Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Opneembaar DNA aangetroffen in mRNA-vaccins

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 pakman 26 oktober 2023 13:18
    Canadese onderzoekers hebben in alle onderzochte flacons van de Pfizer en Moderna mRNA-vaccins verontreinigende DNA-fragmenten aangetroffen. Ze melden dit in een preprint die onlangs verscheen bij OSF Center for Open Science.

    Het belangrijkste nieuws van het onderzoek is, dat het DNA in de Pfizer en Modernavaccins verpakt blijkt te zijn in LNP (liquid nanoparticles) vetbolletjes, zodat het na injectie gemakkelijk door lichaamscellen kan worden opgenomen (1). Omdat het vaccin niet in de bovenarmspier blijft, maar in verschillende organen kan worden aangetroffen, kunnen cellen door het hele lichaam worden blootgesteld aan dit DNA.
    ..
    Mogelijke gevolgen

    Als mRNA door de cel wordt opgenomen, leidt dit tot productie van het spike-eiwit, maar het mRNA kan in principe het erfelijk materiaal niet beschadigen. Dit is anders voor DNA. Na opname door de cel kan DNA via verschillende manieren (celdeling, import naar de celkern) het erfelijk materiaal bereiken en zich daarin nestelen. Op deze manier zou het spike-gen, of gedeelten daarvan, langdurig actief kunnen blijven, veel langer dan door de makers van de mRNA-vaccins en de regelgevende instituten was voorzien. Een ander potentieel gevaar is dat DNA-fragmenten zich kunnen nestelen in tumoronderdrukkende genen, wat een bijdrage zou kunnen leveren bij het ontstaan van kanker

    artsencollectief.nl/opneembaar-dna-aa...

    oei oei oei..
  2. forum rang 7 ffff 26 oktober 2023 13:53
    Het is goed dat de Canadese onderzoekers deze " verontreinigingen" gevonden hebben en aan een verder onderzoek wijden. Er is tot dusver geen aanwijzing gevonden dat de verontreinigingen zich in tumoronderdrukkende genen nestelen, dus nu ook weer geen onnodige paniek zaaien.

    Tenslotte altijd in het achterhoofd houden: Wat medici ook doen: Aan alles is een zeker risico. De baten van vaccinatie zijn vele, vele malken groter dan nadelen.
    Antibiotica veroorzaken jaar liks duizenden doden, maar zonder antibiotica zouden dat er miljoenen zijn. Bestralingen en chemotherapie hebben hun soms infause bijwerkingen, maar zonder deze behandelingen sterven er veel meer mensen.

    Dus wat genuanceerd dat " Oei, oei, oei " gebruiken, Pakman.
    Vorige week de zoveelste Covid vaccinatie EN griepvaccinatie gekregen. Gezond verstand boven stemmingmakerij.

    Peter
  3. forum rang 6 pakman 26 oktober 2023 14:47
    Als mRNA door de cel wordt opgenomen, leidt dit tot productie van het spike-eiwit, maar het mRNA kan in principe het erfelijk materiaal niet beschadigen. Dit is anders voor DNA. Na opname door de cel kan DNA via verschillende manieren (celdeling, import naar de celkern) het erfelijk materiaal bereiken en zich daarin nestelen. Op deze manier zou het spike-gen, of gedeelten daarvan, langdurig actief kunnen blijven, veel langer dan door de makers van de mRNA-vaccins en de regelgevende instituten was voorzien.

    vooral die laatste zin geeft stof tot denken..hoe lang is Veel langer en wat was de tijd die de makers ervan stelden voor lang??? 3mnd /half jaar/ 1 jaar.. maar dit onderzoek toont dus aan dat ze ernaast zitten/zaten
  4. adjzkebidjr 3 november 2023 10:51
    quote:

    pakman schreef op 3 november 2023 10:43:

    Nu vraag ik me af , na aanleiding van weer een voetballer zijnde nu Bas Dost,of deze ook een Corona - spuit heeft gehad, want ook hij heeft/had het nu aan het Hart zoals de anderen.
    Mijn god. Waar haal je het vandaan. Wappie discussie op dit soort fora. Ter info, hier een lijst van sporters die overleden zijn.

    nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_sport...

    En dan.. artsencollectief als bron gebruiken...
  5. forum rang 6 pakman 3 november 2023 10:55
    quote:

    adjzkebidjr schreef op 3 november 2023 10:51:

    [...]

    Mijn god. Waar haal je het vandaan. Wappie discussie op dit soort fora. Ter info, hier een lijst van sporters die overleden zijn.

    nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_sport...

    En dan.. artsencollectief als bron gebruiken...
    wiki alles (data) van voor de Corona raar toch, of zeg ik iets raar zie iets over het hoofd??

    en btw ook weer niet direct weer met naambordje gooien.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 882,24 0,00%
EUR/USD 1,0706 -0,15%
FTSE 100 8.192,84 +0,56%
Germany40^ 18.002,70 -0,64%
Gold spot 2.308,55 -1,17%
NY-Nasdaq Composite 15.983,08 +0,35%

Stijgers

Corbion
+2,90%
PostNL
+2,06%
Ahold ...
+1,42%
ASMI
+1,31%
SIGNIF...
+1,25%

Dalers

VIVORY...
-14,34%
Arcadis
-4,55%
Air Fr...
-3,10%
EBUSCO...
-3,09%
Pharming
-2,10%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links