Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Regering Rutte IV: wordt dit een succes of een ramp?

26.158 Posts
Pagina: «« 1 ... 686 687 688 689 690 ... 1308 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 luchtschip 18 november 2022 14:41
    quote:

    rationeel schreef op 18 november 2022 11:29:

    What is happening in the West? Why are we observing a trend of collapse and decay in all Western societies? In this episode of The Movement, Thierry Baudet shares his views about the current problems plaguing the West and identifies the three major trends that are responsible for what we are witnessing today: immigration, supranational legislation, and climate change.
    Thierry explains that these trends have emerged from Marxist ideology, sold to the public as a higher and utopian state of existence, but that is eventually dystopian and doomed to fail.
    He further illustrates that we, as humans, are beings in need of a sense of community but that this very foundation of our humanity is being undermined by these three major projects.

    Ik begrijp dat je de populariteit van het Rutte draadje wilt gebruiken om propaganda te maken voor de FvD

    Het heeft niet veel zin FvD propaganda te maken op het FvD draadje, want nauwelijks aandacht

    het getuigt van schaamteloos gedrag om dit Rutte draadje vol te gooien met ongegeneerde FvD propaganda

    Vriendelijk verzoek dit toch maar gewoon op het FvD draadje te posten, ondanks dat daar het bereik minimaal is
  2. forum rang 10 rationeel 18 november 2022 14:42
    lagerweij

    VVD is inmiddels de evenknie van D66 geworden. Het liberale gedachtegoed van bv Bolkenstein is volledig verdwenen. Rutte is de manager die rust in de tent wil, geeft niet hoeveel water hij bij de wijn moet doen. Sofie Hermans faalt jammerlijk, die vrouw heeft vast capaciteiten maar is absoluut niet de persoon om de VVD het liberale gezicht te geven. In mijn omgeving stemt vrijwel niemand meer op de VVD, die zijn allemaal het vertrouwen in de VVD kwijt.
  3. forum rang 10 rationeel 18 november 2022 14:45
    Chris Heskes

    Vind het wel een lachwekkend artikel, normaliter wordt er veel te veel waarde gehecht aan peilingen die er vaak behoorlijk naast zitten, maar om dan uitgerekend op het moment dat die peiling een kennelijk ongewenste uitkomst voorspellen er zo nadrukkelijk afstand van te nemen komt de geloofwaardigheid niet ten goede.

    Kennelijk zit de afkeer van de PVV wel heel erg diep.
    Gek genoeg weet hij kennelijk wel waar die veranderde voorkeur vandaan komt want hij somt er moeiteloos een aantal op waarvan de belangrijkste toch ongetwijfeld zou moeten zijn de volstrekte afwezigheid van geloofwaardigheid van het huidige Kabinet.
    Het vorige Kabinet was gedwongen af te treden om vervolgens in precies dezelfde samenstelling terug te komen.
    Akkoord de poppetjes waren wat verschoven maar dat maakte in principe ook niks uit, het falen op elk terrein ging gewoon op dezelfde voet door.
    Er is nauwelijks een onderwerp te verzinnen waarop de huidige ministersploeg niet louter verkeerde beslissingen neemt.
    De voorheen rechtse/liberale VVD heeft definitief de linkse afslag genomen en dat dwingt de kiezer daarop te reageren, dat deze dat doet door juist verder naar rechts op te schuiven mag niet echt als een verrassing komen.
    Dit verklaart ook de massahysterie die zich van onze politici heeft meester gemaakt, men gilt om het hardst dat de democratie wankelt na uitspraken van*** van Meijeren***.
    Dat die democratie juist onder druk staat doordat partijen het tegenovergestelde doen van wat ze in verkiezingstijd beloofden dat komt nog niet in ze op.
  4. forum rang 10 rationeel 18 november 2022 14:47
    Ruud Leether

    Volgens Roelofs is er "geen ruimte voor ander talent" naast Rutte. Misschien dat hij bij gelegenheid nog eens kan uitleggen waaruit het talent van Rutte dan bestaat. Ik zie al veel te lang een “voorman” met een opvallend selectief geheugen die aangesproken op willekeurig welk onderwerp ook heel veel praat maar nooit wat zegt. Die steevast onzichtbaar is als grote nationale thema’s “Chefsache” zouden moeten zijn en die een kudde kritiekloze, minder dan middelmatige, fractiegenoten rondom hem heeft weten te verzamelen. Geen wonder dat veel voormalige VVD-stemmers zich van een dergelijke karakterloze partij afwenden en ***kiezen voor een partij die zich, wat je daar verder ook van vindt, wel profileert onder aanvoering van een moedige fractieleider die de huidige grote problemen durft te blijven benoemen en die niet alleen praat maar ook daadwerkelijk iets zegt***.
  5. forum rang 10 rationeel 18 november 2022 14:50
    A.G. Uijlenbroek

    Jinek als erelid van Destructie66, had gisteren de mislukte rijbewijzendirecteur Pechtold aan haar zwamtafeltje.
    Deze destructie66 idioot had het natuurlijk direct over het aanpassen van de wet! Ging over fvd uitlatingen.
    Typisch de nieuwe bestuurscultuur van de Kaagramp. Als je in dit vrije land iets zegt wat hare hoogheid niet zint, zijn er 2 mogelijkheden: weglopen uit de Kamer of de wet zodanig aanpassen dat we degenen die een andere mening hebben kunnen opsluiten!!!
    DAT is Destructie66 ten voeten uit.

  6. forum rang 10 rationeel 18 november 2022 14:56
    henk oldeboom

    Buiten de naïeve en tegelijkertijd fanatieke op zichzelf gerichte trekken van Rutte ontbreekt het hem in ook maar enig inzicht in types zoals Kaag; vooropgesteld dat hij zich tegen haar niet eens wil verweren. Voeg daaraan toe dat*** Maxima*** een graag geziene medewerker is bij het*** WEF ***en mevrouw ***Wisse Smit***, ook al Koninklijk Huis***, actief bij de club van ***Soros*** betrokken is, kan het bijna niet anders dan dat het*** bangige Nederland*** gekozen is als ***proefballon voor de ein Volk, ein Führer*** plannen van die*** Duitser***. Gaarne en met ontzag marcheert Rutte achter de vaandels van deze plannen mee en offert dit land, wat op EU- en internationaal niveau niets te vertellen heeft, op aan een*** toekomst met totalitaire trekken ***en daarbij niet in het minst geholpen door de*** propaganda van de gesubsidieerde omroepen en kranten***.
  7. forum rang 10 rationeel 18 november 2022 15:03
    quote:

    luchtschip schreef op 18 november 2022 14:41:

    [...]

    Ik begrijp dat je de populariteit van het Rutte draadje wilt gebruiken om propaganda te maken voor de FvD

    Het heeft niet veel zin FvD propaganda te maken op het FvD draadje, want nauwelijks aandacht

    het getuigt van schaamteloos gedrag om dit Rutte draadje vol te gooien met ongegeneerde FvD propaganda

    Vriendelijk verzoek dit toch maar gewoon op het FvD draadje te posten, ondanks dat daar het bereik minimaal is
    Lees eens aandachtig wat anderen te zeggen hebben, ipv je zo eenzijdig te laten afleiden door de MSM.
  8. forum rang 7 Succes 18 november 2022 16:04
    quote:

    rationeel schreef op 17 november 2022 12:53:

    [...]

    ...
    Zeker met opzet je niet in de ideeen van ICKE verdiept. Of JUIST WEL, en bevallen ze je niet. Te krachtig in zijn jarenlange zoektocht naar waar en onwaar.

    Gelukkig ook in dit geval weer de MOEDIGEN:)

    Het ware verhaal:
    ..

    Haha ... zeer grappig ... het ware verhaal.
    Ik kom niet meer bij!

    Is dit UW waarheid ... of is dit een religie/sekte?

    Anyway, daar de uitlatingen van de betreffende persoon te triest voor woorden zijn en elke weldenkende persoon hier totaal geen acht op slaat, zal ik dat ook nalaten.
    Ik citeer/verwijs alleen naar een wat betrouwbaarder bron, het CIDI (zie onder).
    Omtrent hun mening in deze ...

    Trouwens, zou u ook eens wat vaker moeten proberen ... een bron te vermelden!

    Maar ja, de sites die u bezoekt en DE waarheid verspreiden zijn op zijn zachts gezegd niet zo 'koosjer' om in de CIDI-sferen te blijven ... dus ik begrijp u wel. Daar wilt U niet mee worden geassocieerd ... toch?
    Al was het alleen maar om niet weer verbannen te worden van dit forum … en u de(ze) dagelijkse portie bagger hier niet meer kan verspreiden, oftewel UW waarheid!

    Succes met het verdiepen in onderstaande mening .. mss wel 'het echte ware' verhaal!

    -----------------------

    De antisemitische complottheorieën van David Icke

    .....
    Verschillende van die antisemitische ideeën komen uitgebreid terug in het werk van Icke. Hij verdeelt de wereld in gewone, goede mensen en kleine kliek van ‘reptiliaanse machthebbers’ zoals bijvoorbeeld Winston Churchill en Beatrix. Die zouden mensverachtend zijn en de goede mensen hun vrijheid ontnemen door middel van slinkse samenzweringen in onder meer de media en het bankwezen. De belangrijkste van de ‘reptilians’ zijn volgens Icke ‘Rothschild-Zionists’. Zij zouden de grote gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis hebben georkestreerd – van de Russische Revolutie tot WOII. (Icke vindt overigens dat Holocaustontkenning op scholen onderwezen moet worden). Vandaag de dag is Israël hun instrument om de goede mensheid onder de duim te houden. Volgens Icke is het een rijtje van ‘toevallig’ Joodse zakenmensen en politici die als kwaadaardige hagedis ontmaskerd moeten worden.

    Icke kan bij hoog en laag ontkennen dat hij met een knipoog naar Joden verwijst, maar het zou naïef zijn om het daarbij te laten. Demagogen maken graag gebruik van een taal waarin verschillende groepen zichzelf herkennen. Naast simpelweg ‘wappies’ zijn al snel ook keiharde extremisten aangehaakt. Tekenend in het geval van Icke is de Britse neonazistische beweging Combat-18, waarvoor hij ooit een toespraak gaf. De neonazi’s schreven achteraf in hun nieuwsbrief: “Het was een goede speech. Hij begon te praten over een grote samenzwering door een groep bankiers, media-tycoons etc. Hij was steeds slim genoeg om niet te noemen wat al die mensen nou gemeen hebben. Salt beef sandwich, iemand?” (Pekelvlees staat in Engeland bekend als fastfood uit de Joodse cuisine).

    De vraag of Icke en Baudet Joden in gedachten hebben wanneer zij over ‘reptiliaanse machthebbers’ spreken is dan ook niet relevant. Relevant is dat hun uitingen worden opgepikt en toegeëigend door racistische extremisten, en dat zij dat dondersgoed weten.

    ...

    www.cidi.nl/de-antisemitische-complot...

  9. forum rang 10 rationeel 18 november 2022 17:36
    quote:

    Succes schreef op 18 november 2022 16:04:

    [...]

    Haha ... zeer grappig ... het ware verhaal.
    Ik kom niet meer bij!

    Is dit UW waarheid ... of is dit een religie/sekte?

    Anyway, daar de uitlatingen van de betreffende persoon te triest voor woorden zijn en elke weldenkende persoon hier totaal geen acht op slaat, zal ik dat ook nalaten.
    Ik citeer/verwijs alleen naar een wat betrouwbaarder bron, het CIDI (zie onder).
    Omtrent hun mening in deze ...

    Trouwens, zou u ook eens wat vaker moeten proberen ... een bron te vermelden!

    Maar ja, de sites die u bezoekt en DE waarheid verspreiden zijn op zijn zachts gezegd niet zo 'koosjer' om in de CIDI-sferen te blijven ... dus ik begrijp u wel. Daar wilt U niet mee worden geassocieerd ... toch?
    Al was het alleen maar om niet weer verbannen te worden van dit forum … en u de(ze) dagelijkse portie bagger hier niet meer kan verspreiden, oftewel UW waarheid!

    Succes met het verdiepen in onderstaande mening .. mss wel 'het echte ware' verhaal!

    -----------------------

    De antisemitische complottheorieën van David Icke

    .....
    Verschillende van die antisemitische ideeën komen uitgebreid terug in het werk van Icke. Hij verdeelt de wereld in gewone, goede mensen en kleine kliek van ‘reptiliaanse machthebbers’ zoals bijvoorbeeld Winston Churchill en Beatrix. Die zouden mensverachtend zijn en de goede mensen hun vrijheid ontnemen door middel van slinkse samenzweringen in onder meer de media en het bankwezen. De belangrijkste van de ‘reptilians’ zijn volgens Icke ‘Rothschild-Zionists’. Zij zouden de grote gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis hebben georkestreerd – van de Russische Revolutie tot WOII. (Icke vindt overigens dat Holocaustontkenning op scholen onderwezen moet worden). Vandaag de dag is Israël hun instrument om de goede mensheid onder de duim te houden. Volgens Icke is het een rijtje van ‘toevallig’ Joodse zakenmensen en politici die als kwaadaardige hagedis ontmaskerd moeten worden.

    Icke kan bij hoog en laag ontkennen dat hij met een knipoog naar Joden verwijst, maar het zou naïef zijn om het daarbij te laten. Demagogen maken graag gebruik van een taal waarin verschillende groepen zichzelf herkennen. Naast simpelweg ‘wappies’ zijn al snel ook keiharde extremisten aangehaakt. Tekenend in het geval van Icke is de Britse neonazistische beweging Combat-18, waarvoor hij ooit een toespraak gaf. De neonazi’s schreven achteraf in hun nieuwsbrief: “Het was een goede speech. Hij begon te praten over een grote samenzwering door een groep bankiers, media-tycoons etc. Hij was steeds slim genoeg om niet te noemen wat al die mensen nou gemeen hebben. Salt beef sandwich, iemand?” (Pekelvlees staat in Engeland bekend als fastfood uit de Joodse cuisine).

    De vraag of Icke en Baudet Joden in gedachten hebben wanneer zij over ‘reptiliaanse machthebbers’ spreken is dan ook niet relevant. Relevant is dat hun uitingen worden opgepikt en toegeëigend door racistische extremisten, en dat zij dat dondersgoed weten.

    ...

    www.cidi.nl/de-antisemitische-complot...

    Er was een reactie op de uitlatingen van het CIDI.

    Blijkbaar ga jij af op 1 kant van een verhaal. Waarom juist op die kant?

    Moet je dus niet doen, dat is eenzijdig achter iets, een mening, een groep aanlopen.

    Je reageert nogal emotioneel. Zolang je zo emotioneel reageert, ben je niet in staat om een afgewogen oordeel te vormen.

    Probeer dat te leren.
  10. forum rang 7 JP Samosa 18 november 2022 18:42
    quote:

    rationeel schreef op 18 november 2022 17:36:

    [...]

    Er was een reactie op de uitlatingen van het CIDI.

    Blijkbaar ga jij af op 1 kant van een verhaal. Waarom juist op die kant?

    Moet je dus niet doen, dat is eenzijdig achter iets, een mening, een groep aanlopen.

    Probeer dat te leren.
    Eri s er maar 1 die eenzijdig achter een mening aanloopt en dat is u Rationeel,
    Reeds

    Practica what you preach
  11. forum rang 7 jowi 18 november 2022 21:44
    www.telegraaf.nl/nieuws/1460406932/ha...

    halsema-stopt-met-preventief-fouilleren-na-fout-politie

    Ha, ha hoe krijgen ze het verzonnen.
    Slechts toestemming om preventief te fouilleren in risicogebieden!
    Alsof strafbare delicten alleen plaatsvinden in risicogebieden.
    Hoe definieer je dan risicogebieden?
    Ik zou zeggen, om de veiligheid te borgen in heel NL -indien van belang en bij verdachte situaties - preventief fouilleren!
  12. forum rang 6 izdp 18 november 2022 23:07
    quote:

    rationeel schreef op 18 november 2022 12:41:

    [...]

    Dictatuur van een fanatieke eenling.
    Eh? Iemand die de wet respecteert en de rechter vraagt deze te toetsen voor vermeende overtredingen, is fout?
    Het moet toch niet gekker worden.
    Als dat niet meer kan in een land, is het gedaan met de democratie en de beschermende kracht voor iedere burger.

    Een groot voorbeeld voor jouw flutpartij en al die waanzingasten, incluis de boeren, die de gang naar de rechter terzijde schuiven en het recht in eigen hand nemen.
  13. forum rang 6 Ronald Engels 18 november 2022 23:53
    quote:

    gokker schreef op 17 november 2022 10:44:

    [...]

    Haha, je gaat op ramkoers. Prima. Zal ik wat uitspraken van van Meijeren hier posten? Misschien de WOII vergelijking gedurende Corona en de ontkenning van zes miljoen holocaust slachtoffers? Dreiging met bezetting van het parlement, met tribunalen? Het met lopende camera intimideren van verslaggevers vind je ook acceptabel?

    Het FvD is de partij waarvan de leden als enige uitgebreid aan mallotige complottheorieën geloven. Ik heb het daarbij niet eens over reptielen en rioolratten.
    Je kunt dan wel (uiteraard positieve) reacties van FvDers op het optreden van hun parlementsleden plaatsen, maar wat heeft dat voor zin?

    Weet je rat, je hebt me met de regelmaat van de klok beschuldigd van slechte opvoeding en slechte opleiding. Begrijp je niet dat dit wangedrag alleen maar contra-productief werkt?
    =======================

    gokker,

    Gideon van Meyeren is een goede welbespraakte intelligente man, en vele malen beter en vele malen minder fout als Dhr. Mark Rutte en de enorme manipulator de voorzitter partij D`66 (Dictatuur 66 anno 2022) Tweede Kamer.

    Ik zie hem Gideon ook als iemand die één zeer onaangename waarheid over het totaal failliete parlementaire politieke systeem van Nederland op zeer keurige beschaafde en beheerste wijze weet uit te leggen en waar geen speld is tussen te krijgen, dus BRAVO voor Gideon van Meyeren, die een "in principe democratisch land" als Nederland keihard nodig heeft om democratisch te overleven en niet dictatoriaal ten onder te gaan!

    Nederland is nu in 2022 een land dat als het zo doorgaat ook in moreel, in sociaal, in opvoedkundig en in financieel opzicht totaal failliet zal gaan en de richting van een primitief corrupt ontwikkelingsland aan het worden is, vele Bananen Republieken hebben nu in 2022 een hogere burger moraal als Nederland.

    Ik beschouw corruptie in rijke elite landen vele malen crimineler als wanneer uit pure armoede in straatarme landen, bakshish-fooien gevraagd worden voor verleende diensten.

    Als je gezin aan de geeuwhonger ligt, b.v, zoals in Madagascar / Nigeria / Egypte / India / Venezuela, dan geef ik graag als beschaafd rijk westerling een fooi - bakshish voor de vele verleende behulpzame diensten, ook voor fouten zoals b.v. te hard rijden door mij en geregistreerd door een lokale politieman op blote voeten, die je probleemloos in de bak steekt hiervoor en of uitzonderlijk moeilijk kan doen, maar weg kijkt bij een fooi.

    Het is zeer kwalijk, dat de rijke Elites in landen als Nederland extra betalingen nodig hebben en / of financiele fraude plegen. Iedereen weet dat velen in de Top van onze Maatschappij in Nederland niet zuiver op de graad zijn en in feite corrupt, volgens het moto "De ene Dienst is de andere Waard".

    Ik weet uit jaren bedrijfsleven ervaring, dat velen in deze maatschappij je trachten om te kopen, enzv., waarna je 100 % afhankelijk wordt van b.v. deze bedrijven en Semi Overheden.
    God-zij-Dank, ben ik daar nooit in gestonken, echter ik steek voor onze Overheden en voor Den Haag met zekerheid mijn handen niet in het vuur, ik vrees, dat bij onze Overheden corruptie en omkopen te vaak voorkomt.

    Ga ik me daar mee bemoeien zeker niet, echter ik vind het zeer uitzonderlijk en zeer goed, dat een welbespraakt politicus als Gideon van Meyeren, de vele fouten, puinhopen en chaos van ons huidige politieke foute en met zekerheid corrupte parlementaire systeem duidelijk en op beschaafde intelligente wijze aan de kaak stelt.

    En gokker, en luchtschip en alle positieven wellicht betaalde verdedigers van ons doodzieke politieke Den Haag, zouden een beschaafde, welbespraakte, intelligente goede politicus als Gideon van Meyeren, die puinhopen, chaos en corruptie aan de kaak stelt "Moeten Waarderen i.p.v. te veroordelen, Heren en Dames hier op IEX-Forums, waar is jullie Moraal, deugen jullie zelf wel????".

    Gideon van Meyeren, Pieter Ontzigt en Wybren van Haga zouden moeten samenwerken tegen het onkruid van D`66 en enkele anderen, die ik hier nu niet wil benoemen. Het onkruid wordt in iedere rot stuk grond bestreden, dus waarom niet in de politieke Tuin van Politiek Den Haag.

    Ter info, ik stem niet op FvD, dank zij de sinds jaren vaak extreme niet intelligente uitspraken door Thierry Baudet, ondanks dat in zijn onaangename uitspraken er steeds een vrij grote kern van waarheid zit.

    Ons huidige Kies Systeem leid tot een foute kwalijke maatschappij, dankzij het vele leugenachtige kwaad dat gespuid wordt op o.a. onze foute Sociale Media en o.a. dankzij onze foute politieke praatprogramma`s, waar Elites en bekende Nederlanders / de Afhankelijken in Hilversum, afhankelijken van Nederlandse Overheden, enzv., vrij hun kwalijke foute uitspraken mogen doen met verplichte deugverklaringen over hun bazen/financiers.

    Beste mensen, gooi je Smartphone in de vuilnisbak, stop met volgen foute Sociale Media, stop met volgen foute Politici en in Gods Naam wordt allen weer normaal en intelligent verstandig zoals in de tijd van Van Mierloo, de echte Democraten jaren 1966???

    M.v.g. Ronald
26.158 Posts
Pagina: «« 1 ... 686 687 688 689 690 ... 1308 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 913,39 +0,30%
EUR/USD 1,0890 +0,67%
FTSE 100 8.445,80 +0,21%
Germany40^ 18.875,90 +0,03%
Gold spot 2.388,38 +1,29%
NY-Nasdaq Composite 16.742,39 +1,40%

Stijgers

INPOST
+6,22%
NX FIL...
+6,15%
JDE PE...
+4,86%
WDP
+4,26%
ASMI
+2,87%

Dalers

ABN AM...
-6,11%
AMG Cr...
-3,25%
Air Fr...
-3,06%
Fugro
-2,30%
Pharming
-2,07%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links