hamas begon al voordat het Israëlische leger ook maar 1 bom had afgeworpen boven Gaza. En nu huilen dat er 10’000 slachtoffers in Gaza zijn gevallen. Wat had iedereen dan verwacht? Een kopje thee drinken met elkaar?
    www.youtube.com/watch?v=ub9zQR_D7O4

    kijk hier ff naar (ook op JET forum gepost) het is wachten tot het hier weer toeslaat en alles heeft met elkaar te maken 1 noemer kijk op de vlaggen, maar mijn vraag is; waar blijven de Tegendemo's van ONZE Moslims en ik geloof daarin maar waar zijn ze ???
  12. forum rang 5 Hoppschwiiz 8 november 2023 10:52
    quote:

    pakman schreef op 8 november 2023 10:32:

    [...]

    www.youtube.com/watch?v=ub9zQR_D7O4

    kijk hier ff naar (ook op JET forum gepost) het is wachten tot het hier weer toeslaat en alles heeft met elkaar te maken 1 noemer kijk op de vlaggen, maar mijn vraag is; waar blijven de Tegendemo's van ONZE Moslims en ik geloof daarin maar waar zijn ze ???
    Heel eng. Maar ook hier geldt dat de meerderheid gedwee meeloopt om zo te laten zien dat ze er geen afwijkende gedachten op na houden.
    De vrouwen moeten hun mannen volgen (op gepaste afstand natuurlijk), want hebben niets te vertellen. En de jongeren hebben nauwelijks een toekomst in Europa. Willen niet integreren. Denken dat ze alle andere gelovigen/anders denkenden moeten verachten (ook al hebben ze geen letter in de koran gelezen)
  13. forum rang 6 pakman 8 november 2023 10:57
    quote:

    Hoppschwiiz schreef op 8 november 2023 10:52:

    [...]
    Heel eng. Maar ook hier geldt dat de meerderheid gedwee meeloopt om zo te laten zien dat ze er geen afwijkende gedachten op na houden.
    De vrouwen moeten hun mannen volgen (op gepaste afstand natuurlijk), want hebben niets te vertellen. En de jongeren hebben nauwelijks een toekomst in Europa. Willen niet integreren. Denken dat ze alle andere gelovigen/anders denkenden moeten verachten (ook al hebben ze geen letter in de koran gelezen)
    maar je zou toch op zijn minst denken van de 1,2 miljoen vluchtelingen die ze binnen lieten in 2015 er minstens 200.000 de straat op zouden gaan als tegenstem toch ..waar zijn ze ???
  14. forum rang 5 Hoppschwiiz 8 november 2023 11:08
    quote:

    pakman schreef op 8 november 2023 10:57:

    [...]

    maar je zou toch op zijn minst denken van de 1,2 miljoen vluchtelingen die ze binnen lieten in 2015 er minstens 200.000 de straat op zouden gaan als tegenstem toch ..waar zijn ze ???
    Als je weet wat de gevolgen zijn van protesteren, laat je het wel uit je hoofd. Heel kort door de bocht redenerend, is deze groep immigranten voornamelijk aangewezen op hun eigen netwerk. Met vaak de moskee/gebedsruimte als centraal punt. De wetten van hun kerk gelden hier. De wetten en regels in het gastland zijn ondergeschikt. Afwijken zou misschien nog wel kunnen voor de enkeling als ze succesvol zijn geworden (door ondernemen of studie). Dan heb je oude netwerk niet meer nodig, krijg je waardering van de bevolking en kun je zelfs in de villawijk komen wonen
  15. forum rang 6 pakman 8 november 2023 11:15
    quote:

    Hoppschwiiz schreef op 8 november 2023 11:08:

    [...]
    Als je weet wat de gevolgen zijn van protesteren, laat je het wel uit je hoofd. Heel kort door de bocht redenerend, is deze groep immigranten voornamelijk aangewezen op hun eigen netwerk. Met vaak de moskee/gebedsruimte als centraal punt. De wetten van hun kerk gelden hier. De wetten en regels in het gastland zijn ondergeschikt. Afwijken zou misschien nog wel kunnen voor de enkeling als ze succesvol zijn geworden (door ondernemen of studie). Dan heb je oude netwerk niet meer nodig, krijg je waardering van de bevolking en kun je zelfs in de villawijk komen wonen
    buiten dat , maar het zit dieper geworteld als is er iemand die zou willen, er is altijd wel een verre Neef die het anders ziet en daardoor HEEL boos is/word , en zo zijn ze dus bang voor hun achterban lees familie.
  16. forum rang 10 DeZwarteRidder 8 november 2023 11:16
    quote:

    Hoppschwiiz schreef op 8 november 2023 09:53:

    En de hele Arabische/en moslim wereld heeft dit al die jaren geweten/gedoogd en zelfs gefaciliteerd. Daarmee wil ik zeker niet zeggen dat alle moslims slecht zijn. Absoluut niet. Maar als zo vaak is de meerderheid bang, wendt zijn hoofd af, hoopt dat het hem niet zal raken en dat het vanzelf weer over zal gaan. Ook in Europa. De pro Hamas protesten laten ons alleen wel zien hoe dichtbij deze ellende is gekomen.

    En niet onbelangrijk: die verheerlijking van Hamas begon al voordat het Israëlische leger ook maar 1 bom had afgeworpen boven Gaza. En nu huilen dat er 10’000 slachtoffers in Gaza zijn gevallen. Wat had iedereen dan verwacht? Een kopje thee drinken met elkaar?
    Ik zal nooit vergeten hoe de Palestijnen stonden te juichen op 11 september 2001.
  17. forum rang 8 Freemoneyforever 8 november 2023 11:26
    quote:

    pakman schreef op 8 november 2023 10:32:

    [...]

    www.youtube.com/watch?v=ub9zQR_D7O4

    kijk hier ff naar (ook op JET forum gepost) het is wachten tot het hier weer toeslaat en alles heeft met elkaar te maken 1 noemer kijk op de vlaggen, maar mijn vraag is; waar blijven de Tegendemo's van ONZE Moslims en ik geloof daarin maar waar zijn ze ???
    De “Generation Islam” registreerde de anti-Israël demonstratie onder het motto “Gaza aangevallen”. Radicale salafisten kwamen uit heel Noordrijn-Westfalen. Ongeveer 3.000 demonstranten marcheerden door het centrum van Essen onder luide kreten van “Allahu Akbar”.

    Te erg voor woorden.

    Anderzijds zijn de uitspraken van Netanyahu, die spreekt over beesten, geen haar beter, wat mij betreft.

    Beiden zijn onnodig kwetsend, en leveren de oplossing niet.
  18. forum rang 6 NewKidInTown 8 november 2023 11:30
    Vergelijk toch eens het kleine postzegeltje van het land Israel met de zee van ruimte die door de moslims ter beschikking is in geheel Noord-Afrika en het midden-oosten t/m afghanistan.
    Het dominante moslim geloof (van de vrede of van de overgave?), de aanhangers HATEN de Joden en gunnen hen geen licht in de ogen, ze zijn uit op de totale vernietiging van het land Israel en iedereen met het Joodse geloof.
    Zolang die cultuur en haat blijft, is er geen enkele oplossing mogelijk. Ik zie geen enkele andere mogelijkheid dan de totale liquidatie van hamas en hun aanhangers en gedogers.
    Wat zou Israel anders kunnen doen ? Ook een wederopbouw van de gazastrook is zinloos en weggegooid geld, want over een jaar of 10 a 15 zal het weer hommeles zijn, deze oorlog gaat niet over. Ook de diverse "hulporganisaties" waren en zijn op de hoogte van de overheersing van hamas en zijn minimaal medeplichtig en zeker niet neutraal.
    "schiet maar".
4.603 Posts
Pagina: «« 1 ... 80 81 82 83 84 ... 231 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 878,83 -0,39%
EUR/USD 1,0682 -0,37%
FTSE 100 8.144,13 -0,04%
Germany40^ 17.933,40 -1,02%
Gold spot 2.295,17 -1,74%
NY-Nasdaq Composite 15.983,08 +0,35%

Stijgers

Corbion
+2,70%
B&S Gr...
+1,20%
Ahold ...
+1,17%
ForFar...
+1,04%
OCI
+1,00%

Dalers

VIVORY...
-13,94%
EBUSCO...
-5,50%
ACOMO
-4,69%
Air Fr...
-4,29%
Arcadis
-3,88%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links