Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

MDxHealth - MDXH - 2023

134 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 22 mei 2023 17:23
    KBC Securities verlaagt koersdoel MDxHealth

    Gepubliceerd door Trivano.com op 22 mei 2023 om 09:24

    De analisten van KBC Securities waren maandag opnieuw positief over MDxHealth. KBC Securities herhaalde het advies kopen voor de aandelen van MDxHealth.

    Het koersdoel werd verlaagd van 1,20 naar 0,90 EUR. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van MDxHealth met 143% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 0,37 EUR.
  2. noordkaap 10 augustus 2023 08:11
    09 aug 2023

    Cigna breidt commercieel voordeel en Medicare-voordeel uit
    Dekking om Mdxhealth's Select mdx for Prostate Cancer Test op te nemen

    Uitbreiding van de dekking met Cigna omvat nu een volledig menu van de precisiediagnostische prostaatkankertesten van het bedrijf, die meer dan 15 miljoen levens onder dekking vertegenwoordigen

    IRVINE, CA, en HERSTAL, BELGIË – 9 augustus 2023 – MDxHealth SA (NASDAQ/Euronext: MDXH), een bedrijf voor precisiediagnostiek in de commerciële fase, heeft vandaag aangekondigd dat Cigna de commerciële en Medicare Advantage-dekking heeft uitgebreid met de Select mdx van het bedrijf voor Prostaatkanker test. Met de toevoeging van Select mdx biedt Cigna nu verzekeringsdekking voor het volledige menu van mdxhealth met nauwkeurige diagnostische kankertests, inclusief de Confirm mdx- en Genomic Prostate Score (GPS)-tests. Gecontracteerde dekking met Cigna voor de Select mdx-test zal naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar van kracht worden.

    Michael K. McGarrity, CEO van MDxHealth, merkte op: “We zijn erg verheugd om deze uitbreiding van de dekking met een van de grootste zorgverzekeraars in de Verenigde Staten aan te kondigen, die zowel commerciële levens als Cigna's substantiële Medicare Advantage-populatie zal dekken. Het uitbreiden van de verzekeringsdekking voor onze precisiediagnostische tests blijft een strategische prioriteit bij mdxhealth, en de aankondiging van vandaag weerspiegelt onze toewijding om ons volledige menu van precisiediagnostische oplossingen voor prostaatkanker te leveren, die allemaal zijn opgenomen in de NCCN-richtlijnen, om de diagnose en het beheer te helpen verbeteren van prostaatkanker.”

    In de Verenigde Staten is prostaatkanker de meest voorkomende en de op een na dodelijkste vorm van kanker bij mannen. In de VS worden jaarlijks bijna 280.000 prostaatkankers gediagnosticeerd1, en 69% van deze gevallen wordt bepaald als gelokaliseerde kankers die actieve bewaking of behandelingsbeslissing vereisen. Er zijn ongeveer 3 miljoen screeningen op prostaatkanker uitgevoerd in de VS die verhoogde PSA-resultaten laten zien. Jaarlijks ondergaan ongeveer 500.000 mannen biopsieën, maar 60% van de biopsieën onthult geen kanker en kan leiden tot meer complicaties en ziekenhuisopname. Bovendien zijn ongeveer 30% van de kanker-negatieve biopsieën vals-negatieven, wat betekent dat deze patiënten daadwerkelijk kanker hebben.

    Over Selecteer mdx
    Select mdx for Prostate Cancer is een gepatenteerde op urine gebaseerde mRNA-test die een niet-invasieve methode biedt om het risico van een patiënt op klinisch significante prostaatkanker te beoordelen. Select mdx helpt bij het identificeren van mannen met een verhoogd risico op niet-gedetecteerde agressieve, mogelijk dodelijke prostaatkanker die het meeste baat kunnen hebben bij een prostaatbiopsie en eerdere detectie. De test levert een negatief voorspellende waarde van 95% voor klinisch significante ziekte, waardoor de noodzaak van MRI-procedures en invasieve prostaatbiopten wordt verminderd, waardoor de kosten voor gezondheidszorg worden verlaagd. De test is opgenomen in de klinische richtlijnen van het National Comprehensive Cancer Network (NCCN) voor vroege detectie van prostaatkanker.

    Over mdxhealth®
    Mdxhealth is een precisiediagnostisch bedrijf in de commerciële fase dat bruikbare moleculaire informatie levert om de diagnose en behandeling van patiënten te personaliseren. De tests van het bedrijf zijn gebaseerd op gepatenteerde genomische, epigenetische (methylatie) en andere moleculaire technologieën en helpen artsen bij de diagnose en prognose van urologische kankers en andere urologische ziekten. Het Amerikaanse hoofdkantoor en de laboratoriumactiviteiten van het bedrijf bevinden zich in Irvine, Californië, met aanvullende laboratoriumactiviteiten in Plano, Texas. Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Herstal, België, met laboratoriumactiviteiten in Nijmegen, Nederland.
    Ga voor meer informatie naar mdxhealth.com en volg ons op sociale media op:
    twitter.com/mdxhealth, facebook.com/mdxhealth en linkedin.com/company/mdxhealth.
  3. noordkaap 10 augustus 2023 08:13
    09 aug 2023

    After hours high: 4.05 + 0.57 (16.38%)
    Het volume ligt daar na ½ uur nabeurs al hoger dan de hele dag, vermoed dat we hier morgen toch terug wat vuurwerk gaan krijgen in Brussel. Hoop toch op een aanval op de 0.4 en liefst er eens boven blijven hangen ook.
    Benieuwd wat de tijd straks zal communiceren.
  4. noordkaap 10 augustus 2023 08:14
    10 aug 2023

    precies geen kleintje
    Cigna is een wereldwijd opererende ziektekostenverzekeraar die zich inzet om de gezondheid, het welzijn en de gemoedsrust van mensen te bevorderen. Cigna heeft 74.000 werknemers die ten dienste staan van meer dan 100 miljoen klanten over de hele wereld.

    op de beurs een waarde van 86 miljard dollar.

    Bij de tijd hebben ze persbericht nog niet gekregen, hopelijk zeggen ze er morgen iets over. :?
  5. forum rang 10 voda 10 augustus 2023 15:39
    KBC Securities herhaalt advies voor MDxHealth

    Gepubliceerd door Trivano.com op 10 augustus 2023 om 09:49

    De analisten van KBC Securities hebben zich donderdag opnieuw positief uitgelaten over MDxHealth. KBC Securities herhaalde het advies kopen voor de aandelen van MDxHealth.

    Ook het koersdoel van 0,90 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van MDxHealth met 140% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 0,38 EUR.
  6. noordkaap 12 augustus 2023 11:13
    11 aug 2023

    MDxHealth presenteert Q2 en halfjaar 2023 financiële resultaten
    en bedrijfsupdate op 23 augustus

    Bedrijf organiseert conferentiegesprek met live Q&A, 23 augustus 202 3 om 16:30 uur ET/ 22 : 3 0 CET

    IRVINE, CA, en HERSTAL, BELGIË – 10 augustus 2023 – MDxHealth SA (NASDAQ/Euronext: MDXH), een commercieel bedrijf in precisiediagnostiek, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn financiële resultaten voor het tweede kwartaal en het halfjaar eindigend op 30 juni zal bekendmaken , 2023, after market close op woensdag 23 augustus 2023.

    Link: mdxhealth.com/press_release/mdx ... august-23/
  7. sons123 18 augustus 2023 20:06
    quote:

    JACKY CHAN schreef op 14 augustus 2023 10:01:

    Weer een koersopstoot te verwachten bij de cijfers ? Ik verwacht wel een mooie omzet en hopelijk eens voorgoed naar boven met die koers.
    Ik hoop dat ge gelijk krijgt want de laatste dagen gaat het alleen maar naar beneden,een goede opstoot dat is wat we nodig hebben om de koers te ondersteunen want deze staat volgens mij te laag.
  8. forum rang 4 Sirlander 21 augustus 2023 09:20
    Omzet zou moeten gestegen zijn, gezien de aanvaarding terugbetalingen.

    (ABM FN) Eindelijk was er goed nieuws voor MDxHealth. Dit stellen analisten van KBC Securities donderdag.

    Na een succesvolle technische beoordeling, is er nu goedkeuring voor de terugbetaling van Select mdx-testen in Amerika.

    Gevolg is dat een aanzienlijke verbetering van de gemiddelde verkoopprijzen mag worden verwacht tot 130 à 150 dollar per test, tegenover ongeveer 80 dollar in 2022, aldus KBC.

    Daarnaast zouden ook de volumes geleidelijk aan moeten stijgen.

    KBC handhaaft donderdag het koopadvies met een koersdoel van 1,20 euro voor MDxHealth.
134 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links